joi, 4 decembrie 2014

Mi-e DOR de-o CARTE!


Dragă BENULE,
Această copertă/icoană mi-a străpuns prin suflet. Este și copilăria mea! Crede-mă!
Cu drag si respect,
Ionică din Gepiu





Frate Ionică,
Eu dacă aș avea straie de astea de-ale noaste eu numai așa aș umbla îmbrăcat prin Melbourne. Am încercat să cumpăr dar nu am găsit pe mărime și pe plac.
Acolo și atunci a fost adevăratul rai pe pământ. Sănătate și natură. Ăștia din ziua de azi, criminalii, ne pregătesc pentru infern cu filme și povești mizerabile și pline de decadență ca să ne obișnuiască, să ne adapteze ca să tăcem din gură - cică așa sunt vremurile. ĂȘTIA SE BĂLĂCESC ÎN NAIVITATEA NOASTRĂ.
Mulțumesc pentru apreciere, frate Ionică! Să știi că mi-e dor de un pahar de vorbă cu frăția ta.
Cu drag si dor,
Benoni din Ciudanovița

Frate BENULE,
Aci e coperta a IV-a, unde autorul Pr.Stănciulescu Bârda dezvăluie mobilul cărții sale!
Cu drag și respect,
Ionică din Gepiu


Așa spunea și săracul Cioran. Zic săracul din cauza morții sale, că a plecat dintre noi și de pe acest pământ și acolo unde e probabil că nimeni nu scrie. Aici îi bătea și pe francezi la scris dar asta nu înseamnă că a uitat de locurile copilăriei și de limba în care s-a trezit, DE RAIUL EUROPEI , ROMÂNIA.
Aș vrea să mai ajung odată în rai înainte de a muri în ciuda hăinuțelor albe, aripioarelor și pufuleților de fericire care ți se promit de sus
Benoni din raiul Ciudanovița.

Am primit o nouă carte frumoasă (tip autobiografie) a dlui Pr. Al.Stănciulescu Bârda. Are coperta o adevărată icoană a Ciobanului din Miorița, cu mioarele lui pe un ”plai verde”. Am să o copiez si ti-o trimit.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu