luni, 24 martie 2014

“SPERANŢA” de la Palatul Copiilor Vaslui – locul I

In ziua de 15 martie 2014, formatia de dans “Speranta” de la Palatul Copiilor  Vaslui, a participat la Concursul National de Dans “Flori pentru mama”, organizat de catre Palatul Copiilor Focsani. Datorita unui efort deosebit si ambitia de a fi pe podium, intr-o companie cu formatii de elita din Romania, “Speranta” a obtinut locul I la majorete, categoria de varsta  4-10 ani.
Felicitari organizatorilor, felicitari copiilor, multumiri Palatului Copiilor Vaslui., I.S.J. Vaslui, Primaria Municipiului Vaslui, multumiri parintilor, multumiri domnului George Safir pentru sprijinul acordat delegatiei sa participe la acest concurs.
Acum, formatiile cercului de dans modern si contemporan de la Palatul Copiilor Vaslui, se pregatesc pentru noi concursuri nationale si internationale, urmand ca punctul culminant sa fie participarea la Festivalul International de Gimnastica si Dans “Prietenia”, editia aXXX-a, Vaslui 6-8 iunie 2014, la care si-au anuntat prezenta formatii din Ucraina, Ungaria, R. Moldova, Turcia, Germania, Nigeria, Senegal, Iran, Ghana. Avem convingerea ca participantii vor duce cu ei impresii frumoase despre Romania, despre Vaslui si oamenii pe care i-au cunoscut cu acest prilej.
Aceste activitati cultural-artistice, stiintifice si sportive-turistice reprezinta un mod placut de petrecere a timpului liber, intarirea sanatatii, cresterea puterii de munca si promovare a valorilor europene (calitate si performanta, egalitate de sanse, toleranta, prietenie si fair-play).

Prof. Anusca-Doglan Elena

  













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu