joi, 14 septembrie 2023

Oana Popescu - De ce e foarte periculos H.G.-ul propus de Rafila ?

 



De ce e foarte periculos H.G.-ul propus de Rafila ?

Dr. Oana Popescu

13 Septembrie 2023

 

Analiza ultimele știri post-pLandemice și statistica oribilă de după campania de dozare anti karkalak-19 declanșată global la sfârșitul lui 2020.

 

Argumente și studii care demonstrează de ce proiectul de H.G. legat de implementarea strategiei de vaccinare pentru 2023-2030 va conduce foarte repede (și ușor) la impunerea de facto a vaccinării întregii populații, periodic la fiecare minim 10 ani sau chiar mai des în situație de urgență epidemiologică, inlcusiv cu produse farmaceutice NEtestate și/sau NEautorizate în România dar nici în Europa.

 

Scrisoare către domnul Aurelian[1]

 

Am aproape 80 de ani. De mai multe decenii sunt doctor în științe al unei mari universități europene. Problema vaccinală am rezolvat-o în urmă cu 60 de ani.

Am rezolvat-o în sensul că am înțeles ce este vaccinul, vaccinarea și am hotărît pentru mine, copiii și nepoții mei că orice vaccin este un lucru rău, că n-a existat, nu există și nu va exista niciodată un vaccin bun pentru toată lumea sau aproape, adică: tineri sau vârstnici, femei sau bărbați, sedentari sau nou născuți, africani sau chinezi, cum a fost cazul așa numitului vaccin Anti-Covid-19 ARNm. Am copii, nepoți sănătoși, nevacinați. Niciunul!

 

Când vă aud spunând că țineți piept impostorului Rafila pe baza studiilor din ultimele trei luni, vă dau notă de trecere dar la limită. Rafila merită bice pe fundul gol în piața publică, merită chiar ștreang sau pluton de execuție, căci are pe mâini sângele a sute, mii, poate chiar milioane de oameni, în calitatea lui de călău asociat, ani de zile, pe lângă organizația internațională criminală O.M.S.

 

De ce vă interesează numai ultimele trei și nu toată istoria vaccinului și a vaccinării, care depășeșește cu puțin două sute de ani ? În urmă cu 25 de ani am luat inițiativa traducerii din franceză a cărții „Vaccinarea, eroarea medicală a secolului”, opera dr. francez Louis Brouwer, care mi-a fost prieten peste 15 ani.

 

După mine și alți cunoscători, cartea aceasta continuă să fie cea mai bună lucrare despre vaccinuri și vaccinare. Ea lămurește chestiunea de la Alfa la Omega pentru toate vaccinurile prezente, trecute și viitoare.

 

Ca ziarist vă înțeleg: nu puteți citi toate cărțile ce tratează problemele de care vă ocupați la un moment dat. Problema vaccinurilor și a vaccinări nu este însă una conjuncturală, trecătoare, precum un unsprezece metri dintr-un meci important. Vaccinarea este o problemă de viață și sănătate sau boală, inconfort, autism, dizabilitate sau moarte, mai devreme sau mai târziu, pentru toți cei ce comit imprudența de a lăsa să le fie violată propria integritate corporală, prin actul banditesc și iresponsabil numit vaccinare.

 

După ce veți citi cartea aceasta, vă veți pune singur o serie de întrebări, la care veți găsi răspunsul ce vă va face să înțelegeți că n-a existat, nu există și nu poate exista un vaccin bun pentru toată lumea.

 

În urmă cu un secol, când medicii erau oameni de cultură, cel puțin prin fostele țări europene (între timp africanizate și barbarizate), de exemplu la Bruxelles, în anul 1903, Ministrul de Interne, al Belgiei de atunci, a ținut o scurtă cuvântare în fața Parlamentului belgian, pe marginea unei proiectate legi a obligativității vaccinului B.C.G. (bacilul Calmette-Guérin, anti-T.B.C.).

 

Cuvântarea în chestiune constituie prima din cele zece anexe ale cărți pe care v-o recomand. Fără a-i schimba vreo literă, documentul acesta este sută la sută valabil și azi, inclusiv lui România. L-ați putea aduce la cunoștința generală, nu numai a miniștrilor respectivi, ce se exteriorizează pe intrarea în tubul digestiv cu mijloacele și fâsâitul specifice ieșirii din acesta.

 

Militantismul nu-i rău, dar puteți manifesta vreme de zece vieți în fața Ministerului Morții, al lui Rafila sau al altora ca el, fără să știți mare lucru despre vaccin și vaccinare, cum a apărut ideea, cine a brevetat-o primul, cum a evoluat povestea, care și ale cui au fost reacțiile contra vaccinării, cum și-au motivat atitudinea lor adversarii acesteia, etc. Nu veți găsi carte mai bună, care în puțin peste 220 de pagini să vă spună tot ce trebuie, inclusiv despre unele banditisme vaccinale trecute, dar și despre cele ce urmează. De ce? Pentru că forța și curajul de militant cinstit și curajos este una, iar cunoașterea cât mai completă a adevărului este alta.

De când cu banditismul Covid-19 am auzit multe opinii contra vaccinurilor propuse (Moderna, Phizer, Johnson, Astra-Zeneka, Sputnik, etc), nimeni însă, printre medicii români n-a avut forța, curajul civic și profesional să susțină sus și tare și să argumenteze că n-a existat, nu există și nu poate să existe un vaccin bun (pentru toată lumea, sau cel puțin pentru grupe mari de oameni, pe categorii de vârstă, sex, ocupație, etc).

 

 

V-am invitat la mine, în Carpați (cu soția, copii, inclusiv cățel) pentru câteva zile de vacanță de lucru. Vara, iarna, oricând. Lucrul încă este posibil. Vom discuta medicină în general, vaccinuri și vaccinare în special. Poate și alte lucruri, pentru că eu am revizuit peste 50 de secole de cultură și civilizație europeană și Orientul Mijlociu. Domnia Voastră veți stabili cum pot fi puse pe notele protestului public cele pe care le vom discuta. Pe unele nu mă îndoiesc, le știți cel puțin pe jumătate. De altele, probabil, nu ați auzit.

 

Mențin și reînnoiesc invitația.

 

--------------------------------------------

[1] https://aurelian.ro/de-ce-e-foarte-periculos-hg-ul-propus-de-rafila/ - 15 august 2023









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu