duminică, 4 august 2024

Ion Măldărescu - România, lagăr de exterminare la Gurile Dunării?

 



România, lagăr de exterminare la Gurile Dunării?

Ion Măldărescu

04 August 2024

 

La începutul primului său mandat, marele (la propriu) excursionist de la Cotroceni și-a spus în sinea lui că dă lovitura pe piața literară, iar lumea îl va crede cult, și a trimis la o editură „opera” sa de două parale „Pas cu pas”, tradusă apoi, cu intervențiile ambasadei, în limba chineză. Desigur, „operă” construită de alții, dar tot pe limbajul lui sărăcăcios, pentru că la Iohannis, ioc, vocație scriitoricească, ioc cultură. Fără prompter și fițuici, nu știe a lega două cuvinte, iar creația sa de debut în branșa „scârța-scârța pe hârtie” nu conține mai mult decât „Dragi români !”. Ce ți-e și cu ipocrizia unui președinte preș de salon străin ! Cine a scris „Pas cu pas” ? Poate nici el nu mai știe! Trecut-au anii…

 

De ce am amintit de cărțulia semnată de KWI și (cred eu), necitită de nimeni? Privind retroactiv, marea nenorocire a românilor, generată de parascriitorul Iohannis se mai consumă încă „pas cu pas” în tragice episoade pentru țara noastră, asamblate între escapadele aeriene ale componentei de mobilier (unii îi zic dulap) care a nenorocit România vreme de aproape un deceniu, pe banii contribuabilului român, adică și pe banii mei

 

Văzându-și eșecul lamentabil realizându-se, s-a răzbunat ca Tândală pe sat, semnând la Washington un act criminal prin care a transformat România în viitor câmp de luptă în operațiunile „Marii Resetări”. În războiul altora. Și nemernicia nu s-a oprit. Acum, la finalul celui de-al doilea mandat nemeritat și nesuspendat, abandonat de stăpânii lui, s-a scremut cât a putut, s-a autopropus șef la NATO, însă nu i-a ieșit pasența; a cerșeșit te miri cui o funcție pe măsura înălțimii sale, nedumerit că deși a lustruit atâta încălțăminte euro-atlantică este tratat ca un reziduu în drum spre lada de gunoi a istoriei. Da! A sosit vremea pentru a i se rosti formula : „Maurul și-a făcut misiunea !” Maurul… să se descurce! Totuși, i s-a mai lăsat deschisă o speranță neașteptată, cea de „Comisar european”, foarte departe de ceea ce spera. Un os de ros, cu gust diferit… dar nici asta nu e încă sigur. Vom trăi și vom vedea..

 

Marea escrocherie a „plandemiei Covid” și a „vaccinurilor” criminale, a lăsat în urmă șir de cadavre în Țara Dacilor. „Din întâmplare”, pe timpul „plandemiei”, mulți vârstnici au plecat din spitale cu picioarele înainte. „Din întâmplare”, la spitale s-au produs incendii catastrofale în cadrul cărora, legați de paturi, pacieții au ars de vii. Tot „din întâmplare”, unii vaccinați, foarte tineri, adolescenți, chiar, au fost cuprinși de spasme ciudate și, aruncând ultimele priviri spre cer, au plecat instant spre tărâmuri îndepărtate. Frica, panica, teroarea au pus stăpânire pe România. E politica promovată cu perseverență de „Guvernele mele” care s-au supus ordinelor venite de la Davos prin Washington, Bruxelles și Ierusalim. În România, conform poruncilor primite, au fost aduși - cu avionul, nu cu bărcile, cum au arătat televiziunile babeliste că s-a întâmplat în alte țări -, asiatici : indieni, nepalezi, pachistanezi - care au fost pripășiți într-un cartier deja al lor la marginea Bucureștiului. Dar nu numai acolo. N-am învățat nimic de la francezi, englezi, de la nemți…Timpul le va face pe toate, dar vai nouă, românilor !

 

La Sighetul Marmației, după construirea și inaugurarea celei mai mari sinagogi din această zonă a Europei continuă sosirea perciunaților mai ceva ca la Zidul Plângerii. Umblă vorba prin târg că o sumedenie de locuințe ar fi fost rezervate pentru purtătorii stelei cu șase colțuri care au obținut sau urmează să obțină instant, la sosire, cetățenie românească. Așa o fi? În postura de sclavi, nimic nu trebuie să ne mai mire.

 

Șleahta guvernului ciolacheu nu se mai supune actului fundamental al Țării - Constituția României -, ci recomandărilor venite de la Davos-Washigton via Bruxelles. Recent, trenurile care circulă în România pe terasamentele construite pe vremea lui Ceaușescu au început să sară de pe linii. Oamenii mor, dar nimeni nu-i găsit vinovat. Mai nou, trenurile sunt oprite, iar dintre călători, „bolnavii contagioși” sunt dați jos din tren și abandonați. Grindeanu, farfaraua de la transporturile guvernului ciolacheu se scuză spunând că isprava nu ar fi găselnița lui, că așa ar fi „recomandările” de la Uniunea Europeană. Grindeanule, dacă Ursula îți recomandă să-ți dai cu ciocanul în cap, tu nu gândești dacă e sau nu spre binele tău ? Execuți „recomandarea” ? De când recomandările U.E. devin legi în Țara Românilor ?

 

Ciolacule, Grindeanule, mă simt obligat să vă reamintesc testamentul marelui domnitor rămas nemuritor prin acel magnific „Apus de soare” al lui Delavrancea: România „n-a fost a strămoşilor mei, n-a fost a mea şi nu este a noastră, ci a urmaşilor urmaşilor noştri în veacul vecilor!”. Ciolacule, chiar dacă nu știai, chiar dacă asta nu se regăsește în pregătirea ta pentru susținerea bacalaureatului, află măcar acum. Niciodată nu-i prea târziu să înveți ceva.

 

Țara Românilor  este condusă din spatele Turnului Babel... Nici pe vremea Primului sau celui de-Al Doilea Război Mondial, când mii de oameni călătoreau cu trenurile pline până la refuz, inclusiv pe acoperișurile vagoanelor nu s-a întâmplat ca acestea să fie oprite pentru a-i elimina pe cei bolnavi. Și pe vremea aceea, tifosul făcea ravagii. În România, membră U.E. și N.A.T.O. torturile practicate azi se numesc recomandări europene, deci, ministrul Grindeanu = torționar criminal. Grindeanule, te cheamă instanța! Ciolacule, stai la rând!

 

„Guvenele mele” poartă responsabilitatea dezastrelor din ultimii ani: oameni arși de vii, oameni asasinați deliberat prin vaccinuri Covid-19 („vaccinurile” născocite de minți bolnave precum cea a lui Bill Gates și succesorii lui Mengele), cimitire cu intrare interzisă, cadavre aruncate în saci negri din plastic și unii, îngropați în gropi comune, efecte indirecte ale afacerilor murdare ale Ursulei, vătraiul lipsit de scrupule al Uniunii Europene globaliste. Ți-a plăcut sacul arătat de Șoșoacă în plenul adunării, madam Ursula ? Pe la noi, pe la români se spune că „nu-i pentru cine se pregătește, e pentru cine se nimerește!”… așa că ai grijă!

 

Asasinatul, genocidul au devenit practici la ordinea zilei ale S.U.A.-U.E.-Israel via W.E.F.-Davos, iar cei ce se opun crimelor sunt ținte vii precum prim ministrul Cehiei.

 

Contrastul între poziția de sclav a României și cea de stat demn ni-l oferă prin comparație Ungaria, și ea, membră U.E. și N.A.T.O. Știu, veți spune că Ungaria nu ne este prietenă, iar luptătorul român Târnoveanu a făcut tot ce a putut să combată partea nocivă a politicii țării vecine. Asta nu mă împiedică să respect conducerea Ungariei care deși nu tocmai prietenă a României a spus: NU!, migranților, a spus: NU!, L.G.B.T. în școlile Ungariei! Și, diplomatic a știut și știe cum să trateze cu rușii. Conducerea Ungariei slujește interesele propriului popor. Cum să n-o resprecți pentru asta?! În Ungaria nu se întâmplă oribilitățile care au ajuns „chestiuni la ordinea zilei” în România lui 2024.

 

Zilele trecute am avut un schimb de mesaje cu un militar de grad înalt al Armatei României, aflat în retragere, opinia sa pe această temă fiind la fel cu a mea. Iată ce mi-a scris: „Da, subscriu total, Orban ESTE premierul unei țări, al unui popor. O să ajung să emigrez în Ungaria! Mă rog, aș fi ajuns, dacă nu aveam... câți am. De ani zic, nu de bani”.

 

Mâhnit, îl citez iarăși pe Radu Gyr: „Ridică-te Gheorghe! Ridică-te, Ioane!” altfel nu mai rămâne nimic din moștenirea strămoșilor! Poate doar sinistra sârmă ghimpată simbolică, care înconjoară actualele granițe ale lagărului de exterminare de la Gurile Dunării.

Aranjament grafic - I.M.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu