joi, 12 iulie 2018

Teocratia ortodoxa moldo-valaha (1 - 15)



Teocratia ortodoxa moldo-valaha (15)

Pentru ca președintele Klaus Wener Iohannis este implicat în condamnarea cu angajări fictive, seful partidului, legislativului, executivului, justitiei, d-ul Liviu Dragnea susține că suspendarea lui este iminentă, doar „o minune” putând răsturna acest plan, să avem un sistem nou, curat, conform Agenției Centrale de Informații a SUA și Stratfor care anticipează si ei o noua ordine, un nou sistem nou, curt, fara amalgamari nefiresti, toxice, dupa cum urmeaza:
(1) IMPERIUL, „Vechea Europă”, maritima, catolica / protestanta, industriala, globalizata, USA, Germania, Franța, Austria, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Italia, Suedia, Norvegia, Finlanda;
(2) LIMESUL I, „Noua Europă”, continentala, romano-catolica, Central-Euroneana, anti-rusa, Letonia, Lituania, Estonia, Polonia, Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Slovenia și Croația;
(3) LIMESUL II, „Grupul Ortodox”, agrara, greco-ortodoxa /  musulmana, pro-rusa, România, Serbia, Grecia, Bulgaria, Macedonia, Bosnia-Herțegovina, Albania și Kosovo.
(4) BARBARII anti-occidentali, anti-catolici, Islamul, Africa, Rusia, India, China etc.

Teocratia ortodoxa moldo-valaha (14),
este incompatibila cu democratia catolica, cultura euro-atlantica, de aceea a venit la Bucuresti Fericitul papa Ioan Paul II, a intins mana tuturor romanilor, le-a deschis larg partile Europei, i-a ajuta sa adere la UE/NATO.
Speranta ca acest dialog va continua, in vederea refaceri unitatii de credinta, singura cale autentica de integrare in civilizatia euro-atlantica, este din ce in ce mai firava sau chiar mai grav, constata si profesorul Iulian Fota, fost consilier prezidențial pentru probleme de securitate:
Sfirsitul ipocriziei! Romania se prabuseste in post-comunism !!!
Romania este ca un avion care a ramas fara motoare. Motoarele s-au oprit in 2012, rezultat al demersurilor USL. Din 2012 avionul nostru, Romania, a zburat inertial, ca un planor, avind ceva viteza. Din pacate , intre timp, tara si-a pierdut portanta si se prabuseste inapoi in post-comunism. Si asta nu este un accident, este o prabusire intentionata. Asa au decis o mare parte din clasa politica, o parte din administratia centrala, inclusiv Politia si Jandarmeria, BOR-ul si ceva administratie locala. In Arad , primarul Falca a interzis corturile celor care stringeau semnaturi pentru campania "fara penali". Ministerul Educatiei nu indrazneste sa cricneasca in fata Patriarhiei, politica educationala a Romaniei fiind la remorca BOR-ului. Elocvent!
Post-comunismul este perioada 1990-noiembrie 2006, cind am fost toti prizonierii liniilor 3 si 4 din PCR si din fosta Securitate (cu tot cu CI militar). Cea mai neagra perioada din istoria post-decembrista a Romaniei, cu mineriade, cu "noi muncim , nu gindim", cu devalizari de banci pentru prieteni, cu obedienta drept cea mai importanta calitate umanana, cu mega-manipulare prin intermediul TVR ( "nu mintiti poporul cu televizorul"), cu hiper-inflatie si prea multa saracie, cu multa izolare internationala, "salvata" de tratatul de prietenie cu URSS din 1991. O perioada esuata in faliment economic si lipsa totala de prieteni, cu o Romanie pe marginea prapastiei.
Acum o sa fie mai rau.In loc de o televiziune sunt patru,care mint si manipuleaza din greu, o parte din PNL, din frica de ALDE, a batut palma cu PSD, iar romanii care au dus greul Pietei Universitatii fie au plecat in Occident fie au imbatrinit in deziluzie si disperare. Macar atunci, mai ales in 1995-1996 mai pastram speranta, aveam o alternativa politica si vremurile erau bune, Occidentul dominind sistemul international. Victoria CDR-ului si ajutorul occidentalilor au fost suficiente. Acum cine sa ne mai salveze? Ne prabusim in post-comunism si nu pas cu pas ci accelerat. Ca orice cadere in gol.“ Sursa: facebook
https://bureriu.wordpress.com/…/dr-viorel-roman-lipsa-de-r…/
http://bentodica.blogspot.com/…/viorel-roman-teocratia-orto…
http://bentodica.blogspot.com/…/teocratia-ortodoxa-moldo-va…

Teocratia ortodoxa moldo-valaha (13)
https://bureriu.wordpress.com/…/dr-viorel-roman-lipsa-de-r…/
http://bentodica.blogspot.com/…/viorel-roman-teocratia-orto…
http://bentodica.blogspot.com/…/teocratia-ortodoxa-moldo-va…
este, ca toate teocratiile orientale, incompatibila cu statul de drept occidental. Revolutia papala, departajare laicului de divin - de trup se ocupa imparatul, de suflet, papa - a generat dupa Marea Schisma, de a lungul unui mileniu, societatea civila, democratia catolica, civilizatia euro-atlantica.
In occident puterea statului este limitată pentru a proteja dreptul omului la proprietate, miscare, expresie etc., date de Dumnezeu, si numai in masura in care le respecta este legitim, nu declararea unui „stat de drept“, „stat constituțional” sau „curte constitutionala“ e decisiva. Marea Britanie, Noua Zeilanda, Israelul n-au constituţii, ci legi, practici şi convenţii consacrate prin tradiţie şi de principii de drept, între care cel mai important este domnia legii, astfel ca Partidele politice sa nu pot schimba statul de drept, care e sacru.
In orient, imparatului, califului, regelui, secretarului general PCR, presedintelui, „rege si preot“ in Vechiul Testament, ii apartine si trupul si sufletul supusilor. O departajare intre laic si divin cu consecintele de mai sus, stat de drept, societate civila, democratie catolica sunt combatute ca erezi. Liderii religiosi ca si partidele politice sunt subordonate neconditionat celui ales, uns de Cel de Sus, sau in varianta liber cugetatorilor ortodoxo-comustisti, ales si uns de subconstientului colectiv al maselor largi populare (Ion Iliescu).
Occidentalizarea lumii incepe cu colonialismul, care face accesibil tuturora Vechiul si Noul Testament, imperialismul continua cu metamorfizarea Decalogul in standarde de civilizatie secularizate, iar in vremea noastra globalizarea, e a tot prezenta, nimeni nu se mai poate sustrage ei. In acest context imitarea inevitabila a occidentului, statului de drept, societatii civile, democratiei catolice (protestanta e catolica, radical) genereaza „forme fara fond“ binecunoscute de romani.
Carpati despart occidentul de orient, Imperiul Sf. Petru de Imperiul Sf. Andrei. Romanii au trait pana la Marea Unirea in occident, in Sfantul Imperiu Roman si in orient, in Imperiul Otoman si Rus. Dupa Romania Mare a urmat o teocratie moldo-valaha, ortodoxo-comunista, care e inlocuita in zilele noastre cu civilizatia euro-atlantica, dar fara refacerea unitatii de credinta cu Roma, imitatiile de la Portile Orientului devin greu suportabile, asa ca cinci milioane s-au refugiat in occident.
Confuzia din tara, cu larg caracter de masa, a creat State Paralele, unul firav occidental si altul oriental, din 1946 la putere, PMR, PCR, FSN, PSDR, PSD, PNl, PC, USL, ALDE, care dupa directorul Editurii Politice Humanitas, Gabriel Liiceanu e „O mafie camuflată în partid“. El nu este singurul, care se exprima fara respect fata de teocratia moldo-valaha, de Sfintii Voievozi, presedintii moldo-valahi ortodoxo-comunisti, de patriarhii lor si in acest fel nolens volens trece cu vederea lanturile grele ale duhovniciei si soborniciei moscovite si constantinopolitane de care romanii se pot elibera numai prin unirea cu Roma.
https://issuu.com/doina…/…/constelatii-diamantine-nr-94-2018
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/…/razboiul-dintre-s…
https://www.academia.edu/232…/BISERICA_-_STATUL_Romania_2016
http://www.contributors.ro/…/raul-romaniei-de-azi-o-mafie-…/

Teocratia ortodoxa moldo-valaha (12)
e subminata de Statul Paralel catolic finantat de UE/USA, de aceea d-ni Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu şi d-na Viorica Dăncilă nu au participat la recepţia ambasadei SUA de Ziua Independenţei.
Presedintele Senatului, Camerei Deputatilor si prim-ministrul, Guvernul, protesteaza astfel in numele partidului de guvernamant, PMR, PCR, FSN, PSDR, PSD, PND, USL, la putere din 1946, dar mai ales a teocratiei orientale, bimilenare.
Lipsa de respect pentru cei de alta credint decat cea occidentala se bazeaza pe ideia ca toata lumea e judeo-crestina, catolica, occidentala, dar nu este inca constienta de asta, ceea ce contrazice dreptul universal al omului de a crede si in altceva decat ce le impune USA, imperialismul, globalizarea.
Nemultumirea ortodoxa fata de elita transfrontaliera, companiile internationale, care iau decizii, profitul, fara a lua in considerare nevoile dreptcredinciosilor, e formulata de d-ul Dragnea, de PSD, care incearca acuma sa renationalizeze, sa elimine elita cosmopolita, Statul Paralul Ilegitim al presedintelui Klaus Iohannis, care a fost la recepţia ambasadei SUA de Ziua Independenţei.
Chiar si in conditiile in care USA au baze militare in Romania membra a Uniunii Europene, protestul celor marginalizati de globalizare trebuie luat in considerare si tratat cu tot respectul pe care il merita si cei de alta credinta, decat cea occidentala. Integrarea ortodocsilor in lumea catolica nu poate fi facuta peste noapte si poate ca nici nu trebuie facuta de loc.
Asta afirma nr. 2,3,4 al statului, Tăriceanu, Dragnea, Dăncilă, de aceea e poate necesara nu numai o Europa cu mai multe viteze, ci si luarea in consideratie a unui cadru legislativ de protectie, similara monumentelor istorice sau a civilizatiilor periclitate, a devalmasiei, teocratiei ortodoxe moldo-valahe, asediata, asfixiata in zile noastre de o rationalitate insuportabila.
Cinci milioane s-au bajenit, fugit, din aceasta cauza in occident, in lumea catolica.


Teocratia ortodoxa moldo-valaha (11)

se folosite in legaturile ei cu occidentul de intermediari germani, maghiari, evrei, masoni, curente culturale etc. si in zilele noastre. Presedinte e german, UDMR-ul e mereu la guvernare, convins ca numai prin ei se ajunge in Europa, consilierii evrei sunt indispenabili in PMR, PCR, FSN, PSDR, PRM, PSD, PNL, USL, intelectualii, urmasii bonjuristilor, mimeza cultura din vest etc.

Si pentru ca valorile catolice n-au trecut Cortina de Fier instalata de un mileniu de teocratia orientala greco-turco-rusa pe Carpati, antilatina si antioccidentala, „Declarația comună (semnata la București la 19 iunie 2018) privind implementarea Parteneriatului Strategic pentru secolul XXI dintre Guvernul României și Guvernul Statelor Unite ale Americii“, ne reaminteste  involutar de „Formele fara Fond“, „Zicem ca ei si facem ca noi“, de omul politic al zilei, d-ul Liviu Dragnea si Miscarea camasilor albe.

In ciuda tuturora, Ambasada SUA în România consemneaza: „Acest parteneriat se fundamentează pe un angajament comun pentru valorile și interesele care stau la baza Occidentului. …

Părțile au convenit să organizeze următoarea întâlnire în 2019.“

*

Peste 5.000 de oameni, în stradă la Cluj. Istoric cu părul alb: „Suntem cei incapabili să asistăm pasivi la alungarea din ţară a unei cincimi din popor“



Teocratia ortodoxa moldo-valaha (10),

unitatea dintre Voda, Rege, Secretar PCR, Presedinte, alesul Atotputernicului in simfonie cu Ortodoxia pentru dreptcredinciosi, „expresia subconstientului colectiv a poporului“ pentru necredinciosi (Ion Iliescu), e pusa la incercare de condamnare la închisoare cu executare a d-lui Dragnea, presedintele PSD, seful legislativului si executivului (prim-ministru e marioneta sa). Daca ii reuseste subordonarea justitiei, renaste teocratia sub patronajul UE/NATO?

D-ul Iliescu cu o licenta ruso-americana si binecuvantarea Celui de Sus, a Bisericii, l-a ucis pe Ceausescu, a stapanit tara cu Constituia sa, privilegii de care urmasii sai nu se mai bucura. Totusi d-ul Dragnea e „ferm hotarat (sa revina la teocratie n.a.), sa rămâna la conducerea PSD pentru a duce (controlul justitiei n.a.) la capăt … am decis să fim radicali cu tot ceea ce trebuie să facem. Nu mă sperie nici Iohannis (presedintele Romaniei), nici Hellving (seful SRI)“.

Desigur ca paralelitate intre democratie, in care legislaivul, executivul, justitia sunt autonome, si teocratie, care refuza lipsa lor de unitate de nezdruncinat in jurul alesului Atotputernicului, a Bisericii, nu e acceptata nici de ipocrizia politic corecta, nici de duplicitatea orientala. „Ce vreţi, suntem aici la porţile Orientului, unde totul se înfăţişează mai puţin grav...” Motto-ul la Craii de Curtea-Veche de M.I. Caragiale e emblematic pentru mentalul românesc.



Teocratia ortodoxa moldo-valaha (9)

a ajuns in impas dupa marsul a 200.000 de camasi albe asupra Bucurestiului si condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare - cu executare -, în prima instanţă, a organizatorului si conducatorului acestei demonstati de forta, dupa modelul mineriadei d-lui Ion Iliescu, a seful Partidului de guvernamant, presedintele PSD-ului si al Camerei Deputatilor, d-ul Liviu Dragnea.

Justitia nu s-a mai lasat intimidata de Miscarea paramilitara a camasilor albe. Prefericitul Parinte Patriarh Daniel nu ia apararea celui mai puternic politician ortodox. D-ul Dragnea a numit trei prim-ministrii in Statul sau Paralel, care isi pierde incet das sigur legitimitatea atat in UE/NATO, cat si fata de electoratul catolic, pro-occidental, care trebuie totusi sa aibe multa radare si intalegere, dupa indobitocirea multiseculara, cu larg caracter de masa a moldo-valahilor in lanturile grele ale duhovniciei si soborniciei moscovite si constantinopolitane.

Presa euro-atlantica comenteaza pe larg acest caz de angajări fictive in interesul Partidului ortodoxo-socialist PMR, PCR, FSN, PSDR, PSD, PNL, USL, din anul 1946 la putere, pe cand presa euro-asiatica, unde Stapanul face legea si astfel de cazuri sunt fireste, trece cu vederea gravitatea situatiei din Romania, unde teocratia orientala si statul de drept occidental sunt pe muchie de cutit. Moscova sau Roma?



Teocratia ortodoxa moldo-valaha (8)

e incompatibila cu democratia. Impotriva ei au luptat pe viata si pe moarte camasile verzi ale Legiunii Arhangelului Mihail, drapelele rosii ale Armatei Rosii, uniformele albstre ale Garzilor Patriotice din Oltenia, venite impotriva occidentalilor, cu bate la Timisoara in dec. 1989. Albastre au fost si minereadele din 1990/91 si 1999.

Marsul camasilor albe asupa Bucurestiului continua lupta Poporului cu UE/NATO, despre care Liviu Dragnea, presedintele PSD, spune ca „au finanţat un Stat Paralel, un sistem care foloseşte instituţiile statului într-un mod nelegitim şi paralel cu drepturile şi libertăţile“, din tara sa, si afirma. „Am venit mai multi decât se așteptau cei care râdeau, cei care ne insultau. Să nu uite Statul Paralel că noi suntem voința populară, consfințită de lege și de Constituție … am hotărât să ieșim și noi și dacă nu vor înțelege că regimul lor s-a sfârșit, vom veni și nu vom mai plecam .. suntem hotărâți să mergem până la capăt. Românii s-au trezit din somnul cel de moarte în care-l adânciră barbarii de tirani“. „Daca (Iohannis) face greseala fatala, sa nu puna in aplicare o decizie a Curtii Constitutionale, data viitoare nu mai plecam din Bucuresti.“

Presedintele Klaus Werner Iohannis neaga existenta unui Stat Paralel Ilegitim si o influenta nefasta a UE/NATO in Romania, de aceea e posibil ca Miscarea alba a ortodoxo-comunistilor PMR, PCR, FSN, PDSR, PSD, USL, sa mobilizez nu numai 200.000 de bugetari si simpatizanti platiti de PSD, ci un milion, cum au promis.

Doua sabii intr-o teaca, doi Domni in tara saraca, n-au loc!

Razboi civil intre Dragnea si Iohannis.


Teocratia ortodoxa moldo-valaha (7)

Deschiderea portilor Europei pentru ortodoxo-comunisti de catre Fericitul papa Ioan Paul II, in istorica vizita la Bucuresti si celebrarea cu patriarhul Teoctist in Parcul Izvor a sfintei liturgii in fata a sute de mii, nu este continuata in vederea refacerii unitatii Bisericii romanilor, cu Roma. Rezultatul este fuga, bajenirea a cinci milioane in occident si un blocaj spiritual, intelectual, material, insuportabil, vizibil la toate nivelele, care a culminat luna asta cu marsul camasilor albe asupra Bucurestiului.

Teocratia ortodoxa moldo-valaha, cum vedem in acest serial, este incompatibila cu normele si valorile statului de drept, economia de piata, acquis-ul comunitar din democratia, civilizatia occidentala, catolica / protestanta (catolicism radical). De aceea esecul la ortodocsii moldo-valahi a „Statului si Piata“, „Formelor fara fond“, „Modernizarii fara occidentalizare“, obliga vestul, spre binele romanilor, la integrarea lor in UE/NATO si la o prezenta, supraveghiere socio-economica, militara permaneta, pana la refacerea unitatii de credinta cu Roma.

In acest context prof. Silviu Cerna face o excelenta prezentare a evolutiei ideilor anti-occidentale a elitei ortodoxo-comuniste / socialiste legate de apartenenta Romaniei, de jure, nu de facto, duplicitara la UE/NATO, in articolul de mai jos „Statul și Piața“, menanjand politic corect sensibilitatea religioasa a miscarii camasilor albe.



Teocratia ortodoxa moldo-valaha (5-6)

a Statului Paralel a lui Liviu Dragnea, presedintele Partidului, PMR, PCR, FSN, PDSR, PNL, PSD, USL, care conduce din 1946 tara, ales in 2016 de trei milioane de voturi, se lupta cu Statul Paralel „finantat de NATO si UE“ al presedintelui Klaus Werner Iohannis, ales de sase milioane de voturi. Asistam in aceste zile de fapt la ceva mult mai dramatic, fundamental, la confruntarea Imperiului Sf. Andrei (unde Domnul e „rege si preot“ / Vechiul Testament) cu Imperiul Sf. Petru (unde sacerdotium et imperium sunt independente una de alta). Lumi complt diferite.

Teocratia ortodoxa moldo-valaha e contrara democratiei catolice. Colectivismul, devalmasia orientala nu accepta individualismul occidental. Etatismul ingradeste  economia de piata. Izolationismul combate globalizarea. Orient vs Occident. Totusi Romania a optat, s-a angajat in anul 2007 sa adere la modul de viata al civilizatiei occidentale, europene, sa implementeze legislatia, Acquis-ul comunitar, totalitatea izvoarelor/surselor dreptului UE (100.000 de pagini), care trec astfel, impreuna cu armata occidentaa, NATO, muntii Carpati, la limesul imparatului roman Traian de la Marea Neagra.

Meritul incontestabil al marsului camasilor albe asupra Bucurestiului, a lui Dragnea personal, al prim-ministrului, primarul general al capitalei, ministrului de interne, al muncii, Viorica Dancila, Gabriela Firea, Carmen Dan, Olguta Vasilescu, este ca fac transparenta falie religioasa, incompatibilitatea culturala, socio-economica, militara bimilenara, trecuta pre usor cu vederea atat de Iohannis cat si de bonjuristii, sörösistii superficiali ai zilelor noastre, si o supune impreuna cu sutele lor de mii de fideli, unei discutii publice. Spre est sau vest? Moscova sau Roma?

https://www.academia.edu/36575119/ROMANIA_BETWEEN_THE_WESTERN_EUROPEAN_AND_ORTHODOX_VALUES_AND_NORMS
https://www.academia.edu/36701998/ORTODOXIE_SI_NATIONALISM
https://www.academia.edu/34504213/Semnele_vremii_complet.pdf



Teocratia ortodoxa moldo-valaha (5)

Teocrații sunt Imperiul Bizantin (330-1453) in est și Imperiul Carolingian (800-888) in vest. Biserica romano-catolica, papa se emancipeaza insa de imparat dupa Marea Schsma si revolutia papala sacralizeaza persoana si statul de drept, scoala si ratiune, etica si morala, mostenirea Romei, Atenei, Ierusalimului si pune astfel bazele occidentalizari lumii prin colonialism, imperialism, globalizare.
In Romania separarea Bisericii de Stat contravine simfoniei din Imperiul Roman de Rasarit, Bizantin, in care Imparatul e capul vazut al Bisericii, ca Petru cel Mare, Stalin sau Stefan cel Mare si Sfant, Ceausescu, iar Prefericitul Patriarhul supusul lui slujitor.
Guvernul, Secretariatul pentru Culte salarizeaza preotii, episcopii, pe Preafericitul Patriarh. Investirile ierarhilor se face prin decrete prezidențiale. Statul impune valori, legiferând în chestiuni de morală / Consiliul Național pt. Combaterea Discriminării.
Aderarea Romaniei la civilizatia occidentala, prezenta UE/NATO, administrativa si militara, cere un efort din partea ortodocsilor de a implementa si sacraliza norme si valori crestine occidentale, cunoscute numai prin intermediari, cultura.
Razboiul religios dintre Statul Paralel al ortodocsilor, care marsaluiau ieri in camasi verzi sau rosii, si luna asta in camasi albe, si Statului Paralel catolic, occidental, e un refelex al teocratiei traditionale, al lanturilor grele ale duhovniciei si soborniciei moscovite si constantinopolitane in care sunt tinuti de un mileniu moldo-valahii de catre inamicii lor naturali, antilatini, greco-pravoslavnici.

http://www.logossiagape.ro/2018/02/13/viorel-roman-razboiul-dintre-statele-paralele/
http://www.amosnews.ro/ce-asteapta-romanii-de-la-papa-francisc-2016-11-03 https://www.academia.edu/36701998/ORTODOXIE_SI_NATIONALISM
https://valcea-turism.ro/statul-catolic-cu-popor-ortodox-e-romania/
https://www.academia.edu/31003254/
Geopolitica_apropierii_dintre_Ortodoxie_si_Roma_2


Teocratia ortodoxa moldo-valaha (4)

a marsaluit in camasi albe asupra Bucurestiului si ca marsul in camasi negre asupra Romei, s-a manifestat impotriva unui Stat Paralel Ilegitim strain de neam, glie, rit, a abuzurilor impotriva poporului, pentru o societate mai curata, fara sobolani. Liviu Dragnea, nu poate fi prim-ministru, dar a desemnat trei. Europa nu intalege Orientul, cum nu l-au intales nici judecatorii de la Nürnberg cand n-au condamnat legionarii in camasi verzi, o secta ortodoxa obscura, iresponsabila. Vazuta din vest ca absurda.
Cu toate astea nu pot fi damnati romanii ajunsi in urma cu un mileniu sub teocratia, teroarea slavo-bizantina, care ii trateaza mereu ca subalterni, le ucide conducatorii, Antonescu, Ceausescu. La Athos numai greco-slavii au manastiri, ortodocsii moldo-valahii sunt oarecum la periferie, au numai un schit.
In aceste conditii istorice vitrege, integrarea in civilizatia occidentala, bunavoinata UE/NATO e a tot prezenta, social-politica si militara. Depasirea prapastiei dintre Occident si Orient, Catolicism si Ortodoxie e in curs. Episcopii catolici din Romania, Preafericitul Lucian, cardinal Muresan, fac o vizita „Ad limina Apostolorum” la Roma, 5-10 noiembrie a.c., si nu e decat o chestiune de timp, spre bine intregului neam, cand li se va alatura si Preafericitul Daniel, patriarhulul Bisericii Ortodoxe Romane.
http://bentodica.blogspot.com/2018/05/conferinta-episcopilor-din-romania-cer.html
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2018/06/episcopii-catolici-din-romania-la-roma.html
Conducatorii ortodoxo-comunisti, PMR, PCR, FSN, PSD sunt adeptii teocratiei orientale ca Putin, Erdogan, Xi si in fond, conflictul dintre ortodoxie si catolicism, nu e ceva nou, el apare periodic in alb, rosu, verde.
http://confluente.org/viorel_roman_1525398241.html
http://www.totpal.ro/statul-la-romani-de-viorel-roman/
http://www.logossiagape.ro/2018/04/15/viorel-roman-stat-catolic-cu-popor-ortodox/
https://www.activenews.ro/stiri-politic/Romania-are-un-stat-catolic-si-un-popor-ortodox.-Istoria-nefericirii-noastre-147361
Pe langa aceste forme de protest colorate, mai sunt furtul si minciuna. Romania e prima in Europa la furtul din fondurile de dezvoltare si probabil si la „Forme (occidentale) fara fond“, la „Zicem ca ei si facem ca noi!“, la balcanism.

Teocratia ortodoxa moldo-valaha (3)

Naftali Bennett, ministru israelian: Bucuresti e pe locul trei, dupa Santiago, Chile, Dnipro, Ucraina, in topul celor mai antisemite orase din lume, pe raza carora sunt postate cele mai multe mesaje antisemite pe Facebook si Twitter.

Damian Spiridon, Bucuresti: Să vorbești cu ură despre instaurarea statului de drept, despre democrație și economia de piață, pe care o liotă de netoți nu le pot pricepe în ruptul capului. Și care liotă, votează aiurea, se-mbracă aiurea, umblă să fie asistați sociali și vin ca vitele la mitinguri. Aicea suntem!

Teocratia ortodoxa moldo-valaha e antisemita sau antioccidentala?

http://bentodica.blogspot.com/2018/06/viorel-roman-teocratia-ortodoxa-moldo.html
http://www.badpolitics.ro/evreii-conduc-lumea-viorel-roman/
https://www.academia.edu/36575119/ROMANIA_BETWEEN_THE_WESTERN_EUROPEAN_AND_ORTHODOX_VALUES_AND_NORMS
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2018/06/teocratia-ortodoxa-moldo-valaha.html
https://de.calameo.com/books/0055165184a9cb41b877f
http://bentodica.blogspot.com/2018/03/bremen-teocratia-moldo-valaha.html
http://www.logossiagape.ro/2018/03/26/viorel-roman-teocratia-moldo-valaha/
https://bureriu.wordpress.com/2018/06/03/dr-viorel-romanteocratia-ortodoxa-moldo-valaha-si-romania-stat-mafiot/
https://valcea-turism.ro/statul-catolic-cu-popor-ortodox-e-romania



Teocratia ortodoxa moldo-valaha (2)

http://bentodica.blogspot.com/2018/06/viorel-roman-teocratia-ortodoxa-moldo.html

Pentru orientalii Putin, Erdogan, Dragnea etc., instutiile occidentale Parlamentul, Guvernul, Justitia sunt instrumentele, bine cuvantate de Biserica Ortodoxa, Islam, cu care ei si poporul se apara de influenta, expoatarea corporatiile din vest, Sörös etc.

Teocratia moldo-valaha nu poate fi de fapt, de facto, stat de drept, democratie occidentala, cu toate ca Romania, de jure, face parte din UE/NATO. Asa au aparut: (1) Statul Paralel, a lui Liviu Dragnea, cu o unitate de nezdruncinal a Partidului cu Biserica Nationala, Poporul; (2) si cel a lui Klaus Werner Iohannis, care urmareste implementarea acquis-ul catolic european. Care-i Statul Legitim, autentic?

Statut de drept occidental e în contradicţie cu devalmasia, teocraţia moldo-valaha, pentru ca autonomia individului preamăreşte egoismul, pun la îndoială atutputernicia Celui de Sus asupra vieţii. Contractul, concurenţa lezează dragostea dintre fraţi. Toate aceste sunt păcate in Ortodoxie, care din punct de vedere sociologic e o etno-religie creştinizata, care celebrează unitatea de nezdruncinat dintre neam, rit şi glie. „Cine nu-i ortodox, nu-i român!“ Nae Ionescu / Legiunea Arhangelului Mihail

In lupta politica dintre aceste doua Statele Paralele, in care fireste, fiecare il vede pe celalalt ca ilegitim sau artificial, Iohannis urmareste occidentalizarea, renuntarea la teocratie, la duplicitatea balcanica „Zicem ca ei si facem ca noi!“. Asta a incercat si Carol I de Hohenzollern-Singmaringen cu rotativa sa guvernamentala. Carol II s-a folosit chiar si de bata numita „Electorul“. Regii germani au esuat, au generat numai „Formele fara Fond“ din vest, care dupa dictatura de dezvoltare ortodoxo-comunista din spatele Cortinei de Fier, sunt a tot prezente si in zilele noastre.

https://valcea-turism.ro/statul-catolic-cu-popor-ortodox-e-romania
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2018/06/teocratia-ortodoxa-moldo-valaha.html
https://de.calameo.com/books/0055165184a9cb41b877f
https://www.academia.edu/Documents/in/Occidentalism
http://bentodica.blogspot.com/2018/03/bremen-teocratia-moldo-valaha.html
http://www.logossiagape.ro/2018/03/26/viorel-roman-teocratia-moldo-valaha/


Teocratia ortodoxa moldo-valaha

Doua sabii intr-o teaca,
doi Domni in tara saraca,
n-au loc!

Soarta ortodocsilor moldo-valahi depinde de Cel de Sus, de Marile Puteri din est si vest, de Domn/Presedinte, boierii mari/CSAT, cei din Divan/Parlament si prostime/cetateni, de Chestiunea Orientala multiseculara, mereu in sfera de interese a Occidentului/Catolicism, Orientului/Ortodoxie, Islamului/Califat.
Imperiile, state erau teocratii, puterea divina guverna prin reprezentati, pana cand, in urma cu un mileniu, papa de la Roma si imparatul Sfantului Imperiu Roman, si-au definit sfere de activitate distincte, independente, punand astfel bazele democratiei romano-catolice, occidentale. A urmata Magna Charta Libertatum unde puterea Domnului e ingradita in favoarea nobililor, cetatenilor samd. Asa s-a format cu timpul societatea civila imitata grotesc si de ortodocsii moldo-valahii in forma bonjuristilor din 1848, sörösistilor din 1989, ONG-istilor etc.
Pe masura ce Occidentul domina implacabil prin colonialism, imperialism, globalizare, lumea intreaga, teocratii euro-asiaticii imita nolens, volens democratia invingatorului, pastrand mai mult sau mai putin fatis traditiile teocrate in civilizatia greco-pravoslavnica, confucianista, islamica, si nu in ultimul rand in Bucurestiul greco-ortodox.
La Limesul Imperiului Roman, la marginea Europei, romanii stau in calea tuturora, imperii, religii, culturi si supravietuiesc cu ideea greco-bizantina, ruso-pravoslavnica, unde incepe imensul spatiu al teocratiei euro-asiatice. Contactul cu Roma,
cu democratia catolica era in afara legii in Lagarul ortodoxo-comunit pazit de o Cortina de Fier, dupa lichidarea Bisericii Unite cu Roma (1948-1989) si reorientarea cu baioneta a doua mii de biserici spre Bucuresti si Moscova. Ambele capitale renunta la dictatura de dezvoltare, la teocratia ortodoxo-comunista in anul de gratie 1989 si refac legaturile de prietenie cu occidentalii, fara insa sa refaca unitatea crestina.
Tranzitia romanilor de la CAER / Consiliul de Ajutor Economic Reciproc a Moscovei si Pactul de la Varsovia la Uniunea Europeana si NATO / Organizația Tratatului Atlanticului de Nord s-a realizat dupa vizita istorica a Fericitului papa Ioan Pau II la Bucuresti, dar s-a revenit apoi la treptat pe nesimtite la cutumele teocrate euro-asiatice, chiar daca puciul parlamentar din 2012 a esuat si a fost ales apoi presedinte Klaus Werner Iohannis, pentru a reface oarecum increderea in Romania pro-occidentala la Roma, Berlin, Bruxelles etc.
Duplicitate balcanica n-a rezista multa vreme, 2018 incepe razboiul intre Statele Paralele Ilegitime, al democratiei de imitatie occidentala a presedintele Iohannis, si al teocratiei ortodoxe a baronilor locali moldo-valahi, a presedintele PSD Liviu Dragnea, care domina Parlamentul, Guvernul, Curtea Constitutionala, curand si Justitia, in prezenta armatei occidentale si supraveghierea CIA etc..ce
Dupa salbaticia totalitara ortodoxo-comunista die perioada ocupatiei Armatei Rosii si a dictaturii orientale a lui Nicolae si Eleana Ceausescu, generozitatea, indiferenta imperiala fata de reconquista ortodoxa, teocratica de la Bucuresti surprinde in aceste zile opinia publica, care subestimeaza experienta milenara cu Barbarii si Limesul a Imperium Romanorum Nationis Germanicae, UE/NATO.
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/…/12/10-teze-2015.h…
https://www.academia.edu/36242871/Teocratia_moldo-valaha
http://www.logossiagape.ro/…/viorel-roman-teocratia-moldo-…/
https://valcea-turism.ro/statul-catolic-cu-popor-ortodox-e…/
https://www.academia.edu/36701986/ORTODOXIE_SI_NATIONALISM…
http://www.logossiagape.ro/tag/viorel-roman/
http://confluente.org/viorel_roman_1525398241.html


România stat mafiot

The Telegraph: „În Europa, Marea Britanie trebuie să-şi folosească toată înţelepciunea pentru a ajuta SUA şi UE să scape de un dezastru. Amândouă au urmărit politici de securitate în Estul şi Centrul Europei care pot oricând să cadă pradă foarte uşor unor consecinţe nedorite, să creeze un „blowback” care, pe termen lung, nu ar face nimic altceva decât să servească intereselor Rusiei lui Putin.“ Damien Phillips, Money.ro.  „Încercările Statelor Unite de a plănui în mod central eforturile anti-corupţie din Europa de Est, pentru a-şi întări propriile obiective de apărare şi securitate, se întorc acum împotriva lor într-un mod spectaculos, în special în România”. adev.ro/p9c12v

 Romania stat mafiot


Tolerat la periferia Europei
Furtul si minciuna ca forme de protest
Romania stat mafiot intre orient si occident
Ori ne scăpați de pușcărie, ori dăm foc la tot sistemul!
Link-uri

1. Tolerat la periferia Europei. Aproape un mileniu, in Sfantul Imperiu Roman de Natiune Germana, cine nu era romano-catolic avea statutul de tolerat si numai dupa Razboiul religios de 30 de ani si Revolutia Franceza, cand Sf. Imperiul se degradeaza treptat in imperii, state nationale, apar Drepturile universale ale omului si egalitatea natiunilor, cetatenilor. La aceste canoane romano-catolice laicizate in Standarde de civilizatie, acceptate de intreaga umanitate, se mai opun moldo-valahii si dupa aderarea la civilizatia catolica, la acquis-ul Uniunii Europene / Sf. Imperiu. Structura social-politica, devalmasia neofanariota de la Bucuresti e cantonata in „Forme fara fond“, de aceea nici nu poate fi vorba de depasirea statutului de tolerat, chiar daca de jure el nu mai exista de mult, dar de facto e a tot prezent. Vezi aderarea la Euro, Schengen, Tiganii romanes romii, filmul rusesc Leviatha, cel romanesc Aferim! si „De dece e România un stat feudal. Până unde ajunge șpaga de la vamă?“ de Lucian Davidescu: „Sunt diferenţe între feudalismul medieval şi cel contemporan … mijlocul de producţie" nu mai este privilegiul agricol, ci al taxării - fie ea legală sau ilegală … la vârf nu-i „Domnul", ci privilegii care se autoperpetuează şi care funcţionează ca o inteligenţă colectivă. Are o strategie de conservare, îşi trimite reprezentanţi la vârf pentru a-i servi interesele şi distribuie eficient sarcinile în interior. Cum arată ierarhia:
I. Clasa politică. Luaţi individual, politicienii nu realizează exact ce caută acolo. Ştiu doar atât cât e nevoie să ştie: că au ceva datorii, câţiva prieteni şi o organizaţie de partid pe care trebuie să o răsplătească.
II. Structurile de forţă. De la judecători până la jandarmi, toţi reprezintă linia de fidelitate care trebuie să păstreze lucrurile aşa cum sunt acum. Cel mai mic salariu de aici e mai mare decât un salariu bun de profesor sau medic. Cea mai mică pensie specială este mai mare decât o pensie bună de profesor sau de medic.
III. Masa de manevră. De la sutele de mii de funcţionari angajaţi pe posturi inventate până la beneficiarii de ajutoare sociale pentru nevoi fictive. Rostul lor este să îşi înţeleagă statutul semiprivilegiat şi să tacă.
IV. Baronii locali. Fac reglajul fin între nevoile de hrană ale caracatiţei şi nevoile reale de finanţare ale comunităţilor. Direcţionează fondurile în aşa fel încât să menţină o stare permanentă de dependenţă.
V. Clienţii fondurilor publice. O nouă castă socială, care a înţeles sistemul şi l-a încălecat din fugă. Un calcul cinic le-a demonstrat că e mai rentabil aşa decât să faci afaceri cinstite. Ei au dat tonul creşterii în spirală a cheltuielilor publice până la nivelul de acum, la care nu mai pot fi susţinute. Şi - ca într-un joc piramidal -, ca să nu cadă sub propria greutate, trebuie să găsească pe cineva care să achite nota de plată.
VI. Poporul. Mărim dijmele sau tăiem simbriile?“
Si sociopsihologul Daniel David se straduieste, politic corect, in lucrarea sa „Psihologiei poporului roman“, sa descopere izvorul incompatibilitatii ortodoxie-occident, originea colectivismului, paternalismului, clientelismului, coruptiei cu larg caracter de masa, dar in „Romania Feudala vs Romania Europeana“ prof. Iulian Fota pune punctul pe i: „… 2012 am renuntat la visul constructiei unei Romanii Europene si ne-am apucat de constructia unei Romanii Feudale. Am cistigat alegerile parlamentare, tara este a mea, sunt ministru eu sunt vataful, sunt numit manager de spital, spitalul este al meu, sunt presedinte de partid, este al meu, rector, tot a mea este universitatea. Traiasca Romania Feudala … ei hotarasc cine trebuie sa se imbogateasca si cine nu, cine este promovat si cine nu, cine vorbeste si cine trebuie sa taca.“ In devalmasia valaha, autonomia persoanei, individualismul occidental se dizolva nolens volens intr-o solidaritate colectivista amorfa, clientelara, mafiota, la cel mai scazut nivel de trai din Europa. Revin rusii?
2. Furtul si minciuna ca forme de protest. Din anul revolutionar 1989, statele ortodoxo-socialiste, fara Armata Rosie si Cortina de Fier protectoare, supuse direct si nemijlocit presiunii rationalitatii occidentale, globalizarii, sînt într-o tranziţie spre state quasi mafiote. Vezi structurile crimei organizate din fosta URSS si Iugoslavie, din Bulgaria şi România, chiar si dupa reorientarea lor de la est spre vest, aderarea la civilizatia euro-atlantica.
Dictatura de dezvoltare marxist-leninistă din Lagarul moscovit urmărea să ajungă din urmă şi să depăşească Occidentul. Dupa esecul Consiliului de Ajutor Economic Reciproc si a Pactului de la Varsovia, noul stat pseudo-democratic amînă dialogul cu Roma, refacererea unităţii creştinine, conditio sine qua non a modernizarii, a integrarii in Europa. Consecintele sunt grave. Furtul si minciuna ca forme de protest. Lehamite in est si vest. Razboi Rece. Dar daca dictatura ortodoxo-comunista se baza pe iobagi, sclavi legati de glie, fabrici si uzine, fără drept de mişcare şi la cuvînt, mafia postrevolutionare continuă tradiţia Hoardei de Aur, a Byzanţului şi Otomanilor, fură din bugetul statului sub mantia aparent democratică, liberal-occidentală.
În Parlament, Guvern şi în Justiţie se regăsesc aleşii baronilor ortodocşi, care refuză din moşi-strămoşi civilizaţia catolica, fiind dependenţi astfel de crima organizată de tip neofanariot, de piaţa neagră, clientelism, nepotism, corupţie. Dacă cred în cel de aceeaşi cred-inţă, e firesc că occidenalii nu-i cred, nu pot şi n-au voie să-i ajute pe cei care mimează drepturile omului occidental, dar dispreţuiesc şcoala şi raţiunea, etica si morala, fundamentele societatii romano-catolice, occidentale. Ei merg pe căi greşite, de aceea sunt mereu sanctionati, marginalizati si se răzbună prin crimă organizată, evaziune fiscala, paternalism mafiot. Vezi haiducia, ca forma medievala de protest.
Aşteaptă ortodocşii moldo-valahi Lumina de la rasarit, hotărîrea lui Vladimir Putin, urmaşul împăraţilor celei de a treia Rome? Cu prim-miniştri infractori, ortodocso-socialisti moldo-valahi, partidul lor, PMR-PCR-FSN-PDSR-PSD-PNL-USL-PC, nu se mai bucură de simpatie, încredere în vest, pentru ca a ieşit la iveală duplicitatea şi strategia lor subversivă de supravietuite.
Falia de civilizatie Est-Vest e milenara. Secolulu trecut s-a renunţat insa la anatemizarea reciprocă a Constatinopolului si Romei, iar după Conciliul Vatican II si Revolutia din 1989, a început un dialog firav intre ortodocsi si occidentali. Statul mafiot esteuropean e fireste vremelnic în era globalizării, a satului global, asta explică şi generozitatea occidentalilor de a integra, tolera tarile ortodoxe Bulgaria şi România, cu toate ca nu indeplinesc conditiile. Si cu toate ca modernizarea fara occidentalizare a esuat pe toate fronturile, ortodocsi moldo-valahi se pare ca vor sa mai incerce o data.
3. Romania stat mafiot, tolerat intre orient si occident. Cine cauta pe google - Romania stat mafiot - gaseste sute de mii de documente. Asta au spus-o mereu presedintii Emil Constantinescu si Traian Basescu, publicistii Andrei Plesu, Sorin Roca Stanescu si semntarul acestor randuri.
Statul de drept din Europa / UE este produsul Imperiului Roman, Sfantului Imperiu Roman de Natiune Germana, Renasterii papale din sec. XI-XIII, a sacralizarii mostenirii Romei, Atenei, Ierusalimului, a dreptului roman, a persoanei, ratiunii, scolii, eticii si moralei biblice. Apoi Sacerdotii et Imperii, papa si imparatul si-au definit sferele de actiune distincte, si s-au pus astfel bazele civilizatiei, culturii politice occidentale, democratiei, societatii civile.
Toate acestea sunt straine, nu-s acceptate de partida ortodoxo-socialista moldo-valaha - PMR, PCR, FSN, PNL, PSD - victorioasa in alegeri din 1946. Normele statului de drept occidental sunt straine in cultura orientala, pentru ca aici Domnul, Stapanul, Puterea este de natura divina si sursa absoluta de drept. De la Bucuresti la Bangok, de la Moscova la Teheran, Ancara etc. asta e normalitatea. Romania e insa din 2007 de jure membra UE/NATO si s-a obligat astfel sa rupa vechile lanturi grele ale duhovniciei si soborniciei moscovite si constantinopolitane, sa adere si de facto la normele Renasterii papale, la civilizatia euro-atlantica. Din nou, orient versus occident?
Faptul ca presedintii camerelor parlamentare, senatori, primari etc. sunt incuplati pentru coruptie si raman in functii publice, contravine normelor occidentale, nu insa a orientalilor, pentru care haiducia, furtul si minciuna sunt singurele lor forme de protest. Nu vom avea total puterea pana nu vom avea Justitia! spune varanul oriental, reprezentat al noii elite, d-ul Dan Voiculescu din puscarie. Asta vor si inculpati, d-ul si d-na Bombonica Dragnea, d-ul Tariceanu etc. Ei castigala mereu la urne, mai mult sau mai putin corect, au tot timpul majoritatea parlamentara, fac guverne, dar sunt impiedicati de angajamentele fata de UE/NATO, sa faca legile lor, orientale, in contradictie cu statul de drept occidental.
Perspectivele despotiei moldo-valahe sunt in Europa limitate, dar daca Trump si Putin vor negocia ca la Jalta si Malta, nu e exclusa insa o Reconquista balcanica, o victorie a devalmasiei baronilor moldo-valahi.
4. Ori ne scăpați de pușcărie, ori dăm foc la tot sistemul! de econ. Pavel Roman. Analiza sa a statului mafiot e singulara in domeniu financiar-economic si-l completeza pe gen. SRI Aurel Rogojan, care in cartile sale ne prezinte o inegalabila imagine de ansamblu a clientelismului mafiot din Romania si a incompatibilitatii ortodoxie-occident. Articole, cartile lor trateaza aspecte social-politice din zona alb-negru, de conflict mafiot, dintre acquis-ul comunitar euro-atlantic si devalmasia orientala moldo-valaha.
Pavel Roman: Gluma e de fapt adevăr! Sebastian Ghiță e prototipul parvenitului din bani publici, creat și protejat de sistemul public corupt. E creația abominabilă a unui sistem, al cărui scop a fost acapararea averii publice, prin mită, trafic de influență, furt, înșelăciune. Și pentru că s-a cam furat ce era de furat și era tentant, s-a trecut la etapa a doua: fraudarea banului public. Nu există mai mare corupție decât în domeniul fraudării banului public, în nici un sector al economiei naționale. Fie prin neplata obligațiilor bugetare, prin rambursarea unor taxe nejustificate sau prin alocări bugetare pentru lucrări publice, banul public este fraudat la greu. Și nu oricum, ci prin participarea efectivă a celor mai importante instituții publice care ar trebui să stopeze fenomenul, prin non-combat, pasivitate sau chiar protecție directă. Ghiță are dreptate când spune că peste zece ani a stat la masă cu reprezentanții instituțiilor statului, care nu l-au acuzat că ar fi corupt, din contra și nu înțelege de ce aceștia nu s-au sesizat că ceea ce face el e ilegal. O spune plastic, „la masă”. De fapt Ghiță a fraudat bugetul de stat, prin grupul de firme pe care l-a controlat, cu ajutorul celor care i-au facilitat obținerea contractelor publice și a celor care i-au asigurat implementarea unor proiecte mult supraevaluate în raport cu valoarea lor de piață. De altfel, Ghiță (și alții sute ca el, precum Urdăreanu -UTI, Iordache - EUROSTRADE, patroana de la SIVECO, etc.) n-au apărut de nicăieri și nu s-au „dezvoltat” atât de rapid și eficient, fără sprijinul și binecuvântarea șefilor unor instituții care coordonau și controlau modul cum se alocă și cheltuie banul public și care decideau cine, cât și cum primește. Cum adică zece ani de activitate infracțională s-au derulat sub ochii autorităților și acestea n-au știut ce se întâmplă și n-au întreprins nimic să stopeze hemoragia bugetară? Aiurea! E ilogic să credem că cei care au condus instituțiile publice (SRI, ANAF, Curtea de Conturi, Parchete, Poliție) au fost atât de proști! E exclus! Și cum proști n-au fost, rămâne doar varianta complicității. Or, când instituțiile statului au fost complice la tot ceea ce a făcut Ghiță (și mulți alții care au jefuit România) sau au tratat cu indiferență ceea ce au făcut un Voiculescu, Patriciu, Ioan Niculae, Nelu Iordache, etc. etc., etc., asistând pasivi la cum era jefuită averea publică și banul public, cum să nu conteste Ghiță, Cosma, Udrea și alți politicieni trimiși în fața justiției, statutul lor de învinuiți, discriminați (se întreabă corect de ce numai ei și alții nu)? Ce, au făcut singuri și de capul lor ce-au făcut? Păi, activitatea lor nu s-a derulat, la vedere, sub ochii îngăduitori ai autorităților? Și dacă ei sunt vinovați, autoritățile de ce nu? Doar au fost prezente și acest lucru poate fi dovedit de cei acuzați! Deducție logică, nu? În acest sens, reacția autorităților (mai corect spus lipsa de reacție), vis-a-vis de ofensiva totală (televiziuni, presă, parlamentari, politicieni, etc.) spune totul despre fenomenul Ghiță și despre teama că Ghiță și alții aflați în aceeași situație ar putea spune tot ce știu. Respectiv că autoritățile statului sunt compromise, sunt șantajabile și, mai grav, că au fost complice la tot ceea ce s-a întâmplat în ceea ce privește jefuirea averii publice și a banului public. E clar, din modul cum reacționează la dezvăluirile lui Ghiță, Cosma, Udrea, că foarte mulți dintre cei care ar fi trebuit să prevină și să stopeze fenomene gen Ghiță, nu numai că n-au făcut nimic, ci au fost părtași, alături de Ghiță, la fraudele din averea și banul public, fiind mai degrabă consilierii și partenerii lui Ghiță, decât opozanții lui. De aceea riposta autorității publice în fața fenomenului Ghiță, Udrea, Cosma, e atât de palidă și timidă. Sunt șantajabili pentru că au fost complici cu cei care au jefuit România, care au profitat de imoralitatea celor aflați în funcții publice. Iar acum tremură la gândul că Ghiță și cei aflați în aceeași postură ar putea spune totul despre această complicitate. Și cred că au ce spune, pentru că sutele de milioane încasate de Ghiță, prin fraude, nu se află doar în conturile lui Ghiță, ci și în multe alte conturi care, dacă ar deveni publice, ar crea un cutremur de proporții în România (și Ghiță, cu siguranță are acele conturi). De aceea lui Ghiță i s-a facilitat plecarea în Serbia și asistăm la evidentul dezinteres pentru extrădarea acestuia. Există o frică uriașă că Ghiță și cei ca el dețin dovezi (și e firesc să dețină) cu care ar arunca în aer toată puterea politică din România, devoalând mecanismul prin care instituțiile publice sunt complice la fraudarea averii publice și a banului public (mai grav, cred că Ghiță a arătat aceste dovezi autorităților sârbești și președintele Serbiei a făcut cunoscut acest lucru lui Iohannis și autorităților române, respectiv că extrădarea lui Ghiță ar provoca un cutremur politic). Un mecanism și un sistem care, până un „Portocală”, un Papici sau una ca Koveși nu l-ar fi devoalat, trimițând în judecată niște pioni ai sistemului, funcționa perfect - încă de pe timpul lui Năstase, care a înfrățit mafia din administrație cu cea fiscală. Iar Koveși (care a urmărit să-și consolideze funcția) și „Portocală” (care s-a crezut Eliot Ness), au avut imprudența „să bage bățul în viesparul” care funcționa perfect, de peste douăzecișișapte de ani, după niște reguli de tip mafiot. Iar acum iadul s-a dezlănțuit, pentru că Ghiță și alții ca el (Udrea, Bica, Iordache, Urdăreanu, fam. Cosma, etc.) n-au onoare de mafioți și nu sunt de acord ca doar ei să plătească, iar cine i-a consiliat și protejat (nu pe gratis), nu. Așa că s-a trecut la un șantaj general de tipul: Ori ne scăpați de pușcărie, ori dăm foc la tot sistemul! Asta e deviza și modul de operare. Altfel e inexplicabil de ce televiziunile și presa care susțin fenomenul Ghiță, Cosma, Udrea, Dragomir, etc., nu sunt cercetate penal pentru o astfel de campanie anti-justiție și de defăimare a autorității publice, când este mai mult decât evident ce se întâmplă. În aceste circumstanțe, trecând peste metodele mai puțin ortodoxe ale unui „Portocală” sau altora din DNA, prin care și-au atins scopul, pentru modul cum au provocat implozia sistemului corupt al devalizării averii publice și banului public și pentru devoalarea mecanismului și celor implicați în fraudarea banului public, eu le-aș face statuie și i-aș decora cu cea mai mare distincție a României. Fără „nebunia” lui Portocală și „naivitatea” șefei DNA („care nu știe nici să ia mită”), Ghită, Iordache, Constantin Niță, Hrebenciuc, Stefan, Fenechiu, cei din afacerea „Microsoft” și mulți alți infractori, ar fi continuat să facă parte din uriașul mecanism al fraudării banului public, respectiv a monstruoasei coaliții instituții publice-mafie, coaliție care a distrus și continuă să distrugă România, unica țară din UE în care guvernează, oficial, Mafia.
5. Link-uri:
https://flacara-rosie.ro/2018/03/19/ori-ne-scapati-de-puscarie-ori-dam-foc-la-tot-sistemul/
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2014/12/10-teze-2015.html
http://melidonium.ro/2014/03/04/viorel-roman-revin-rusii/
http://armoniiculturale.ro/2015/02/12/prof-dr-viorel-roman-revolta-ortodoxa-2015/
http://www.logossiagape.ro/2018/02/23/dr-viorel-roman-treceti-batalioane-romane-carpatii/
http://www.logossiagape.ro/2018/02/13/viorel-roman-razboiul-dintre-statele-paralele/
http://www.marianagurza.ro/blog/2017/01/23/dr-viorel-roman-romania-stat-mafiot/
http://www.revistasingur.ro/articol-pres/11988-viorel-roman-state-ortodoxe-mafiote
http://armoniiculturale.ro/2015/02/12/prof-dr-viorel-roman-revolta-ortodoxa-2015/
http://www.totpal.ro/viorel-roman-statul-la-romani-ed-a-ii-a/
https://www.academia.edu/32040444/Statul_mafiot.pdf
http://confluente.org/viorel_roman_1463411613.html

http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2018/01/leviathan/nr.87.html











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu