joi, 18 iunie 2015

Bolile de inimă sunt forme de scorbut cronic. Se vindecă cu vitamina C


Ce ne ascund guvernele: Bolile de inimă sunt forme de scorbut cronic. Se vindecă cu vitamina C!

Dr. G. C. Willis


O echipă de cercetători canadieni, condusă de dr. G. C. Willis, a descoperit că bolile de inimă sunt provocate de forme ascunse de scorbut cronic și se pot vindeca cu doze mari de vitamina C. Fără operații pe cord și tratamente cu medicamente costisitoare, cu efecte secundare devastatoare în plan organic. Dar procedeul de vindecare a bolilor cardiovasculare cu vitamina C nu este agreat de instituțiile medicale și de industria farmaceutică, care câștigă miliarde de dolari din operații și din medicamentele ce se folosesc în terapii alopate pentru diverse bolii cardiace.

Dr. Linus Pauling, laureat al premiului Nobel


Miracolul vindecării bolilor cardiovasculare

Descoperirea cercetătorilor canadieni a fost confirmată la sfârșitul anilor ’80 de către doctorul Linus Pauling, laureat al premiului Nobel, cel mai renumit om de știință al vremii sale. Terapia concepută de dr. Pauling include vitamina C, cu adaos de lizină (aminoacid cu calități nutritive, existent în majoritatea proteinelor vegetale și animale) și funcționează ireproșabil, vindecând boli ale inimii despre care se credea că erau incurabile. Prin terapia dr. Pauling se înregistrează adevărate miracole ale vindecării afecțiunilor coronare.
Potrivit statisticii realizată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS), în fiecare an se înregistrează peste 55 milioane decese cauzate de boli cardiovasculare. În acest sens, instituțiile medicale și industria medicamentelor și-au dat mâna pentru împuținarea discretă a populației planetei noastre.
A se consulta și articole apărute în JP, intitulate Chimistul Shane Ellison:
Dacă luăm în calcul statistica realizată de OMS privitoare la decesele anuale provocate de boli coronariene, de la descoperirea făcută în anii ’50 de cercetătorii canadieni au murit miliarde de pământeni de boli cardiovasculare, ce putea fi vindecate cu vitamina C, de a căror experiență profesională ar fi putut benefica omenirea. Decesele în urma bolilor de inimă, cauzate de scorbutul cronic, ar putea fi evitate prin simplă cură cu vitamină C.

Ceea ce se ascunde pacienților este faptul că operațiile pe cord deschis eșuează în proporție 40-50% dintre cazuri, întrucât boala reapare imediat după operație. Rezolvarea sigură și eficientă a celor mai cunoscute boli ale inimii, constă în administrarea zilnică a unei doze de 6.000 – 10.000 mg vitamină C.

Dr. Sidney Bush


Se știa demult că deficiența vitaminei C în organism slăbește arterele umane prin formarea plăcilor de aterom (infiltrare a pereților aortei și a unor artere cu o substanță grasă), care împiedică circulația sanguină. Dr. Pauling și echipa sa au constatat că în urma depunerii plăcilor de aterom în interiorul arterelor, are loc deseori o ruptură a unei artere slăbite și rezultă cheaguri de sânge, ce duc la atac de cord sau infarct.
Scorbutul cronic, responsabil cu bolile cardiace, a fost confirmat și prin cardio-retinometrie și a fost vindecat prin doze zilnice de vitamina C, de către dr. Sidney Bush, din Marea Britanie. Dr. Sidney Bush a observat că plăcile de aterom se reduc și dispar în urma unor doze zilnice de până la 10.000 mg vitamina C. Pe baza acestor observații, a elaborat o nouă metodă de diagnosticare a bolilor coronare, denumită cardio-retinometrie. ”Vascularizarea pericorneală demonstrează că toți oamenii sunt la un moment dat afectați de scorbut, majoritatea suferind de această afecțiune aproape tot timpul. Forma subclinică cronică, necunoscută pe scară largă, poate fi diagnosticată și vindecată de optometriștri, folosind imaginile arteriale retinale electronice secvențiale și cantități variabile de vitamina C, asociată cu unele elemente nutritive” – subliniat dr. Sidney Bush. (Sursa: Nexus new times magazine – science & alternative news).


Operațiile pe cord deschis pot fi înlocuite cu o terapie cu vitamina C, fără consecințe traumatice și risc deces a pacienților


Prin contribuția unor cercetători de avangardă în domeniul medical, a fost deschisă o cale sigură și eficientă ca bolile de inimă să fie vindecate prin mijloacele medicinii alternative, fără operații care să pună viața pacienților în pericol și fără tratamente costisitoare cu medicamente de sinteză, care au efecte secundare distrugătoare asupra organelor din corpul uman. În concluzie, pentru a ține departe de noi bolile cardiovasculare, aste indicat să consumăm zilnic fructe citrice, bogate în vitamina C.



Medicamente pentru uzul populației




Conform unei statistici interne, în România se vând în proporție de circa 60% medicamente contrafăcute, având substanța activă doar cel mult 1%, restul fiind surogat toxic pentru sănătatea omului. În paralel, în farmacii sunt puse în vânzare și medicamente interzise de Uniunea Europeană din cauză că sunt cancerigene, cu potențial letal. De ce parlamentarii români nu iau măsuri corespunzătoare pentru oprirea acestui flagel? Se vede treaba că grosul politicienilor noștri sunt lipsiți de scaun la cap, cum se spune în popor, și sunt interesați numai de scaunul de sub șezut.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu