vineri, 7 iunie 2024

Ben Todică - BUMERANGUL DIVIN – FIII DUMNEZEI de APOI

 



BUMERANGUL DIVIN – FIII DUMNEZEI de APOI

 

Vârstele Biblice: 900 – 450 – 225 – 112,5 – 56,25 – 28,12 – 14,6 – reîntoarcere. Vă imaginați o civilizație în care omul va trăi doar 14 ani, însă va avea experiența civilizațiilor trecute? Cum funcționează această lume, las pentru un capitol viitor.

Suntem mereu „împiedicați” de a ne înălța, de a reveni la forma originară, adamică a omului. Acesta e motivul, „poate”, de a ne înlocui biologicul cu sinteticul? Divinitatea noastră originară, imaculată, lipsită de păcat, este puterea noastră de a călători spiritual. Transcendența înseamnă și a crește. Suntem mereu îndopați cu limitări făcute personal și implicit de sistem.

Divinitatea ne ajută să învingem frica. Fără frică avem libertatea de a iubi, crea, inova, inventa, exprima, compune etc. Toate aceste elemente (aplicat) te înalță și te apropie de Dumnezeu.

Toți artiștii spun că nu știu de unde le vine inspirația. Desigur, trebuie să existe o librărie universală a creației de unde ne extragem dorințele. Toți ne naștem cu un cod complex creat de ADN-ul personal care ne dă acces la conștiința universului. Azi, se urmărește să fim tot mai deconectați de această lume divină prin înlocuirea tradițiilor moștenite, spirituale cu cele raționale, înlocuirea activităților și a părților biologice cu trăiri pasive și consum chimic. A-ți depăși limitele normalului și alergarea după surse artificiale (tehnologia), azi sunt considerate salvatoarele civilizației.

E clar, orice artificialitate adăugată omului îi scade șansa de reabilitare divină. Îl lenevește spiritual. Rugăciunea, regulat, servește ADN-ul, îl aliniază.

Forța inimii de a comunica cu divinul depinde de suma totală a energiilor generate de întreg ansamblul trupesc. Toate adausurile artificiale îți creează impresia falsă de total viu. Organul viu are memorie. Omul trebuie informat de cât de special și puternic e și fără aceste atașări artificiale. Atașarea artificială sărăcește printul original ADN.

Mai tot timpul, s-a demonstrat în istorie că abuzul tehnologic duce la vătămarea speciei divine. Tehnologia e precum cățelul obraznic. Dacă nu-l pui la colț ți se urcă la cap.

 

E bine să-i informăm pe tineri ce speciali și puternici sunt in ORIGINAL!

 

Fără educație spirituală și artistică, culeasă din viață, despre mediu și univers, nu-ți poți exersa adevărata putere. Dacă nu ne cunoaștem cum trebuie, nu vom reuși să trăim la maximum experiența și vom pierde toate posibilitățile trăirii cu care suntem dotați din naștere. Omul trăiește în circuitul Bumerang 1800 de ani, fracționat. Când completează 1800, devine etern. Devine DUMNEZEUL UNIVERSULUI SĂU. Adică va continua tradiția TATĂLUI.

Dacă extragem probe ADN din scheletele vechi, preistorice, îngropate în scoarța pământului de sute de mii de ani vom descoperi că ADN-ul lor nu e diferit de al nostru. Noi am evoluat ca educație și conștiință, însă nu și ADN-ul. Am evoluat in gândire SPIRITUALĂ, dar biologic arătăm la fel.

Pană acum, mai bine de 200.000 de ani, eram la fel ca maimuțele cimpanzeu, însă cineva, din afară, a intervenit și modificat brusc ADN-ul. Aceste modificări făcute în gena umană nu sunt posibile pe cale naturală, nici chiar din greșeală, susține pe You Tube Gregg Braden în Becoming SUPERHUMAN.

Schimbarea cea mai profundă a fost făcută, de exemplu, la Cromozomul 2 – este cel de-al doilea ca mărime din celula umană care are 1200 de gene. Cromozomii au laturile scării elicoidale, iar treptele sunt tot felul de proteine specifice ce le leagă. Una dintre gene e marcată cu însemnele TBR 1 și este responsabilă de mărimea creierului. Molecula care conține ADN-ul uman are aproximativ 10 nanometri. Dacă desfaci tot ADN-ul din celulele corpului uman, poți să estimezi o lungime totală. Lungimea ADN-ului nuclear dintr-o celulă (nu punem la socoteală ADN-ul mitocondrial) este cam de 2 – 3 m. Ținând cont că se estimează cam 1013 celule/corp uman, obținem intre 2x1013 – 3x1013 m ADN sau 2x1010 – 3x1010 km. Distanța Pământ – Lună este de 384.400 km, cu alte cuvinte, lungimea totală a ADN-ului din corpul uman este între 20.000.000.000/384.400 = 52.029,1 și 30.000.000.000/384.400 = 78.043,7 ori distanța Pământ-Lună sau cam de 26.014-39.021 călătorii Pământ – Lună, dus – întors. Nu uitați! Venim cu ADN și plecăm cu același. El e al tău și e ETERN, plus experiența fiecărei vieți.

Acum 200.000 de ani, deodată, ni s-a dublat mărimea creierului față de speciile frățești nouă. Nu s-a întâmplat cu încetul/în timp să crească, ci dintr-odată. În cortex avem neuroni, așa numiți oglinda care ne permit să ne imaginăm ce ne dorim, iar această oglindă informează corpul să producă clinic imaginea din oglindă. Această putere/funcțiune ne-a fost dăruită acum 200.000 de ani.

Întrebarea este: de unde ne vine acest cromozom doi? Specialiștii au dedus, cineva a fuzionat doi cromozomi din ADN-ul nostru. Cromozomul e ca o scară elicoidală, iar lateralele scării au la capete, precum șnurul de la ghete, niște manșete/papuci ca să nu se deșire, numite Talimeri. Deci, fiecare cromozom are la capete talimeri. Şi acești talimeri influențează vârsta celulei. Fără ei celula nu poate funcționa.

Cineva a legat doi cromozomi între ei, lucru imposibil să se întâmple natural. Adică, normal, un cromozom are la capete talimeri, însă aceștia aveau și la mijloc câte doi talimeri uniți ceea ce demonstrează că sunt făcuți artificial. Deci, doi cromozomi legați în serie, precum două becuri la aceiași sursă – nu vor mai funcționa la fel, ci vor genera funcțiuni diferite. Exemplu, legând limba de urechi și creier a dat posibilitate omului să cânte, să vorbească nuanțat muzical, să compună lucru pe care nu-l poate face nici un alt mamifer de pe pământ.

S-a demonstrat că acum 200.000 de ani s-a produs o editare genetică artificială la om. De exemplu, noi avem 98% ADN-ul similar cu cel al cimpanzeilor, însă, în ciuda acestui fapt, ei nu pot cânta. Și motivul e, spun specialiștii, cromozomul 7. El a fost schimbat la noi după 175 de milioane de ani de existență ca frați gemeni care ne-a desprins de primate. Şi atunci, doi cromozomi din celula umană au fost legați și din acel moment limba noastră, auzul și creierul au fost conectate să ne dea posibilitatea să vorbim, cânta și crea. Oamenii de știință conclud că a fost o intervenție dinafară ce a produs schimbarea.

Dacă pornesc de la timpul primei intervenții genetice, îmi pot imagina că în 200.000 de ani pe pământ s-au perindat, (dând câte 10 mii de ani la fiecare), 20 de civilizații care au dispărut dintr-un motiv sau altul (fie ele din cauza unor asteroizi care au lovit planeta sau cutremure) dintr-un orgoliu, din mândrie s-au autodistrus. Avem dovezi că unele din ele au fost chiar cu mult mai avansate decât cea de azi. Pornind de la documentul biblic, precum că Matusalem a trăit 900 de ani, mă duc apoi la clonarea oiței Dolly care s-a născut identic, însă, din păcate, trăiește doar jumătate din lungimea vieții celei originale. Deci, pot concluziona că în patru din cele 20 de civilizații s-a practicat, probabil, clonarea omului, de am ajuns azi să trăim doar în jur de 112 ani și se propune să ne clonăm din nou civilizația și cei ce vor urma vor trai doar 56 de ani, aproximativ, și apoi 0. Atunci mă întreb, CE FEL DE... experiment E ACESTA, DOAMNE? Dacă ne lași să ne EXTERMINĂM existența ca civilizații din neascultare de la EDEN încoace.

Îi auzi pe mulți zicând că e suficient să trăim 100 de ani. Spun că viața e plictisitoare de la vârsta de 60 în sus și că se repeta mizeria de la un an la altul. Viața e interesantă doar până la 50, de aici, în sus, devine încurcată din toate punctele de vedere. Bine, zic eu, dar dacă ai trai 900 de ani, ținând cont de proporția citată, ai avea 600 de ani de aventură timp în care ai obține cel puțin 10 diplome a cinci ani de studiu universitar fiecare, calități care te-ar ajuta să rezolvi toate încurcăturile pe care ți le-ar aduce următorii 300 de ani. Imaginează-ți că instituția familie ar putea să fie împărțită în 10 – 20 de căsătorii în serie legale sau în alte combinații. Conștiința ți s-ar ridica aproape de divin. Bine, atunci ați spune de ce nu a fost așa când a convins-o șarpele pe Eva? E foarte simplu, omul trebuia să fie trecut prin experiența celor 20 de civilizații care s-au petrecut în ultimii 200 de mii de ani, timp în care tot ce a agonisit în ADN-ul său prin suferința a șapte păcate, se va reîntoarce printr-o recuperare inversă a reîncarnării celor 20 de civilizații, însă, de data aceasta, în înălțarea conștiinței, gradual. Această ÎNDIVINARE se va face prin iubire ca să afecteze refacerea longevității dăruite de Creator. Şi prin asta ajungem din nou in Rai, însă de astă dată, cu o conștiință divină, CREATOARE, nu de păpușă de lut. Deci, FII ÎMPLINIȚI.

În concluzie, poate că acesta e drumul pe care îl parcurgem azi, BIBLIC, cu păpușarii din umbră – supraveghetorii, să ne cloneze la vârsta zero și APOI, după încă 20 de civilizații în PACE și fără suferință, în cel puțin șapte civilizații, să ne împlinim ca FII.

  

Un Bumerang într-un circuit aruncat de Dumnezeu de 1800 de ani.


Nu vă speriați că noi nu prindem PIESA! Dar e POSIBIL. Va veni Vremea de Apoi și totul va curge ca un film fără reclame pană la capăt. Sigur există scurtături, în a fabrica repede și ieftin însă acest fapt compromite realitatea. În final dacă tu nu reușești să ajungi să trăiesti prin rezultatul muncii tale fiind corect, poți spera că urmasii tăi o vor face și vor triumfa.

 

Dacă rezultatul ne formează ca oameni atunci el trebuie sa fie plin de conținut.


 

Ben Todică











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu