luni, 27 martie 2023

Adrian Munteanu - premieră absolută la Torino

 




Adrian Munteanu - premieră absolută la Torino

La invitația Școlii Românești din Torino, Adrian Munteanu va participa în data de 1 aprilie 2023 la concursul de recitat poezii al copiilor de vârste diferite în calitate de președinte al juriului, iar în 2 aprilie, în amfiteatrul bisericii San Secondo, va susține, în premieră absolută, spectacolul “Povești fără sfârșit- recital de Povești și Videopovești” al cărui autor și interpret este.Pe modelul spectacolului de Sonete și Videosonete prezentat până acum spectatorilor maturi, spectacolul de la Torino va fi un mixaj între interpretarea pe viu a unor povești și proiecția unor clipuri cu povești create de autor în integralitatea lor. După spectacolul oferit copiilor de origine română, părinților și bunicilor, va urma decernarea premiilor concursului din ziua anterioară. Acest spectacol urmează să fie prezentat ulterior în țară, oriunde va fi nevoie de zâmbetul și lacrima cules.

 


Adrian Munteanu - premieră absolută la Torino

La invitația Școlii Românești din Torino, Adrian Munteanu va participa în data de 1 aprilie 2023 la concursul de recitat poezii al copiilor de vârste diferite în calitate de președinte al juriului, iar în 2 aprilie, în amfiteatrul bisericii San Secondo, va susține, în premieră absolută, spectacolul “Povești fără sfârșit- recital de Povești și Videopovești” al cărui autor și interpret este.

Pe modelul spectacolului de Sonete și Videosonete prezentat până acum spectatorilor maturi, spectacolul de la Torino va fi un mixaj între interpretarea pe viu a unor povești și proiecția unor clipuri cu povești create de autor în integralitatea lor.

După spectacolul oferit copiilor de origine română, părinților și bunicilor, va urma decernarea premiilor concursului din ziua anterioară.

Acest spectacol urmează să fie prezentat ulterior în țară, oriunde va fi nevoie de zâmbetul și lacrima culese din lumea magică a basmului.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu