luni, 27 februarie 2017

Sedinta Gpr







Stimate Ioan Puscasu,

am citit cu mare interes, scuze pentru intarziere, emailul dumneavoastra, putine cuvinte care povestesc o posibila solutie.
Sa nu uitam ca suntem balcanici si mai mult nu numai daci dar si latini.

Apoi suntem o tara NATO, membra UE care mai nou prin devenirea Europei mai mari am devenit M-UE (Marea Uniune Europeana - o mare piata de desfacere, un mercado vecina cu Rusia, nu departe de Turcia, Iran .....
Ce spun cu asta?

Mai subtil mai direct, pe langa ca suntem datori vanduti multumita politicienilor si SRI-stilor de dinainte de 89 si dupa, marea revolutie va deschide

1) portile instabilitatii si a oportunitatii intereselor straine sa ne declare o tara care e in haos si nu se poate guverna.

2) Oportunismul se pare ca a devenit "moneda de schimb" in Romania, mai mult decat in alte tari. Sunt multi rechini care sunt infometati si atrasi de sange.

Din 1989 sa creat  O PLATFORMA PROPICE pentru manipularea mentalului colectiv ( Incendiul de la clubul COLECTIV NU-I O INTAMPLARE CI UN PLAN urat/bine pus la punct, dupa parerea mea modesta, iar clubul (cu numele extrem de important) a fost atent ales pentru a crea OPORTUNITATI pt alt grup de rechini. Desigur nu am dovezi, ci pur si simplu exprim o parere personala bazata pe simturi si indicii care usor se pot pune cap la coada. Suficiente pentru o discutie ca intre prieteni. Astfel de planuri au fost facute mai mult sau mai putin vizibile inainte de 89, in dec 89 si au probabil loc si acum cand scriu si cititm aceste emailuri.

Am facut o gaura in drapel? OK, cele reprezentate de stema au luat calea strainatatii. Drapel desertizat = tara desertizata.

Imnul invita la SEGREGARE NATIONALA, tot vorbesc si nimeni nu ma asculta. Oare de ce nu ma asculta. Cine sunt eu sa mi se dea atentie?

Poate candva domniile voastre veti intelege unii pasi pe care trebuie sa urmam si sa nu uitam de oportunisti.

aici va ofer inca un link catre un articol care cu subiect si predicat explica. MULT MAI DETALIATE INFORMATII VOR URMA IN URMATOARELE LUNI.

http://www.mediafax.ro/social/un-academician-cere-comisii-speciale-de-schimbare-a-imnului-16170731

CA SA INCHEI PE O NOTA MUZICALA MAI OPTIMISTA

ASCULTATI - VIZUALIZATI CU SONORUL SUS ( DA, EU SUNT, interpret, compozitor, versuri ...initiativa. Muzica a fost si inca mai este limba cea mai veche si eficienta pentru a comunica ) nu ai vreo 3-4 mii vizualizari pe Youtube

https://www.youtube.com/watch?v=K5FurGQ7fGk

si peste 305 mii (305.000 vizualizari ) pe varianta incarcata pe Facebook

https://www.facebook.com/1373921336004595/videos/1377236502339745/



Audieti, vizionare placuta si, va rog, nu va suparati pe mine, chem doar la UNITATE NATIONALA si redescoperirea valorilor umane, cat au mai ramas.

Oh, in curand va voi informa cu rezultatele participarii mele, a discutiilor la o canferinta internationala sun egida Secretariatului general al Consiliului Europei
pe probleme de Identitate Nationala.

Revin, daca nu dam importanta la IMN si DRAPEL e ca si cum nu dai importanta la chei si nu vei reusi niciodata sa deschizi poarta catre demnitatea nationala
si nici poveste dezvoltarea natiunii pentru ca daca fortezi lucrurile, cheia se rupe !!!!

Ca sa NU se rupa cheia, va invit la pagina

https://www.facebook.com/ImagineaSiDemnitateaNationala/

unde participarea neconditionata a fiecaruia dinttre noi se impune, in cazul in care chiar ne intereseaza de tarisoara asta care inca se numeste Romania.



Respecte,





dr. eng. Adrian Toader, (PhD)
BioEconomics - Independent Researcher
Sustainability, Agriculture, Food Quality Management
Full Active Foreign Member of the International Academy of Science
(Health & Ecology), Russian Section
Member of the Initiative Group - IC GEOCHANGE, England
Member of the Romanian National Society of Soil Science
Mobile phone (RO) +40745474616 (USA) +18186369248

"Life, death...it's just a matter of transmutations..."








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu