duminică, 24 februarie 2019

Teocraţia ortodoxă moldo-valahă 95 - 97




Teocratia ortodoxa moldo-valaha 97

MF: Inca nu-mi vine sa cred chestia cu biletelul ofiterului SRI dat judecatorului si el executa ca la cazarma.

XY: In schimb iti vine sa crezi toate inventiile din dosarele procurorilor, bazate doar pe denunturi smulse sub amenintare. Cand judecatorii - vreo 3 mii din ei aveau deschise dosare penale cu amenintarea distrugerii gratuite a vietii si carierei, executau ca la cazarma. Nu stiu de autocratia orientala - monarhia absoluta s-a nascut in Anglia, Spania, Franta, Prusia. In schimb l-am auzit cu urechile mele pe seful operativ al SRI spunand : "Vorbim de tipul de stat pe care dorim sa-l construim“. Adica statul il definesc sefii serviciilor secrete! Sau n-am inteles eu?

MF: Statul autocrat din Imperiul Sfantului Andrei, inclusiv cel moldo-valah, se bazeaza pe simfonia Puterii cu Biserica Ortodoxa, unsa de cel de Sus, sau legitimata de cel de Jos, de subconstientul colectiv. In Imperiul Sfantului Petru, Puterea si Papa de la Roma au sfere separate, distincte de activitate si se controleaza reciproc. Cine are dreptate? Acesta e fundamentul democratiei, societatii civile, neintalese si de aceea imitata prost si la Bucuesti unde Ordonante de urgenta juridica vor unitate teocrata intre Putere, Biserica, neam, rit si glie. In UE/NATO?


https://www.totpal.ro/viorel-roman-statul-la-romani-ed-a-ii-a/



Teocratia ortodoxa moldo-valaha 96

MF: Socialistul Valcov e condamnat la 8 ani, dar pentru ca nu se da motivarea sentintei de un an, e la guvern, la fel liberalul Blaga, si el asteapta. Teocratia gaseste mereu solutii cu amanarea, cu trei, cinci, judecatori, cu protocoale etc. la Portile Orientului.

XY: Motivarea nu se da pentru ca ea nu exista! S-a dat sentinta pe un biletel al ofiterului SRI si a fost condamnat fara dovezi, fara delict si deci - de unde sa scoti motivare? In plus, daca-i dai motivarea, contesta. Cate sentinte au fost anulate la CEDO fiindca nu au avut parte de procese echitabile? Nu "teocratia" a impins pe cei de la Curtea Suprema sa nu respecte legea si sa faca ei legea lor, ba au mai si dat indicatii sa se faca la fel la instantele inferioare. Ordinul a venit de la SRI, de la servicii secrete si de la "presedinti pro-occidentali ai acquis-ului“. Cand acuzele sunt bazate pe fals si pe denunt, fara nici o proba, cum sa-i faci pe judecatori sa condamne? Ii ameninti, le supui la presiuni familiile si tot asa. La ordinul "purtatorilor acquis-ului", nicidecum al „teocratiei“.

MF: Traim cu dezavantajele autocratiei orientale si democratiei occidentale, fara a avea avatajele uneia sau alteia?


https://gradinaculecturi.wordpress.com/2017/04/12/dr-viorel-roman-semnele-vremiispre-est-sau-vest/comment-page-1/



Teocraţia ortodoxă moldo-valahă  95

Preşedintele Klaus Iohannis nu promulga Bugetul de stat pe 2019: „ … nerealist, supraevaluat şi întârziat. … Nu se respectă obligaţii asumate de România faţă de Uniunea Europeană … Se încalcă unele drepturi fundamentale, s-a ignorat rolul Consiliului Fiscal. Se aduce atingere principiului descentralizării şi principiului subsidiarităţii. Aceeaşi soartă o va avea şi Legea de aprobare a plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal bugetar pe anul 2019, pe care tot astăzi o voi trimite spre analiză Curţii Constituţionale ... întreaga guvernare pesedistă, un asalt asupra justiţiei şi a statului de drept, cu obiectivul de a pune mâna pe justiţie, de a politiza justiţia, ca ei să-şi rezolve dosarele penale.“

Liderul PSD Liviu Dragnea la Congresul Socialiştilor Europeni (PES) de la Madrid: „Suntem după 15 ani de dominaţie a Dreptei care a distrus valori, speranţe şi destine. Trebuie să le spunem tuturor cum Dreapta a distrus Europa”. Ulterior a face referire la situaţia din România unde:. „Salariul a crescut, pensiile au crescut. Am arătat că un guvern social-democrat poate face lucruri bune. PSD în România va câştiga alegerile”

Conflictul dintre „Statul Paralel“ al devalmasiei ortodoxe moldo-valahe al presedintelui PSD Liviu Dragnea si „Statul Paralel“ al acquis-ului catolic, al presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, ajunge astfel intr-un nou stadiu. Romania se afla de facto in Imperiul Sfantului Andrei unde trupul si sufletul supusilor depind de Imparat, Stapan si de jure in Imperiul Sfantului Petru, UE/NATO, unde trupul depinde de Imparat si sufletul de papa de la Roma. La Limes, intre Imperiu si Barbari. Autocratie orientala sau democratie occidentala? Spre est sau vest?

https://www.academia.edu/32415174/Spre_est_sau_vest%C3%9F
http://www.logossiagape.ro/…/viorel-roman-statul-catolic-c…/
https://de.calameo.com/read/0055165188db62ee6ca85
http://confluente.org/viorel_roman_1525398241.html
https://ioncoja.ro/viorel-roman-romania-stat-mafiot/


Teocraţia ortodoxă moldo-valahă 

… va clarifica independenta justitiei cu Comisia Europeana la Curtea de la Luxembourg, care poate dispunere de masuri pentru suspendarea privilegiilor baronilor moldo-valahi, care vor sa refaca in UE, devalmasia, legea stramoseasca, unitatea de nezdruncinat, neam, biserica, partid, parlament, guvern, justitie, in jurul conducerii superioare de partid si de stat. 
Asistam nolens, volens la un conflict religios, care dupa Tratatul de asociere a Romaniei la UE, Tratatul de la Lisabona, intr-o Europa secularizata nu exista. Dar, daca in occident nimeni nu-i deasupra Legii, statului de drept, la crestinii orientali, nimeni nu-i deasupra celui Ales, uns de Dumezeu, sau Ales de jos "de subconstientul colectiv al maselor largi populare" (Ion Iliescu). 
Opinie anonima: Europa pune acuma presiune, cu ultimul MCV, asupra Bucurestiului, daca daca baronii ortodocsi moldo-valahi din 1946 la putere in PMR, PCR, FSN, PNL, PSD, rezista, undeva, ceva se rupe: ori se rup ei, cu Romania Mare la Centenar, ori Romania de UE, cu ajutor hibrid, fratesc de la rusi, ca la Revolutia de Craciu din anul de gratie 1989. 

https://www.amosnews.ro/viorel-roman-romania-e-europa-2017-03-01 
https://www.totpal.ro/ortodoxie-si-occident-2016-de-viorel-roman/
https://www.academia.edu/36279592/Revin_rusii 
http://www.ziarulnatiunea.ro/2013/01/14/reveni-rusii/ 
http://melidonium.ro/2014/03/04/viorel-roman-revin-rusii/ 
http://www.observatorul.com/articles_main.asp?action=articleviewdetail&ID=16136 
https://de.calameo.com/read/0055165185f18bebdd2bf 
https://www.academia.edu/37791300/Teocra%C5%A3ia_ortodox%C4%83_moldo-valah %C4%83_35


Teocraţia ortodoxă moldo-valahă 

a gasit Alesul dreptcredinciosilor in personalitatea d-lui Liviu Dragnea, presedintele Partidului de guvernamanat, FSN, PNL, PSD, a Camerei Deputatilor, pentru ca a revenit la unitatea, popor, biserica, legislativ, executiv, justitie. El a exclus din Partid oponenţii, si-a impus prim-ministrul Dăncilă, si-a subordnat Curtea Constitiţională, avocatul poporului, a pus DNA-ul pe butuci, a blocat Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, preia controlul justiţiei, serviciile secrete, mass media îi e aservita, Preşedinţia României la Consiliul UE e un bun prilej pentru a-şi negocia pozitia de lider, ca dupa aceasta victorioasa Reconquista ortodoxa, in final sa câştige alegerile prezidenţiale, puterea teocratica, absoluta. 
Pe urmele presedintelui Vladimir Putin, ne ridicam atunci cu totii din genunchi si ne recastigam demnitatea cu Proiectul National al presedintelui PSD: „Este timpul să decidem noi cum vrem să trăim în ţara noastră ... Ştim cu toţii că de ani de zile ni se spune că alţii ştiu mai bine cum trebuie să trăim, cum trebuie să acţionăm. A venit momentul să decidem noi ce ţară vrem să avem.“ 
Proiectul PSD-ului nu-i chiar o noutate, aflam de la Iulian Fota, fost consilier prezidenţial pe probleme de securitate națională, pentru ca inca din: „... 2012 am renuntat la visul constructiei unei Romanii Europene si ne-am apucat de constructia unei Romanii Feudale. Am cistigat alegerile parlamentare, tara este a mea, sunt ministru eu sunt vataful, sunt numit manager de spital, spitalul este al meu, sunt presedinte de partid, este al meu, rector, tot a mea este universitatea. Traiasca Romania Feudala ... ei hotarasc cine trebuie sa se imbogateasca si cine nu, cine este promovat si cine nu, cine vorbeste si cine trebuie sa taca.“ 

http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2018/01/leviathan/nr.87.html 
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2018/11/regenerarea-neamului-romanesc.html 


Pana unde ajunge Justitia? 

Cel mai influent saptamanal din lume, The Economist din Londra, observa ca granițele Sfantului Imperium Roman de Ntiune Germana dau inca tonul în politica si in România. Asta au constatat si studii sociologice aprofundate, ca si dupa un Centenar, increderea in drepturile omului, in administratie si justitie se opreste brusc si inexplicabil, pe Carpati. 
La Limesul dintre Imperium si Barbari, la est si sud de Carpati, in lumea moldo-valaha, acquis-ul comunitar, catolic, e incompatibil cu devalmasia valaha, ortodoxa, dupa cum descrie exemplar si penru realitatea zilelor noastre, poate intamplator, dar chiar situatia administrativ-juridica din Teleorman, Nicolae Filimon in Ciocoii vechi și noi, Ce naște din pisică șoareci mănâncă, Bucuresti 1863. Conceptia catolica, occidentala a socio-politicului, Legislativul, Executivul, Justitia, la care a aderat formal Romania in anul 2007, nu este de fapt nici intaleasca si ca urmare nici acceptata de
baronii ortodocsi moldo-valahi alesi, unsi de Dumnezeu sau, pentru atei, de subconstientul masele largi populare. 
Daca in vremea razboiul punic, senatorul roman Cato cel Batran repeta cu orice prilej, Carthago delenda est, Cartagina trebuie distrusa, in vremea tranzitiei de la devalmasia valaha greco-ortodoxa, la acquis-ul comunitar romano-catolic, incerc si eu sa atrag atentia, in acelasi fel, repetand cu orice ocazie imperativului refacerii unitatii de credinta cu Roma, conditio sine qua non a integrarii Dunari de Jos in civilizatia euro-atlantica. Aderarea de jure la UE, NATO a avut loc dupa vizita la Bucuresti a Ferictului papa Ioan Paul II in anul 1999, cea de facto, cea decisiva, poate avea loc in anul 2019, cand vine papa Francisc in Romania. 

https://www.academia.edu/28173741/Viorel_Roman_Europa_Crestina.pdf 
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2018/01/leviathan/nr.87.html 
https://www.academia.edu/36701634/Romania_s_Transformation 
https://de.calameo.com/read/00551651837ca2ec460a2 
https://www.academia.edu/37689035/Teocra%C5%A3ia_ortodox%C4%83_moldo-valah %C4%83 


opinii 

XY:Trebuie sa inteleg ca acquis-ul Imperial romano-catolic inseamna „dubla masura"? Dreptul ministrului german de justitie de a-l demite pe procurorul general care l-a contrazis si interzicerea pentru ministrul "moldo valah" de a face acelasi lucru? Dreptul guvernelor occidentale de a-si face politica lor si obligatia guvernului "moldo valah" de a face politica dictata de Bruxelles? Dreptul Parlamentelor occidentale de a legifera in tara lor si obligatia Parlamentului "moldo valah" de a legifera conform dictarii de la Bruxelles? In acquis-ul comunitar intra si protocoalele secrete ale "justitiei" cu serviciile secrete si sentinte judiciare in urma carora oameni nevinovati stau in inchisoare - sentinte furnizate pe biletel de catre SRI catre "campul tactic al justitiei“? De altfel justitia - camp tactic al serviciilor secrete - e tot acquis comunitar, al imperiului? - Valabil pentru "barbarii de la limes“? Si cum ramane cu catolicii italieni care resping acum acquis-ul comunitar? Dar catolicii portughezi care au respins austeritatea lui Schauble? Si protestantii englezi care au dat un sut mai jos de spate acquis-ului asta? Au devenit peste noapte limes si barbari si ei? 
VR: „Dubla masura“ in Europa e incompatibilitatea milenara dintre greci si latini, orient si occident, Imperiul Sf. Andrei si Imperiul Sf. Petru, greco-ortodoxie si romano-catolicism, comunism si
capitalism, devalmasia moldo-valaha si acquis-ul comunitar, care va fi depasita numai prin refacerea unitatii de credinta cu Roma. 
De 150 de ani se incearca modernizarea fara occidentalizare, catolicizare. Biserca unita cu Roma a fost lichidara 1948 cu rezultatul: in afara de Forme fara fond si Zicem ca ei si facem ca noi, duplicitate balcanica duce si la un blocaj de comunicare. Pentru orientali, Bruxelles-ul e dictatorial si Romania o colonie. Occidentali vad altceva, ca salarul lor a crescut de la 100 la 500 euro, ca au libertate de miscare, ca dispun de 40 de miliarde de euro pentru infrastructura etc. 
In ce priveste Protocoalele cu serviciile secrete si nevinovati in inchisoare, este exact ce vrea acquis-ul sa faca imposibil intr-o tara in care sub regele terorist Carol II sunt impuscati cate 3 tineri legionari / judet, la intamplare, fara sentinta si cadavrele lor puse la vedere, la fel sub Ana Pauker, Gheorgiu-Dej si Ceausescu, teroarea regala si proletara nu respecta drepturile omului, dar ele sunt azi garantate de Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO). 
In acest context nu cred ca refuzul acquis-ul e favorabil Greciei, Angliei, Portugaliei, Italiei. In cazul Romaniei refuzul manei de ajutor din vest, a acquis-ului occidental, o va catapulta direct in feudalismul teocratic oriental. Doamne ajuta si apara! 
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2018/01/leviathan/nr.87.html


Iluzia ca in perioada interbelica, 

Romania Mare ar fi un model statal modern, occidental demn de urmat este demontata de contemporanii Mircea Eliade si Nicu Porsenna. Germenii dezastrului dictaturii ortodoxo-comuniste şi democratiei capitalismului de cumetrie, sunt cam aceiasi, al teocraţiei euro-asiatice incompatibile cu democratia euro-atlantica. Est-Vest. 
“Intunecata epoca care a urmat unirii tuturor românilor“ e analizata de Mircea Eliade in articolul „Piloţii orbi”, 1937 (Viorel Roman; România 2030 : Prefaţa : un discurs incitant, care ignoră "corectitudinea politică" de Corneliu Vlad. ed. Artpress 2013): 
"Imoralitatea clasei conducãtoare româneşti, care deţine „puterea” politicã de la 1918 încoace, nu este cea mai gravã crimã a ei. Cã s-a furat ca în codru, cã s-a distrus burghezia naţionalã în folosul elementelor alogene, cã s-a nãpãstuit tãrãnimea, cã s-a introdus politicianismul în administraţie şi învãtãmânt, cã s-au desnationalizat profesiunile libere – toate aceste crime împotriva siguranţei statului şi toate aceste atentate contra fiinţei neamului nostru, ar putea – dupã marea victorie finalã – sã fie iertate. Memoria generaţiilor viitoare va pãstră, cum se cuvine, eforturile şi eroismul anilor cumpliţi 1916-1918 – lãsând sã se astearnã uitarea asupra întunecatei epoci care a urmat unirii tuturor românilor. Dar cred cã este o crimã care nu va mai putea fi niciodatã uitatã: aceşti aproape douãzeci de ani care s-au scurs de la unire. Ani pe care nu numai cã i-am pierdut (şi când vom mai avea înaintea noastrã o epocã sigurã de pace atât de îndelungatã?!) – dar i-am folosit cu statornicã voluptate la surparea lentã a statului românesc modern. Clasa noastrã conducãtoare, care a avut frânele destinului românesc de la întregire încoace, s-a fãcut vinovatã de cea mai gravã trãdare care poate înfiera o elitã politicã în faţa contemporanilor şi în faţa istoriei: pierderea instinctului statal, totala incapacitate politicã. Nu e vorba de o simplã gãinãrie politicianistã, de un milion sau o sutã de milioane furate, de corupţie, bacşişuri, demagogie şi şantaje. Este ceva infinit mai grav, care poate primejdui însãşi existenţă istoricã a neamului românesc: oamenii care ne-au condus şi ne conduc nu mai vãd. Într-una din cele mai tragice, mai furtunoase şi mai primejdioase epoci pe care le-a cunoscut mult încercata Europã – luntrea statului nostru este condusã de nişte piloţi orbi." 
Din ''Regenerarea neamului romanesc“ de Nicu Porsenna, ed. Cugerarea, Bucuresti 1937: 
Corupţia-sistem: „Pe ruinele interesului obştesc creşte tare, ca mărăcinele, Interesse personal, egoismul omului întors la natura primitivă. E dispariţia dezinteresării eroice, e imoralitatea şi corupţia publică devenită sistem [...]. Am impresia că românii şi-au împlinit rolul istoric: după ce au apărat Europa de huni, de tătari şi de turci, de bolşevismul rusesc şi de megalomania maghiară, se retrag de pe scena lumii, nemaiputând crea oameni. Scriu aceste rânduri şi-mi pare că aştern rămasul bun al unui român de la poporul său, care nu va mai fi”. 
Slăbiciunea morală: „Regula în viaţa publică e resemnarea, slăbiciunea morală. Din această pasivitate, din iertarea pe toată linia, a rămas în psihologia românească pomana şi gratuitatea. [...] Iertarea de datorii şi nicio răspundere [...]. De aceea, spre deosebire de morala aspră şi neîndurătoare a Occidentului, mentalitatea românului este Protecţia şi Norocul; iar nu efortul, nu iniţiativa. «Românul se naşte bursier, trăieşte funcţionar şi moare pensionar» (cf. P.P. Carp)”. [...] Idealul rasei noastre a devenit câştigul fără muncă (M. Eminescu), superficialitatea, spoiala. Într-un cuvânt, lipsa de efort. Nu e de mirare că dacă îţi trebuie un lucrător care să-ţi strice instalaţiile, un secretar care să-ţi încurce treburile, un avocat care să-ţi piardă termenele proceselor, se impune să-l alegi român. Îl vrei serios şi capabil? E nevoie să-l iei străin [...]. În neamul nostru, în orice ramură de muncă, omul 
stăruitor, corect, înzestrat cu conştiinţă profesională – este excepţia; leneşul înfumurat, deşteptul superficial – este regula”. 
Schimbare sau pieire: „Românul este complet lipsit de mândrie omenească, cetăţenească şi naţională. Polonezul şi maghiarul împing orgoliul până la trufie; bulgarul, sârbul şi grecul duc mâna la cuţit, fac revoluţii. Singur românul rabdă, rabdă ca o piatră să fie călcat în picioare, pălmuit, scuipat, jefuit de oamenii politici, strivit de impozite, insultat în gândul şi simţirea lui. Şi toate acestea fără nicio tresărire de mânie mântuitoare. [...] Nu. Românul rămâne pururi cu fruntea în ţărână, el nu are îndrăzneala să ţină pieptul înainte şi capul sus. E un sclav! [...] În prima ţară din Europa, noi suntem ultimul popor din Europa! Concluzia se impune de la sine: dacă nu ne schimbăm, vom pieri!” 

* * * 

Daca asa a fost in “întunecata epoca care a urmat unirii tuturor românilor“, lasand la o parte "epoca de aur" a dictaturii regale si proletariatului de trista amintire, care este situatia tarii si a poporului din zilele noastre, cand Romania devine, dupa vizita istorica a Fericitului papa Ioan Paul II la Bucuresti, membra a Uniunii Europene, Aliantei Nordatlantice si anul viitor vine papa Francisc? Se va realiza cu acest prilej unitatea de credinta cu Roma, fara de care se va perpetua Dublu masura, Formele fara fond si Zicem ca ei si facem ca noi? 
„Eu nu cred în democraţia românească. În România nu poate exista democraţie, structural, e aproape ca în Rusia... Schengen nu este o simplă chestiune politică, ci ţine de tradiţia istorică europeană. Există, din păcate, formula unor cetăţeni second-hand.” Acad. Răzvan Theodorescu 
„Într-un studiu realizat de Institutul pentru Calitatea Vieţii din cadrul Academiei Române s-a concluzionat, printre altele, că dezintegrarea socială a României este cea mai gravă criză generală politică... (20% din românii apţi de muncă nu mai muncesc în ţara lor natală, ci în occident. n.a.) Acest exod în masă al forţei de muncă este un fenomen recesiv fără precedent în istoria noastră... Cu toate acestea, presa românească nu este preocupată de acest dezastru... Acţiuni și fenomene nocive au produs însemnate prejudicii politice și social- economice, subminând considerabil progresul României... 
Principala răspundere revine guvernelor care s-au succedat de-a lungul întregii perioade postdecembriste, parlamentului și autorităţii judecătorești... S-au practicat, cu sau fără intenţie, conștient sau interesat, dezinformarea, dezbinarea, incitarea la activităţi dăunătoare de tot felul, compromiterea adevăratelor valori și promovarea în posturi importante a unor pseudo personalităţi, impostori sau chiar infractori de drept comun... 
Se anunţă vremuri grele și cu evoluţii imprevizibile ca timp, moment și amploare, care pot schimba harta lumii și structura relaţiilor internaţionale. Sântem pregătiţi ca ţară și popor să le facem faţă?” din Periscop 

http://www.academia.edu/27240809/Romania_2030 
https://ioncoja.ro/cele-sapte-pacate-ale-lui-viorel-roman/ 


Legarea de glie, 

iobagia a fost desfiintata in est mult mai tarziu decat in vestul Europei, asta e o cauza a decalajului economic si al drepturilor omului, remarca ministrul Finanţelor Publice Eugen Teodorovici si cere in Parlamentul Romaniei „... trebuie să învăţăm la nivel european că, cu cât o zonă devine mai săracă, cu atât alta devine mai bogată, dar, undeva, lucrurile se rup. ... Nu încarci şi întăreşti partea de Vest şi laşi restul în afară. Deci, limitarea dreptului de a lucra (in vest). ... maxim 5 ani ...“ Apoi urmeaza... 3, 1, 0 ani, Cortina de Fier? Comisia Europeană a răspuns imediat că libera circulaţie a lucrătorilor este un drept fundamental si „potrivit studiilor este dreptul care se bucură de cea mai mare apreciere în rândurile europenilor“. 
Bucurestiul si Bruxelles au deptate, fiecare din alt punct de vedere, dar si cu acest prilej devine din ce in ce mai evident ca incompatibilitatea dintre devalmasia ortodoxa moldo-valaha si acquis-ul comunitar romano-catolic, Imperiul Sf. Andrei teocratic, unde sufletul si trupul apartin Stapanului si Imperiul Sf. Petru democratic, unde de suflet se ocupa papa si de trup imparatul, poate fi fi depasita la romani numai prin refacerea unitatii de credinta cu Roma. 

https://www.academia.edu/37507659/..._secrtetul_occidentului_..Coperta_Romania_2019.pdf 

https://www.academia.edu/37507652/..._secretul_occidentului_..._viorel_roman.pdf










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu