duminică, 5 decembrie 2021

Observatorul - Gânduri la sărbători de la Aura Urziceanu - implineste in acest decembrie 75 de ani

 



La Multi si Buni Ani dragei noastre artiste Aura Urziceanu  la implinirea a 75 de ani de viată , după o carieră strălucită si  care a onorat Comunitatea Românească de pretutindeni !

 

 


 

Gânduri la sărbători de la Aura:

 

“ Vă urez din inimă si cu drag, ca sărbătorile de iarnă care se apropie cu rapiditate, din nou si anul acesta, să vă umple inimile si sufletele cu drag de casă, de familie, prieteni si colegi , cu duiosie , ingăduintă, intelegere, apropiere, apreciere, si cu nevoia de a realiza visuri si dorinte in timp record, cu bucurii si dragoste, unul către celălalt. Bucurati-vă de copii care este “darul” cel mai de pret al vietii si care de-a lungul anilor, de când lumea, ne implineste si ne realizează ca oameni, ne completează, si ne fericeste, ne face să ne simtim mândri si voitori de dragoste si ne duce faima pe mai departe precum si copii lor pe ei si noi.

 

Si asa se continuă “traditia si faima “ familiei a strămosilor familiilor noastre…  Bucurati-vă oameni de simtămintele pe care le trăiti, bucurati-vă de ziua de mâine , de pace in suflet, de ceace ne dorim fiecare.  Bucurati-vă de soare, de ploaie, de liniste , de gălăgie, de râsul copiilor, de dragul lor, bucurati-vă de ziua de ieri si cea de mâine si zâmbiti unul către celălalt.

 

Avem nevoie de căldură sufletească, avem nevoie de intelegere intre noi , avem nevoie de “credintă”, de “bună voie” , avem nevoie să râdem si să plângem cu drag, avem nevoie de prietenie, avem nevoie de increderea noastră către noi insine, si avem nevoie de... muzică, un dar divin.

 


Muzica care ne face să iubim si ne uneste sub cel mai frumos semn al “tineretii” pentru că, intr-adevăr, rămânem tineri la suflet si credinciosi ei - Muzica !

 

Vă urez, dragi cititori , prieteni si colaboratori ai Observatorului nostru, Pace, Dragoste si Căldură in suflet, Optimism, Crăciun Fericit si Anul Nou cu prosperitate si realizări cu succese !

 

Va imbrătisează cu tot dragul,

 

Aura Urziceanu “

 

 

 

Nota Observatorul ; Câteva imagini  cu Aura Urzceanu la intâlnirile culturale organizate de grupul de la Observatorul la :















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu