duminică, 28 ianuarie 2024

Ben Todică - CIVILIZAȚIA ILUZIILOR PIERDUTE (sinopsis scenariu de film)

 



STRANGE NEW WORLD

CIVILIZAȚIA ILUZIILOR PIERDUTE

- acțiunea se petrece în anul 2100 AD -

(sinopsis scenariu de film)

 

PLANETA REPTILIENILOR

 

 

Introducere:

Planeta este populată cu specii/om modificate genetic cu astfel de suflete, iar ce a rămas din cei 7 miliarde, poate câteva sute de milioane, pe cât și-au plănuit REPTILIENII și executat prin vocile domnilor aleși și puși de ei ilegal să-i reprezinte (ei au fost primii mâncați) - vor deveni hrană noilor locuitori. Vom fi numiți MORTĂCIUNI PALIDE sau noua Oaie. Experimente de acest fel au avut loc de milioane de ani pe pământ. „Este dublul minții diabolice a omului”, scrie Shakespeare în Hamlet. În timp ce conducătorii secolului al XXI-lea cred în lupta pentru autenticitate, iar cei din umbră demolează decorul.

 

Actul1:

SATANA NU DOARME - LUCRĂ.

Într-o piață din Pechin????, oamenii se îngrămădesc pe o străduță renumită la Insecte prăjite și înmuiate în tot felul de sucuri exotice.

Tom Cruz își pilotează invincibilul său avion de război care se transformă dintr-o dată în insectă în picaj, aterizand într-o pădure.

FERIGĂ și printre ele OMUL dezbrăcat. Civilizația celor două mari poveșți: Religia și Banul a luat sfârșit. Viitorul va fi controlat de o nouă civilizație a insectelor și animalelor de pradă care vor hăitui și vâna omul.

Gorbaciov e îngrozit de stare.

Ceaușescu drept în spinare.

ORWELIANA VIZIUNE domnilor conducători.

Ce avem în Junglă? Mai multe specii de maimuțe, una dintre ele fără păr, OMUL. Ușor de spălat și gătit.


 


Vocea Domnului: 

‚Am primit această revelație de Sfântul Ion.’

Planeta va urma să fie populată cu astfel de suflete, iar ce va rămâne din cei 7 miliarde, poate juma de miliard pe cât își plănuiesc ARHITECȚII, vor deveni hrana noii populații. Vom fi numiți MORTĂCIUNI PALIDE sau noua Oaie. Experimente de acest fel au avut loc de milioane de ani pe pământ. Le spune Ion mulțimilor în timp ce BOTEAZĂ.

 

SATANA NU DOARME – LUCRĂ GLOBAL.

Un grup de privelegiați prind fluturi pe care apoi ii arunc in aer vociferând că vom fi liberi ca ei. ‚Fluturii sunt liberi!’ ,Aripi de fluturi vrem, aripi digitale!’

Ce zici despre acest NU ȘTIU tinere ÎNVĂȚĂTOR?

Europa promovează necontenit vaccinări și insectele ca aliment. Ei pregătesc carnea omului să fie gustoasă civilizației viitoare de oameni insectă. Veți vedea cele mai exotice forme de om schimbat genetic. Nu mă credeți, întrebați-i pe toți marii conducători ai lumii și vă vor comfirma. Ce ziceți domnilor Biden, Putin, Netanyahu și Xi Jinping? ÎN TIMP CE VOI VISAȚI imperii glorioase, EI ÎȘi FAC VISUL LOR REPTILIAN. ‚La ce folos domnule Netanyahu dacă vom fi mâncați de insectele lor altoite? Nu vedeți că murim pe capete sub scuză ecologică? Țineți lumea ocupată în timp ce ei lucrează. Tu eșți un bun camuflaj. Acum nu se mai ascund. Omul va fi crescut doar pentru carnea sa dulce și aromată. Vor fi expoziții de rasă ariană, negroidă, asiatică sau indiană, după preferința CLIENTELEI. Omul va fi adus la nivel de vierme.

Vor fi organizate întreceri olimpice de vânătoare, iar câștigătorii vor fi onorați cu tinere virgine și flăcăi ca fripturi. Vor fi ferme și crescătorii de rasă iar cei mai mutilați vor fi expuși în spectacole de circ sau lupte în arene pe viață și moarte. Cârdurile de rase noi care populează planeta Terra vor fi controlate prin semnale radio, prin implantări/vaccin la naștere în trup. Relația lor cu mediul înconjurător va fi naturală precum a tuturor viețuitoarelor. Se vor vâna reciproc, ocazional tot așa cum o face și omul azi. Tu distragele atenția cu Gaza.”




Vocea Satanei:

Cei din umbră care ne controlează azi vor controla și atunci tot pe ascuns așa cum o fac de milioane de ani. Ei nu mor prin îmbătrânire, ci călătoresc natural dintr-o lume paralelă în alta în ordinea clasei lor divine. Pentru ei Omul este un experiment genetic dovedit RATAT. (privește-i pe toți în comandă – lipsiți de discernământ – nu sunt capabili de a decide)

Credința e esențială în controlul colectiv. Fără credință ființă este doar carne vie, asta include și natura care tot viață E. Hristos a daruit adevarul si ca atare periculos si nu trebuie lasat multimii. Hristos e al nostru, al institutiei ca deaceea am fost alesi si-l vom folosit ca Bici in directionarea turmei.

 

Crainicul:

Dumnezeu continuă călătoria CREAȚIEI sub orice formă.

Vorbeam de Inteligența Artificială care are prioritate în procesul de globalizare, însă nu vrem să acceptăm că pentru o încărcătură culturală a conștiinței omului o nouă coajă a oului nu e suficientă pentru a înlocui albușul și gălbenușul unui miez evoluat în/de milenii. Voi cei din SILICON VALE nu puteți decât, eventual, să înlocuiți cu o imitație din chimicale lipsită de taină și mister divin trecutul. De ce credeți voi că-l avantajează pe om viteza glonțului? Viteza e treaba muștei. La ce-ți mai folosește ochiul dacă nu mai discerni pe unde treci. Mersul pe jos, la pas, prin natura creației e un balsam și o binecuvântare. E un dialog între ființa ta și ființa ei, a naturii. Mediul înconjurător nu e doar imaginea/coaja de pe ou, e și esența albușului și galbenusului din ou care e VIAȚĂ. Ouăle IA nu fac pui, ele doar imită. Sunt kitsch-uri.

Globaliștii entuziasmați de tehnologie (coajă de ou) vor să schimbe civilizația, să facă un nou experiment cu noi rase/încrucișări genetice de oameni cu insecte și animale cărora, apoi să le atașeze dimensiunea inteligenței artificiale. Omul actual devenind declarat FRIC(DEFECT) AL NATURII. Noile filme S/F emise de Hollywood deja ne pregătesc împotriva unui eventual șoc la apariția unui om cu aripi de insectă sau cap de țap ori de cal. Arsenalul e nelimitat de la gândaci, animale și chiar plante sau copaci. La bolovan nu se poate ajunge încă - insuficient evoluați dar creatorul a suflat viață și acolo, însă dorința Sa dovedită prin sacrificiul fiului Său Iisus Hristos a fost ca OMUL să atingă înălțimea divină prin conștiință, nu o furnică sau o cioară, însă dacă se pierde, atunci El va continua emanciparea Sufletului printr-un alt TEMPLU decat omul. Imaginati-va viata ca pe o maioneza. Daca nu-i respectati ritmul si specificul retetei ea se poate taia si transforma in zoaie. Disturband mersul naturii cu experimentele voastre absurde viata va dispare chiar si fara lovitura unui asteroid sau razboi atomic. Nu mai umblati la GENA!

 


VATICANUL A FOST TRANSFORMAT IN DISCOTECA

Omul mai are o șansă de REVENIRE. Asta e dramatică și înfricoșătoare: DINTE PENTRU DINTE, SPUNE CUVÂNTUL. Cel mai mare competitor în ziua de azi al omului este SOMNUL. Dormim din ce în ce mai puțin fiind tot mai mult parte din coctailul generat de tehnologia digitală ne fură liniștea. Mintea e ca o fabrică care produce continuu poveșți. Spunea Chomsky, iar noile generații de copii sunt îndoctrinați din fașă ca să devină docili și pasionați executanți. Pericolul omului, spunea și Yuval Hararii e că el crede ușor în poveștile inventate și hrănite de sistem. Iar războaiele se nasc atunci când omenirea nu poate găsi o poveste comună. Generația mea care iși făcea patine cu rotile din rulmenți abandonați nu se poate ințelege cu cei de azi care s-au născut cu tableta in mâna. Pentru că nu au repere comune. Omul matur de azi are comportamentul aspirational a unui copil de 13 ani: iluzia ca a descoperit cheia problemei. Noua orânduire vrea să ne treacă la o nouă poveste/civilizație modificată genetic, un nou hibrid de care să atașeze noua informația radiodigitală eliminand din ecuatie evolutia noastra milenara.

Suntem într-o fază experimentală, ne informează Elon Musk în ciuda faptului că suntem departe de a înțelege cum funcționează mintea și creierul omului. Nu înțelegem cum funcționează imaginația în creier, însă teoretic chiar dacă are multe avantaje nu e corect și e păcat să-l considerăm pe Dumnezeu neatent și s-o atașăm de trup. Omul e creat să se adapteze ușor, dar natural la orice fel de realități, însă nu să-l mutilezi. El nu e cal și nici glonț. Chiar susținătorul ideii de IA, Harari ne spune că e foarte periculoasă ideia pentru umanitate pentru că e prima tehnologie care poate lua decizii singură și chiar inventa idei noi necunoscute nouă. Ea hotărăște deja, controlează mass-media și e capabilă să ne ia puterea din mână oricând. E ca si cum ai arunca un bumerang peste multime pentru a reteza un cap si el uita sa se mai opreasca sau chiar devine mai eficient. Coboara si reteaza si copiii. IA Este independentă de om în comparație cu alte tehnologii. Și dacă nu suntem atenți ne AUTODISTRUGEM. Omul are nevoie de ciclul său natural creat și dăruit de Dumnezeu ca să rămână independent și suveran, de aceea trebuie să doarmă, să viseze, să se trezească, să meargă la muncă, să învețe, să descopere și să se odihnească în plăceri.

Unii analișți economici suspectează că Băncile americane se vor prăbuși la începutul anului 2024, urmate de Bursele din Wall Street și, ca să evite asta, vor încerca să vină cu invenții noi, astfel vor preveni un eventual război mondial. Vor scoate bancotele și monedele și vor introduce identitatea și banii digitali bazate pe puncte acumulate și credit bancar. Or să dea posibilitate băncilor să-ți ștampileze banii cu o dată de expirare. La început se vor aplica bonurile de mâncare și călătorie. Pai asta imi aduce aminte de inceputurile comunismului in Romania cand primeam bonuri pe alimente si locuinte – m-a intreb: Incepe un nou comunism?

Nu mai poți economisi în casă niciun ban pentru zile negre pentru că vor avea dată de expirare. După dată le poți arunca la gunoi și toate acestea pentru ca ei, bancherii să poată administra și controla mai bine averea economiei globale. Vom fi atașați de un sistem statal global de plată prin care vom fi paralizați în caz de ieșire din linia trasată de noul partid comunist. Ne vom supune precum mieii la noul standard de viață impus de noile autorități. În imaginația lor, a celor care vor să ne conducă, adevărul ca și banii devin un concept aprobat. Adică în funcție de cum le convine lor. Priviți ca exemplu asasinarea lui J.F. Kennedy în filmul marelui cineast Oliver Stone, cunoscută în întreaga lume. Doar în ultimii ani a fost lăsată necontrariată ideea că a fost asasinat de CIA pentru că a amenințat să oprească banii care au dus la extinderea războiului din Vietnam și ca atare să nationalizeze și Banca Federală a Americii. Atunci s-au hotărât să-l elimine și nici măcar discret cu un mic accident acasă de atac de inima sau otravă. Ci i-au zburat în bucăți creierii în văzul lumii ca să facă un mare exemplu mondial din el și să arate lumii întregi de ce sunt ei capabili să facă dacă te opui. Au trecut de atunci o viață de om, iar agenților de azi nu le mai e frică de pedeapsă. Adevărul nu a fost permis să iasă la lumina decât după 60 de ani. Iar celor ce conduc azi nu le mai pasă de ceea ce gândim noi despre actul lor. Cineva a hotărât că adevărul poate ieși la iveală pentru că oricum toți cei ce au fost implicați în crimă nu mai sunt în viață.




Dacă luăm evenimentele din trecutul apropiat: Irak, Libia, Afganistan, Siria etc. toate bazate pe minciună, apoi 11 septembrie, Pandemia, Războiul împotriva terorii nu au făcut altceva decât să ne mărească frica terorizării. Au inspirat mai multă teroare și sânge în jurul lumii. Războiul din Ucraina e putred de minciuni. Milioane de morți și totul în numele democrației. Banii noștri au plecat ca ajutor spre și în buzunarul naziștilor din Ucraina. Chiar și în acest moment avem măcelăria din Gaza justificată tot prin minciună. Sau..., e floare la ureche de ce sa intamplat pana acum in ultima suta de ani? ‚Dumnezeu ne-a ales pe noi’, ne spun regizorii ‚dar noi nu credem în el!’ Cum vine asta? Dumnezeu i-a creat pe Adam și Eva, deci suntem toți frați. Să nu-mi spui, domnule Natanyahu că Dumnezeu discriminează. El nu are competitori. Deci nu alege.

Recentele izolări din Pandemie care au fost bazate tot pe minciuni și care au produs mai mulți bolnavi și morți decât boala însăși. Deasemeni măștile. Pandemia acum este acceptată ca un experiment sponsorizat de stat prin propagandă. Majoritatea bătrânilor au fost omorâți prin nepăsare și neglijență. Numărul mare de morți a fost folosit ca să sperie și să constrângă lumea. Măștile au fost o glumă proastă, iar vaccinul a pus în pericol sănătatea și imunitatea oamenilor. Corupția globală, clasa parazitară protejată de pedofilia și crima împotriva normalității.

Adevărul nu expiră și nu se devalorizează precum aurul în putere. Adevărul de acum 200 de ani a fost la fel cu cel de acum două mii de ani și este la fel și azi. Adevărul este adevărat și Iisus este adevărul! Se pune întrebarea: Cât de mult le mai permitem autorităților fantezia să creadă că adevărul este doar al lor.

Americanilor li se spune că vor avea democrație la urne în alegerile din 2024. În 2024 vom avea mult adevăr scos la suprafață. Soldatul american merge înainte și ucide țăranul nevinovat din alte continente fără să realizeze că își taie craca de sub picioare eliminând astfel sursa supraviețuirii sale.

Dumnezeu e în afara lumii noastre. Biblia e plină de metafore: Dumnezeu e o stâncă, un foc, o tufă în flăcări, un fulger, etc.

Iisus e adevărul și adevărul e în noi. Nu-l abandonați! Cand Isus e in tine devii adevarul si atunci strigi pace. Oare cum Religiile din America se împacă cu Adevărul Isus din ele neprotestând împotriva războaielor?

 

Concluzie:

Toți cei vinovați de până acum de exterminarea speciei umane, fizic sau spiritual să fie destituiti din functii si duși în fața Tribunalului Internațional de la Nuremberg, judecați și internati (pe cei ce se cred dumnezei sau executați de Napoleon în piețe prin ghilotină - cum a făcut-o Revoluția Franceză cu Maria Antoneta pentru sex și trădare - incest cu fiul ei.

Totul pentru generațiile viitoare și pentru vindecarea de patimă a reptilelor din umbră.

Iisus a fost Crucificat..., acum le-a venit rândul CRUCIFICATORILOR.

 



Napoleon decide:

Toți, cei ce și-au trădat națiunea mințind vor fi GHILOTINAȚI. Ghilotină pentru conducători de state care nu-și servesc poporul cum au promis: Conducătorii care își mint alegătorii sau îi trădează.

Ghilotinate vor fi toate ispitele care vin dinafara țării. În acest fel, cei in cauză vor putea fi nevoiți să-i refuze pe cei din spate care îi șantajează sau cumpără cu bani. Statul din umbră trebuie demascat și eliminat.

Carati sentinta !!!

S-au format echipe de arestare cu permis planetar pentru vinovați. Cu ordin justitiar: Îi prind acolo unde sunt - anesteziați - și treziți direct în celulele din Nuremberg.

Totul se petrece în secret.

Ghilotinați toți provocătorii de războaie. Industria de armament și război trebuie inghețată. E suficient armament pentru a înăbuși orice revoltă in caz. Întreaga populație și statele să se unească împotriva țării provocatoare și s-o izoleze. Fiecare țară să-și păstreze moneda și mass-media informativă. Jos masmedia globala!

 

Concluzie:

Vorba marelui Žižek  – Ce urmeaza?

INTERNETUL SĂ DEVINĂ DOMENIU PUBLIC PRECUM AERUL.

(E un mediu sălbatic și fără legi și se aventurează cine poate și pe contul său.)

Educația și Sănătatea să fie obligatorie - asigurată de fiecare stat. Nu suntem aici pe pământ pentru a ne bate precum animalele pentru teritoriu și avere. Banul de la un milion în sus să fie taxat 100%. Altcum, devine drog și duce la nebunie. Suntem aici pentru a ne cunoaște pe noi și între noi, nu a ne scalpa.

‚E singură cale de a ne întoarce la Respectul Divin.’ A hotărât Ion, fiul lui Adam, pe vârful Omul din Carpați.

„Dacă nu o facem acum, adevărul va fi spulberat.”

 



Tancul arde. Langă el câteva cadavre și doi soldați, Gorbaciov și Ceaușescu - unul pe moarte: ‚Ce regret am..., că nu am iubit mai multe suflete și plec sărac.’ ‚ Se pare că deasta suntem aici.’

Gorbaciov: ii arată pe mobil imaginea lui Iliescu alergând spre sfârșitul coridorului principal al casei poporului.

Ceaușescu (ochi măriti): fuge pe acoperiș după Helicopter !

Gorbaciov: No! Prostata.


Dizolvare in timp:

Doi copii se joacă langă o epavă de tanc ruginit. Marele război sa stins acum 10 ani. Fetița ii arată băiețelului un fluture mare care nu poate zbura. Cu degetele ea ia șters stratul de pe aripi fara să realizeze.

Aceasta a fost tehnologia pentru om, omul care și-a dorit mereu să zboare.

Din buzunarul scheletului alunecă un telefon mobil. Fetița de 10 ani il ridică, sterge și se reflectă in el. Baiatul de 15 ani ii spune că el a avut unul asemanator in care se putea vedea intreaga lume și chiar iți indeplinea dorințe. In cazul tău iți raspundea la intrebarea: Cine e ce-a mai frumoasă din țară?

 

Secolul 21 - Secolul mincinosilor.

După minciună a urmat o mie de ani de pace, iubire pentru aproapele și înălțare fără electricitate și internet.

 

Crainicul voce:

‚Dacă întrebi cum va fi după execuții Žižek ?...,

Îți răspund: Ghilotine în loc de statui, dacă nu cumva s-a inventat un nou vaccin - ADEVĂRUL!’ iar cat privește evreii..., s-au întors la casele lor.

 

Sfârșitul Filmului

 

Ben Todică

 










Și terminăîntr-o notă mai veselă.

FOX TROT










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu