marți, 28 martie 2023

Ion Măldărescu - Marș forțat spre „Marea Resetare”

 



Marș forțat spre „Marea Resetare”

Ion Măldărescu

28 Martie 2023

 

De nu ştiu câte ori am zis: gata, ajunge, nu mai reacţionez la „emanaţii” ipocrite. Uite că nu se poate! Cum să rămâi indiferent? Pentru aşa ceva trebuie să ai „stofă” şi un strat apreciabil de toval pe obraz, refractar chiar și la efectele armei emiţătoare de unde milimetrice Active Denial System.

 

In urmă cu ceva mai mult de un deceniu scriam despre formula „Hoţii strigă «prindeţi hoţii!»” valabilă azi mai mult decât oricând. Circumspect din fire, am convingerea că pentru întreţinerea imaginii, „ieşirile în decor” ale administratorilor ţării reprezintă argumente neconvingătoare de accentuare a gradului de îndobitocire la care este supusă populaţia ţării. Condusă de diletanţi, escroci şi politicianişti interesaţi doar de propriul buzunar, indiferenţi la consecinţele faptelor comise în paguba a ceea ce a mai rămas din Statul Român şi a cetăţenilor ei, de mai bine de trei decenii România se află în postura de „Drumeț în calea lupilor”. Jefuită „Pas cu pas”, România anului 2023, sălbatic săracită comparativ cu anul  dezastrului din 1989, când, după lătratul unora exista o „industrie energofagă”- jenant concurenţială (botezată de nefastul personaj în pulover „Morman de fiare vechi”), o „agricultură ineficientă”- cu exporturi masive de alimente pe pieţele lumii, un sistem de sănătate precar dotat, dar cu specialişti de primă mână, ne-sponsorizați de „Pfizer”, un sistem educaţional politizat, dar din care s-au remarcat valori de elită ale ştiinţei, culturii şi artei internaţionale...

 

Ce avem astăzi? Ei bine, astăzi ne putem „mândri” cu abrupta „creştere negativă” a ponderii economice, diametral opusă celei ante-decembriste: avem o industrie inexistentă pusă la pământ, o agricultură „aeriană”, practicată ca în secolul al XIX-lea, un sistem de sănătate catastrofic ajutat de un „Codex alimentarius” suplimentat la ordin „ „european” favorabil depopulării cu fel de fel de gândaci, continuare lade marea înșelătorie a istoriei - Covid-19 cu diabolicul ei vaccin provocator de „morți subite” pe bandă rulantă.

 

Avem un sistem educațional aflat în „paragină savantă”, bazat pe lipsa de principii morale neo-marxiste şi „predat” prin emisiuni imbecilizante de televiziunile mercenare.

 

De mai bine de trei decenii, „distinsa” elită „inteligentă” a României s-a învârtit în jurul cozii, sau făcând temenele în fața hoardei anti-românești aflată la putere a cărei căpetenie oficială vremelnică poartă costumație de ospătat și se plimbă cu avioane private de lux în curse externe cu escală la Sibiu. „Distinsa” elită culturală a României a lăudat această plagă cancerigenă, a curtat-o şi s-a prostituat fără reticenţe pentru obţinerea câtorva ciosvârte aruncate de la masa stăpânilor: un post de ministru al culturii, un post de ministru de externe, de consilier prezidenţial, de ambasador prin nu știu ce țară, un post bine remunerat la vreo înaltă instituţie internaţională, de conducător pe durată nelimitată al unui institut cultural, un „om cu greutate” la vreo instituţie statală de şantaj politic, social şi moral sau bulibașă pe viață la o instituție care a trimis - pe timp de pace - tezaurul României în exil… Până azi, nu se cunoaște oficial cu aprobarea cui.

 

 

Cum a ajuns şi cine a adus la sapă de lemn România o ştim cu toţii. Nu este nici cinstit nici corect să „ajustezi” salariile profesorilor sau ale medicilor, să buzunăreşti pensionarii și să mărești impozitele, taxele și prețurile la alimente ca să stopezi catastrofa economică a României. Starea de fapt este rezultatul zelului jefuitorilor postdecembrişti şi a neprietenilor din afara ţării, a „davosiștilor” de conjunctură angajați în marș forțat spre „Marea Resetare”. Cei vinovaţi de actuala situaţie plâng pe umărul poporului sărăcit, se amuză emiţând formulări de fals bon-ton şi îndreaptă degetul acuzator spre „ceilalţi": „vezi zilnic mogulii plângând cu lacrimi de crocodil soarta celor pe care ei înşişi i-au adus în sapă de lemn, prin subminarea continuă a statului de drept”. Ajunsă astăzi la coada ţărilor îndrumate de iluminaţii planetei şi de vătraiele lor băştinaşe, România este jefuită de ultimele resurse naturale şi condamnată la faliment inevitabil. Cu aportul nedisimulat al mass-media mercenare, românii sunt dezinformaţi şi intoxicaţi precum cele „12 scaune” ale lui Eugen Ionesco, sunt privaţi de oricare alte drepturi în afara „opţiunii vinovate” de a răbda şi de a se supune trădării de stat şi de neam. Viaţa cetăţenilor români a fost pecetluită şi stigmatizată prin cardul de sănătate cu microcip, organele fiindu-i „arvunite” înainte de plecarea în marea călătorie. Nimic nu le mai aparţie! „Drepturile omului” este o expresie expirată, valabilă doar pentru vocabularul fantomaticei „societăţi civile”. Până la „ultima staţie" suntem obligaţi să trecem prin purgatoriul intereselor aservite marilor concerne farmaceutice internaţionale devenite multimiliardare asemenea industriei de armament în perioada Covid, al spitalelor autohtone de stat decimate de sărăcie, afectate major de emigrarea medicilor spre mediul privat sau pe alte meleaguri şi de „argumentele" globaliste ale vreunui vremelnic ministru demolator. Până şi morţii i s-a pus semnul întrebării: are românul loc şi bani pentru îngropăciune?

 

Consecinţele cronicizate ale lipsurilor din educaţie şi civilizaţie sunt pe cale să-i transforme pe români, în ochii întregii omeniri, într-un popor de barbari. Unele exemplare cu aspect umanoid din România, au decăzut la statutul de bestii criminale comit ilegalităţi, hăituiesc oamenii străzii înmulțiți ca ciupercile în cele trei decenii de „democrație «ca afară»” hăituiesc animalele nobile cu motocicletele, le capturează, le înfometează, le schingiuiesc cu cruzime şi le supun unor tratamente îngrozitoare, iar oficialităţile statului dau (a câta oară?) dovada nepăsării, a incompetenţei şi a lipsei de autoritate. Există corupţie, dar corupţii se bucură de privilegii, nu de drepturi. Există hoţie şi jaf la nivel naţional, dar jefuitorii nu stau la puşcărie ci în vile sau palate luxoase. De ce? Pentru că în România „Hoţii strigă «prindeţi hoţii!»"

 

Aranjament grafic - I.M.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu