joi, 19 octombrie 2023

Emanuel Pastreich - Adevărul interzis: Israelul și S.U.A. sunt „jucăriile miliardarilor”

 



Adevărul interzis: Israelul și S.U.A. sunt „jucăriile miliardarilor”

Emanuel Pastreich, S.U.A.

18 Octombrie 2023

 

„Războiul cu Iranul este chiar după colț”.

 

Râurile de sânge și grămezile de moloz marchează rănile care acoperă atât Palestina, cât și Israelul, care sunt făcute din același sol și apă, și toate locuite de oameni, oameni de câmpie. Aceste răni sunt urmele unei bătălii subterane care implică evrei, arabi și o mulțime de parteneri secreti, o bătălie care amenință acum întreaga lume, așa cum uciderea arhiducelui Ferdinand al Imperiului Austro-Ungar a amenințat Europa în 1914.

 

Singurul lucru pe care politicienii nu vi l-au spus în zilele de după atacurile care au lăsat morți israelieni și apoi mulți palestinieni este că ar trebui să ne asigurăm că știm ce s-a întâmplat înainte de a lua orice măsură, că ar trebui să știm cine sunt adevărații noștri dușmani înainte de a începe să legănăm o sabie.

 

Ei știu foarte bine că, odată ce Forțele de Apărare Israeliene vor începe procesul de înfometare și ucidere a oamenilor săraci din Gaza, nu va mai exista cale de întoarcere la rațiune, la o politică echilibrată. Vom fi angajați într-un război oribil pe care nu l-am dorit niciodată. Acesta este ideea. Odată ce le spui milioanelor de oameni prinși într-un ghetou să dispară, sau altfel, orice, orice lucru oribil, devine posibil.

 

Și protestatarii evrei din New York care cer eliminarea tuturor palestinienilor din Gaza au fost în mod clar actori de criză, nu cetățeni atenți. Asistăm la un spectacol, dar decesele care vor urma vor fi fără spectacol.

 

Această grabă la acțiune, la judecată, acest salt adânc în isteria tulbure nu este întâmplător.

 

Nu, scopul blitz-ului media a fost, la fel cum a fost cazul după incidentul din 9.11, să ne oblige să luăm măsuri ireversibile care nu numai că vor lăsa sute de mii de morți în Palestina, dar s-ar putea extinde cu ușurință la un război între Israel. și Iran, Statele Unite și Iran, sau Statele Unite, NATO și Israel împotriva Rusiei și Iranului – adică un război mondial, războiul mondial după care tânjeau unele suflete bolnave de ani de zile.

 

Permiteți-mi mai întâi să declar că nu știu exact ce s-a întâmplat. Asta mă pune cu ani lumină înaintea acelor experti din mass-media, politicieni și reprezentanți ai guvernului care presupun că știu totul pe baza surselor de știri, rapoarte de informații și bârfe care au greșit în aproape toate cazurile în ultimii douăzeci și trei de ani.

 

Suntem forțați, de circumstanțe, să speculăm cu privire la ceea ce s-ar fi putut întâmpla. Trebuie să speculez aici cu bună-credință, în acord cu metoda științifică, cerând în același timp să fiu corectat acolo unde nu sunt scurt. Nu avem timp să așteptăm cincizeci de ani pentru ca toate directivele clasificate să fie făcute publice.

 

În primul rând, acest atac atribuit Hamas este de o amploare și o intensitate care nu ar fi putut fi efectuat fără știrea deplină a IDF , a acordat milioanele pe care le plătesc informatorilor din teritoriile ocupate și zeci de miliarde pe care le plătesc. pentru senzori, drone, sateliți și cea mai avansată tehnologie de supraveghere din lume — finanțată parțial de contribuabilul american.

 

De asemenea, știm că prim-ministrul israelian Netanyahu se confruntă cu o nepopularitate extremă față de marea majoritate a populației evreiești, care este furioasă de corupția sa și care este implicată în proteste masive împotriva opresiunii sale vicioase asupra lucrătorilor evrei.

 

Elemente din armata și informațiile israeliene au declarat că sunt în opoziție clară cu Netanyahu și că nu ar tolera controlul acestuia asupra ramurii judiciare a guvernului ca parte a unei încercări de a prelua întreaga țară. Exact asta a făcut de la aceste atacuri folosind doctrina șocului.

 

Ce moment mai bun pentru a juca cu Hamas, care a mai cooperat cu elemente corupte ale armatei israeliene, și pentru a crea un incident care duce la război?

 

Nu este pur și simplu micuțul 9.11 al Israelului.

 

Dar pur și simplu începe de acolo. Acum că Statele Unite au acceptat complet războiul împotriva Hamas, cu președintele Biden referindu-se la Hamas drept „rău pur și nealterat”, putem simți că ușa a fost deschisă pentru ceva și mai mare, și mai oribil.

 

De asemenea, știm că „răul pur și nealterat” este tocmai limbajul folosit de Partidul Nazist împotriva evreilor înainte ca aceștia să fie privați de drepturi, puși în lagăre și apoi exterminați.

 

Nu este pur și simplu faptul că Israelul, cu sprijinul tuturor guvernelor marilor țări industriale, va opri apa, hrana și electricitatea palestinienilor care trăiesc în mizerie în timp ce le bombardează apartamentele în bucăți și le aruncă în mare.

 

Un război cu Iranul este chiar după colț. Tot ce ne trebuie este un titlu de pe CNN care să țipe că Iranul a fost implicat într-un fel (și Israel, desigur, nu a fost). Veriga lipsă va fi ca dovezile pentru Al Qaeda care au apărut brusc după 9.11.

 

Iranul și-a exprimat întotdeauna sprijinul pentru Hamas, iar un război cu Iranul va urma în mod firesc calea deja trasată cu grijă către un război cu Rusia și Iran și care, la rândul său, va trage în NATO și aproape orice altă țară ai cărei lideri au au semnat aceste acorduri clasificate de partajare a informațiilor și de cooperare militară cu Statele Unite sau cu NATO, în ultimii ani de carnavale diplomatice internaționale.

 

Această creare a unui lanț de comandă neresponsabil pentru armatele fiecărei țări din „Vest”, oferit de firme IT private precum Amazon, Google și Facebook, urmează exact modelul folosit pentru a lansa Primul Război Mondial.

 

După asasinarea arhiducelui Ferdinand, națiunile din Anglia, Franța și Rusia au urmat un plan de război ca un mecanism de ceas, de parcă politicienii și generalii ar fi fost înlocuiți cu mașini preprogramate. Mai târziu, lumea avea să afle că aceste țări au semnat o serie de tratate secrete care au anulat toată dezbaterea națională privind acțiunile militare și au făcut posibil războiul mondial.

 

Ați putea să vă întrebați, în mod corect, cine și-ar putea dori un război mondial care va lăsa sute de milioane de morți și care ar putea chiar pune capăt vieții pe Pământ printr-un holocaust nuclear?

 

Doar un psihopat, ați putea crede, și-ar dori asta.

 

Ah, aici e problema! Căci iată, lumea este condusă de psihopați în zilele noastre .

 

Războiul mondial oferă două cadouri prețioase psihopaților bogați și puternici în zilele și lunile înainte ca acesta să ducă la măcel în masă și calamitate pentru toți. În primul rând, războiul mondial întărește puterea statului, dând nouă autoritate instituțiilor corupte și discreditate, fie că este Centrul pentru Controlul Bolilor, Universitatea Harvard sau New York Times, instituțiile care au târât omenirea prin noroiul fraudei Covid și al demolarea controlată a societății de către finanțele globale. Aducerea lucrurilor până la războiul mondial poate fi singurul lucru rămas în cutiile de instrumente ale administrațiilor Netanyahu și Biden în acest moment

 

.

 

În al doilea rând, războiul mondial creează consum și cerere masiv[. Uciderea a milioane de oameni va crea o cerere pentru corporații pentru a furniza arme și combustibil și alte produse și va crea o scuză pentru a prelua controlul mijloacelor de finanțare, producție și distribuție. Contradicțiile profunde ale unei culturi a consumului narcisist și pericolele rezultate din supraproducția sistematică astfel creată, pot fi bătute sub covor - cel puțin pentru puțin timp - de un război. În ceea ce îi privește pe politicienii miopi, cu cât războiul este mai mare și mai distructiv, cu atât mai bine.

 

Guvernul Israelului este dominat de cei superbogați, la fel ca și guvernele Statelor Unite, Rusiei, Chinei, Germaniei și chiar Iranului . Războiul dintre culturi și etnii care este planificat servește drept acoperire pentru un război mai sistematic al celor puțini împotriva marii majorități a umanității, un război global de clasă.

 

Am menționat că bogații sunt psihopați? Ei sunt dispuși să își asume orice risc, mai ales dacă alții sunt cei care vor muri, pentru a se proteja pe ei înșiși și fundurile lor - adică, bunurile lor.

 

Să vorbim despre relația particulară dintre statul Israel și Statele Unite

 

Dacă vrem să ne retragem de la marginea războiului mondial, trebuie mai întâi să începem să vorbim sincer despre ce este Israelul și ce nu este și despre cum Israelul este legat în mod ciudat, dimpotrivă, paradoxal de Statele Unite. Israelul și Statele Unite au multe în comun și poate că acesta este unul dintre motivele pentru care au fost legați în mod ciudat.

 

Palestina a fost imaginată ca un loc de refugiu pentru evreii din toată Europa din anii 1890 și mai ales în anii 1930. Acești evrei au suferit o discriminare și violență teribilă și au suferit-o de secole. Așezările evreiești din Palestina au oferit speranță celor care au fost adunați mai târziu în ghetouri, deportați în lagăre de concentrare și împachetate în trenuri pentru trecerea în lagărele morții. După cel de-Al Doilea Război Mondial, statul Israel a fost înființat și a oferit evreilor supraviețuitori speranța unei patrii, una despre care ei credeau că poate fi apărată, spre deosebire de ghetourile din Europa de Est care au fost lichidate fără milă. Dar acea patrie nu a apărut de nicăieri și nu a fost dăruită evreilor de Dumnezeu. Trecuseră mii de ani de când evreii își aveau regatul acolo. Nu, acel „stat” al Israelului era legat de interesele imperiale britanice și de alte cauze cu totul diferită.

 

Nu, pământul a fost confiscat de la palestinienii care trăiseră acolo de secole și ei au fost alungați din casele lor de către coloniștii evrei - la fel cum evreii au fost alungați din casele lor de către germani, polonezi și ucraineni. Promisiunea unui legământ între acest nou Israel și evreii îndurerați lăsați în urmă după măcelul din lagărele Poloniei și Rusiei impunea ca poporul Palestinei să dispară, așa cum evreii fuseseră dispăruți. Acesta a fost păcatul care nu a putut fi șters, la fel de greu cum au încercat evreii după aceea. Au fost o mulțime de evrei care au mers și în Statele Unite și au găsit în America o mare promisiune și o oportunitate pe care nu le-au putut găsi în Europa, cu ostilitățile ei profunde împotriva evreilor.

 

Trebuie să mă opresc aici și să menționez că cei din familia tatălui meu era evrei care au venit în America fără nimic. Satul lor din afara Budapestei a fost distrus în timpul Holocaustului și nu a mai rămas nimic. Au găsit aici mari oportunități. Această tragedie a Americii și legăturile ei cu Orientul Mijlociu și cu Israelul sunt direct legate de mine - chiar dacă nu am călcat niciodată piciorul în Israel.

 

O relație ciudată s-a dezvoltat între Statele Unite și Israel în ultimii optzeci de ani. Nu era o relație clară, nu era definită din punct de vedere legal și era legată de umbra lungă a Imperiului Britanic care ajunsese adânc în ambele țări, mai ales în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

 

Nu putem vorbi despre Israel fără a vorbi despre „pânza de păianjen”, rețeaua ascunsă de finanțare care pândește în rămășițele Imperiului Britanic. Israelul a fost fondat în Palestina, un experiment imperial britanic pentru a extinde puterea britanică în Orientul Mijlociu și pentru a obține controlul asupra petrolului. Israelul ar trebui să fie considerat o paralelă cu Insulele Virgine Britanice, Insulele Cayman, Bermuda și alte foste colonii britanice care au devenit locuri de ascunderea banilor, de a plăti oamenii în secret și, în cele din urmă, au devenit casele fără taxe și nesocotite pentru mulți. corporații multinaționale care pretind a fi „americane”. Israelul, în spatele eforturilor cinstite ale supraviețuitorilor Holocaustului de a-și construi o viață nouă, a devenit o parte a acelei pânze de păianjen de bani, informații și servicii speciale pentru cei bogați și puternici.

 

 

 

Pe măsură ce bogăția celor puțini din Statele Unite și Israel a crescut, pe măsură ce armatele ambelor țări au devenit o parte din ce în ce mai mare a economiilor, un nou nivel de corupție, corupție de neimaginat, s-a instalat și a ajuns până în oase. Statele Unite și Israel au ajuns să aibă cele mai strânse legături în armată și informații, și totuși nu a existat un tratat de alianță oficial care să definească ce este această alianță. Relația specială cu Israelul nu se regăsea nici în Capitoliu, nici în Knesset. Nu, inima alianței era ceva informal între contractorii militari, subcontractanții de informații, instituțiile financiare legate de ambele țări și, de asemenea, de Londra și de alte relații informale - adesea controlate de cei extrem de bogați, adesea clasificați.

 

Sume masive de bani, presupuse pentru apărarea Israelului, au plutit în această pânză de păianjen de contractori militari, abia la vedere, în ambele țări, sau poate nu? Nimeni nu putea fi sigur unde s-au dus banii cu adevărat.

 

Acea corupție din ce în ce mai adâncă, acel râu subteran de murdărie care curgea atât sub Statele Unite, cât și pe sub Israel, a alimentat un putrezic în instituții și a făcut posibil incidentul din 9/11. Puterile întunecate din Statele Unite, din Israel și din alte părți, au creat atunci o criză care a atras atenția de la corupția internă sub administrația Bush în 2001 și a lansat un război global care va distrage atenția lumii timp de peste 20 de ani.

 

9/11 a fost pus pe seama islamului și a fost folosit ca o scuză pentru a purta război împotriva numeroaselor națiuni care nu aveau nimic, sau nimic, de-a face cu acest „terorism”. Miliardarii au făcut din Israel și Statele Unite jucăriile lor , folosind armatele, economiile și tehnologiile acestor două țări pentru a-și avansa planurile de dominare a lumii. Natura ascunsă a legăturilor dintre SUA și Israel a fost perfectă pentru pregătirile lor. Această alianță informală a fost cel mai bun loc pentru a planifica cucerirea lumii de către finanțele globale - doar în afara vederii, în colțuri, pe margini.

 

Comercializarea tehnologiei de supraveghere și control dezvoltată de Israel în teritoriile ocupate și angajarea acesteia în întreaga lume este partea ascunsă a operațiunii actuale, dar trebuie luată la fel de în serios. Chiar în acest moment în care Forțele de Apărare Israeliene intenționează să niveleze Gaza, Statele Unite, Uniunea Europeană și multe alte țări pun în aplicare politici radicale de limitare a libertății de exprimare pe internet. Aceasta nu este o coincidență, este partea de bază a planului militar. Expertiza Israelului în urmărirea supravegherii, în controlul internetului și în controlul psihologic a fost privatizată și vândută puterilor corporative din întreaga lume, care o folosesc pentru a urmări și manipula cetățenii din Statele Unite și China, din Germania, din Rusia, practic peste tot folosind tehnologii și expertiză controlate de firme israeliene de IT și informații.

 

Aceste forțe, care nu au nimic de-a face cu evreii lucrători din Israel, ci totul de-a face cu Israelul care este încorporat în pânza de păianjen, au preluat funcțiile IT ale guvernelor locale din Statele Unite și, din ce în ce mai mult, ele sunt spațiul în care funcţiile poliţiei sunt externalizate către forţe nesocotite. Fie că este granița cu Mexic, fie că este vorba de centrul orașului Detroit, Statele Unite devin teritorii ocupate. A spune că Statele Unite sunt ocupate de Israel nu este corect, dar Israelul este folosit ca mijloc, mijloc pentru a extinde controlul corporativ asupra noastră. În cele din urmă, trebuie să recunoaștem că, pe măsură ce această schemă de control global total începe să se destrame, cei bogați și puternici se vor lansa rapid într-o campanie de „învinovățire pe evrei”, așa cum au făcut-o în anii 1930. Prăbușirea financiară va fi pusă pe seama Israelului și a „evreului” denigrat. Nu vă lăsați înșelați.

 

Dacă Netanyahu îi numește pe palestinieni „animale” astăzi, viitorii politicieni din Statele Unite și Europa nu vor ezita să se refere la evrei în termeni similari pentru a evita expunerea adevăratei mâini ascunse a economiei pânzei de păianjen răspândite în cenușa contaminată a britanicilor. Imperiu. Și așa iată-ne. Vedem copiii evreilor care i-au privit pe germani și polonezi furioși țipând după uciderea evreilor și ce fac ei? Ei colaborează cu forțele întunecate care planifică lichidarea tuturor palestinienilor din Gaza.

 

S-a întâmplat o karma oribilă. Ce facem? Nimeni din holurile guvernului din Statele Unite nu îndrăznește să admită că acest atac asupra Israelului, probabil, a fost planificat de o mulțime disperată de israelieni bogați ca o modalitate de a se asigura că administrația lor coruptă rămâne la putere – dar toți cei din Washingtonul știu acest adevăr interzis. Le este doar frică să o spună. Nimeni nu îndrăznește să admită că această campanie de aplatizare a Gazei este concepută perfect pentru a declanșa un război cu Iranul, care va duce inevitabil la un război cu Rusia și apoi la un război mondial. Dar toată lumea din Washington știe exact ce se întâmplă și știu de ce.

 

Cei din holurile guvernului, arătând atât de respectabili și de autoritari, repetă ficțiunile, platitudinile și basmele, în timp ce știu printr-o oglindă întunecată că se întâmplă ceva cu totul diferit, că porțile iadului au fost deschise larg, chiar dacă sunt. decorate cu ornamente frumoase pentru a le face să pară mai puțin periculoase. Și așa trăim aici, în epoca monștrilor.

 

Care este raspunsul? Există un singur răspuns. Pacea este răspunsul, dar trebuie să fie o pace reală, o pace spirituală, o pace înrădăcinată în moral, în drept. Nicio fraudă nu ne poate aduce pace acum. Și care este soluția? Există o singură soluție. Există un singur medicament în cabinet care are șanse să vindece această cangrenă sufletească. Acesta este purgativul caustic pe care nu ne dorim să îl bem, acel tonic amar cunoscut sub numele de adevăr.

 

Notă - Emanuel Pastreich a fost președinte al Institutului „Asia”, un think tank cu birouri în Washington D.C., Seul, Tokyo și Hanoi. Pastreich este, de asemenea, director general al Institutului pentru Medii Urbane Viitoare. Pastreich și-a declarat candidatura la președintele Statelor Unite ca independent în februarie 2020. Acest articol a fost publicat inițial pe „Fear No Evil”.

 

----------------------------------------------

Sursa - https://www.globalresearch.ca/address-american-people-israel-palestine-conflict-threat-world-war/5836116










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu