sâmbătă, 15 februarie 2020

Dionysos Isa Gürbüz - In 20 sau 30 ani, va exista in Europa majoritatea musulmana.




Eurabia

Episcopul ortodox sirian in Elvetia avertizeaza: „Musulmanii sunt in Europa pentru a prelua puterea, la fel ca in Orientul Mijlociu”
Episcopul ortodox sirian in Elvetia, Dionysos Isa Gürbüz, vede deja Eurabia. Majoritatea musulmana va lua in curand puterea.

„In 20 sau 30 ani, va exista in Europa majoritatea musulmana. Jumatate dintre femeile europene vor purta hijab”.

Aceasta este profetia lui Dionysos Isa Gürbüz, episcopul ortodox sirian din Elvetia, publicat in „Tages-Anzeiger“.

Soarta crestinilor din Orientul Mijlociu il preocupa: „Ceea ce astazi provoaca mii de teroristi ai statului islamic, talibanii sau al-Qaeda, este o continuare a genocidului din 1915.“  La acea vreme, aproape doua milioane de crestini au fost ucisi, milioane de oameni s-au convertit la islam.


Episcopul a continuat. „Ce se intampla cu noi astazi a inceput in urma cu 1300 de ani“. In secolul al 7-lea, a inceput genocidul impotriva crestinilor, momentul de intuneric, acum in centrul atentiei mass-media.

«Refugiati teroristi»

Este naiv sa credem ca milioanele de refugiati care vin prin Turcia catre Europa, se vor adapta toti si vor trai in pace cu crestinii din Europa. In plus, printre refugiati, exista teroristi.

„De ce tarile din Golf, Emiratele Arabe Unite si Qatar nu primesc refugiati?“

Pentru ca agenda lor intentioneaza sa converteasca Europa la Islam, spune el mai tarziu in articol.
Numarul familiilor numeroase se dezvolta rapid, in cele din urma ei vor lua puterea si vor incepe persecutiile, continua el. „Ceea ce se intampla in Orientul Mijlociu astazi, se va intampla aici, in Europa.“

Episcopul insista ca el nu indeamna la ura. Cei 1300 de ani de istorie de persecutii l-au invatat sa nu aiba incredere in musulmani.



https://invictuswebmedia.com/2019/05/24/episcopul-ortodox-sirian-in-elvetia-avertizeaza-musulmanii-sunt-in-europa-pentru-a-prelua-puterea-la-fel-ca-in-orientul-mijlociu/



Sursa: Prof. VALENTINA LUPU





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu