luni, 14 noiembrie 2016

Cum sa comanzi organele... !






Cum sa comanzi organelor interne cu ajutorul degetelor!

How to order, control your internal organs using your fingers...


Nu este nevoie sa îți umpli corpul cu medicamente pline de chimicale, având în vedere ca există metode mai sigure și naturale de alinare a durerii. Reflexologia pretinde că fiecare punct din corpul nostru este conectat cu mâinile noastre.
Degetul mare este conectat cu plămânii și inima. Dacă bătăile inimii sunt galopante, freacă degetul mare și trage-l. Bătăile inimii ar trebui să se calmeze.
Degetul arătător este conectat cu stomacul și colonul. Pentru a scăpa de constipație sau de durerile abdominale, apasă-l și freacă-l timp de un minut, înainte de a trage de el. Ar trebui să te simți mai bine, în scurt timp.
Degetul mijlociu se află în legătură cu intestinele subțiri, cu inima, sângele și sistemul respirator. Ori de câte ori te simți amețit, sau îți este greaţă sau suferi de insomnie, întinde degetul mijlociu și freacă-l.
Inelarul are o semnificație aparte pentru starea de spirit. Pentru a preveni depresia, doar masează degetul.
Degetul mic este relaționat rinichilor, precum și durerilor de gât și de cap. Masează-l și te vei simți mult mai bine.
Palmele se găsesc în legătură directă cu sistemul nervos. Pentru a-ți proteja starea ta psihică, pur și simplu bate din palme. În acest fel, circulația se va îmbunătăți, și te vei simți mult mai bine.


How to order/control your internal organs using your fingers? It takes but one minute !!

No need to fill your body full of chemicals with drugs, given that there are safer ways and natural pain relief. Reflexology claims that every point in our body is connected with our hands.
-The thumb is connected to the lungs and heart. If you are galloping heartbeat, rub your thumb and pull it. Heart rate should calm down.
-The index finger is connected to the stomach and colon. To get rid of constipation or abdominal pain, click it and rubbing it for a minute, before pulling him. Should you feel better soon.
-The middle finger is connected with the small intestines, heart, blood and respiratory system. Whenever you feel dizzy or nauseous or you suffer from insomnia, stretch the middle finger and rub it.
-Ring finger has a special significance for the mood. To prevent depression, just rub your finger.
-Little finger is related kidney and sore throats and headaches. Rub it and you'll feel much better.
-The palms are directly related to the nervous system. To protect your psychic condition, simply clap their hands. In this way, the circulation will improve, and you'll feel much better.


Vortexul Carpatic (2)

Având în vedere faptul că în zona noastră geografică se manifestă o astfel de deschidere energetică de vibrație ridicată, ar fi păcat să nu ne folosim de ea! Problema este că această energie are un grad de vibrație mult prea înalt - nu orice fel de energie hrănește inima Geei, iar câmpul energetic colectiv al oamenilor are un grad de vibrație mult mai coborât. Prin urmare, este nevoie de o formă de captare și apoi realizată o coborâre în vibrație a acestei energii, pentru a fi folosită de către oameni.
Pentru realizarea joncțiunii dintre vortex și câmpul morfogenetic uman local, va trebui să există o conlucrare între noi și entitățile care veghează această zonă. Adică dacă facem noi un pas, fac și ei un pas! Nu merge altfel!
Tehnica pe care Ral mi-a propus-o este relatată mai jos. Ea presupune atât lucrul cu cele două tehnici precum și rezonanța și sincronicitatea!
În perioada următoare se va lucra doar pe traseul care cuprinde matricea carpatică (precum în figura de mai jos)! Tehnică de lucru este o combinație între fenomenul de inducție vibrațională și generarea de energie prin fenomenul de tip Merkaba! Spre deosebire de inducția electromagnetică, aici se va lucra cu o spiră octogonală, iar câmpul este unul vibrațional. Merkaba presupune rotirea in sens invers a două energii, generând astfel un câmp vibrațional-energetic!
Vortexul anahatei planetare, fiind o bandă energetică purtătoare de înalte vibraţii, poate avea, pe lângă rolul de protecţie şi purificare, şi altele, extrem de importante, pentru această zonă geografică. Ea poate hrăni cele mai înalte aspecte ale sufletului nostru, alimentează tot ce e mai bun și mai frumos în noi. Alimentează virtuțile, ajută la eliberarea de energii uzate, vindecă, armonizează, amplifică, potențează etc.
După cum se poate observa, „octogonul ezoteric” cuprinde în totalitate vortexul anahatei planetare din zona românească, precum şi cea mai mare parte din matricea carpatică. Nu degeaba anumite oraşe au fost luat fiinţă într-o anumită geometrie.
Deși în ultima carte am scris că ar fi indicat să fie angrenate câteva mii de persoane, pot afirma acum că nu este nevoie de o asemenea implicare! Vibrațiile au crescut suficient de mult astfel încât un singur om să poate forma un punct nodal în octogon! Important este ca aceia care doresc să participe la meditație-exercițiu să activeze în centrele din figura de mai jos, la unison. Pentru o mai bună sincronizare (și nu numai), se va lucra în fiecare zi de luni, între 21 și 21:15! Prima dată vom lucra pe 9 mai! Cei care vor dori să participe, vor trebui să-şi formeze intenţia pentru inducție și generare, apoi să lucreze conform protocolului.
Octogonul este simbolul sacru care facilitează echilibrul dintre cer şi pământ. Este simbolul abundenţei, echilibrului, al rozei vânturilor (patru direcţii cardinale şi patru intermediare), veşniciei (cifra 8 aşezată în plan orizontal este simbolul infinitului). De remarcat că octogonul s-a păstrat în tradițiile populare, puțin codificat, în foarte multe locuri – pătrat și cruce, pătrat și patru linii, cruce și patru puncte, steluță formată din opt linii, romb și cruce, romb și patru linii etc.
În ezoterism, numărul opt este numărul Christului Cosmic. La chinezi, este asociat cu Universul! La egipteni, era numărul care simbolizează armonia Universului! Chiar și prin simpla vizualizare a octogonului se poate facilita regenerarea, întregirea, renaşterea, diversitatea, prosperitatea, transformarea, conexiunea cu infinitul!



Discurile albastre reprezintă orașele care formează octogonul ezoteric: Bucuresți, Galați, Iași, Cernăuți (zona poate fi compensată de orașele Suceava și Rădăuţi), zonă din Ucraina (poate fi compensată de orașele Satu Mare, Baia Mare, Sighetul Marmaţiei), Oradea, Reșița, Craiova.

Locaţiile indicate cu pătrate galbene sunt pentru oraşele: Câmpulung Moldovenesc, Sf. Gheorghe, Braşov, Curtea de Argeş, Predeal, Azuga, Bușteni, Sinaia, Tg. Jiu, Câmpulung, Abrud, Brad. Alte locaţii relativ bune sunt: Vatra Dornei, Piatra Neamţ Bălan, Miercurea Ciuc, Rm. Vâlcea, Piteşti, Uricani.

Aceștia sunt cei aflaţi sub vortex; se vor poziţiona cu faţa îndreptată în direcţia de “curgere”. Cei din Câmpulung Moldovenesc vor avea faţa îndreptată spre Sud-Sud-Est; cei din Sf. Gheorghe, spre SSV; cei din Braşov, spre SV; cei din orașele de pe Valea Prahovei, spre SV; cei din Curtea de Argeş, spre VVS; cei din Tg. Jiu, spre NV; cei din Brad-Abrud, spre NE.

Pentru început, se va avea în vedere același protocol ca la transmisii:

1. Relaxare fizică, relaxare emoțională, detașare de cotidian.

2. Aduceți în memorie amintirile în care ați simțit cel mai intens iubirea față de cei din jur. Nu contează personajele, poate fi față de partenerul de viață, față de anumite persoane din tinerețe, față de frați, părinți etc.

3. Aduceți în memorie amintirile în care ați simți cel mai clar îmbrățișarea divină - când ați simțit o stare de fericire și armonie fără a avea aparent legătură cu oamenii, fără să fi câștigat ceva sau care să aibă legătură cu exteriorul. Adesea, aceste momente apar în timpul meditațiilor, în natură, în rugăciuni, sau pur și simplu...

4. Vizualizați că ați atins deja cel mai mare potenţial al vostru, adică ați materializat sinele înalt. După cum se știe, sinele înalt este potențialul cel mai mare pe care îl putem realiza în această viață, din toate punctele de vedere (trup, minte și suflet). 

5. Revărsați din inima voastră cele mai pure sentimente de iubire față de toți oamenii, indiferent de rasă, religie, culoarea pielii, nație, etichetă socială etc.

6. Vizualizați că trăiți deja într-o lume de vis, fără niciun fel de conflict; o lume plină de iubire, pace, armonie.

7. Vizualizați că deja s-a realizat contactul cu alte civilizații extraterestre, iar relațiile sunt bazate pe respect, iubire și armonie.

Alocați 30-60 secunde pentru fiecare din punctele de mai sus! Parcurgând acești șapte pași, vibrația voastră va crește suficient de mult încât să nu vă afecteze niciun fel de bruiaj sau interferență telepată negativă, atât din exterior cât și din interior (tulburările minții și ale sufletului)!

Cei din orașele care formează octogonul, vor lucra cu următoarea tehnică:
- după protocol (ridicarea vibrațiilor) se vor poziționa în așa fel încât brațul stâng va fi în direcția orașului din stânga iar brațul drept către orașul din dreapta. Fața va fi deci spre interior! Pe inspir, se va capta lumina (energia, vibrația iubirii) trimisă de către cei din orașul aflat la stânga, se va amesteca cu lumina (energia, vibrația iubirii) din propria ființă (inimă) și apoi, prin expir, se va difuza către orașul din partea dreaptă (prin brațul drept).

Să luăm, de exemplu, orașul Galați. Poziționarea va fi spre VVN. Brațele vor fi ținute pe orizontal, la un unghi de circa 135 grade. Pe inspir, se va primi lumină (energie, iubire) prin brațul stâng (din București), iar pe expir (după ce va trece prin inimă, impregnându-se cu vibraţia de iubire a fiecăruia) prin braţul drept, se va trimite către Iași (celălalt punct al octogonului). Și tot asa... Se va forma un cerc de lumină care va înconjura matricea carpatică!

Cei aflaţi pe direcţia vortexului vor lucra în felul următor. Vor cere propriului sine divin să le ofere o sferă cristalină prin care vor capta energia benzii vortexului. Ea va fi primită chiar înainte de a termina cererea! Sfera va fi de mărimea unei mingi de tenis! Apoi se va vizualiza sfera în zona centrală a plexului cardiac, timp de câteva zeci de secunde, după care o vor culisa pe direcția minte-inimă de 10-20 ori (ca la transmisii). Apoi o vor direcționa în mijlocul creierului (glanda pineală) și se va programa în felul următor: cu atenția îndreptată atât pe sferă, cât și pe chakrele Anahata și Ajna, se va spune, cu vocea interioară, cu putere, de 4-5 ori ”te duci în banda vortexului și îmi trimiți energia sa”. Apoi sfera este lăsată să se ridice în bandă!

După ce sfera a ajuns la bandă (fracțiuni de secundă), imediat va prelua energia vortexului și o va transmite către emitent. Se va capta energia benzii prin creştet (chakra Sahasrara), se va direcţiona spre inimă şi apoi prin braţe se va difuza în afară. Braţele vor fi ţinute lateral; se va forma o cruce între traseul vortexului şi braţe. Se va vizualiza o lumină aurie ieşind prin palme şi degete, asemenea unor puternice lanterne.

Vor fi două curente de energie care se vor roti în sens invers. Cei din orașele de sub bandă vor capta, şi apoi direcţiona înspre afara traseului, o mică parte din energia vortexului, iar cei din octogon (prin crearea unui flux energetic de direcţie contrară) o vor dispersa uniform spre spaţiul românesc (chiar şi dincolo de graniţele noastre).

(va urma)


Cu ce MIRACOL ai fost inzestrat! Cele SAPTE DARURI ale Zilei de Nastere!
Ziua ta de nastere are o multime de lucruri sa iti zica pentru ca ai fost inzestrat cu un miracol al vietii. Afla care sunt cele sapte daruri ale Zilei de Nastere.
Unii s-au nascut cu miracolul vietii, altii cu miracolul iubirii, altii cu miracolul frumusetii. Care este miracolul tau? Care este darul divin personal care ti-a fost harazit inca de la nastere? Care este acel dar special cu care ai fost inzestrat inca din momentul nasterii tale si care te va calauzi de-a lungul existentei tale pe acest Pamant?

Cei nascuti Luni – Miracolul Cuvantului
Luni este o zi a inceputului, a cuvantului si a puterii de a incepe o actiune noua. Luni este o zi benefica pentru a-ti urma visurile si a le pune in practica. Ziua de Luni aduce cu ea libertate, libertatea cuvantului si a discursului. Nu ezita sa iti exprimi exuberanta, individualitatea, entuziasmul in fata celorlalti, chiar daca uneori ai tendinta de a te inchide in tine. Darul cu care te-ai nascut este darul Cuvantului, si el trebuie impartasit. El te va ajuta sa deschizi numeroase porti in viata. Ai abilitatea de a te face remarcat prin cuvant, fie el scris. Cuvantul tau influenteaza si schimba opinii, sprijina, pedepseste, dar ofera si afectiune si intelegere. Ai o mare putere de persuasiune, esti un bun orator si sti cum sa aplanezi conflictele.
                        
Cei nascuti Marti – Miracolul Vietii
Cei nascuti marti au fost inzestrati cu Darul Vietii. Viata este darul pe care trebuie sa-l respecte si sa-l aprecieze cat mai mult. Lectia lor de viata este aceea de a-si stapani instinctele, orgoliile si pornirile de agresivitate si a se bucura cat mai mult de viata. Trebuie sa invete sa acorde atentie si corpului fizic si energiei care le parvine din surse exterioare. Puterea lor vine din viata a tot ceea ce ii inconjoara.

Cei nascuti Miercuri – Miracolul Iertarii
Miecuri este o zi a continuitatii, a mobilitatii, a exprimarii, a informatiei, a cumpatarii, a puterii de a te adapta la zilele care vor urma. Miercuri mai este insa si o zi a iertarii, o zi a acceptarii si a impacarii. Este o zi in care ajungi la pace cu trecutul, pentru a face pace cu viitorul si a te integra la maximum in prezent. Este o zi benefica relatiilor cu ceilati pentru ca in aceasta zi conexiunile cu cei din jur se realizeaza pasnic, armonios si in ton cu vibratia universala. Daca te-ai angajat in conflicte in celelalte zile ale saptamanii, Miercuri este ziua ideala pentru a le dizolva. Cei nascuti Miercuri sunt inzestrati cu un dar care nu le este accesibil tuturor: Darul Iertarii. Chiar daca au exprerimentat momente si sentimente negative, au reusit sa treaca peste ele intelegand ca iertarea interioara este cheia catre pace si armonie.

Cei nascuti Joi – Miracolul Cunoasterii
Joi este ziua expansiunii, a elabararii, a auto-examinarii si a examinarii celorlalti. Ziua de Joi este benefica pentru a-ti largi orizonturile si a-ti imbogati cunostintele, invatand, asimiland si testand teritorii si domenii neincercate pana acum. Joi favorizeaza insusirea informatiilor si consolidarea lor. Joi este totodata ziua beneficiilor, a increderii, a generozitatii, dar si a incercarilor de a accede metodele cunoasterii interioare. Ziua de Joi aduce cu ea si o viziune aparte, un mod specific de a vedea si de a percepe lucrurile care au loc in exterior. Cei nascuti Joi au dobandit un har aparte: Harul Cunoasterii. Au o mare putere de intelegere a lucrurilor si o intuitie fantastica. Capacitatea lor de ajudeca situatiile este una superioara. Vad si simt ceea ce altora le scapa, reusind sa patrunda chiar si in acele straturi de sub suprafata spre care multi blocheaza accesul.

Cei nascuti Vineri – Miracolul Frumusetii si al Descoperirii de Sine
Vineri este ziua in care se celebreaza frumosul, iubirea de frumos, senzualitatea, bucuria de a trai. Vineri este ziua in care importanta acceptarii si a recunoasterii propriei valori in ochii celorlalti devine primordiala. Aceasta zi este asociata cu prietenia, cu talentul si cu aprecierea. Vineri este ziua in care iti constientizezi cel mai bine existenta simturilor. Vineri este o zi benefica artelor frumoase, placerii, flirtului, cooperarii, indragostirii si construirii de relatii. Cei nascuti intr-o zi de Vineri sunt inzestrati cu un dar aparte: Darul de a putea vedea Frumusetea din lucruri, darul de a vedea frumusetea din ceilalti oameni, incercand sa o descopere si sa o valorifice si pe cea din interiorul lor. Acesti oameni s-au nascut cu talente aparte pe care este bine sa le puna in valoare. Aceste talente, fie ele legate de muzica, pictura, dans, etc., aduc lumina si frumusete in vietile multora.

Cei nascuti Sambata – Miracolul Curajului
Sambata este o zi a deciziilor, a dedicarii, a sacrificiilor, a autoimpunerii, a restrictiei si a tacerii. Sambata este o zi benefica analizarii scopurilor si actiunilor tale si a replanificarii lor. Sambata aduce cu ea obiectivitate si luciditate, si atunci cand vine vorba de analizarea de sine. Totodata Sambatata este conectata la ideea de repect, de stabilitate, de asumarea consecintelor actiunilor tale. Totusi, Sambata si si ziua in care incerci sa schimbi ceea ce ai facut gresit. Nu este puti lucru sa ai curajul, sa ai indrazneala, sa ai vointa si sa ai puterea de a nu ceda. Cei nascuti Sambata au aceste lucruri. Ei s-au nascut caracterizati de Miracolul Curajului. Iar ambitia si dorinta de a reusi ii pot impulsiona sa ajunga pe drumuri pe care nu a mai ajuns nimeni inainte. Curajul le da celor nascuti Sambata noroc in viata si reusita in ceea ce si-au propus. Nu se dau batuti cu una cu doua, iar atunci cand sunt loviti, se ridica si merg mai departe pe drumul pe care stiu ca trebuie sa mearga.

Cei nascuti Duminica – Miracolul Iubirii
Duminica este o zi a plenitudinii, a implinirii, a finalizarii. Este totodata o zi a creatiei si a inspiratiei, o zi in caremintea si sufletul ating satietatea si simt nevoia repausului. Duminica este o zi benefica relaxarii si reincarcarii energetice si spirituale, este o zi caracterizata prin echilibru, pace si relatii calde cu cei dragi. Cei nascuti Dunica au venit pe lume cu darul care este, probabil, cel mai de pret dintre toate darurile: Iubirea.Au o mare capacitate de iubire, iar iubirea lor se rasfrange asupra persoanelor care se afla in jurul lor. Sunt veseli, sarmanti precum razele de soare, alina, domolesc, binedispun, aduc cu ei si imprastie optismul oriunde se duc. Au harul de a aduce zambetul pe chipurile celor din jur si de a le lumina ziua. Unii dintre acestia poseda si simtul umorului.


10 moduri de a-ti alcaliniza corpul chiar azi

Aciditatea a fost corelata cu durerea, excesul de greutate si cu alte mari probleme de sanatate. Din fericire, a-ti face corpul mai alcalin (opusul aciditatii), este usor.Iata 10 moduri de a-ti alcaliniza corpul pentru mai multa energie si vitalitate:

1. Incepe-ti ziua cu un pahar mare de apa cu sucul unei lamai intregi, proaspat stoarse. Desi lamaia poate parea acida, ea are efectul opus asupra corpului, pe masura ce acesta o metabolizeaza. La acest pahar poti adauga un strop de sare de mare! Sarea naturala(nu cea iodata) contine micro-minerale alkaline.

2. Mananca o salata verde mare, tavalita prin suc de lamaie si ulei de masline. Verdeturile sunt printre cele mai bune surse de minerale alcaline, precum calciul si magneziu. 

3. Gustareste-te cu migdale crude, nesarate. Migdalele sunt pline de minerale naturale alcaline precum calciul si magneziul, care ajuta la echilibrarea aciditatii simultan cu echilibrarea nivelului de zahar din sange. Cauta migdale de calitate!  
                                                                                         
4. Bea un smoothie cu lapte de migdale si fructe de padure, cu o suplimentare de putere verde precum spirulina, clorofila sau alte verdeturi. Alege laptele de migdale in locul celui de vaca, intrucat cel de vaca este formator de acid. Citeste mai multe in articolul:  Laptele, aliment miracol sau otrava!                                                                                                                                            
5. Fa o plimbare in mers alert sau alt fel de exercitiu fizic. Exercitiile fizice ajuta la evacuarea reziduurilor acide, astfel incat corpul tau sa le poata elimina cat mai usor.

6. Respira adanc. Ideal, alege un loc care are aer proaspat, bogat in oxigen. Si, imi pare rau Febreze, Glade, si alte asa-zise “improspatatoare de aer”: aerul plin de aceste miresme nu este cel despre care vorbesc aici. 
                                                                                                                   
7. Renunta la carne macar pentru o zi... sau mai mult daca vrei. In timpul metabolizarii carnii, exista reziduuri acide care sunt lasate in urma.

8. Sari peste desertul plin de zahar sau bautura carbogazoasa dulce. Zaharul este unul dintre alimentele cele mai acidifiante pe care le consumam. Ai nevoie de peste 30 de pahare de apa doar pentru a neutraliza aciditatea UNEI cutii de cola. 
                                                                    
9. Adauga mai multe legume dietei tale. Nu, cartofii nu se pun. Dar cartofii dulci sunt o alegere buna (doar daca nu ii tavalesti prin indulcitori sau unt). Asparagusul, dovleceii, ardeii si alte legume sunt de asemenea alegeri excelente. 
                                                                                              
10. Germineaza. Adauga mai multi germeni dietei tale. Ei sunt extrem de alcalinizanti si supraincarcati cu nutrienti si enzime sporind energia.

Fii recunoscator pentru ce ai, roaga-te, mediteaza. Este dovedit ca astfel de trairi pozitive alcalinizeaza corpul, in timp ce sentimente de ura, invidie, gelozie, etc., il acidifica.


Sursa: Prof. Valentina Lupu












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu