sâmbătă, 17 septembrie 2016

GSM tableta CIOLOȘ – SINGUR ÎNTRE DUȘMANI ! 01d







CIOLOȘ – SINGUR ÎNTRE DUȘMANI !


Atacurile asupra guvernării Cioloș se întețesc pe zi ce trece. Era previzibil. Cioloș a devenit o marotă cotidiană pentru întreg eșicherul politic românesc. Mass media sistemului mafiot, politicienii, postacii de serviciu concluzionează strident: „Guvernul Cioloș - un dezastru !” Corect ! Un dezastru pentru ei, nu pentru țară cum tot insinuează. Se poate guverna și fără politicieni ! QED !

În ciuda a tot felul de gulgute, sondaje contrafăcute, zvonuri apocaliptice, de manipulări grotești, atacuri cu perdea sau fără, obezul Parlament sau parlamentul de obezi, nu îndrăznește să-l dea jos. Ar fi fost de ajuns o simplă moțiune de cenzură ! Ar face-o șnapanii, însă, simt că vântul nu le bate în pupa.

Hoarda lui Dacian Cioloș pârjolește România !” titrează din fundul curții de la Găgești, ziaristul mercenar al „timpurilor noi”, Cristoiu.




Pe fondul ăsta, Dacia(n) își vede de cele promise. Nu merge treaba într-o zonă a guvernului, schimbă fără ezitare. Nu contează ce zic casandrele ! Cu o încăpățânare demnă de toată admirația pune pe calea cea bună zeci și zeci de situații pervertite de „voințele politice” anterioare. Unele aranjate premeditat cu multe cincinale în urmă.

Sigur, nu par lucruri spectaculoase, de circ ocupându-se partidele, sindicatele și televiziunile, însă tocmai aceste lucruri, în aparență mici, fac să se miște căruța România în direcția cea bună. Europeană. Exemplele devin tot mai numeroase. Numai la ultima ședință de guvern au fost aprobate alte proiecte, care zăceau de ani prin sertare.

Tocmai de aceea, liderii „politici” îi caută înverșunați tot felul de pricini. Mai nou, un lider penal îl invită în Parlament la raport. „- Nicio problemă !”, a zis premierul. Vă amintiți că a mai fost și de fiecare dată, șparlamentarii au ieșit șifonați rău de tot.

Piedicile puse zi de zi, ceas de ceas nu l-au dezarmat, dimpotrivă ! Cioloș a tăcut și a făcut. Că nu a realizat într-un an, ceea ce vrem noi de 26 de ani, e o altă poveste. Sunt enorm de multe lucruri de îndreptat, pe care corupția generalizată, instaurată de sistemul mafiot, le-a deturnat pur și simplu de la normalitatea europeană. În pur stil dâmbovițean. Doar noi suntem români !

Alți lideri caută să-l atragă pe Cioloș în mocirla politicii românești. E normal ca tehnocrații să nu dea curs sirenelor din Vocea partidelor României, atâta timp cât acestea nu s-au reformat. Măcar de ochii lumii. Deloc. A venit toamna și vedem aceleași figuri compromise, aceeași „vectori de imagine” care se scălămbăie la televizor, aceeași penali și viitori pușcăriași se înghesuie să fie pe un loc eligibil pe proximele liste parlamentare. Iar noile partide se burdușesc cu traseiști la greu. De unde credibilitate ! Mai ales că vin și pomenile la moșii de toamnă !

Sesiunea, ultima din acest ciclu, a debutat, fără nicio jenă din partea parlamentarilor, cu acordarea de noi drepturi „speciale” și pomeni electorale, cu noi strâmbe introduse în legislația românească, cu tot felul de aranjamente și cât mai multă protecție pentru „colegii” aflați în vizorul organelor de cercetare penală.

Posibil ca unii membri ai actualului guvern să alunece spre iazul rechinilor politici. Apropo ! Am fost uluit să văd cum „justițiarul” Zegrean (cel cu celebra erată, care a menținut javra națională pe post de președinte), dorește, în continuare, imunitate parlamentară ! Noroc că PNL-ul i-a spus pas (=marș) ! Ca el sunt zeci de indivizi, care nu știu ce să mai facă pentru a fi în grupul imunitarilor, pentru a-și proteja averile, acumulate la foc automat, de ochiul vigilent al DNA&Co. 

Nu ne dau afară din casă oamenii de bun simţ, ca domnul Cioloş.” declară ritos CTP, alt guru al presei românești. Mai să-i dau dreptate !

O toamnă fierbinte, fierbinte în care cetățeanul, turmentat sau nu, are de ales !  Până la urma urmei, de fiecare român depinde soarta României, nu de declarațiile, uneori tembele, ale unui ambasador sau altul !


Ultima oră !
1. Parlamentarii reușesc din nou să facă de râs România în lumea civilizată. Mai sunt câteva zile și nu au fost în stare să ratifice o directivă a U.E., pe care toate celelalte țări membre au făcut-o deja. Mai sunt câteva zile și șparlamentarii vor băga bugetul U.E. în colaps ! Noroc tot de Cioloș că le-a amintit printr-o scrisoare de neglijența avizilor doar pentru drepturile lor speciale. La fel văd că se întâmplă și cu o altă directivă europeană privind confiscarea extinsă a averilor ilicite (din 2014), care ar trebui sa fie transpusă în legislația romanească până la 4 octombrie a.c. Aici e de înțeles sabotajul practicat de reprezentanții de vază ai națiunii ! Cum să-și taie singuri craca ?

2. La Timișoara, în cinstea aflării veștii că urbea va fi capitală culturală europeană în 2021, un grup de țigani/ romi / indieni au făcut praf un local de manele. Unul dintre bătăuși a fost lovit violent la cap. Neavând creier, victima nu a avut probleme deosebite.

3. Mai mulți sirieni rebeli au detonat accidental o bombă în timp ce-și făceau un selfie. Nu te joci cu tehnologia !































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu