joi, 19 octombrie 2023

Peter Koenig - Conflictul Israel-Palestina (2)

 



Conflictul Israel-Palestina (2)

Peter Koenig

18 Octombrie 2023

 

Imagine de ansamblu - Conexiuni - Consensul de la Washington

 

În paralel cu aceste organizații „teroriste” (creații serviciilor secrete ale S.U.A.-Marea Britanie-Israel), giganții financiari și-au pus la punct programul. Ei au convocat așa-numitul Consens de la Washington, creat în 1989, de cele trei organizații financiare cheie controlate de S.U.A: „Rezerva Federală”, „FMI” și „Banca Mondială”. Scopul secret al Consensului de la Washington a fost de a îndatora așa-zisa lume în curs de dezvoltare, începând cu America Latină („curtea ascunsă a S.U.A.”, un termen inventat de Washington), pentru a o face (pe deplin) dependentă de S.U.A.

 

Împrumuturile nu mai erau bazate pe proiecte de dezvoltare, ci mai degrabă pe „cecuri în alb”, conform unei liste de „bunuri” care urmau să fie achiziționate sau construite, și condițiile pentru tranșe de plăți într-un interval de timp dat, dar aproape nicio supraveghere din partea creditorilor articolele de pe listă și condițiile au fost îndeplinite. Cu corupția răspândită de ambele părți ale culoarului (creditori și beneficiari), deseori  banii au dispărut, dar s-au acumulat ca datorii în trezoreriile țărilor.

 

Politicile Consensului de la Washington  au fost aplicate în întreaga lume, cu același scop. Prin aceste politici și economiile în mare parte dolarizate ale țărilor pretinse din „Lumea a treia”, crizele economice ar putea fi create după bunul plac și, după cum este necesar, provocate sau însoțite de haos și revolte cauzate de terorism pentru a amesteca mai multe resurse, naturale și de altă natură. , de la aceste țări până la vârf, elita mondială din S.U.A. și Europa.

 

Cu această „dominare economică” și teroarea creată pentru a provoca tulburări atunci când este necesar, controlul unei mari părți a Sudului Global ar putea fi garantat.

 

Operațiuni de informații și „Schimbări climatice”

 

Cam în același timp, din anii 1950 până în anii 90,  Operațiunea Gladio a fost lansată de C.I.A. și alte servicii secrete occidentale, în special în Italia, Franța și Germania, pentru a distruge sau a converti mișcările socialiste și de stânga puternice de atunci. Au fost literalmente cu handicap în Europa.

 

În anii 1980, suprapunându-se cu anihilarea stângii, Mișcarea Verzi a luat stăpânire în Europa și mai târziu în S.U.A. Liderii au fost „Greenpeace”, „World Wild Life Fund”, „Friends of the Earth” și altele, care au transformat treptat opiniile de stânga în acțiuni pentru apărarea naturii, lupta cu așa-numitele găuri de ozon, „schimbări climatice” etc.

 

Odată cu Conferința Națiunilor Unite pentru Mediu și Dezvoltare (U.N.C.E.D.) din 1992 de la Rio de Janeiro, la care au participat 172 de națiuni, piatra de temelie pentru ceea ce de atunci a devenit mișcarea „schimbărilor climatice”, cu cele 27 de C.O.P. care au urmat până acum. C.O.P. înseamnă „Conferința părților”, adică acele țări care s-au alăturat sunt „parte la” și aparțin tratatului internațional numit Convenția -  cadru a O.N.U. privind schimbările climatice  (U.N.F.C.C.C.)[1].

 

„Schimbări climatice” - agenda de schimbări climatice care se infiltrează complet a devenit de atunci o „religie”. Manipularea socială și mentală necesară pentru a face din aceasta o „religie” este în mare măsură realizarea Institutului Tavistock pentru Inginerie Socială cu sediul în Marea Britanie, în strânsă colaborare cu  „Defense Advanced Research Projects Agency” (DARPA), un thinktank militar-securitate și informații legate de Pentagon.

 

Conversia de la gândirea socialistă la gândirea ecologică este, de asemenea, în mare parte opera lui Tavistock și D.A.R.P.A. Începând cu anii 1940, Tavistock și D.A.R.P.A. - și posibil alții - au dobândit cunoștințe științifice despre modul în care psihicul și comportamentul social al oamenilor se îndoaie și îi „influențează”, în funcție de nevoile elitei și ale aspiranților guru ai One World Order (O.W.O.). Războiul Rece și consecințele sale Unul dintre principalii precursori ai acestei secvențe de evenimente a fost Clubul de la Roma, o primă întâlnire informală a avut loc la Roma în 1956. Apoi a fost umbrită de Războiul Rece, care ar fi trebuit să distrugă Uniunea Sovietică deja slăbită de cel de-Al Doilea Război Mondial.

 

SUA au finanțat războiul lui Hitler pentru a lupta împotriva U.R.S.S., principalul scop al celui de-Al Doilea Război Mondial. A eșuat lamentabil. Finanțarea a venit direct de la Fed-ul S.U.A. prin intermediul Băncii de Reglementări Internaționale (B.R.I.) cu sediul la Basel (BIS - controlată de Rothschild) , aflată la doar câțiva kilometri de granița germană, făcând transferul ușor la Reichsbank german, la acea vreme în valize pline cu bani gheata.

 

Primul președinte al B.R.I. a fost un fost vicepreședinte al Fed.

 

Deoarece această abordare a cuceririi Rusiei (U.R.S.S.) a eșuat, Războiul Rece a fost introdus sub pretexte total false. În cele din urmă, a reușit, temporar (din 1991 până în 1999) să spargă Uniunea Sovietică, cu colaborarea guvernului corupt Elțîn, cu complimente ale Washingtonului. Atunci Vladimir Putin a sosit la fața locului pentru a-și salva țara. S-a descurcat uimitor de bine. Occidentul este în declin abrupt și nu va putea cuceri Rusia și nici China. Ei au profiluri diferite de etică, moral și umanitate.

 

Clubul de la Roma

 

Crearea oficială a Clubului de la Roma (C.O.R.), o idee Rockefeller (nu europeană), a avut loc în 1968 la Roma. C.O.R. are de atunci sediul central în Winterthur, Elveția, împreună cu multe alte organizații dubioase protejate de legislația elvețiană generoasă. Încă de la început, C.O.R. a făcut presiuni pentru o Europă Unită, dar niciodată pentru o Federație Europeană suverană à la S.U.A. cu propria Constituție, pentru ca Washingtonul să nu o poată controla (Uniunea Europeană).

 

U.E. trebuie să aibă o monedă comună, sora mai mică a dolarului american (același principiu, făcut din aer), despre care, desigur, fondatorii știau că nu va funcționa. O monedă unică pentru cele 19 din cele 27 de țări, cu legislație, economii, culturi, limbi diferite și fără o Constituție comună - respectiv, o politică și legislație monetară -, este obligată să eșueze. Destrămarea UE este doar o chestiune de timp. Se va amesteca cu restul haosului care este în continuă creștere, cu o viteză accelerată și provocând milioane de morți. Se estimează că între 25 și 30 de milioane de oameni au murit după Al Doilea Război Mondial, morți cauzate de conflictele și războaiele inițiate de S.U.A. pe tot globul. Confruntarea Israel-Palestina este doar cea mai recentă dintre aceste mașini de ucidere.

 

Mulți analiști avertizează despre Al Treilea Război Mondial (nuclear). Au făcut asta cu Ucraina, iar acum din nou cu acest conflict mortal Israel-Palestina.

 

Suntem deja în Al Treilea Război Mondial, încă ne-nuclear. Nu mai este necesară energia nucleară, deoarece ar putea distruge cea mai mare parte a infrastructurii moderne, viața pe pământ - toate lucrurile pe care aspiranții  elitei domnitoare le râvnesc. Și cine știe, își pot risca propria viață cu o potențială confruntare nucleară.

 

Războiul biologic de astăzi, armele cu energie direcționată (D.E.W. - vezi Maui, Hawaii și California) și nu în ultimul rând, geoingineria climatului - creată pentru distrugerea culturilor alimentare, a infrastructurii și locuințelor din întreaga lume, cu valuri de căldură extreme, inundații, uraganele și chiar cutremure -, care pot face cel puțin la fel de multe daune în termeni de foamete, mizerie și moarte, precum un război nuclear. În plus, cu o minte concepută de Tavistock, daunele sunt ușor de atribuit „schimbărilor climatice”.

 

În 1972, C.O.R. a emis infamul raport „Limitele creșterii ”, care astăzi este modelul pentru „Marea Resetare” a W.E.F. și Agenda O.N.U. 2030 cu unul dintre obiectivele cheie: reducerea masivă a populației mondiale, numită și „inutilă” de profesorul israelian Yuval Noah Hariri, consilierul apropiat al lui Klaus Schwab. Reducerea uriașă a populației este unul dintre obiectivele principale ale Marii Resetări a W.E.F. și ale Agendei O.N.U 2030 interconectate.

 

Pactul de Cooperare O.N.U.-W.E.F.

 

În 2019, președintele W.E.F., Klaus Schwab, și secretarul general al O.N.U., Antonio Guterres, au semnat un Pact de Cooperare care este ilegal, imoral, criminal și conținând un conflict uriaș de interese.

 

O.N.U. nu mai este organizația internațională de încredere cu 193 de membri, creată în 1945 pentru a promova pacea mondială.

 

În zilele noastre, ilegalitatea așa cum o știam, nu mai contează. Lumea este acum „ghidată” de „ordinea bazată pe reguli” a elitei - un set de reguli non-legale care pot fi adaptate în funcție de nevoile „conducătorilor” aspiranți. Interesant este că nimeni nu a protestat împotriva acestui parteneriat infam dintre O.N.U. și Forumul Economic Mondial (W.E.F.). Deci, Agenda O.N.U. 2030 și „Marea Resetare” a Revoluției Industriale sunt identice  în sine, urmărind aceleași obiective și scopuri.

 

Ca o perioadă de cosmetică care salvează fața față de imaginea pătată a O.N.U., o comisie specială a O.N.U. poate lansa o anchetă cu privire la crimele de război comise în timpul războiului Israel-Palestina. Rezultatul va fi probabil ceea ce majoritatea oamenilor cred că va fi - Israelul este absolvit.

 

Un autor al  cărții „Limits to Growth”, Dennis Meadows , a spus recent într-un videoclip că lumea este suprapopulată și pentru un bun echilibru locuitorii planetei trebuie reduși numeric masiv (aproximativ 86%). Deși, el nu s-a oferit voluntar ca unul dintre cei care trebuiau „reduși”[2].

 

Aranjament grafic – I.M.

 

 

 

-----------------------------------

[1] https://www.are.admin.ch/are/en/home/sustainable-development/sustainability-policy/2030agenda/un-_-milestones-in-sustainable-development/1992--un-conference-on-environment-and-development--rio-de-janei.html#:~:text=In%201992%2C%20172%20nations%20met,environmental%2C%20economic%20and%20social%20problems

[2] https://www.globalresearch.ca/author-limits-growth-promotes-genocide-86-world-population/5818133 - 2 mai 2023








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu