sâmbătă, 30 septembrie 2023

Ioan Gionea - INVITATIE RADIOTON ptr. 3ZZZ Radio, Programul in Limba Romana

 



Dragi colegi, :

 

Cu emisiunea de ieri, încheiem o perioadă grea...Luna Septembrie a fost de temut pentru că au plecat O/S Eugen, Ileana,Silvia, Subsemnatul...

Multe mulțumiri lui Ben Todică și lui Riley Vago. Ei au realizat...de acasă, câte două emisiuni fiecare, menținând grupul nostru pe unde ca și cum totul ar fi decurs normal.

E drept, că și conducerea Stației, a fost în această lună mai cooperativă decât anul trecut , când am eșuat transmiterea a vreo 3 emisiuni.

 

Ne așteaptă un nou hop. Radiothonul 2023.Am reținut de anul trecut 400 de dolari(Ceorge Cota $300, Biserica Sf.Petru și Pavel $100).

Am propus Stației să rețină banii pentru Radiothonul de anul acesta în avans(cum se face la membership) dar ne-au spus că regulile Stației nu permit. Atunci, cu mare zbatere datorită unei birocrații imense la ANZ, am înființat împreună cu Ileana Stan un cont al Grupului, în care să colectăm , în principal , bani pentru radiothon Este în afara regulilor 3ZZZ, dar cum și ei ne-au refuzat banii în avans, suntem chit.

 

CONT GRUPUL RADIO ROMÂN

BSB: 013 215

Account No. 917511507

 

Adevărul este că cei mai mulți bani se atrag ,nu în timpul emisiunilor de Radiothon, ci în afara lor.

Mai avem de strâns $600.Dacă vom strânge mai mult , îi vom reține în cont până anul viitor.

Ar fi de apreciat să facem și noi câte o mică donație.Dar, și mai important să atragem și alți donatori.

Contul de mai sus oferă o facilitate, donațiile pot fi trimise la el fie prin electronic banking, fie de la branșa bancară a fiecăruia.

Prima coordonatoare emisiune Radiothon este Camelia. God permitting, eu o voi coordona pe cea din 14 octombrie. Dacă nu avem alți ofertanți, eu o voi coordona și pe cea din 21 octombrie. Dacă mai este nevoie, Gigi ar urma să coordoneze emisiunea din 28 octombrie.

Avem nevoie și de voluntari la telefoane. Trimiteți la această adresă email oferte pentru telefoane.

 

Sănătate și noroc!

 

Ioan Gionea  











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu