marți, 7 martie 2023

ION LAZU ne recomanda - Coaja de lămâie

 




Coaja de lămâie

 

Citiți despre coaja de lămâie și mă doare să aud aceste fapte care demonstrează că companiile farmaceutice preferă să profite din încercarea de a scăpa de viețile și suferințele noastre sau chiar de a ne educa despre medicamentele alternative și remediile naturiste. Pentru că nu erau conștienți, sau familiarizați cu aceste fapte unice despre proprietățile și beneficiile lămâii...

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru rețelele sociale care au permis accesul prin această fereastră largă de învățare gratuită.

Fapte uimitoare de lămâie congelată.

Pune lămâile spălate la congelator!

Odată înghețată o dați pe răzătoare, feliați toată lămâia (nu o curățați) și presărați-o pe mâncare! Pe legume, salată, înghețată, supă, cereale, tăiței, sos de spaghete, orez, sushi, preparate din pește... lista este nesfârșită.

Toate alimentele vor avea un gust grozav neașteptat.

Cel mai probabil te gândești doar la sucul de lămâie ca la vitamina C?

Nu mai!

Care este principalul avantaj al folosirii lămâii întregi în afară de prevenirea risipei și adăugarea unui nou gust preparatelor tale?

Cojile de lămâie conțin de până la 5 până la 10 ori mai multe vitamine decât sucul de lămâie în sine și asta este ceea ce ați irosit.

Cojile de lămâie sunt materiale sănătoase care ajută la eliminarea toxinelor.

Beneficiile necunoscute ale lămâii sunt capacitatea sa miraculoasă de a ucide celulele canceroase. Este de 10.000 de ori mai puternică decât chimioterapia.

De ce nu știm despre asta?

Pentru că există laboratoare interesate să facă o versiune sintetică care să aducă companiilor farmaceutice profituri uriașe.

Acum poți ajuta un prieten care are nevoie spunându-i că sucul de lămâie este bun pentru prevenirea bolilor și are și gust bun.

Efectele chimioterapiei.

Câți oameni vor muri în timp ce acest secret bine păzit este ținut secret, astfel încât marile farmacii și milionarii să nu fie puși în pericol?

Această plantă este un remediu dovedit împotriva tuturor tipurilor de cancer,

Este, de asemenea, un antimicrobian cu spectru larg împotriva infecțiilor bacteriene și a ciupercilor și eficient împotriva paraziților și viermilor intestinali.

Reglează tensiunea arterială

Și antidepresiv, și combate stresul și tulburările nervoase.

Sursa acestor informații este fantastică: vine de la unul dintre cei mai mari producători de medicamente din lume, ei spun că după mai mult de 20 de teste de laborator din 1970, rezultatele au dezvăluit că distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv de colon, sân, prostată, plămâni și pancreas...

Compușii acestui fruct au arătat un efect de 10.000 de ori mai bun decât Adriamicina, un medicament utilizat în mod obișnuit în chimioterapie împotriva cancerului în lume, care încetinește creșterea celulelor canceroase.

Cel mai surprinzător lucru este că acest tip de terapie cu lămâie ucide doar celulele canceroase maligne și nu afectează celulele sănătoase.

Așadar, spălați bine acea lămâie, congelați-o și dați-o pe răzătoare. Întregul tău corp te va iubi pentru asta.


Sursa: ION LAZU








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu