miercuri, 20 septembrie 2023

Redactia ART-EMIS - Știre-pamflet-telegramă

 




Știre-pamflet-telegramă

Redactia ART-EMIS

20 Septembrie 2023

 

„Conform informațiilor, președintele a zbourat spre New York într-un avion închiriat. Compania care a închirat avionul este una deja cunoscută, fiind vorba de «Global Jet Luxemburg». Avionul de lux cu care Klaus Iohannis a zburat la New York este un Bombardier Global 6000, cu o capacitate maximă de doar 13 pasageri, inclusiv echipajul de la bord”[1].

 

Avionul de lux cu care Klaus Iohannis a zburat la New York

 

„Conform specificațiilor publicate de compania care a închiriat avionul, acest avion de tipul Bombardier Global 6000 a fost proiectat într-o atmosferă rafinată, răcoritoare și lină, în care oaspeții se pot bucura de fiecare compartiment al cabinei. Datorită zonei dedicate echipajului, situată în partea din față a aeronavei, pasagerii se vor putea bucura de mai multă intimitate în timpul zborurilor pe distanțe lungi”.

 

Avionul face parte din categoria avioanelor cu rază lungă de acțiune, și cu o autonomie considerabilă, mai ales pe zboruri lungi, precum cel al președintelui spre New York, un zbor de aproximativ opt ore și 40 de minute, fără escală[2].

 

Dialoguri pe parcursul zborului:

 

„- Le-am spus piloților să tragă tare, să ajungem la timp la Adunarea Generală O.N.U., să mai prindem deschis la „Saks Fift Avenue”, la „Prada” și la „Ferragamo” !

 

- Vai, Klaus, ce avion mic ai luat de data asta! Doar 14 locuri ! Păi, unde ne încap cumpărăturile ? Să știi că dacă mi se șifonează hainele, la întoarcere va trebui să aruncăm peste bord stewardesa și S.P.P.-istul !”[3].

 

TELEGRAMĂ

 

„Păcat că cinismul, prostia și nesimțirea nu dor! - STOP !

 

Plăvanul a scos-o pe Răvășitoarea Geta la o noua sesiune de cumpărături pe Fifth Avenue din New York. - STOP !

 

Deplasarea s-a făcut cu o aeronavă de lux. - STOP !  

 

Tarom-ul falimentar le stătea în gât Plăvanului, nevestei sale și SPP-iștilor! - STOP !

 

Ambasadorul-chelner de la Washington, tov. Muraru, a ținut la distanță presa româno-americană - STOP.

 

S-a mâncat și s-a băut zdravăn pe banii «prostimii», care asistă impasibilă la disoluția Statului Român de Drepți! - STOP !

 

Aveți exact ce ați votat, «ciumpalacilor»! - STOP !

 

Plăvanul va fi «extras», protejat și înlocuit la conducerea coloniei tot cu un trădător numit de către „ocupantul strategic”! - STOP ! Exact cum s-a întâmplat (și) cu fostul colaboraționist-securist-turnător Băsescu - nume de cod «Petrov»”! - STOP ![4]

 

 

 

------------------------------------------

[1] https://playtech.ro/stiri/avionul-de-lux-cu-care-klaus-iohannis-a-zburat-la-new-york-pentru-adunarea-generala-onu-ce-conditii-au-pasagerii-in-aeronava-782171 - 18 septembrie 2023

[2] Idem

[3] sursa - https://www.catavencii.ro/wp-content/uploads/2023/09/Catavencii-629-37-09.20-2023-mic_1_001.jpg - 20 septembrie 2023

[4] idem








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu