joi, 4 noiembrie 2021

SCRISOARE DESCHISA - DOMNULUI PROFESOR KLAUS WERNER IOHANNIS

 



”DOMNULUI PROFESOR, CU DRAGOSTE”

SCRISOARE DESCHISA

DOMNULUI PROFESOR KLAUS WERNER IOHANNIS

 

 

Domnule profesor,

 

In calitatea dvs. de locatar vremelnic la Cotroceni, impus de vitregia vremilor si lacomia strainilor, ati vrut, neaparat si anticonstitutional, ”Guvernul meu”! Avand misiunea cedarii catre multinationale a tuturor proprietatilor si veniturilor statului, rezultate din active, acest guvern ne-a triplat datoria externa, ne-a dus in stare de faliment si ne-a umplut cimitirele, intrand in Istorie, prin impostura, fudulia, prostia sau lacomia, hotia si servilismul fata de straini ale reprezentantilor sai, drept ”Guvernul Foametei, Frigului, Molimei, Distrugerii, Genocidului si Tradarii Nationale”. Pe langa dvs., la scara Istoriei, Papura Voda a fost un mic copil! Acestea sunt motivele pentru care, in toate manifestatiile stradale, organizate de noi si aliatii nostri, incepand cu 24 ianuarie a.c., am cerut un guvern de uniune nationala, format din ”specialisti”, adica profesionisti autentici, pana la alegerile anticipate care se impun, pentru salvarea a ceea ce se mai poate din Statul si natiunea romane.

 

Folosim denumirea de ”specialisti”, pentru ca aceea de ”Guvern de Salvare Nationala” a fost compromisa de muhaielele politice ale anilor 90 iar cea de ”Guvern tehnocrat” de agentii straini si impostorii lui 2015. Ideea a prins, insa doar propagandistic, deoarece traducerea in practica se face tot prin impostori in rolul ciorilor vopsite.

 

Un nou ”Guvern Citu” sau ”Ciuca” nu poate fi considerat guvern de specialisti ori de salvare nationala... Ar fi ca si cum ai da asasinilor ordinul anchetarii crimei! Pentru noi, rezervistii, spre exemplu, vaduviti politic de toate drepturile decurgand din contractele de prestare a activitatii noastre sub egida NATO, alde Basescu, Boc, MRU, Ciolos, LOV, Fifor, Les, Citu, Todorovici, Florin Roman, etc. sunt tot un drac! Pe cale de consecinta, va sfatuim domnule profesor sa acceptati un guvern propus de Societatea civila si sustinut de nevoie de partidele parlamentare. Un guvern de profesionisti patrioti, care sa reprezinte exclusiv interesele romanilor si in care, partidele parlamentare sa aiba cate unu-doi reprezentanti, persoane mai putin compromise, pentru justificarea sustinerii. Ca sa intelegeti, va dam un exemplu... Nu ”Guvern Ciuca” ci ”Guvern Mircea Cosea”.

 

Premier – Mircea Cosea;

Vicepremier si ministru al Muncii – Dumitru Pelican;

Ministri:

Finante – dep. Bogdan Hutuca (PNL);

Interne – dep. Dumitru Coarna (PSD);

Justitie – Constantin Sima (ex. secretar de stat);

Aparare – sen. Nicoleta Pauliuc (PNL);

Economie, Antreprenoriat, Turism – Adrian Izvoranu/Dragos Frumosu (patronate);

Energie – Adrian Mandrescu (SNR);

Transporturi: Maxim Rodrigo Gabriel (FSTFR);

Agricultura – Petre Daea (PSD);

Mediu – Adriana Croitoru (secretar de stat UDMR);

Dezvoltare, Lucrari Publice, Administratie – dep. Ringo Damureanu (AUR);

Investitii si Proiecte Europene – Ilie Serbanescu;

Sanatate – dr. Denisa Popovici (USS-CFR);

Educatie – Marius Ovidiu Nistor (FSI Spiru Haret);

Cercetare, Inovatie, Digitalizare – prof. univ. dr. Razvan Dragulet (patronate);

Cultura – Ilie Badescu;

Tineret si Sport – dep. Oana Florea (PSD).

 

In plus, pentru ca Justitia si alegerile sa nu mai poata fi furate/masluite, SCMD va asigura 4 profesionisti ca directori ai structurilor de Intelligence: SIE, SRI, DIPI si STS.

 

Evident, este o opinie personala, un exemplu despre cum ar trebui sa arate, in ceasul al 14-lea, un real guvern de salvare nationala. Insistand pe formula dvs. guvernamentala, de jefuire si lichidare sistematica a populatiei si Tarii, de furt generalizat de tip mafiot si de lipsire de drepturi in stil nazist/comunist, matematic veti ajunge, mai devreme sau mai tarziu, sa raspundeti in fata Legii. Ca si liderii partidelor politice care vor trada cauza nationala, sprijinindu-va fantasmele!

 

Honor et patria! Vae victis!

 

Presedintele SCMD

 

Col. (r) dr. Mircea DOGARU








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu