duminică, 10 martie 2024

Maria Diana Popescu - Cine figurează în pomelnicul psihopaţilor care conduc lumea

 Cine figurează în pomelnicul psihopaţilor care conduc lumea

Maria Diana Popescu

10 Martie 2024

 

Scena politica românească şi mondială este populată cu psihopaţi şi bolnavi mintal! Procedură deliberată, ştiut fiind că nebunii îşi ascultă stăpînul, pot minţi, trişa, manipula, sînt violenţi, iubitori de faimă, bani şi putere, nu simt remuşcare sau vină, nu au conştiinţă. Sub mantila lor, corupţii, trădătorii, jefuitorii, ucigaşii sănătăţii planetare, vînzătorii păcii, vînzătorii de arme, de droguri, îşi fac „meseria” liniştiţi. Să ne amintim ce afirma Shakespeare la vremea lui: „iată flagelul vremurilor noastre, nebunii conducîndu-i pe orbi”. Butoanele planetei sînt manevrate de o bandă de infractori recidivişti care fac legile în jungla capitalistă! Majoritatea statelor sînt exploatate şi conduse din cancelarii secrete de psihopaţii care, la rîndul lor, au înşurubat la conducerea internă a statelor vasale alţi psihopaţi şantajabili. Aşa a păţit România după lovitura de stat. A fost condusă de cele mai corupte şi grosolane imposturi, prin experimente economice, sociale şi sanitare, cu preţul sărăcirii crunte a populaţiei şi cu mii de morţi.

 

Potrivit dr. Mila Aleckovic Bataille, cu doctorat la Sorbona în Psihopatologie şi Psihologie, după o traducere a dr. Damian Baciu,  lumea este condusă azi de o grupare de psihopaţi. „Multă lume gândeşte că este o întâmplare că indivizi nebuni pot intra în politică. Nu este o întâmplare, este un sistem, este un program, o școală care a fost constant dezvoltată de-a lungul deceniilor, cel puțin 50 de ani. Totul a fost conceput și realizat în serviciul Globalismului. Toți au fost cu grijă selecționați. Cei care erau bine structurați, în cunoștință de cauză, integri, inteligenți, puternici, care nu puteau fi manipulați, au fost din start excluși”. Mondialiştii au creat programe perfecte pe care le-au pus în scenă prin lideri bolnavi psihic, manevrabili, şantajabili. Psihopatul este tipul preferat de societăţile manipulatoare, totalitare, de marile corporaţii financiare ale lumii. Din rîndul psihopaţilor sînt aleşi, din păcate, preşedinţii de stat, guvernanţii, reprezentanţii din instanţele şi forurile de conducere planetară, din serviciile secrete ale puterilor lumii, care au în dotare unităţi specializate în declanşarea revoltelor populare, revoluţiilor şi mişcărilor de stradă, echipe formate din experţi în tehnicile dezinformării şi manipulării maselor. Ei acţionează la comandă în ţările vizate, sub diverse acoperiri: turişti, ziarişti, diplomaţi, echipe de caritate, oameni de cultură, sportivi etc. Din rîndul psihopaţilor sînt racolaţi conducătorii Justiţiei, asasinii economici, asasinii sănătăţii, ai umanităţii, criminalii, traficanţii de droguri, de organe etc. Aceştia au impus politica de tolerare a deviaţilor sexuali, violatorilor de copii, corupţilor, trădătorilor, politica de manipulare a adevărului, de acceptare a războiului, sclaviei, sărăciei, acceptare a deposedării de demnitate şi suveranitate statală, ca pe ceva moral şi normal.

 

Să luăm în discuţie OMS-ul cu planificarea celebrei gogoaşe pandemice, cu obligativitatea vaccinării care a ucis milioane de oameni! Apoi, industria farmaceutică, care nu serveşte vindecării bolilor, ci perpetuării lor, pentru că au nevoie de cît mai mulţi bolnavi cronici care să fie medicaţi, adică să fie consumatori cu caracter permanent ai industriei farma. Cunoscînd faptul că scopul psihopaţilor care conduc lumea îl reprezintă un democid mondial, citatul medicului german Matthias Rath prinde sens: „Adevărata natură a industriei farmaceutice este de a cîştiga bani cu bolile cronice, nu de a se ocupa de prevenirea sau de eradicarea bolii. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid răspândit permanent, ucigand milioane de persoane. Aşa-zisa elită a lumii face bani, omorîndu-i pe cei slabi”. Crimele în masă comise de tot felul de „entităţi”-pirat prin pandemii programate, războaie, foamete, sărăcie, crize economice şi sociale l-a determinat pe politologul american Rudolph  Rummel să inoveze termenul „democid”, care acoperă orice crimă săvîrşită asupra unui număr de persoane, a unei comunităţi sau popoare de către orice entitate de putere.

 

În ştiinţa Psihopatologiei, psihopaţii sînt recunoscuţi prin faptul că nu regretă niciodată relele făcute, prin lipsa sentimentului de culpabilitate, cel mai adesea ei fiind mîndri de actele abominabile şi crimele săvîrșite. Este cunoscută trufia inculpaţilor în Procesul de la Nuremberg. Să ne amintim de Bush, de Obama, ultimul, premiat cu Nobelul pentru pace, cu toate că, ştiut este, a sprijinit terorismul, a ucis cu sînge rece în războaiele sale din Orientul Mijlociu milioane de oameni, au asasinat preşedinţi de state şi lideri militari.

 

În profilul amintit de profesorul dr. Mila Aleckovic Bataille se înscriu preşedinţii şi guvernanţii României postdecembriste. Verificaţi identitatea celor care au demolat România vreme de trei decenii! Veţi vedea că aparţin unor minorităţi care au un dinte împotriva românilor. Nu au în palmares nicio performanţă profesională şi trăiesc ca nişte paraziţi, întreţinuţi din munca poporului pe care îl detestă. Cu precădere, Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Koveşi, Portocală, Lazăr, Cîţu, Arafat, Valeriu Gheorgiţă, Orban, medicii care au susţinut şi promovat vaccinarea ca mijloc de democid şi,  în mod special, Iohannis, docilul robot al înaltelor porţi străine, uşor de manipulat, şantajabil cu multe dosare penale la sertar, dator de nouă ani statului român cu 320.000 de euro, în urma pierderii irevocabile a clădirii din centrul Sibiului, însuşită fraudulos şi închiriată către Raiffeisen Bank. Omul avar, nervos, infatuat dincolo de limită, cu ambiţii prosteşti, fără cunoştinţe absolut obligatorii pentru un şef de stat, fără cultură, complexat, parvenit, căruia Protocolul de Stat (RA-APPS)  îi construieşte, ca unui faraon egiptean, drept răsplată pentru vînzarea ţării, un complex unde va locui pe veci, prin renovarea unei vile de 1.200 mp pe Bulevardul Aviatorilor din Bucureşti, în jurul căreia se află un şantier învăluit în mister, iar investiţia se ridică la 7-8 milioane de euro din bani publici.

 

Potrivit prof. dr. Mila Aleckovic Bataille, psihopaţii care conduc statele şi lumea au cam acelaşi profil: „Trudeau, Macron, Olaf Scholz, Zelensky etc, iar în Cartelul Bancar cunoaştem toţi copiii Rothschild. Toate alegerile prin vot sînt trucate, cine ar crede că ucrainenii au ales un asemenea idiot, precum Zelenski se înşală. El a fost instalat, la fel ca cei din Muntenegru, Serbia, Canada, SUA etc”. Pomelnicul psihopaţilor rău-făcători arată astfel: Kushner, Solana, Bush Jr, Joschka Fischer, Jack Lang, regele Belgiei, Bertrand Delanoe, Laurent Fabius şi fiul, Coroana engleză, prinţul Andrew, Clintonii, N. Sarkozy, Bertrand Levy, Biden şi fiul, Trudeau, Bill Gates, Jeffrey Epstein, Ursula von der Leyen şi Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic de la Davos, fotografiat pe o plajă de lux, la senilitatea vîrstei sale, gol puşcă, cu mănuşi de damă din dantelă şi un „model” original de portjartier. Acesta este ultimul tip-model de psihopat nevindecabil. Despre sus-pomeniţii, Elon Musk a afirmat  că alcătuiesc împreună un guvern mondial neales, pe care lumea nu şi-l doreşte.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu