luni, 9 iulie 2018

“Memoriu adresat Procurorului General al României cu privire la deshumarea poetului martir Mihai Eminescu!”.




Poetul Laurian Stănchescu solicită deshumarea lui Mihai Eminescu 

printr-un “Memoriu adresat Procurorului General al României cu privire la deshumarea poetului martir Mihai Eminescu!”.   


Iată ce-i scrie Laurian Stănchescu procurorului general despre necesitatea deshumării lui Mihai Eminescu:

Excelență, În urmă cu 129 ani s-a petrecut o crimă de neiertat împotriva lui Mihai Eminescu, Voievodul Limbii și Culturii Române, mucenicul întemeietor de grai românesc. De la moartea sa au apărut o serie de mărturii, documente și rapoarte medicale din țară și din străinătate, toate semnate de savanți în medicină legală, cercetători de elită, membri ai familiei poetului.
Sunt aduse dovezi fără tăgadă și care vorbesc despre uciderea poetului prin tratamente exagerate cu injecții de mercur pentru diagnostice false. Abuzurile medicale și torturile la care a fost supus fără voia sa i-au adus moartea prematură și au aruncat dezonoarea asupra memoriei și spiritului său cardinal. Mihai Eminescu este Crucifixul și Constelația spiritualității românești, numele său trebuie scos din mormânt și pus curat în catapeteasma neamului pentru care a murit și a suferit un martiraj neomenesc. Amintesc că Franța a procedat la fel cu trupul lui Napoleon Bonaparte, nefiind nici o impietate.

Excelență, depun ca mărturie a acestul Memoriu, - Mihai Eminescu, un Dumnezeu rănit -, cartea mea în care veți găsi documentele necesare deshumării cât mai grabnice, apoi îl vom așeza pe Mihai Eminescu în triumf în pământul pe care l-a iubit micenicindu-l.

Excelență, aveți această datorie de onoare față de dumneavoastră și față de un adevăr îngropat odată cu Mihai Eminescu.



COMENTARII:

Alice TP
Propunerrea acestui poet , e un act de dreptate si daca nu e facut in anul centenarului acestei tari - pentru care poetul a fost de fapt asasinat- , atunci nu sint multe fapte ca acesta de dreptate, cerut si de familia poetului- ..sa fie facute.
E o datorie pentru poporul roman.
De ce va temeti? Ca se va descoperi ce doctor iudeu injecta cu mercur si ce batai ii administrau poetului si patriotului Mihai Eminescu?
Ca se va descoperi ca avea un creier neatins de boala ...care a fost aruncat la pisica sa nu mai fie nici o davada...Batjocura ...si cine a facut-o chiar de este oale si ulcele, trebuie sa fie mentionat.
Asa cum Titu Maiorescu a ajuns sa fie cunoscut ca tortionarul direct al lui Eminescu(si nu doar ca un om de litere , excelent critic literar..) si ceilati sa fie dati oprobiului public.
Unul ca Titu Maiorescu e tinut si mereu a fost tinut la mare cinste in timp ce "prieten si sef redactor la Timpu'" unde lucra si Eminescu, il dadea pe mina dusmanilor si il interna la balamucul Suciu..in timp ce el pleca in vacante prin Europa- cu cheia de la celula lui Eminescu, la el. Doar el putea sa il elibereze-prin semnatura sa!...De ce?
Caci Eminescu nu voia sa se lase compromisului...el era ferm si drept pentru natiunea sa. : il urau toti, austro-ungari, rusii, polonezii....toti..

Salutul sau"Traiasca natia" ar trebui sa fie si pe buzele tuturor romanilor mai ales acum, mai ales in acest an...Traiasca natiunea romana!
Iubire si recunostiinta poetului neamului romanesc!!!

Alice TP
“Popor român, îţi scriu pentru că sper ca măcar acum, să îţi aminteşti cine ai fost, cine eşti şi poate aşa vezi încotro te îndrepţi!
Eşti singurul popor european care trăieşte încă acolo unde s-a născut.
Ai fost singurul popor pe care nicio putere din lume nu l-a cucerit chiar dacă ai fost împărţit, despărţit şi asuprit de mai multe imperii.
Nici unul nu a putut să te cucerească cât ai fost unit, nici romanii care au stăpânit doar o parte din vechea Dacie, cealaltă fiind stăpânită de Dacii liberi, nici turcii care nu au reuşit niciodată să îţi transforme teritoriul în paşalâc. Toate marile înfrângeri s-au bazat pe trădare.
NIMENI NU A REUŞIT SĂ TE SUPUNĂ CÂT AI FOST UNIT.
De ce te laşi dezbinat?
Ai fost scut creştinătăţii, când întreaga Europă tremura de teama islamului.
Sângele tău a salvat Europa iar românul Iancu de Hunedoara a salvat Viena şi întreaga Europa de furia semilunii.
Acum, tu popor de salvatori ai creştinismului, eşti tratat ca un paria.
Când îţi vei revendica drepturile?
Astăzi, popor român pentru tine se rescrie istoria.
Cum vrei să se facă asta? Cum vrei să te vadă cei ce îţi vor urma?
Astăzi, ca şi pe vremea fanarioţilor, cei care conduc nu au nici o legătură cu tine. Sunt străini de interesele şi dorinţele tale, tot ce doresc este să stea cât mai mult în funcţie şi să câştige cât mai mult.
Tu taci !!!
Astăzi, ca şi pe vremea cuceririi romane, bogăţiile țării, aceleaşi mine de aur, argint, sare, mierea acestui pământ, sunt exploatate de alţii cu braţele tale şi se duc pentru a umple vistieriile străinilor de neam.
Tu taci !!!
Astăzi, ca şi pe vremea asupririi austro – ungare, drepturile românilor sunt călcate în picioare, iar cei puţini fac legea pentru cei mulţi.
Tu taci !!!
Astăzi, ca şi în vremuri de restrişte, românii pleacă din ţară, să muncească, sau să îşi vândă inteligenţa, pentru că ţara lor nu are nevoie de ei.
Conducătorii acestei ţări au nevoie de slujbaşi proşti, lipsiţi de educaţie, lipsiţi de caracter, lipsiţi de voinţă, lipsiţi de coloană vertebrală, ca să îi poată îndoi şi face figurine de plastilină din ei.
Tu taci !!!
Astăzi, ca şi pe vremea bolşevismului, la mare preţ sunt trădătorii, linguşitorii, vânzătorii de neam şi conştiinţă, traseiştii politici, gata să calce pe cadavre pentru a parveni şi a îşi păstra privilegiile.
Tu taci !!!
Astăzi, urmele civilizaţiei străbunilor voştri sunt şterse, pentru ca fiii tăi să nu mai ştie niciodată cum au apărut ei pe acest pământ, cine le sunt strămoşii şi care le sunt meritele. Vechile situri arheologice sunt distruse, se construiesc şosele experimentale peste ele, Sarmisegetuza, Grădiştea, Munţii Buzăului sunt vândute sub pretextul impulsionării turismului unor privaţi care habar nu au că în pământul pe care îl calcă zace istoria ta încă nedescoperită.
Tu taci !!!
Dispar din instituţii ale statului arhive cu invenţii şi inovaţii de interes strategic privind cercetarea nucleară. Cei puşi să le păzească nu păţesc nimic, iar cei ce trebuie să investigheze, spun că nu e nimic deosebit.
Tu taci !!!
Şi se fură voturile, iar comisia care trebuia să investigheze pe cei care au fost prinşi cu vot dublu, nu dă nici un răspuns, deşi există dovezi că ai fost furat şi voinţa ta răsturnată.
Tu taci !!!
În divan, se fură la 2-3 mâini, unii chiulesc, alţii se fac că lucrează, iar alţii mânuiesc legile după bunul plac, în văzul tuturor şi nu li se întâmplă nimic.
Tu taci !!!
Sistemul educaţional se reduce la bani, bani la înscriere, bani la examene, bani la absenţe, bani la promovare, bani la angajare, bani la reexaminare. Copiii tăi nu mai ştiu nici cum îi cheamă dacă nu se uită pe internet sau nu primesc un SMS.
Tu taci !!!
Dacă te îmbolnăveşti, nu ai unde să te duci, s-au închis spitalele, s-au scumpit medicamentele, trebuie să mergi dacă eşti operat cu faşele şi anestezicul de acasă, altfel mori neoperat sau deschis şi neînchis. Intri în spital pentru o unghie lovită şi ieşi cu 10 boli pe care nu le aveai la intrare.
Tu taci !!!
Parlamentarii îşi votează legi speciale, se protejează împotriva judecăţii pentru hoţiile şi prostiile pe care le fac, se acoperă cu legi făcute numai pentru ei, şi fură acoperindu-se unul pe altul.
Tu taci !!!
ASTA SE ÎNTÂMPLĂ ASTĂZI, POPOR ROMÂN ŞI TU TACI !!!
Dacă ar fi ca tot ceea ce se întâmplă să se răsfrângă numai asupra ta, românul de azi, nu ţi-aş scrie un cuvânt. Te-aş lăsa să lâncezeşti, să dormi până se aşterne praful peste tine şi mătura istoriei te va scoate afară din mintea celor ce vor urma, ca pe o întâmplare neplăcută.
Dar tu popor român de azi, eşti legat de cel de ieri şi de cel de mâine şi odată cu tine piere nu numai trecutul, dar şi viitorul acestui neam.
Cât o să mai taci ?
Trezeşte-te, popor român, trezeşte-te român adormit şi nu lăsa să se şteargă dintr-o trăsătură de condei, tot ce ti-au lăsat părinţii, nu îţi lăsa copiii pe drumuri, sclavi ai celor ce nici nu existau pe când tu ştiai să scrii.”


Ghiorghioff Liana
Acum vreo 4-5 ani Dan Senzaţionescu aproape că-l dezgropase pe Eminescu. Dacă nu intra în puşcărie lucrarea era făcută.
Ce aiureală, ce bătaie de joc pentru marele Eminescu! Cine să vrea să-l omoare şi de ce?Am auzit şi uluitoarele variante: Titu Maiorescu, din gelozie, politicienii din cauza jurnalismului său agresiv!
Cei ce pot crede astfel de fantasmagorii, le recomand să citească monografia "Viaţa lui Eminescu" de G.Călinescu.
In cartea lui Călinescu vor citi despre cei 10 copii ai căminarului Gheorghe Eminovici, fraţi şi surori ai lui Mihai, toţi cu probleme psihice, cu înclinaţie spre suicid , (doi din ei chiar s-au sinucis), cu o soră oloagă.
E trist dar adevărat. O moştenire genetică dezastruoasă.

Alice TP la 09 iulie, 19:34 a spus:
Așa, și ? tu nu vezi că nimenu nu face nimic pentru ca România să intre în normalitate ? ce vrei să te apuci tu sau eu să ne luptăm ca ,,don Coiote” cu morile de vânt ? ne ascultă careva ? fac unii grevă sau miting. Și ? rezolvă ceva ? nu ai auzit expresia care e la modă când cineva protestează ? E DREPTUL LOR DEMOCRATIC DE A PROTESTA. Punct și ți-a închis gura, iar ei fac în continuare tot ce vor ei. Vrem schimbare ? OK. LA URNE se poate face schimbarea, nu la ,,behăit” și tăvălit pe asfalt. S-a votat, s-a votat. De acum în 2020. Atunci puteți schimba ceva dacă nu veți sta în casă ca babele pe după perdele.

Cezar la 09 iulie, 18:57 a spus:
@ Alice TP. Aoleoooo Alice, e normal să tăcem, că vorbești tu destul și pentru noi. Mai pune frână. Ce s-ar rezolva cu dezgroparea lui Eminescu ? să descoperim, CE ? să demonstrăm, CE ? și chiar dacă s-ar descopri ceva, pe cine ar trage justiția la răspundere pentru moartea lui Eminescu ? dar tu, ce spui ? Eminescu ar vrea ca să i se ,,pângărească” mormântul, pentru a satisface curiozitatea cuiva care se vrea ieșit și el în evidență ? măi Alice TP. Din ,,pomelnicul” înșirat de tine, îmi dau seama că nu ești o persoană care mai crede în ,,Zâna Măseluță”. Hai fii realistă sau realist și mergi pe TERRA nu pe Marte.

Viorel la 09 iulie, 15:53 a spus:
După cum văd, nu există zi în care să nu apară câte un...,,om” care să nu îi fete mintea câte o prostie. Ce s-ar rezolva cu o dezgropare a lui Eminescu ? posibilii lui ,,criminali” poate sunt ,,oale și ulcele” și ăia. De ce nu îi dați pace lui Eminescu să se odihnească acolo și îl deranjați și de pe lumea cealaltă ? chiar unii vor să iasă din anonimat, din umbra prostiei, cu idioțenii și cretinisme care mai de care mai demente ? nu avem alte treburi în societatea noastră de azi, dezbinată de ură și lăcomie decât dezgroparea lui Eminescu ? oare cât de...,,aerian” să fie cineva, ca să vină cu asemenea propunere. Ferească Dumnezeu de ,,mintea odihnită”.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu