duminică, 29 iulie 2018

INVITAȚII din CANADA si AUSTRALIA

INVITAȚIE

FUNDAȚIA ROMÂNĂ DIN CANADA vă invită Duminică 12 august, după Sfânta Liturghie, la ora 12:30, în sala comunitară a Catedralei Ortodoxe Române „Sfântul Ioan Botezătorul și Sfântul Calinic de la Cernica” - 1841 rue Masson, H2H 1A1 - la un
EVENIMENT EXTRAORDINAR
susținut de poetul și actorul ADRIAN MUNTEANU.

   După turnee întreprinse în Italia, Germania, SUA și Canada, cu recitalul său de sonete FLUTURELE DIN FÂNTÂNĂ, în dubla sa calitate de poet, membru al Uniunii Scriitorilor din România și deținător a peste 20 de premii naționale de interpretare, autorul brașovean își va lansa cartea POVESTEA PREMIULUI NUX și va susține un recital din sonetele proprii.
  Autor a șapte volume de sonete, deținător al Premiului European de Poezie NUX la Târgul Internațional de Carte de la Milano și al premiului de poezie al Uniunii Scriitorilor din România, Adrian Munteanu este singurul poet care realizează ceea ce se numește Performance Poetry, un spectacol cu idee, cu regie, cu mișcare și cu implicarea spectatorilor.

Vă invităm să urmăriți un moment artistic de o marcantă unicitate, singurul din România și unul dintre puținele la nivel planetar.


Book launch invite

Dear All,
You are cordially invited to this book launch,
What Happened at the Pier
Recalling the Journey II

Tuesday 7 August 2018 – 11am to 2pm
Theatrette, South Melbourne Town Hall, 208-220 Bank Street

A book launch & moving readings of Recalling the Journey II - A publication facilitated by Executive Editor Lella Cariddi. 27 Unforgettable Stories and 14 different Cultural backgrounds.
For further details, and to RSVP (by July 31st), click here: http://multiculturalarts.com.au/event/launch-of-the-book-recalling-the-journey/
Cheers,
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu