vineri, 13 mai 2016

PROTEST - trupe militare străine în România.











PROTEST

cu privire la prezenţa bazelor şi trupelor militare străine în România.

Partidul Poporului protestează împotriva instalării de baze militare străine pe teritoriul Romaniei, în timp de pace, indiferent cărui stat aparţin aceste baze şi indiferent de motivele instalării acestora.
Protestăm împotriva prezenţei trupelor militare străine pe teritoriul României, în timp de pace, indiferent cărui stat aparţin aceste trupe şi indiferent de motivele prezenţei acestora pe teritoriul naţional.
Protestăm împotriva prezenţei trupelor militare ale României în operaţiuni militare în afara teritoriului naţional, în toate situaţiile în care această prezenţă nu este cerută de obligaţiile asumate de România prin Carta Organizaţiei Naţiunilor Unite.
Aderarea României la orice alianţă militară trebuie să se facă exclusiv în scopuri defensive şi nu pentru trimiterea militarilor români în operaţii militare în afara graniţelor ţării, pentru ”exportul de democraţie”.
Aderarea României la orice alianţă militară trebuie să asigure creşterea capacităţii de apărare a ţării, întărirea Armatei Române şi nu distrugerea şi înlocuirea ei cu trupe străine.
Aderarea României la orice alianţă militară trebuie să asigue dezvoltarea industriei naţionale de apărare şi nu distrugerea acesteia şi cumpărarea de armament de mâna a doua, la preţuri înrobitoare.
Aderarea României la orice alianţă militară trebuie să asigure dotarea Armatei Române cu tot armamentul de care are nevoie, inclusiv cu scuturi antirachetă, capabile să respingă orice atac de orice natură de oriunde ar veni acesta. Ce înseamnă costul scutului antirachetă de la Deveselu, de 800 milioane de dolari, pe lângă cele peste 2.000 de miliarde de dolari de care a fost deposedat poporul român în ultimul sfert de secol? Pe lângă cele 8.000 de miliarde pe care le-ar fi produs dacă ar fi fost liber, fără ocupaţie străină? Nu puteam să ne construim singuri acest scut, cu banii noştri? De ce a trebuit să fie construit cu banii altora, pe pământul nostru? Ca să ne transformăm ţara în ţintă nucleară?
Protestăm împotriva acaparării capitalului românesc de către mafia financiară străină care a ajuns să controleze 90% din capitalul utilizat pe teritoriul României şi care îşi însuşeşte mai mult de jumătate din avuţia creată de poporul român, pe care o transferă în afara ţării, lăsându-ne, astfel, fără resursele financiare de care am avea nevoie pentru salarii şi pensii decente, pentru investiţii, pentru a ne crea capacităţi de producţie şi locuri de muncă, pentru a repune pe picioare economia naţională, pentru a dota Armata Noastră cu tot ce îi este necesar pentru a fi capabilă să-şi apere ţara.
Protestăm împotriva transformării României în colonie a mafiei financiare transnaţionale şi a poporului român în sclavi ai acesteia.
Cerem denunţarea tuturor tratatelor internaţionale care au adus România în stare de colonie.
Cerem denunţarea tuturor tratatelor internaţionale care obligă România să accepte amplasarea de baze militare străine şi staţionarea de trupe străine pe teritoriul său.
Cerem trimiterea în judecată şi condamnarea tuturor celor care au angajat România în tratate internaţionale în baza cărora capitalul românesc a fost trecut în proprietatea străinilor, în baza cărora cea mai mare parte a acestui capital a fost distrusă, demolată şi vândută ca fier vechi,  transferată, apoi, în afara ţării.
Cerem trimiterea în judecată şi condamnarea tuturor celor care au angajat România în tratate internaţionale în baza cărora cea mai mare parte a pământului românesc a fost trecută în proprietatea străinilor.
Cerem trimiterea în judecată şi condamnarea tuturor celor care au angajat România în tratate internaţionale în baza cărora au fost amplasate baze militare străine şi staţionate trupe străine pe teritoriul naţional.
Ştim că nici una din cererile noastre nu va fi luată în considerare de cei instalaţi la conducerea  statului român.
De aceea, cerem poporului român să ni se alăture în lupta pe care o ducem pentru eliberarea României de sub dominaţia oligarhiei transnaţionale. Vom putea face acest lucru numai dacă vom  reuşi, prin vot,  să alungăm  din Parlamentul României slugile oligarhilor şi să trimitem în acest Palament români cinstiţi şi competenţi, devotaţi poporului şi ţării lor.
Candidatul cel mai bine plasat în cursa pentru funcţia de Preşedinte al SUA, Donald Trump, în cuvântarea rostită pe data de 27 aprilie 2016, a afirmat că:
“Nu vom mai preda această ţară şi poporul ei, cântecului fals al Globalismului".
Noi de ce să predăm România şi poporul ei “cântecului fals al Globalismului”?.

Constantin COJOCARU
Preşedintele Partidului Poporului
13 mai 2016.




Se repeta oare istoria ?












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu