luni, 1 noiembrie 2021

ALEXANDRU STANCIULESCU - Incepe sa se vada lumina de la capatul tunelului?!! Doamne ajuta.

 Incepe sa se vada lumina de la capatul tunelului?!! Doamne ajuta.

 

 

Unul dintre cele mai interesante studii asupra terapiei pshihosomatice a cancerului provine din Germania. In decursul ultimilor zece ani, doctorul chirurg Ryke Geerd Hamer a examinat 20 000 de pacienti cu toate tipurile de cancer. Dr. Hamer s-a minunat de ce cancerul nu pare niciodata sa se raspandeasca direct de la un organ la tesutul inconjurator. De exemplu, el nu a gasit niciodata cancer al colului uterin si cancer al uterului la aceeasi femeie. El a mai remarcat ca toti pacientii lui cancerosi pareau sa aiba ceva in comun: fusese un fel de conflict psiho-emotional anterior declansarii bolii – de obicei cu cativa ani mai inainte – un conflict care nu fusese niciodata pe deplin rezolvat.

Radiografiile cu raze X facute de dr. Hamer au aratat in toate cazurile o umbra intunecata pe undeva prin creier. Aceste pete intunecate se gaseau in aceleasi locuri in creier pentru aceleasi tipuri de cancer. Mai exista si o corelatie 100% intre pata intunecata din creier, localizarea cancerului in corp si tipul specific de conflict nerezolvat. Pe baza acestor descoperiri, dr. Hamer sugereaza ca atunci cand suntem intr-un conflict stresant care nu este rezolvat, centrul reflex emotional din creier care corespunde emotiei experimentate (d. ex. Furie, frustrare, amaraciune) va ceda incetul cu incetul. Fiecare dintre acesti centri emotionali sunt conectati cu un organ specific. Cand un centru cedeaza, va incepe sa trimita informatii gresite organului pe care il controleaza, acest lucru avand ca rezultat crearea de celule deformate in tesuturi: celulele canceroase. El mai sugereaza si ca metastaza nu este acelasi lucru cu raspandirea cancerului. Ea este rezultatul noilor conflicte care ar putea fi produse de insasi stresul de a avea cancer sau de terapiile invazive, sau dureroase, sau vatamatoare.

Dr Hamer a inceput sa includa psihoterapia ca o importanta parte a procesului de vindecare si a decoperit ca atunci cand un conflict specific era rezolvat, cancerul imediat inceta sa creasca la nivel celular. Pata neagra de pe creier, la care dr. Hamer se referea ca la „aglomerarea Hamer”, aratata in imaginea din dreapta, incepea sa dispara. Radiografia creierului arata acum un edem pe cale de vindecare in jurul centrului emotional vatamat, pe masura ce tesutul cerebral incepea sa repare punctul afectat. Din nou exista comunicare normala intre creier si corp. Un edem similar pe cale de vindecare putea de asemenea sa fie vazut in jurul tesutului canceros, acum inactiv. In cele din urma, cancerul era incapsulat, evacuat sau eradicat prin actiunea naturala a corpului. Tesutul bolnav disparea si aparea din nou tesutul sanatos. Potrivit d-rului Hamer, adevarata cauza a cancerului si a altor boli este un soc traumatic neasteptat pentru care suntem nepregatiti emotional.

Dr. Ryke Geerd Hamer: fiecare cancer are o cauza emotionala diferita

Dintre cei 20 000 de pacienti cu cancer trecuti in revista, dr. Hamer a descoperit ca fiecare cancer din corp avea o cauza emotionala diferita. De exemplu, toate cancerele sanului stang erau cauzate de persoane care au  experimentat un conflict emotional ce a implicat copilul, caminul sau mama; in timp ce toate cancerele sanului drept erau cauzate de persoane care au  experimentat un conflict emotional cu partenerul de viata sau cu alte persoane. Aceasta din cauza ca fiecare tip de conflict psiho-emotional, dupa cum a descoperit dr. Hamer, este abordat de o parte diferita a centrului emotional de reflectie din creier care corespunde unui organ diferit din cadrul corpului. In aproape toate cazurile, conflictele experimentate intervin la aproximativ 2 ani anterior diagnosticarii cancerului. Urmatoarele arata descoperirile d-rului Hamer despre tipul de conflict psiho-emotional ce face ca boala canceroasa sa apara in fiecare organ al corpului.

CORTEXUL RENAL SUPERIOR: Directie gresita. Ratacire

VEZICA URINARA: Conflict urat. Trucuri murdare

OS: Lipsa valorii de sine. Sentiment de inferioritate

TUMOARE CEREBRALA: Incapatanare. Refuz de a schimba vechile sabloane. Frustrare mentala

GLANDA MAMARA: Implicare a unei griji sau dizarmonii

CANALUL GLANDEI MAMARE: Conflict datorat separarii

SANUL STANG: Conflict privind copilul, caminul sau mama

SANUL DREPT: Conflict cu partenerul sau cu ceilalti

BRONHIOLE: Conflict teritorial

COL UTERIN: Frustrare severa

COLON: Conflict urat nedigerabil (inacceptabil)

ESOFAG: Neputinta de a poseda sau a accepta

VEZICA BILIARA: Conflict de rivalitate

INIMA: Conflict permanent

INTESTINE: Un acces de manie imposibil de stapanit

RINICHI: Lipsa vointei de a trai. Conflict fluid sau datorat apei

LARINGE: Conflict datorat fricii sau spaimei

FICAT: Frica de infometare

PLAMANI: Teama de a muri sau de sufocare, inclusiv teama pentru altcineva

GLANDELE LIMFATICE: Pierderea valorii de sine asociata cu locatia

MELANOM: Sentimentul de murdarire, pangarire, manjire

URECHEA MEDIE: Incapacitatea de a capata oarecare informatie vitala

URECHEA: Neputinta de a digera sau stapani o situatie

PANCREAS: Conflict de tip anxietate-furie cu membrii familiei. Mostenire

PROSTATA: Conflict urat cu conexiuni sau conotatii sexuale

RECT: Teama de a fi inutil

PIELE: Pierderea integritatii

SPLINA: Socul datorat ranirii fizice sau emotionale

STOMAC: Furie de nestapanit. Refulata prea mult

TESTICULE/OVARE: Conflict datorat pierderii

TIROIDA: Sentiment de neputinta

TUMOARE (IN LOCATIE): Alimentarea vechilor rani si socuri. Constituirea remuscarii

UTER: Conflict sexual

Studii de caz ale lui Glen Russel de la Centrul de Vindecare Minte-Corp Puna Wai

Glen Russell: Vindecarea cauzei-radacina a cancerului este o decizie foarte personala si necesita mult curaj. Nu este usor sa te confrunti cu toate emotiile ingropate in subconstient si care au facut sa se dezvolte cancerul. Ofer doua studii de caz relevante ale indivizilor care au lucrat cu mine pe o baza personala pentru a vindeca acea cauza psiho-emotionala a cancerului lor. Asa cum veti vedea, fiecare caz confirma teoria d-rului Ryke Geerd Hamer ca fiecare cancer are o cauza psiho-emotionala foarte specifica.

CAZUL 1: Dr. Suzanne Friedman din San Francisco, SUA [care si-a dat acordul ca experienta ei sa fie impartasita] prezenta un cancer la plamani, inoperabil, in stadiul IV, fiindu-i dat de catre medici doar 7 luni de trait. Potrivit d-rului Hamer, cauza psiho-emotionala pentru cancerul la plamani este „teama de a muri sau a se sufoca, inclusiv teama pentru altii”. In conformitate cu teoria d-rului Hamer, dr. Friedman a experimentat o trauma datorata relatiei cu doi ani anterior declansarii cancerului detectabil, in care datorita conflictul psiho-emotional pe care ea nu il putea rezolva, ea se simtea sufocata. Utilizandu-se hipnoza si regresia in vietile trecute, cancerul prezent in plamanii dr. Friedman ne-a condus catre experiente anterioare din copilaria ei in care ea se simtea sufocata, si catre o viata anterioara in care [ca mama a doi copii] ea fusese gazata intr-un lagar de concentrare din Germania nazista, experimentand frica de moarte si sufocare. Evenimentul nerezolvat din aceasta viata anterioara era cel care era cel mai puternic incarcat, fiind mai stresant decat insasi evenimentul declansator. Iar acest lucru nu este ceva neobisnuit la pacientii cu cancer pe care ii vad eu, faptul ca evenimentul declansator este mai putin incarcat emotional decat conflictele anterioare nerezolvate. Toate conflictele psiho-emotionale au fost in acest caz rezolvate, iar dr. Friedman a scapat de cancer in cateva saptamani.

CAZUL 2: Cel de-al doilea caz pe care il prezint este cel al unei doctorite binecunoscute, dr. Cherie Santasiero, fondatoare, director general si presedinta a Centrului Medical Holistic Sedona din New York, care si ea si-a dat acordul ca experienta ei sa fie impartasita. Dr. Santasiero m-a contactat la inceputul lui septembrie 2013, vrand sa isi vindece cauza psiho-emotionala a cancerului ei, o forma rara si agresiva de cancer, carcinomul metaplastic, la sanul drept. Am efectuat cele patru sesiuni de cate 2 ore din 23 septembrie pana pe 26, utilizand vizualizarea, terapia de regresie, si EFT (Emotionally Focused Therapy – terapia focalizata emotional) ca modalitate principala de vindecare. Dr. Santasiero prezenta un inalt grad de durere psiho-emotionala nerezolvata [tipica celor cu cancer], fiindca ea decisese mental sa moara inaintea sotului, pentru a nu ramane singura. In timpul sesiunilor am fost capabili sa vindecam cu succes intreaga durere psiho-emotionala observabila si dr. Santasiero a fost capabila sa se confrunte cu durerea si teama datorate faptului ca ar fi ramas singura si sa le vindece, atat pe acestea, cat si dorinta asociata acestora, de a muri. Pe 14 octombrie, doua saptamani si jumatate mai tarziu, am primit urmatorul e-mail: „Buna, Glen, vroiam sa stii ca ultimele mele analize, examinarea tomografica, mamografia si RMN-ul au aratat bine! Doctorul a fost putin surprins, dar noi nu. Ar trebui sa fac din nou analizele peste trei luni, te tin la curent. Multumesc foarte mult pentru tot ajutorul tau. Invat EFT pentru familia, prietenii si pacientii mei. Ai grija si Dumnezeu sa te binecuvanteze, Cherie”.

Pentru cei care nu stiu, doctorul Ryke Geerd Hamer este cel care a pus bazele a ceea ce se cunoaste a fi “Noua medicina germanica”.  Pentru unii controversata insa de foarte mare folos pentru cei care au incercat-o , Hamer aduce in prim plan o metoda clara si logica de rezolvare a problemelor de sanatate si anume intelegere bolii si cauza care o determina.

Exista si in Romania specialisti foarte buni in acest domeniu, oameni care au trecut chiar ei prin boli grave si au reusit sa se vindece.

Surse pentru acest articol cuprind:

http://www.alternative-cancer-care.com/dr-ryke-geerd-hamer.html – hamer cauzele cancerului

Vova

"Political Correctness is a doctrine, fostered by a delusional, illogical, minority, and,rapidly promoted by an unscrupulous mainstream media, which holds forth the proposition that it is entirely possible to pick up a piece of shit by the clean end."-"Corectitudinea politic este o doctrina cultivata de o minoritate, delirant , ilogic  promovata de mass-media oficiala, care sustine ca este posibil s-apuci o bucata de cacat de partea curata"


ALEXANDRU STANCIULESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu