miercuri, 31 ianuarie 2024

Leo Hohmann - Drumul către Noua Ordine Mondială trece prin Ucraina

 



Drumul către Noua Ordine Mondială trece prin Ucraina

Leo Hohmann

31 Ianuarie 2024

 

Ucraina își vinde sufletul membrilor Forumului Economic Mondial de la Davos (W.E.F.): lansează un program de digitalizare completă a cetățeniei în parteneriat cu Forumul Economic Mondial globalist

 

Ucraina poate fi în război, dar asta nu o împiedică să joace un rol principal în digitalizarea economiei globale.

 

Forumul Economic Mondial și Ministerul Transformării Digitale din Ucraina și-au anunțat interesul comun de a înființa un Centru pentru a Patra Revoluție Industrială (C4IR) în Ucraina, cu accent pe tehnologiile guvernamentale și corporative.

 

După cum a raportat „Smart Cities World”, scrisoarea de intenție pentru înființarea centrului „GovTech” la Kiev a fost semnată de Børge Brende, președintele Forumului Economic Mondial și Mykhailo Fedorov, viceprim-ministru pentru inovare, dezvoltarea educației, știință și tehnologie și ministru. de transformare digitală, Ucraina.

 

Așa-numitul program „GovTech” este planul W.E.F. pentru guvernarea mondială sub o resetare digitală și a fost deja lansat în multe țări. Ei recunosc acest lucru pe propriul lor site într-un articol intitulat: „Forumul Economic Mondial lansează Centrul tehnologic Global al Guvernului la Berlin”[1]. Există țări „GovTech”, orașe și chiar județe „GovTech” digitale[2]. 

 

Finanțarea SUA este un experiment de ciontrol digital în Ucraina[2] ? 

 

Anunțul participării Ucrainei la „GovTech” a fost făcut la summitul din 2024 al Forumului Economic Mondial, la începutul acestei luni, la Davos, Elveția, sub tema „Reconstruirea încrederii”. Regula numărul unu a oricărei persoane sănătoase care apreciază libertatea individuală: Să nu ai niciodată încredere într-un globalist. Iar un globalist al W.E.F. este cel mai rău tip de globalist. Are mai mult sens acum de ce liderii marionete occidentali ale W.E.F. din Washington, Londra, Ottawa, Paris, Geneva și Berlin sunt atât de hotărâți să apere Ucraina împotriva „agresiunii” rusești? Occidentul cumulativ condus de Washington și Londra a investit în provocarea acestei agresiuni încă de la începutul anilor 2000, când George W. Bush a început să atragă Ucraina pe orbita vestică a N.A.T.O.

 

Noua Ordine Mondială străbate Ucraina. Este unul dintre principalele centre nervoase ale globalismului, traficului sexual, biolaboratoarelor controlate de SUA și spălării banilor pentru cei bogați și puternici. Nu o pot pierde și își vor trimite milioane de oameni în mașina de tocat carne pentru a muri apărând-o. De îndată ce vor trece ce a mai rămas din ucraineni prin mașina aia de tocat carne, îi vei vedea trimițând americani, britanici, germani și francezi. Banca pe el.

 

Potrivit articolului „Smart Cities World” citat mai sus, în ultimii ani, „conform W.E.F, Ucraina a evoluat într-o putere globală GovTech, devenind prima țară cu un sistem de identificare digitală care poate fi utilizat în întreaga țară și a patra din Europa care a lansat un permis de conducere digital biometric”.

 

Ucraina raportează că, în conformitate cu obiectivul său de a face 100% din serviciile publice disponibile online, aproape 20 de milioane de ucraineni folosesc deja aplicația „Diia”, care le permite să acceseze documente cheie și servicii guvernamentale.

 

Motivul pentru înființarea unui astfel de centru la Kiev - se spune în articol -, ar fi „oferta unei platforme pentru dezvoltarea tehnologiilor guvernamentale prin unirea oamenilor de știință, întreprinderilor, companiilor de tehnologie, sectorului public și comunităților globale ale forumului. Accentul său tematic va fi transformarea digitală a guvernului, dezvoltarea e-guvernării și alfabetizarea digitală pe scară largă”.

 

Jeremy Jurgens, directorul general al Forumului Economic Mondial, a declarat: „Lăudăm munca inspirațională a Ministerului Transformării Digitale al Ucrainei, deoarece implementează o agendă puternică de digitalizare în cele mai dificile circumstanțe. Acest lucru nu dovedește doar rezistența guvernului și a cetățenilor Ucrainei, ci și infrastructura digitală a țării. Crearea unui nou centru în Ucraina ar ajuta, fără îndoială, Ucraina să dezvolte noi parteneriate și să-și consolideze agenda GovTech”.

 

Nu vă lăsați înșelați: agenda „GovTech” este aceeași cu „agenda luciferiană” pentru a crea o oligarhie de înaltă tehnologie la scară globală.

 

-------------------------------------

 

[1] https://www.weforum.org/press/2024/01/wef24-global-government-technology-centre-in-berlin/ - 16 i9anuarie 2024.

 

[2]  https://www.govtech.com/dc/articles/digital-counties-2023-250-000-to-499-999-population-category - 18 iulie 2023.

 

https://www.globalresearch.ca/us-funding-experiment-digital-control-ukraine/5812090 - 14 martie 2023

 

Sursa https://leohohmann.substack.com/p/ukraine-sells-its-soul-to-the-wefers?utm_source=post-email-title&publication_id=787967&post_id=141105174&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=jn0jx&utm_medium=email via https://www.globalresearch.ca/ukraine-sells-soul-wefers-launches-program-fully-digitize-citizenry-partnership-globalist-world-economic-forum/5847877 - 29 ianuarie 2024.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu