duminică, 5 februarie 2017

GSM P.S.D. – CIUMĂ ROȘIE ?!? (rupte din viață) 0f



P.S.D. – CIUMĂ ROȘIE ?!?

În ciuda învățământului politico-ideologic, susținut rrromânilor de Dragnea sub lumina reflectoarelor, protestele cuprind tot mai mult țara. Beneficiile Ordonanței 13 sunt clare pentru infractori ! Lacrimile de crocodil pentru bieții deținuți nu țin. Cine i-a pus să încalce Legea. Nu știau condițiile din închisori ? Apropo, când își vor plăti întreținerea deținuții pentru hoție și corupție ?
Sincer să fiu, nu mai speram în trezirea conștiinței civice în România, după puseul din ianuarie-iulie 2012. Atunci un număr mic de protestatari, în condiții mult mai vitrege decât acum, a reușit să dea jos două guverne Boc și Ungureanu-Unguent, amorsând suspendarea lui Băsescu. Doar unchiul Sam l-a salvat !...
În timp record, clasa politică s-a orientat, creând proiectul USL, un proiect cu un program coerent, pe care însă puțini l-au înțeles pe deplin. Cei care l-au înțeles au fost tocmai liderii PSD, care și-au dat seama că pot pierde Puterea ! De ce ? Programul adoptat atunci, era de pură esență liberală, iar liderul Crin Antonescu era o voce mult mai credibilă decât a prietenului său Victor Ponta. Semnarea pe furiș de către Ponta, la fapt de seară, a „pactului de coabitare” cu „acoperitul” Traian Băsescu, trimis special de feseniști pe Dreapta pentru o a destabiliza, ceea ce i-a și reușit aproape în totalitate, a fost semnalul de lichidare a proiectului și eliminarea din viața politică al lui Antonescu.
Mai mult, PSD, partid de stânga, și-a însușit fără nicio jenă măsurile de dreapta din acel program de guvernare al USL. Că nu au avut reușite depline e o problemă de cadre. Cadre, care în frunte cu liderul plagiator, au făcut tot mai multe greșeli întorcându-se la vechile moravuri. Afacerile necurate s-au ținut lanț, corupția cuprinzând toate segmentele vieții publice. De fapt, sistemul comunisto-mafiot, instalat prin declanșarea Contrarevoluției (lovitura de stat) din seara zilei de 22 decembrie 1989, s-a generalizat România intrând în metastază.
Liderii PSD au simțit pericolul și acceptă retragerea guvernului Ponta. „Realizările pentru popor” s-au făcut prin deturnarea fondurilor destinate investițiilor (motorul dezvoltării unei țări). De asemenea, PNL, în moarte clinică prin infestarea cu trimișii feseniști sub masca PDL, acceptă instalarea unui guvern tehnocrat.
Practic PSD a susținut parlamentar Guvernul Cioloș. Mediatic, însă, a transmis permanent semnale critice, creând percepția că ei sunt în Opoziție. O manipulare uriașă, întrucât având majoritatea în Parlament puteau oricând să-l dea jos. Nu au făcut-o urmând un plan, aș zice diabolic, de a pune din nou mâna pe Putere.
Printr-o propagandă deșănțată, susținută de propriile televiziuni ( RTV, Antena 3 și B1), PSD și PDL crează premeditat o stare de lehamite politică în întreaga societate românescă. PNL, prin pașii greșiți de la retragerea lui Crin Antonescu, iese practic din scena politică fiind la cheremul celor cu care chipurile fuzionau. Fuziune amânată special sine die, tocmai pentru a crea senzația neputinței Dreptei.
Cu o bună campanie electorală (consilieri israelieni), PSD cu un program similar (sic!) însușit de la PNL-Antonescu, câștigă alegerile. Le câștigă pe fondul neprezentării la vot a celor care își închipuiau că sancționează clasa politică. O judecată total greșită. Cu doar 18% (3,2 milioane de votanți) din totalul alegătorilor potențiali (18,7 milioane). Prin programul cu accente populiste, șobolanii roșii se reinstalează în Parlament și împreună cu creația artificială ALDE (tehnică veche a echipei Iliescu&Co), dau noul guvern.
Tam-tam-ul făcut de sărbători cu graba de a forma guvernul, de a aproba bugetul pentru „buzunarele românilor” și atâtea altele au dat speranțe românilor că vor avea un guvern responsabil. Dar „calitatea” profesională și morală a celor numiți în componența dădea deja de gândit. La Ministerul Justiției este pus un inginer din Caracal ! La interne alt „profesionist” ș.a.m.d.
Nu trece luna și ciuma roșie își dă arama pe față. După mituirea rrromânilor, prima grijă a fost salvarea colegilor cu caziere penale și a celor cu greu băgați în pușcării de un DNA șovăitor și părtinitor.
Dragnea, condamnat penal, cu noi procese pe rol, vrea să convingă justețea ordonanțelor date sub clar de lună. Chipurile Ordonanța 13 nu vrea decât să protejeze pe „bieții” deținuți care își ispășesc pedepsele pentru „găinăriile” lor în condiții inumane. Trompetele politice ale feseneilor fac un circ mediatic jalnic. Efectul este invers. Românii își dau seama că au fost trași pe sfoară cu suta de lei fluturată de-a lungul campaniei electorale. Furia duce la ieșirea spontană în piețele României. Nici la Revoluție nu au fost manifestații de protest în atât de multe orașe cu sute de mii de oameni. Românii au înțeles că PSD și PDL sunt, de fapt, creațiile „Frontului Salvării Naționale”, urmașul PCR. Cu aceleași obiceiuri și șiretlicuri pentru prostime.
Am fost la zeci de proteste. Am înghițit gaze, am fost agresat de derbedei, acuzat că am primit bani de la francezi. Pe atunci Soros încă nu fusese inventat ! Știu cum se acționează. Și acum, provocatorii au intrat în scenă ! Numai că au fost rapid izolați și dați pe seama organelor de oridine. Care s-au cam ferit săiI aresteze !?!
Ceea ce nu prea știu guvernanții e faptul că protestele creează dependență ! Sunt energii care odată declanșate nu se opresc până românii din stradă nu-și vor impune punctul de vedere.
Votul a fost prima opțiune. Pe care nu au înțeles-o timp de 27 de ani. Acum, auzind aceleași lozinci goale de conținut cu „românii au decis”, „buzunarele românilor” etc. etc., adevăratul popor s-a hotărât să recupereze. În fiecare zi, se bat noi recorduri de prezență la proteste ! Paradoxal, Dragnea s-a luat la întrecere cu înaintașul său Ceaușescu ! Cine va cîștiga ?
Demisia Guvernului nu este o soluție. Doar remaniat. Trebuie aduși adevărații tehnocrații ai pesedeului, care să înlocuiască actualele paparude politice. Există asemenea oameni și la PSD. Nu toți pesedeii sunt virusați cu „ciumă roșie” !
Grindeanu să ceară scuze poporului român pentru activitatea iresponsabilă a ministrului Justiției și să retragă tot ce ține de modificarea legislației. Să lase Parlamentul să decidă. Ministrul Justiției și cel al Internelor trebuie demiși primii. De asemenea, Dragnea și Tăriceanu trebuie să demisioneze din funcțiile deținute în Parlamentul României. Altfel PSD va face implozie ! Ei sunt cei care girează sistemului mafiot românesc. Nu e de joacă !
Nu va fi ușor ! Feseniștii, grup infracțional dovedit, care au alungat floarea țării (peste 4.000.000 de români) pe drumurile străinătății, distrugând mii și mii de fabrici și uzine, dacă pierd vor înfunda pentru mulți ani pușcăriile, plătind pentru toate fărădelegile și crimele din ultimii 27 de ani. E o luptă de uzură, cu mari implicații pentru viitorul țării.
Am toată admirația față de acești tineri, nu ca vârstă, ci ca maturitate politică, pe care îi credeam tăntălăi !
Ei vor impune reformarea Guvernului și a Parlamentului, instituții extrem de obeze, modificarea Constituției, recuperarea parțială a banilor furați și multe alte reforme ținute în loc de decenii. Ei vor schimba fața României anchilozate de 27 de ani.
Rețelele de tip mafiot la nivel național și, mai ales, local pot fi destructurate. România poate fi smulsă din mâna șobolanilor, care au distrus o țară doar pentru a-și băga banii în buzunarele lor și nu ale românilor cum clamează.
Pentru ca lucrurile să se liniștească trebuie să cadă câteva capete. Altfel, PSD și ALDE vor face implozie. Care vor fi acelea ?

N.B. Un partid care militează împotriva principiilor statului de drept poate fi dizolvat pe cale judecătorească. (Legea partidelor politice 14/2003, care face trimitere la Constituţia României.)
Se anunță un miting de susținere a Ordonanței 13/2017 și modificării Codului penal în favoarea hoților României. Abia aștept să-i văd pe tinerii frumoși ai PSD, aduși cu forța din prin cotloanele sărace ale României, apărând pe lideriilor penali !

Din Piața Victoriei:
Ești în viață / Hai în Piață ! sau Ieșiți din casă / Dacă vă pasă !
În Democrație / Hoții stau la pușcărie !
Dragnea - 95% nu au citit Ordonanța 13, dar ies la proteste !
Replica -  Peste 95% din votanţii PSD nu au citit o carte, dar au drept de vot !
Golanii, golanii / Ne-au furat toți banii !
Noaptea pe fulgerătură / Vine Dragnea și te fură !
DNA, să vină să vă ia !
Pentru detalii ieșiți în piață !

Toate bune,
 
 





















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu