luni, 19 august 2024

Dinu Popescu - Dreptul la ignoranță!

 



Dreptul la ignoranță!

Dinu Popescu

18 August 2024

 

Mijloacele de „informare” care azi susțin că cel mai minunat președinte al SUA ar fi Kamala Harris sunt aceleași care până ieri ne asigurau că Joe Biden e perfect sănătos și apt pentru un nou mandat la Casa Albă.

 

Oamenii care azi ne transmit pe un ton superior că e cazul să fim toleranți și incluzivi, că e important să acceptăm că suntem cu toții diferiți, sunt aceiași care ieri refuzau să stea în preajma celor ce nu aveau măști și cod QR la purtător, susținând discriminarea și cenzura.

 

Jurnaliști și politicienii care azi susțin că e important să donăm rachete și să cumpărăm (cu plata în avans) și mai multe arme „pentru a ne proteja de Rusia” sunt aceiași care ieri ne spuneau că Rusia e ca și învinsă, că Putin e mai mult mort decât viu, că sancțiunile și contraofensiva ucraineană (aia în care s-au pompat câteva sute de miliarde) îi vor veni de hac în scurtă vreme, că nu știu rușii cu cine s-au pus.

 

Medicii care azi vă asigură că ei sunt competenți, onești, că pun interesul pacientului mai presus de orice altceva, sunt aceiași care ieri vă asigurau că un ser experimental fabricat în grabă e „sigur și eficient”, că „e mai puțin riscant decât un Paracetamol”. Toți „eroii în halate” care ieri certau „conspiraționiștii” pe rețelele sociale și erau vedete pe pagina RoVaccinare azi tac mâlc în fața noilor studii și a milioanelor de drame cauzate de efectele secundare ale produselor promovate de ei ca eficiente, lipsite de riscuri și absolut necesare.

 

Televiziunile și site-urile de știri de la care voi așteptați azi să primiți informații sunt aceleași care ieri diseminau doar propagandă și teroare, totul pe bani publici, bani mulți, proveniți de la guvern, de la partide și primării, bani din taxele și impozitele plătite de voi, mutați direct în conturile mogulilor apropiați de Sistemul Securist ce conduce țara.

 

Instituțiile (internaționale și românești) care vă asigură că trăim într-o lume bazată pe reguli, drepturi și libertăți, și că „trebuie să protejăm democrația”, sunt aceleași care au anulat transparența decizională, sunt cele la comanda cărora s-au îngrădit sau chiar anulat drepturi și libertăți fundamentale, sunt aceleași care gestionează samavolnic banii tuturor, fără a da socoteală cu privire la cheltuielile efectuate – ba cu doze, ba cu arme sau așa-zise ajutoare.

 

La mai bine de 4 ani de la debutul pandemiei, a comunicat oficial vreo instituție, cum ar fi firesc într-o lume democratică, barem o listă de concluzii ale unor necesare anchete? Aveți idee de unde a provenit virusul și cum s-a răspândit pe planetă, ori dacă numeroasele restricții chiar au folosit la ceva? Toată lumea bună așteaptă să uitați odată de asta, chiar se oțărăsc dacă nu o faceți!

 

Tot democratic, mai e puțin și trece luna de când un brudiu înarmat a fost la un pas să ucidă un președinte american, declanșând focul la un miting. Un om a murit, alții au fost la un pas de moarte. Aveți idee cum a fost posibil ca cel puțin trei mari instituții americane să eșueze atât de lamentabil? Nu, pentru că, în această nouă versiune a „democrației” occidentale, nimeni nu e interesat să împărtășească informații cu vulgul. Aveți dreptul la ignoranță!

 

Asta e lumea în care trăim. O lume unde cele mai urmărite surse media, cele mai populare persoane publice (jurnaliști, influenceri, artiști), cei mai sprijiniți politicieni și cele mai puternice instituții nu reprezintă nimic altceva decât surse dovedite de dezinformări, manipulări (din ce în ce mai) ieftine și teroare.

 

Gândiți-vă la asta. Noapte bună, România!

 

PS: Da, voi continua să scriu/vorbesc constant de aceste teme. Pentru că teroriștii ultimilor ani nu trebuie niciodată uitați, niciodată iertați. Pentru că aceia ce uită istoria sunt condamnați să o repete curând.

 

-----------------------------

Sursa - https://anonimus.ro/2024/08/aveti-dreptul-la-ignoranta/ - 2 august 2024









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu