vineri, 1 ianuarie 2016

Tiroida, obezitatea și frunza de nuc






Nu-ți neglija TIROIDA. O tiroidă bolnavă îți face o viață de chin.
Aflată sub laringe și înconjurând traheea, TIROIDA este glanda care, printre alte funcții, ne reglează și greutatea corpului. Unul dintre hormonii produși de tiroidă – TIROXINA – este cel ce dirijează DISTRUGEREA GRĂSIMILOR LA NIVELUL CELULELOR ORGANISMULUI. În lipsa unui oligo-element foarte important – IODUL – tiroida produce foarte puțină tiroxină. Iar cetățeanul, atât cel cumpătat cât și cel pofticios, se îngrașă fără un motiv vizibil. Pentru a evita OBEZITATEA trebuie să consumăm mult IOD ORGANIC. Mulți vor spune că ei consumă iod, din sarea iodată. TOTAL GREȘIT – iodul din sarea de bucătărie, de orice fel ar fi ea (de mare, de salină sau de Himalaya), este ANORGANIC. Iar organismul nostru ASIMILEAZĂ iod anorganic extrem de puțin, aproape deloc. Sursa cea mai bună de iod organic este FRUNZA DE NUC. Dar această frunză trebuie să respecte câteva condiții minime, altfel poate deveni chiar dăunătoare:
1 – provine din pomi nestropiți cu chimicale,
2 – pomii cresc în zone nepoluate,
3 – este uscată natural, la umbră (și nu la soare sau în cuptor, așa cum sunt uscate aproape toate plantele din comerț).
De aceea, pentru că nu avem nici unde și nici timp să facem analize la frunzele de nuc, e bine să ne găsim un furnizor de mare încredere. Pentru tiroida deja bolnavă se pot prepara leacuri specifice fiecărei afecțiuni. Aceste leacuri au ca principal ingredient pulberea ECO din frunză de nuc.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu