vineri, 24 decembrie 2021

Palatul Copiilor din Vaslui - SARBATORI FERICITE!

 



SARBATORI FERICITE!

..................................................

“O, CE VESTE MINUNATĂ!”

 

 

 

Palatul  Copiilor Vaslui a organizat duminică, 19.12.2021, spectacolul internaţional muzical-coregrafic  “O, CE VESTE MINUNATĂ!”, in format hibrid (face-to-face si on-line).

 

Spectacolul  a fost sustinut de copii din Vaslui de la Palatul Copiilor (Cercul de Dans Modern si Contemporan - prof. Anusca-Doglan Elena), Cercul de Arta textilă/ Cultură şi civilizaţie engleză, grupa “Spiriduşii” - prof. Mirela Nistoroschi), Cercurile de Muzică uşoară, vocală şi instrumentală - prof. Alin Bulboacă), Etnografie şi folclor - prof. Adrian Călin, Muzică instrumentală/ chitară - prof. Elvis Chiperi, Ansamblu vocal-instrumental “Izvoraşul” - prof. Dănuţ Barzu,  Fanfara “Rotaria” - prof. Eduard Bȋţu, Gimnastică ritmică - prof. Alis Vârlănuţă, studenta Sânziana Cârlan,  Şcoala Gimnazială “Ştefan cel Mare”  - Clasa a V-a C - prof. Luminiţa Vârlan, Şcoala Gimnazială “Elena Cuza” şi  Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” - prof. Magda Mircea, Colegiul Economic “Anghel Rugină” – profesorii Carmen Săvescu şi Anuşca-Doglan Cristian,  duetul, prof. Luminiţa Vârlan şi Smărăndiţa Vârlan, copii de la  Clubul Copiilor Tg. Neamţ - prof. Dan Gâtlan,  Palatul Copiilor Suceava - prof. Mirela Duminică, Liceul Teoretic “A. Janos” Salonta - prof. Eniko Balogh, copii de români din Italia - Amalia Bodroghină, Spania - Luiza Topală,  Ucraina - prof. Maria Basaraba şi “departele” nostru prieten domnul Ben Todică din Melbourne, Australia care au prezentat colinde, urături,  sorcova, gimnastică şi dans.

            Un moment emoţionant a fost predarea “ştafetei” de catre “căpitanul” echipei Alexandra Dediu, care 15 ani a fost componenta ansamblului coregrafic “Prietenia” (de la vârsta de 3 ani până astăzi când a ȋmplinit 18 ani) si fiind in clasa aXII-a trebuie degrevata de responsobilitati mari avand in fata sa doua examene foarte grele (bacalaureat si admitere la facultate), pe care ȋi dorim cu brio să le treacă.

 

“Preluarea” a fost făcută  de un nou “căpitan”, Lorena Smântână (clasa aX-a si care tot de micuţă este componenta ansamblului coregrafic “Prietenia”), căreia ȋi dorim mult succes ȋn acest dificil rol !

 

Ȋmpreună am trăit momente ȋnălţătoare şi ne-am bucurat de sosirea magică a sărbătorilor  de iarnă!

 

Gazda spectacolului a fost ca de obicei Colegiul Economic “Anghel Rugină” Vaslui, pentru care mulţumim domnului director, prof. Alexandru Filip, doamnei prof. Gabriela Bughiuş si doamnei prof. Botezi Consuela.

 

De asemeni, mulţumim  şi rămânem adânc recunoscători tuturor părintilor, Primăriei şi Consiliului Local Vaslui, Inspectoratului  Şcolar Judeţean, FRSPT, mass-media locală, AJSPT Vaslui pentru sprijinul pe care permanent ni l-au dat in activitatea noastra.

 

Felicitări tuturor copiilor pentru  minunatul spectacol prezentat!

 

                                                      Coordonatori, profesorii:  Anuşca-Doglan Elena şi Mirela Nistoroschi.

 

 

 

*** MESAJ DIN UCRAINA: Vă mulțumim din inimă pentru invitație multstimata doamna Elena  Anusca-Doglan! Mă bucur de fiecare dată să vă revăd energică și plină de viață!

 

Un An Nou fericit și norocos!

 

Prof. Maria Basaraba

 

*** MESAJ DIN AUSTRALIA:  Mulțumesc pentru invitație, distinsă doamnă profesor și sora în Duh, Elena Anușca-Doglan, prof. Mirela Nistoroschi si prof. Cristin Ciubotaru! Am simțit Binecuvântarea Domnului și SCĂLDAREA ÎN SÂNUL FAMILIEI de care am fost despărțit de soartă. De câte ori dialoghez sau recit cuvintele în limba părinților mei, primesc o altă încărcătură și mă simt sfâșiat și abia îmi stăpânesc lacrimile, exact ca fiul rupt de mamă. Mulțumesc pentru șansa de a vă colinda! Copiii au fost minunați și programul extraordinar de bogat în care se vede dorința de apropiere și întregire a neamului în care importăm cu ușurință motivele propuse de vremuri dinafară. Dovadă că suntem un popor iubitor de neamuri și sărmani, lipsit de apucături discriminatorii, destrămare sau teamă de invazii străine. Mă refer la cultură și artă. Tinerii au dat dovadă de un entuziasm strălucitor și un nesecat izvor de energie. Am fost conectați pentru aproape 3 ore și nimeni nu voia să plece. A fost MINUNAT, programul artistic a fost asemenea unui pom de iarnă plin de globuri strălucitoare, baloane și cadouri la cruce. Încă o dată, FELICITĂRI dumneavoastră, organizatorilor, colaboratorilor, sponsorilor, instructorilor, și cu dragoste nețărmurită, frumoșilor și dedicaților copii. MEREU - COPLEȘIT MULȚUMITOR ȘI ABISAL RECUNOSCĂTOR VASLUIULUI!!! Sărbători binecuvântate! Nașterea Domnului să vă fie prilej de bucurie și multă, multă sănătate,

 

TUTUROR! Cu, mereu, aceeași admirativă prețuire și caldă prietenie, Frăție întru Duh, recunoscătoare salutări, de la Iezereanul Ben Todică din îndepărtata Australie.

 

Vă îmbrățișez, cu toată dragostea!

 

*** Vizionare placuta a spectacolului “O, ce veste minunata!”

 

Invitatie de Craciun la Palatul Copiilor din Vaslui

 












































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu