joi, 13 februarie 2020

Ligya Diaconescu – propusa pentru decernarea TROFEULUI SPERANTA / HOPE 2020 – NEW YORK , USA,




BUCURII - Sper ca Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa promovam in continuare - scrisul romanesc in diaspora, prin cartile, antologiile noastre care ajung in intreaga lune / , incusiv peste ocean/ oceana, in USA, CANADA. AUSTRALIA, NOUA ZEELANDA!

Ligya Diaconescu – propusa pentru decernarea TROFEULUI SPERANTA / HOPE 2020 – NEW YORK , USA, pentru talentul cu care s-a implicat în promovarea culturii si imaginii României în lume

Asociatia – SPERANTA / HOPE urmareste Cresterea vizibilitatii valorilor culturale romanesti in lume , constituie scopul principal al activitatilor desfasurate.

Asociatia – SPERANTA / HOPE va organiza in anul 2020 evenimente dedicate limbii si literaturii romane, concerte si evenimente muzicale, spectacole de teatru, proiectii si festivaluri de film, evenimente artistice post-media, spectacole de balet si de dans contemporan, expozitii de design, tapiserie, cu subiecte folclorice sau antropologice, expozitii de pictura si sculptura, expozitii de fotografie, expozitii de arhitectura si urbanism, expozitii de gravura, desen sau banda desenata si nu in ultimul rand, lansari de carte, inclusiv Antologiile STARPRESS.
Evenimentele sunt menite sa puna in evidenta personalitati ale culturii si civilizatiei romanesti a caror apartenenta la spatiul identitar european nu mai trebuie demonstrata.
Ca si in anii anteriori, Institutul Cultural Roman va coopera cu organizatorii celor mai importante evenimente nationale –inclusiv FESTIVALUL LIMBII ROMANE, organizat Revista romano-canado-americna STARPRESS, de inimoasa romanca, directorul revistei, LIGYA DIACONESCU, care este propusa pentru decernarea TROFEUL SPERANTA / HOPE 2020.

Mary Smith / presedinte Asociatia SPERANTA / HOPE , New York, USA




LIGYA DIACONESCU - MULTUMIRI- SALONULUI LITERAL GUTENBERG - pentru recunoasterea mea ! LA MULTI, MULTI ANI!



GALA EXCELENȚEI / SALONUL LITERAR GUTENBERG a acordat LIGYEI DIACONESCU – DIPLOMA DE MERIT – pentru contributia adusa LA IMBUNATATIREA CONTINUTULUI REVISTEI - GUTENBERG UNIVERSUL CARTII / GALA EXCELENȚEI- sâmbătă, 8.02.2020, la Casa Jelen din ARAD.  


Sursa: Melania Rusu Caragioiu








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu