duminică, 31 ianuarie 2016

ArtOut


Noutăți

Art Out vă recomandă brandul Marie Nouvelle
 Brandul Marie Nouvelle lansează noi direcții
pe scena artei contemporane 
View this email in your browser
Brandul Marie Nouvelle lansează noi direcții
pe scena artei contemporane 
      Marie Nouvelle este un brand ce încorporează arta în ritmul vieții de zi cu zi. Viziunea creativă îi aparține Mariei Dermengiu, artist vizual si designer de obiect.
Brandul se remarcă prin varietatea și calitatea creațiilor: obiecte de design, accesorii, piese vestimentare, toate realizate din mătase 100 % naturală.
Marie Nouvelle propune și obiecte decorative destinate designului de interior. Acestea au ca suport inspirațional colecțiile de picturi din diferitele expoziții personale de la Muzeul Țaranului Român, U Art Gallery și alte spații culturale de prestigiu.
Creații Marie Nouvelle
     Intrând în al treilea an de antreprenoriat în cadrul industriilor creative, anul acesta, Maria Dermengiu va reprezenta în perioada 14-16 februarie brandul Marie Nouvelle la Pure London, târgul de modă, încălțăminte și accesorii de lux care are loc anual în capitala britanică.
       Marie Nouvelle va participa cu eșarfele de mătase, colecția cea mai recentă The Exquisite și cu o selecție de piese din colecția clasică Marie Nouvelle. Prin această participare se propune extinderea brandului către scena internațională a artei și designului contemporan. 
Tema ediției de anul acesta a târgului Pure London este dialogul între clasic și contemporan inspirat din tendințele din lumea modei lansate de specialiștii WGSN și AW 16, lansate sub titlul „Pureism”: bogăție de culori, de texturi și de emoții. 
Site oficial Pure London
 Art Out este mai mult decât o publicaţie dedicată artelor şi frumosului, este un generator de idei creative, un organizator experimentat şi foarte priceput de evenimente cultural-artistice.
Revista Art Out propune dezbateri actuale despre artă, arhitectură, patrimoniu și restaurare.
 

 
Intra pe site
Copyright © |2016|*|Art Out|, All rights reserved.

Primiti acest e-mail intrucat ati solicitat sa va abonati la newsletterul Art Out.
Acest newsletter are caracter informativ si educational.


Doriti sa va dezabonati?
Click aici: dezabonare


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu