duminică, 29 octombrie 2023

Maria Diana Popescu - Mîinile pătate de sîngele atîtor naţiuni nevinovate

 



Mîinile pătate de sîngele atîtor naţiuni nevinovate

Maria Diana Popescu

29 Octombrie 2023

 

Doi ani de Covid, doi de război în Ucraina, alţi, poate, îndelungi de război în Israel, conflictul din Orientul Mijlociu pare a deveni lung şi dificil, conform declaraţiilor premierului israelian Benjamin Netanyahu: „Începem un război lung şi dificil. Războiul ne-a fost impus de un atac sângeros al Hamas”, relatează Reuters. Debutul războiului din Israel poziţionează în plan secund războiul din Ucraina, moment-pretext aşteptat de NATO şi Vestul Europei pentru a retrage sprijinului militar şi financiar Ucrainei, după ce, potrivit oficialilor europeni, „s-a ajuns la fundul sacului” şi la pierderi ruşinoase în faţa Rusiei. Clovnul Zelenski şi ramolitul de la Washington D.C. au crezut ca îi vor dovedi pe ruşi! Naivitate din partea lor! Aşadar, după atîţia morţi nevinovaţi, după mari şi multe distrugeri, după uriaşa migraţia ca pretext de război şi asaltul teroriştilor musulmani asupra Europei, programul resetării îşi urmează marşul. Bîta trebuie să lovească în permanenţă spinarea cetăţeanului planetar, ţintuit în frică şi haos!

 

Un uriaş aparat de propagandă slujeşte manipulatorilor aflaţi în slujba diavolilor mondiali, cărora, noile răstălmăciri ale Istoriei Orientului Mijlociu le vor da, în mod sigur, de lucru. Pentru că nu prea mai sînt mulţi care cred ce spun americanii. Nu cred nici slugile trădătoare din fruntea statului român, dar continuă cu perseverenţă diabolică să ia din traista românului şi să livreze spre fronturile din Ucraina şi Israel.  Dau muniţie, parale, cazare, mîncare, băutură, dau şi femei gratis, pentru că acesta-i ordinul partenerului schizo-strategic şi, dacă acesta insistă, îi vor trimite şi pe tinerii români să moară în războaiele cu cel mai mare profit financiar pentru americani. Ei, atunci, cum să nu mă îngrijoreze sănătatea mintală a preşedintelui, a premierului şi miniştrilor din ţara noastră care „riscă” enorm? Nu propriul buzunar, ci visteria naţiunii, pacea României şi traiul românilor, în războaie care umflă visteria americană şi teroristă. Aceşti „angajaţi” ai miliţiei planetare ţin de şase nebunilor cu mîinile pătate de sîngele atîtor naţiuni nevinovate! Poporul român doreşte să-i vadă în costume vărgate, pe potriva obezităţii faptelor, pe toţi cei care au trădat România, slugărind America expansionistă, lacomă, febrilă şi debusolată de-a lungul istoriei sale. Căreia, conform „indicaţiilor preţioase” ale Schwab-ului de la Davos şi aberaţiilor Ursulei i s-au alăturat U.E şi NATO, dar cu precauţie faţă de americani cu privire la cheltuielile pentru războaie. Evident, nu putem compara un continent cu mii de ani de cultură şi istorie, cu unul de expansionişti fără scrupule, numai că partenerul schizofrenic ne înarmează cu de-a sila pe banii noştri, cu concursul trădătorilor de elită ai ţării.

 

Ceea ce reiese clar din toată învălmăşeala tragică de pe cele două fronturi aburinde este că vom fi martorii scrierii unei noi istorii a lumii. Atîta vreme cît oameni nevinovaţi din ambele tabere sînt sacrificaţi pe altarul marilor puteri, e de-a dreptul absurd să te situezi de o parte sau de alta! Normal ar fi ca hegemonia americană să fie pusă la zid! Aflat pînă la fund în butoiul corupţiei, ipocriziei şi neputinţei, Unchiul Sam ţine morţiş să demonstreze că e un Atlas care poate ţine două războaie în spinare, deşi e doar o uscătură în vîrf. Nu e de ajuns ca un stat să se considere superputere într-un un regim aşa-zis democratic, unde-şi fură căciula unul altuia. Depinde ce faci cu democraţia. Şi vedem ce a făcut Biden în Ucraina şi ce regie au în buzunar „iluminaţii” pentru Israel şi Gaza. De data aceasta asistăm la un război atipic cu multe elemente derutante de provenienţă specifică războiului invizibil. Cineva din umbră, sprijină şi înarmează Hamas şi Palestina. Miile de rachete trase de Hamas asupra Israelului vorbesc despre o înarmare masivă, premeditată şi de sume uriaşe pentru procurarea armelor de pe piaţa neagră. Există zvonuri cum că aceste arme ar putea fi rezultatul contrabandei cu armele livrate Ucrainei. Există zvonuri cum că războiul e ca într-o intersecţie fără semafor, adică la mica înţelegere între cele două maşini de atac. Oricît şi-ar băga Biden nasul în acest conflict, stabilitatea în zona de război şi stoparea unui conflict dramatic şi de durată în Orientul Mijlociu, implică China şi Rusia, cei mai  importanţi actori economici în zonă, prin existenţa BRICS, dar şi relaţiile bilaterale. China a reuşit performanţa istorică de a aduce la masa tratativelor, după decenii de conflict,  Arabia Saudită şi Iranul. Războiul din Israel, dincolo de tragedia morţilor şi distrugerilor, poate fi momentul istoric care să ducă la un nou război mondial, şi, inevitabil, implementarea unei Noi Ordini Mondiale Multipolare.

 

 Aşadar, se schimbă istoria lumii, se schimbă sferele de influenţă şi de amestec geopolitic. Zelenski trebuie să se obişnuiască cu ideea că e o marionetă expirată a SUA, în plus, cu faptul că  Ucraina va fi ceva mai mică, iar în viitorul apropiat, o mare parte a populaţiei ucrainene va fi în bejenie prin Europa. Amintiţi-vă ce afirma marioneta Zelenski într-un interviu: „Vom face (el, Biden şi Victoria Nuland) Marele Israel din Ucraina”. Numai că, la ultima reuniune a sceleraţilor de la Davos s-a conturat noua organigramă de forţe globale şi se vede clar, Uniunea Europeană germano-franceză e cu braţele întinse spre Rusia şi China, împotriva pachetului SUA şi UK. Specialiştii Noii Ordini Mondiale, odihniţi la minte,  cruzi şi profitori, ne lovesc periodic cu pixelii unor virusuri mortale, cu războaie sîngeroase,  încît în noua istorie a lumii ne vom trezim injectaţi prin Constituţia Globală cu „vaccinuri” împotriva extratereştrilor. Cine a amalgamat mersul statelor lumii, cine a distrus naţiuni întregi şi a ucis preşedinţi de state? Cupiditatea, pofta de sînge, lăcomia şi cruzimea miliţianului planetar, nimeni altul decît invizibilul Unchi Sam din spatele Unchiului Sam de faţadă.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu