sâmbătă, 17 iunie 2017

în nădragi bruxellezi,






Un oficios al morţii şi Iohannis, în nădragi bruxellezi, veston german, pelerină americană şi kipă pe vîrful capului  PDF       Imprimare   Email
Maria Diana Popescu
Miercuri, 07 Iunie 2017 21:32

Maria Diana PopescuEditorii ziarului „Boston Herald", probabil, nişte dictatori nazişti, au cerut Guvernului S.U.A. să organizeze plutoane de execuţie pentru a ucide în masă cercetătorii, oamenii de ştiinţă, naturopaţii şi jurnaliştii, care, prea inteligenţi şi morali fiind, nu se lasă spălaţi pe creier de intenţiile criminale ale industriei vaccinurilor. Grav este că apelul la ucidere în masă, lansat de oficiosul de mai sus al terorii, a fost lăudat şi de alte trusturi media, vîndute sataniştilor Noii Ordini Mondiale. „Aceştia ar trebui încolonaţi de către guvern şi omorîţi pentru că se opun folosirii mercurului în compoziţia vaccinului" (Boston Herald) administrat copiilor şi mamelor gravide, vaccin care deteriorează creierul copiilor, scrie „Ortodox Info". „Exprimarea refuzului vaccinului reprezintă o ofensă, ce merită spânzurătoarea. Oricine sugerează oamenilor să analizeze vaccinurile şi siguranţa lor sau îi avertizează pe alţii în legătură cu acestea, ar trebui spînzurat" scrie ziarul Boston Herald. Potrivit acestuia, după ce oponenţii vaccinurilor sînt identificaţi, trebuie încolonaţi şi spînzuraţi. „Este ştiut faptul că vaccinurile mutilează, rănesc sau ucid zeci de mii de copii în fiecare an. Guvernul S.U.A. a lansat lista cu despăgubiri pentru victimele vaccinurilor pe anul fiscal 2017, iar cifra este uriaşă: 159 milioane $ despăgubiri. Numărul copiilor răniți grav de vaccinuri doar pe anul 2017 este de peste 60.000 şi creşte în continuare, cel mai sigur, depăşind 100.000 de copii numai în S.U.A., scrie „Ortodox info". E atît de profitabil comerţul cu vaccinul şi implicit cu moartea, încît to'arăşu Eugen Nicolăescu, specialist în număratul căpiţelor, a înfiinţat, Comitetul Naţional de Vaccinologie, pe vremea cînd era ministru la sănătate. Industria farmaceutică şi cea alimentară au strîns puternic laţul în jurul gîtului nostru, împărtăşind acelaşi interes: democidul rapid, mascat, fără vărsare de sînge. Killerul Bill Gates a afirmat public acest lucru, fluturînd zeflemitor un vaccin şi ideea selecţiei naturale. Adică scapă cine se păzeşte din cursa morţii, declanşată de minţile diabolice. În cartea „Bomba numită Populaţie", Paul Ehrlich, profesor la Stanford, afirmă: „suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ. Noi, oamenii, am devenit o boală: Virusul-Om". David Spangler, director al Iniţiativei Planetare din cadrul O.N.U., unul dintre fondatorii curentului New Age, afirmă că „populaţia lumii ar putea creşte în următorii ani, pînă la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă am face o treabă foarte eficientă cu noile vaccinuri, cu asistenţa medicală, cu serviciile de sănătate si control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la sută..!". Sînt bine cunoscute declaraţiile cutremurătoare ale lui Roosevelt, Grobaciov, Kissinger, Rockeffeler şi Bill Gates, cu privire la necesitatea decimării populaţiei globului, prin orice mijloace.

Un „pașă vremelnic", chemat la sultan

Teroriştii vaccinului şi cei ai codexului alimentar, aprobat de Cioloş, acţionează în voie şi în România! Îl doare pe Iohannis, fix, la kipă, dacă alte sute de copii români vor fi autişti sau mutilaţi! Trăiască şi înflorească marile companii farmaceutice, care vor face sume fabuloase din reacţiile ucigaşe ale vaccinului. Dacă populaţia planetei ar fi perfect sănătoasă, de unde s-ar mai îmbogăţi criminalii marilor corporaţii farmaceutice? Emoţionant şi mişcător, dacă luăm în calcul ignoranţa unuia, de îşi zice preşedinte al României. În doi ani şi un pic, mandatarul Iohannis, cu verva sa răzbunătoare de acasă, dar slugarnic puterilor străine şi aţintit numai la propria înaintare, a ajuns la a treia sa excursie în S.U.A.. Potrivit Casei Albe, întîlnirea lui Iohannis cu Trump este o vizită „de lucru", nu una de stat. N-a fost întîmpinat la capătul covorului roşu de Marele Blond! Îmbrăcat aşa cum îl ştim, cu nădragi bruxellezi, veston german, pelerină americană şi cu kipa pe vîrful capului (să se pună bine cu toți stăpînii), K.W.I. are parte de atenţia pe care o merită un „pașă vremelnic", chemat la sultan: un minim protocol, fără dineuri oficiale. Tot vizite de lucru au fost şi celelalte două excursii, respectiv, în 2015 - o scurtă întrevedere cu Joe Biden şi, a doua, în 2016, cînd „campionul gafelor" a vizitat Muzeul Memorial al Holocaustului din Washington, de unde a primit instrucţiuni pentru tembelizarea românilor şi îndesarea pe gît a holocaustului. Cel mai tare preşedinte român, nu-i aşa?, mai ales că are o viloaie la Miami şi mai trebuie periodic descuiată şi aerisită pe banii statului. La fel ca şi Băsescu, Iohannis se întâlnește cu Trump pe scara de incendiu. Va îngenunchea şi va pupa papucul celui mai puternic om de pe planetă, în timp ce acesta îi va vîri pe sub nas fiţuica cu poruncile de urmat. Mare şmecherie! La întoarcere, Iohannis, va ţipa chiar de pe aeroport, fudulindu-se: Am făcut un ou în America, veniţi să-l vedeţi! Ştiţi zicala: prostul cînd ştie că e prost, se crede şi şmecher. Sîntem siguri că, istovit de plimbări şi de aroganţă prostească, K.W.I. îşi va încheia mandatul cu un generos şut în dos din partea electoratului majoritar, care, dezamăgit peste limită, a rupt irevocabil contractul cu un preşedinte contradictoriu şi fals între vorbă şi faptă, între comportament, stare psihică şi realitate! Un contrast atît de vizibil şi un efect atît de puternic, încît orice pretenţie a sa, cum că ar fi un intelectual, îl micşorează pînă la starea de ecou.

K.W.I., decorat de o organizaţie susţinătoare a căsătoriilor L.G.B.T.

Cele mai multe dintre acţiunile lui Iohannis aparţin filmului american cu vitejia aceea falsă, scoasă din acumularea unei lungi serii de absurdităţi şi încălcări, similare cu aducerea cîtorva tone de apă, pentru a pune în mişcare morişca unui copil. K.W.I. n-a înţeles deloc cum e cu statul de drept şi cu valorile naţionale, folosind prerogativele de preşedinte pentru răfuieli politice, susţinerea intereselor străine şi poziţionarea în centrul universului penelist. Ceea ce vrea să însemne că, în raport cu sine, el singur îşi dă non-sens. Însă se crede cauză şi scop, început şi încheiere, deşi este nelimitat în încălcarea Constituţiei, neîntrerupt în gafe şi mai slab decît slujba de uşier la poarta nouă, încît Pascal, celebrul filosof de acum trei secole ar spune: „nu e necesar ca întreg Universul să conspire pentru a-l înlătura. Un abur, o picătură de apă ar fi destul ca să-l topească". Poate și pentru asta „Iohannis a primit luni, la Washington, distincţia « Light Unto the Nations »", premiu acordat de către American Jewish Committee (Comitetul Evreiesc American - A.J.C.)." Cine este A.J.C.? O organizaţie de activism pro-Israel, susţinătoare a căsătoriilor L.G.B.T., a primirii migranților în Europa și a războiului anti-Assad. Asta da, distincţie! Pe măsura „meritelor"..., ca să nu plece cu mîna goală din America. În răspunsul de mulţumire, Iohannis a subliniat că „acest premiu îl responsabilizează (să înțelegem că pînă aici a fost iresponsabil ? - n.n.) şi îl angajează suplimentar în efortul de a întări justiţia, democraţia, statul de drept, atît pentru România, dar și pentru regiune şi la nivel mondial" (Ziare.com). Mare-i grădina!... ca de obicei, K.W.I., închipuindu-se pe Valea Oltului, în drum spre nevastă, și-a extins atribuţiile mai mult decît îi ţine „plapuma cenuşie".

Unde se ascunde Koveşi

Chiar şi o privire autostopică asupra cataclismelor abătute asupra poporului român, începînd cu 1989 pînă astăzi, ne ajută să constatăm că Sergiu Nicolaescu a fost regizorul de Oscar al filmului „Revoluţia în direct", iar S.R.I., regizorul filmului „Umbra lui Koveşi la S.R.I.". „Bună ţară, rea tocmeală, mama ei de rînduială!" Expertă şi pricepută la toate, şefa D.N.A. a mîncat tot timpul ciorbă de legume la S.R.I. şi nu ştim cum de s-a înecat cu oase şi a dispărut brusc din lumina reflectoarelor! Sau, poate, prestidigitatorii agenturilor străine au ordonat să stea în ascunzătoare. Multe din dosarele penale pe rol îşi trag seva din terorismul golănesc, din cinismul licenţios al frăţiei S.R.I.-D.N.A., care a încercat să-şi mitologizeze rolul în viaţa politică şi economică a României. La orgiile orchestrate de frăţie au recurs oameni grei din Justiţie, politică şi mass-media, metamorfozaţi vulgar şi surescitat în adepţi ai dezmăţurilor şi corupţiei în grup. Limbajul unor legiuitori sau judecători nu diferă prea mult, ca nivel intelectual, de inscripţiile de pe pereţii W.C.-urilor publice, iar preşedintele în funcţie, nul ca valoare, marcat, într-o mai mare măsură decît ne-am fi aşteptat, de neseriozitate, sete de putere, ignoranţă, orgoliu, diletantism şi lipsa de competenţă, dovedeşte că pe afară e vopsit gardul iar înăuntru stau, prietenii săi, leoparzii. Prinsă cu pupăza în vie şi-n sufragerie, Koveşi merge acum pe vîrfuri, aşteptînd ca organul extern şi intern, care îi satisface exigenţele, să arunce în derizoriu sau în manipulare faptele penale de care se face vinovată! Sau poate e dusă la despăduchere de microbul dictatorial, care i-a infestat mintea şi a mînat-o la întocmirea unor dosare false şi la distrugerea unor vieţi. Fie că vorbim de paznic, de funcţionar, gloate de „doctori pe arginţi" în tot felul de ştiinţe secrete, lingăi, criminali şi manipulatori, pînă la ultimul salariat corupt al celor două instituţii-surori, trebuie trimişi acasă şi regîndită o altă schemă de organizare şi angajare.

http://www.art-emis.ro/editoriale/4224.html










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu