sâmbătă, 17 septembrie 2016

Iubită Doamnă Apostrof




MAI E VREO ȚARĂ CA ROMÂNIA ?

Pe data de 1 Iunie 1945 a fost ucis Mareşalul .                                               

Pe data de 20.05.2013 a murit istoricul Gheorghe Buzatu, unul din puţinii istorici care a avut curajul să mai scrie despre Mareşal şi să vadă în el ceea ce a fost adică un mare patriot. 

Întâmplător sau nu, despre nici unul din ei presa nu a scris, televiziunile nu au prezentat nici măcar câteva cuvinte, de parcă nici nu ar fi existat.
Dacă despre Antonescu este de înţeles teama presei vândute de a scrie, dar nu înţeleg ce au avut cu marele istoric Gheorghe Buzatu. 

De ce nu a pomenit nimeni despre el nici cât un rezultat al meciului România –Trinidad Tobago? 

Despre soarta lui Becali, săracul puşcăriaş care plăteşte cu bani grei televiziunile şi politicienii să îi susţină cauza, să introducă legea amnistierii colective şi să îl scoată din puşcărie deşi are de ispăşit două condamnări, discută toţi „democraţii” de două săptămâni de au făcut clăbuci ca dero şi nu dau semne de oboseală. 

Despre Antonescu sau Buzatu, nimic. 

Am uitat că Mareşalul Antonescu a salvat ţara şi că regele când i-a încredinţat conducerea ţării, a afirmat:  “Antonescu, îţi dau conducerea ţării pe mână. În nimeni altul nu am încredere decât în tine. Nu poţi refuza deoarece tu eşti un patriot.”

Au uitat toţi că EL a fost singurul care a acceptat să îşi asume preluarea puterii, într-o perioadă nu critică ci dezastruoasă pentru ţară, singurul care a avut curajul să se înhame la o muncă aproape fără şanse de izbândă, strivit între două forţe din est şi vest care doreau supunerea României, dar nu a luat puterea că a vrut el, ci rugat de rege, nu prin revoluţie, nici prin furt electoral.

Drept mulţumire, românii se fac că uită şi ziua naşterii şi ziua uciderii lui, pentru că aşa vor alţii. Mai mult, ARMATA, prin conducătorii ei, face un gest de trădare naţională, punând la dispoziţia celor care au ordonat uciderea memoriei Mareşalului, arhivele militare dintre anii1938 -1964 pentru a studia ce?

În Comunicatul de presă al MApN se spune că au făcut aceasta, pentru a “extinde accesul reprezentanţilor Consiliului Memorial al Holocaustului din SUA la inventarele şi documentele referitoare la perioada 1938-1964, din depozitele de arhivă ale M.Ap.N.” 

Care Holocaust? Unde? Când? A decretat un trădător de ţară că în România a fost Holocaust şi acuma gata, am devenit toţi criminali şi vine cine vrea să ne studieze arhivele pentru că vrea să vadă unde sunt criminalii de război? Ce porcărie mai e şi asta? Şi dacă Holocaustul a avut loc conform celor care îl revendică în perioada războiului, ce treabă au ei cu arhiva până în 64?

Pe cine abureşte domnul Duşa? Sau Holocaustul a ţinut până în 64?  

Pentru cei care încearcă să pună în spatele Mareşalului, victime ale bolşevicilor şi cominterniştilor evrei, le dau spre citire, ca să nu mai caute în arhive, ordinul Mareşalului dat armatei pe timpul războiului:
“Vreau ordine! Să se înţeleagă că noi suntem o armată civilizată care aduce cu ea ordinea şi siguranţa şi nu suntem hoarde barbare ce distrug şi pradă totul în calea lor. Vreau ordine şi iar ordine. Să fie împuşcat militarul care va fi prins furând sau comiţând crime în spatele frontului.”

Acest om, acest commandant, acest patriot, erou al neamului, este scos în afara legii de un guvern românesc, la cererea altor conducători de ţări care se vor conducătorii lumii şi declarat “vinovat de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.”

Aşa prevede la cererea duşmanilor de ţară, OG- 31 din 2002.

Să nu îţi vină să vomiţi? Iar mai marii ţării, de atunci şi până acuma, oamenii de cultură, istoricii, ARMATA, presa, televiziunile, toţi tac şi acceptă această umilire a nemului, această crimă oribilă contra valorilor, eroilor nemului romnânesc. 

Toţi tac!

Antonescu, criminal de război? Culmea culmilor. Pentru ce? Pentru că şi-a slujit ţara? 

Atunci hai să vedem cum îşi tratează “criminalii” celelalte ţări:

1. SUA: Generalul Custer, cel care a masacrat şi făcut să dispară triburi şi neamuri întregi de indieni vechii locuitori ai Americii de nord, a acţionat şi-a făcut cunoscut cunoscut principiul conform căruia “un Indian bun este un Indian mort!”. Asta l-a ghidat, asta a pus în practică. Şi este considerat erou al SUA, îi poartă numele 6 oraşe din 6 state americane, nu ştiu câte cimitire, o rezervaţie militară naţională şi Divizia 85 Infanterie. 

Antonescu nu a spus ca un evreu bun este un evreu mort, nici nu a ordonat decimarea evreilor, în cel mai rău caz le-a dat voie să plece din România, ca să nu fie prinşi de Gestapo şi totuşi este declarat criminal de război.

Mai nou, dacă le-ai dat voie evreilor să îşi scape pielea, se cheamă Holocaust.

2. Hiroşima: 80.000 de japonezi civili omorâţi în primele ore ale dimineţii de 06.08.1945, de o bombă aruncată dintr-un avion american, condus de Paul Tibbets, la ordinul preşedintelui SUA de la acea vreme, Harry Truman. Încă 190000 de oameni au murit apoi ca urmare a efectelor secundare ale bomei atomice. Enola Gay este avionul care a purtat bomba ucigaşă nume dat după mama lui Tibbets. Deci ambii, mamă şi fiu asasini, criminali în masă şi totuşi, imediat după încheierea misiunii, pilotul asasin este decorat de generalul Karl Spaatz cu “Distinguished Service Cross” şi va ajunge după această faptă general de brigadă în armata americană. A murit la 92 de ani, onorat de întreagă americă, nimeni niciodată nu a dat o HG şi nu l-a găsit “vinovat de săvârşirea unor infracţiuni contra păcii şi omenirii.” Dimpotrivă,  se spune că prin crima comisă a adus pace. A adus pace “MY ASS” cum ar spune chiar ei, americanii. De Truman ce să mai spun? A dat ordin să fie aruncate două bombe atomice peste Japonia. Şi, cui îi pasă? 

Saddam a fost omorât numai pentru că se bănuia că le are, dar nici asta nu mai contează.

3. Anglia: Francis Drake, cel mai celebru pirat al vremurilor, traficant de carne vie, cum li se spune acum celor care comercializează fiinţe vii, sau sclavi cum li se spunea atunci prin secolul al XVI-lea, a fost folosit mai pe faţă, mai pe ascuns de regina Angliei Elisabeta I care pe de o parte îl ridica la rang de Sir, pe de alta spunea că nu are nici o legătură cu actele lui de piraterie la adresa vaselor spaniole care se întorceau cu aur şi sclavi din „lumea nouă”. A murit la 56 de ani de dizenterie, dar onorat şi adulat, este considerat un erou al Marii Britanii, deşi a fost un negustor de sclavi, pirat, asasin plătit. Nimeni nu l-a declarat în afara legii, nimeni nu a cerut să fie studiată arhiva pentru a se vedea pe cine a omorât, pe cine a luat în sclavie, câţi africani au avut de suferit de pe urma „călătoriilor” lui.

4. Spania: Francisco Pizarro, conquistador spaniol, cuceritorul, sau masacratorul a zeci de mii de incaşi, a decimat pur şi simplu populaţiile băştinaşe din America de Sud, pentru a le lua aurul, a distrus dovezi ale civilizaţiilor maiaşe şi incaşe  pentru a spori averea sa personală şi a reginei Spaniei. Numai într-o bătălie, în timpul atacului din Cajamarca în 1532 sunt ucişi între 2 000 și 8 000 de amerindieni. Nu cere nimeni să vadă arhivele Spaniole, sau ale Ecuadorului, pentru a vedea măcar dacă au fost 2000 sau 8000 de morţi? Nu s-a înfiinţat nici un Consiliu Memorial al Holocaustului din America Latină pentru a afla numele asasinilor incaşilor pentru a culpabiliza Spania? Nu, dimpotrivă, familia lui Pizzaro s-a întors în Spania după ce acesta a fost ucis s-a stabilit la Trujillo unde a construit un palat pe care Becali l-ar pizmui, iar numele lui Pizzaro este  venerat şi respectat, are statui în Spania şi toată America de Sud, nimeni nu a scos tablourile care îl reprezintă din muzee, cum a fost scoase tablourile lui Ioan Antonescu până şi din Academia Militară unde fusese commandant.

5. Franţa: Napoleon Buonaparte , un ăla mic şi crăcănat, dacă e să ne luăm după statură, născut în 1769 la Ajaccio, corsican de origine, ofiţer al armatei franceze se face remarcat în câteva lupte, apoi în 1799, la 30 de ani a organizat o lovitură de stat și s-a proclamat Prim Consul al Franţei. Deci un uzurpator de tron care –vezi Doamne- luptă pentru democraţie, şi cere moarte nobilimii şi regilor care reprezentau simbolul răului, dar în 1804 se proclamă împărat uitând că a luptat pentru „democraţie” şi îşi numeşte fraţii regi prin diferite ţări cucerite. Inutil să mai pomenim câte războaie a purtat dintr-o ambiţie personală. Câţi oameni au murit din cauza ambiţiei lui,întreaga lume cade pe spate şi acum când îi aude rostit numele. Epoca lui este slăvită pentru că a adus Franţa acolo unde nu ajunsese în toată istoria ei de până atunci, nimeni nu îi întinează memoria, nici austriecii, nici ruşii, nici englezii, nici polonezii, nimeni, deşi a provocat pierderi imense în vieţi omeneşti aproape tuturor ţărilor Europei. Nu îl declară nici un stat criminal de război? A fost legalizată invazia unui stat de către alt stat, sau ce se întâmplă?

Exemplele ar putea continua la nesfârşit, cu zeci, sute, mii de cazuri din întreaga lume. Nici chiarStalin, despre care toţi spun că a comis crime şi a ordonat suprimarea a sute de mii de oameni, nu a fost declarat criminal, Ruşii îl adoră, nimeni nu cere să se vadă arhivele ruse, nici nu ar îndrăzni, deşi motive sunt. 

Numai Hitler şi toţi cei care au avut contact sau au trăit în perioada lui şi i-au fost aliaţi sunt blamaţi. Şi nici ăia toţi. Horthy este considerat erou la Unguri. 
Mussolini nu a fost dezavuat de italieni, italienii îi pot păstra tablourile şi statuile, nu a cerut nimeni să fie date jos, în noiembrie 2004 a fost votat al 34-lea mare italian într-un sondaj de opinie TV. A fost înmormântat în secret, dar nu din ură, ci de teamă ca populaţia, simpatizanţii să nu facă pelerinaj la mormântul lui. În 1957-1958, la cererea văduvei sale, Benito Mussolini a fost deshumat și înmormântat lângă Padreppio.

Pe lângă toți acești criminali, Mareşalul Antonescu este un sfânt. Oricum este un sfânt. La noi nu se ştie şi nu se spune unde a fost înmormântat Mareşalul Antonescu, şi nici nu se va mai afla vreodată, arhivele Ministerului Apărării au fost date “spre studiu” celor care i- au asasinat memoria.

Mai arataţi- mi o ţară în lumea asta care îşi bate joc de eroii săi. 

Mai arataţi-mi o ţară în care conducătorii ei să îşi bată joc de valorile, tradiţiile, istoria, dovezile arheologice ale nemaului aşa cum se întâmplă în România. 

Mai arataţi-mi o ţară căreia guvernanţii să îi vândă pământul, sănătatea, apele, aprobând otrăvirea pământului cu cianuri şi metode de exploatare criminale.

Mai arataţi-mi o ţară în care să se aprobe un plan de intoxicare, cancerizare a populaţiei printr-un Codex Alimentarus criminal.

Mai arataţi-mi o ţară în care un ambasador al unei ţări străine să propună procurorii ţării, sau să facă legi ale statului în care este un simplu trimis cu sarcini diplomatice, nu de guvernare.

Mai arataţi-mi o ţară în care preşedintele să spună că nu interesele naţionale contează, ci interesele străine.

Mai arataţi-mi o ţară în care minoritatea conlocuitoare să facă legea şantajând puterea politică şi legislativă cu retragerea voturilor dacă nu li se dă autonomie.

Mai arătaţi-mi o ţară în care toate guvernele  să îşi bată joc de sistemul de sănătate şi de  învăţământ purtându-se aşa cum nici domnitorii fanarioţi nu s-au purtat deşi guvernau într-o ţară străină.

Mai  aratai-mi o ţară în care populaţia să fie atât de indiferentă, atât de tembelizată atât de dezumanizată, atât de iraţională, atât de depersonalizată, atât de devalorizată, încât să plângă pe umerii unui cioban condamnat de trei ori, pentru fraudă, fals în declaraţii, sechestrare de persoane, dar să se facă că nu ştie când s-a născut şi a  murit unul din cei mai mari patrioţi ai ei, sau că a murit unul din istoricii ei. 

Arataţi-mi vă rog încă o ţară unde să se întâmple toate astea, înainte să îmi pleznească inima de ruşine că fac parte din cel mai îndobitocit popor!

 ~o~
Iubită Doamnă Apostrof, sunteți un istoric cercetător extraordinar. La cenaclul de istorie Montreal se  prezintă asemenea  subiecte. Dar  ce ar putea face un român care a trăit din prima lui zi de la naștere primii patruzeci de ani cu ideologia comunistă, sau o țară care în ultimii 27 de ani a trăit  cum vedeți.

Bietul om a devenit dacul ascuns în verdele plaiului, sau și-a salvat viața prin străinătăți fiindcă nu și-a ,,ținut gura” sau a trăit în conflicte. Ce facem acuma noi este o încercare de ridicare a moralului fraților noștri spre a le crește încrederea în sine și luminarea minții spre a vedea minciuna, despre care prezentați argumente.

   Partea rea este că masmedia oferă alte subiect. De la ordinator se captează ce nu trebuie, iar copiii sunt fericiți că au scăpat de sub supraveghere, fiind considerați cu o gândfire ,,coaptă” . Nimeni nu mai citește, adică citesc doar cei care scriu. Eu aș reînființa Căminele culturale, aș introduce ore de povestiri cu tematică de cultură generală la școli, o oră săptămânal, fără notă, fără celular, dar obligatorie. Iar pe urmă aș obliga pe fiecare participant să pregătească o temă, a lui , care îi place și să o prezinte  în clasă.

    Am ajuns să apelăm la utopie. Doamne ajută-ne și ne luminează !
          Melania Rusu Caragioiu

~o~




DOMNUL SĂ VĂ ȚINE LÂNGĂ I NIMA LUI ȘI SĂ VĂ INSPIRE TOT TIPUL, IUBITĂ DOAMNA MELANIA !

Ce om extraordinar  sunteți, ce patriot profund și mare !

 Mai spun încă o dată, Domnul să-i binecuvânteze pe părinții care v-au  adus pe lume,  care v-am crescut și au format un asemenea om ca dumneavoastră !

 SUNT SCRIITORUL ȘTEFAN DUMITRESCU, SUNT PATRIOT CA DUMNEAVOASTRĂ ȘI CA TOȚI CEI CARE V-AȚI ADUNAT LA SÂMBĂTA DE SUS, SĂ SLĂVIȚI LIMBA ROMÂNĂ...Și ca mulți alți patrioți !


 SUNT AUTORUL ROMANULUI  „DELIRUL, VOL II” .CONTINUARE LA ROMANUL „DELIRUL, VOL I”, AL LUI MARIN PREDA, ÎN CARE MAREȘALUL ESTE REÎNVIAT ȘI DESCRIS ÎN ADEVĂRATA LUI  STATURĂ. Roman care a fost marginalizat, bineînțeles !


 Sunt de asemenea autorul cărților  „Psihologia și Pedagogia poporului român”, „Explicarea poporului român. Explicarea tragediei poporului român în istorie!,  „Filozofia destinului românesc”, și „Revoluția Binelui”.

 Și Domnul, în bunătatea Lui, a vrut să fiu și scriitor. Mi-a dăruit talent, suferință și datorită Lui sunt membru al Uniunii scriitorilor, printre puținii scriitori români propuși pentru Premiul Nobel. Pentru care bineînțeles că sunt invidiat, marginalizat, pentru că noi românii, suntem bolnavi de patologia numită Axiofagie, care ne face să ne mâncăm valorile.. La asta suntem foarte buni, să le sprijinim nu !.

 Sunt cărți în care am încercat să cunosc psihologia poporului român pentru a-mi explica, și pentru a le explica românilor, de ce suntem cel mai slab, defensiv, cel mai laș și suicidal popor.. De ce ne facem rău singuri cu atâta vocație ?. Pentru că, așa cum ați spus și dumneavoastră, nu mai există nici un alt popor ca poporul român care să-și trădeze conducătorii și să se trădeze pe sine, să-și jefuiască economia... Să se autodistrugă.

 Așa cum explic în ”Psihologia și Pedagogia poporului român” avem comportamentul acesta de slugi, de oameni lipsiți de patriotism, lipsiți de reacție, de demnitate, care ne facem singuri rău (mă refer la marea masă a poporului român, pentru că în poporul român există muți patrioți ca dumneavoastră. Dar pentru că avem în noi tendința către dezbinare nu reușim să ne unim) datorită patologiilor și complexelor psihologiei poporului român, de care trebuie să scăpăm. Dacă nu, vom dispărea, și așa am ajuns în preziua dispariției... Am scris aceste cărți ca noi românii să ne cunoaștem care sunt laturile noastre slabe și care sunt cele tari, pentru că avem și calități... Și plecând de la această cunoaștere să încercăm să ne salvăm în istorie.

 În cadrul Biroului de Viitorologie de la București am descoperit de asemenea Strategia, Calea prin care  poporul român se poate slava în istorie, prin care putem deveni chiar un mare popor... Ne trebuie însă oameni adevărați, ca dumneavoastră și ca mulți alții,  ca să aplicăm în practică această Strategie.

 Dar pentru aceasta ar trebui ca patrioții adevărați să se unească... Trebuie să-l găsim, să-l creăm pe acel Conductor-Educator care ne unească, să ne arate calea (pe care o cunoaștem) pe care trebuie să mergem, care să ne educe, să ne învețe că avem mult mai mult de câștigat dacă suntem cinstiți și muncim cinstit decât să furăm, dacă ne sprijinim și ne ajutăm valorile creatoare decât dacă le distrugem... Dacă ne ajutăm patrioții și oamenii de valoare, în loc să-i ajutăm pe hoți, pe mafioți și pe mediocrități să ajungă și să rămână la putere.

 NU NE RĂMÂNE, STIMATĂ DOAMNA MELANIA DECÂT SĂ NE ADUNĂM, SĂ NE ORGANIZĂM,  ȘI SĂ PORNIM LA LUPTĂ… ALTFEL POPORUL ACESTA NU VA MAI EXISTA...

 NOUĂ ROMÂNILOR NE VA FI BINE : 

1 DACĂ NE AJUTĂM ȘI NE PROMOVĂM VALORILE, MĂ REFER LA CELE DE PRIM RANG, CARE AU CEVA DE SPUS,  NU LA MEDIOCRITĂȚILE CARE SE ÎNGHESUIE SĂ FIE ÎN FRUNTE, 

2 DACĂ NOI, PATRIOȚII ROMÂNI, NE AJUTĂM ÎNTRE NOI, 

3 DACĂ FACEM MĂCAR O PICĂTURĂ DE BINE PENTRU POPORUL ACESTA, CĂCI PICĂTURILE SE VOR  ÎNSUMA..

 Vă propun să colaborăm și să rămânem în legătură! Spuneți-mi vă rog eu cu ce vă pot ajuta.

 Domnul și maica Domnului să ne ajute să facem numai bine în viața aceasta.

 Cu enormă prețuire, al dumneavoastră Ștefan Dumitrescu.
 18.09.2016







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu