miercuri, 24 ianuarie 2024

Peter Koenig - Circul W.E.F. Davos 2024: Unicul obiectiv - „reducerea masivă a populației mondiale”

 



Circul W.E.F. Davos 2024: Unicul obiectiv - „reducerea masivă a populației mondiale”

Peter Koenig

24 Ianuarie 2024

 

Autorul genialului articol în limba spaniolă, „Platicando en Davos” (Convorbire în Davos), dr. Victor Andrés Belaunde Gutiérrez, este un avocat peruan și analist internațional. El a aruncat o lovitură finală destul de devastatoare - o viziune latino-americană - la W.E.F., Davos 24. Este aceasta reprezentativă pentru toată America Latină? Probabil ca nu. Dar pentru un segment mare de oameni alerti, inclusiv mulți directori de corporații de top din America Latină și chiar pentru unii lideri de țară, cuvintele domnului Belaunde i-ar putea reprezenta. Luați-l pe Javier Milei, noul președinte ales al Argentinei, care a fost invitat la Davos și a ținut un discurs strălucit la care probabil Klaus Schwab și mulți dintre clanul W.E.F. nu se așteptau.

 

Poate că vorbele președintelui Milei și ale lui Victor Belaunde fac parte din paharul care s-a revărsat peste W.E.F.  Circul W.E.F. se desfășoară de prea mult timp - 54 de ani. Organizatorii și participanții cu privirea navală ai W.E.F. se îndepărtează din ce în ce mai mult de realitate, în timp ce au un singur obiectiv și un singur obiectiv - reducerea masivă a populației lumii, astfel încât resursele naturale rămase ale Mamei Pământ să servească „pentru totdeauna” unei elite mici, în loc de fi înghițit de „mâncătorii inutili”, care pot fi înlocuiți rapid cu roboți, transumani (supraviețuitori umani ciopliți) și de inteligență artificială (AI).

 

Odată ce a mai rămas doar o fracțiune din cei 8 miliarde de locuitori ai lumii - și, da, acesta este obiectivul deja precizat de Clubul de la Roma (o invenție Rockefeller) – Raportul din 1972 „Limit to growt”[1],  și  apoi declarat în Henry Kissinger. 1974 Raport privind „Memorandumul de studiu de securitate națională (N.S.S.M.) 200”[2]. Kissinger era atunci secretarul de stat al președintelui Nixon.

 

Obiectiv unic - decimarea populației

 

Acest obiectiv este deghizat sub multe documente și declarații diferite, de la crima Covid, până la un potențial virus „X” - care nu există încă, dar pentru care deja sunt produse „vaccinuri” cu arme biologice, penurii de energie și farsă climatică. Toate cele extreme de teamă, reducând autoimunitatea populației).

 

O astfel de populație mondială limitată s-ar preta cel mai bine pentru o One World Order (O.W.O.) cu un One World Government (O.W.G.) și o One Health World (O.H.W.), cea din urmă dictată și tiranizată de Organizația Mondială a Sănătății (O.M.S.). Tirania O.M.S. - un vis al W.E.F. și al cabalei sale de cult - s-ar putea întâmpla doar dacă infamul „Tratat Pandemic și Regulamentele Internaționale de Sănătate” (I.H.R.), amplu modificate, vor fi aprobate (constrânse) la Adunarea Mondială a Sănătății (A.M.S.) în mai 2024. .

 

Pentru a evita această fraudă, oamenii din întreaga lume trebuie să apeleze acum la guvernelor lor - în cel mai puternic mod posibil - Să interzică O.M.S. Acum!

 

Iată câteva fragmente din opiniile Dr. Belaunde Despre W.E.F., Davos 24[3].

 

În mod interesant, Victor Belaunde a citat începutul pertinent și mult grăitor al discursului președintelui Milei : „Bună ziua, Mulțumesc foarte mult. Astăzi sunt aici să vă spun că Occidentul este în pericol, pentru că cei care ar trebui să apere valorile Occidentului, se trezesc cooptați de o viziune asupra lumii care - duce inexorabil la socialism, în consecință, la sărăcie. Din păcate, în ultimele decenii, motivați de niște dorințe bine gândite de a-i ajuta pe ceilalți, iar alții de dorința de a aparține unei caste privilegiate, principalii lideri mondiali ai lumii occidentale au abandonat modelul libertății pentru diferite versiuni a ceea ce numim colectivism [...]”. (Victor Andres Belaunde Gutiérrez

 

Avocatul peruan comentează pe scurt că domnul Milei are dreptate: Cei care trebuie să apere capitalismul democratic sunt cei care îl îngroapă, în majoritatea cazurilor, din pură frivolitate: „Citez cuvintele sale de deschidere [ale președintelui Milei] doar pentru că ele rezumă despre ce sunt discuțiile, conversațiile de la Davos. Oamenii care au urcat la cele mai înalte trepte în statut și bogăție datorită capitalismului liberal și democratic, promovează idei care, pe măsură ce sunt implementate, îl vor distruge. În plus, demonstrațiile de frivolitate și mediocritate intelectuală pe care le emană celebrul forum sunt din ce în ce mai scandaloase. De exemplu, impresia pe care o fac traficanții de prostituate în timpul acestor întâlniri - de ce nu niște orgii în timp ce salvăm lumea cu 2100 de euro pe noapte doamne? Poate că acesta nu este cel mai bun exemplu, deoarece este cea mai veche profesie din lume. Dar spectacolul jalnic al unei presupuse vrăjitoare, vrăjitoare sau Dumnezeu știe ce, care emite sunete și scuipă pe fețele unor membri ai grupului, este categoric patetic [nota PK: un ritual de cult]. Nu pot concepe cum o persoană care are vreo noțiune de respect de sine ar tolera să facă parte din farse [cult] de acest calibru. Pot fi recunoscuți ca serioși oamenii care participă de bună voie și aplaudă astfel de farse? Nu le este rușine? Oare nevoia lor de a aparține oamenilor cool ai planetei este atât de puternică? – Să fie că cool, sofisticat este acum inevitabil ridicol și rușinos?”

 

Avocatul peruan și analistul internațional, Victor Belaunde, și-a prezentat concluzia despre rolul în declin și tot mai devastator al WEF pentru economia mondială, cu următoarele cuvinte: „În fiecare an, la Davos, Elveția, iluminații planetei noastre, membrii unei presupuse elite mondiale, se adună la așa-numitul Forum Economic Mondial (W.E.F.) din Davos, Elveția. W.E.F. este o creație a executorului german Klaus Schwab, care, cu o îndemânare imensă, a creat o cohortă relativ mică de elițiști corporativi și politici, care au fost și devin enorm de bogați pe parcurs. Domnul. Schwab este susținătorul unei anumite filozofii economice și de afaceri, a cărei coerență cu capitalismul liberal și democratic este foarte discutabilă. Marea majoritate a participanților nu se oprește să reflecteze asupra acestui punct, fiind interesați doar de oportunitatea de a-și îmbunătăți relațiile publice personale și de a se freca la cel mai înalt nivel. „Dacă ajungi la Davos, ai reușit!”. „Ce este această filosofie care este incompatibilă cu capitalismul liberal și democratic?”. „Este așa-numitul capitalism al părților interesate, un termen popularizat în toate limbile și interpretat în sensul «părților interesate»”.

 

Dar cine sunt aceste „părți interesate” și ce înțeleg ei prin „părți interesate”? - Stakeholderii sunt toate acele persoane și entități care au un „interes” în activitățile unei companii sau în dezvoltarea unui proiect. Până acum, totul sună foarte frumos, modern, incluziv și democratic, dar nu este. „Capitalismul se bazează pe respectul pentru proprietatea privată. Cu toate acestea, acest sistem de stakeholder poziționeazăacționarii companiilor, adică proprietarii acestora, într-o poziție care nu se poate distinge de cea a oricăror alte părți interesate”.

 

Domnul Belaunde folosește exemplul unei „comunități” sau al unui O.N.G., ambele fiind „părți interesate”, conform conceptului W.E.F. Dar urmând legile și statutele lor, trebuie să apere consumatorii din zonă. Această „filosofie”, potrivit lui Belaunde, distruge posibilitatea dezvoltării întreprinderilor private.  De ce atunci - se întreabă Belaunde -, atât de mulți directori participă cu plăcere la aceste conclavuri care promovează idei, incompatibile cu libertatea economică? Răspunsul este simplu. Puterea economică trece treptat de la proprietarii întreprinderii la angajați, care încet-încet devin caste autoperpetuate care captează entitățile pentru care lucrează.

 

„Pare o formă subtilă de marxism”, accentuează domnul Belaunde, crezând că tocmai aceasta contravine ideii W.E.F..

 

Concluzia este un Raport devastator despre W.E.F. Davos-24, în special, și despre W.E.F. și obiectivele sale nefaste în general. Aceasta ar trebui să fie încă o inspirație pentru noi, noi, oamenii din întreaga lume, să ne ridicăm și să oprim această „civilizație emergentă” și să distrugem genocidul, lansat din nou și din nou de Forumul Economic Mondial și de gestionrii și adepții săi.

 

Aranjament grafic - I.M.

 

-----------------------------------------

[1] Raportul din 1972 „Limit to growt” - https://collections.dartmouth.edu/content/deliver/inline/meadows/pdf/meadows_ltg-001.pdf

[2] „Memorandumul de studiu de securitate națională (NSSM) 200” - https://pdf.usaid.gov/pdf_docs/pcaab500.pdf

[3] https://www.globalresearch.ca/wef-davos-2024-world-falling-apart-show-must-go-on/5846274 - 15 ianuarie 2024.

Sursa - https://www.globalresearch.ca/wef-davos-2024-concluding-words-south-america-pertinent-point-devastating-wef/5847086 - 23 ianuarie 2024










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu