vineri, 12 mai 2017

Gala laureaților Concursului Internațional de Pian „Arthur Rubinstein”
Comunicat de presă
Gala laureaților Concursului Internațional de Pian
 „Arthur Rubinstein”, Ierusalim, IsraelInstitutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni, în parteneriat cu Academia de Muzică și Dans din Ierusalim, va organiza pe 17 mai 2017, în Sala Auditorium a hotelului internațional YMCA (JIY) din Ierusalim, Gala laureaților Concursului Internațional de Pian „Arthur Rubinstein”. Evenimentul constă într-un recital de muzică clasică susținut de câștigătorii Concursului Internațional de Pian „Arthur Rubinstein”, tineri evrei cu origini românești implicați activ în promovarea culturii românești în Israel.
Gala laureaților Concursului Internațional de Pian „Arthur Rubinstein”, destinată comunității evreilor de origine română din Israel, este organizată la solicitarea reprezentanților comunității de evrei originari din România stabiliți în Israel și are drept scop cultivarea sentimentului de apartenență la cultura română și al simțului de unitate a comunității în statul de reședință.
Concursul Internațional de Pian „Arthur Rubinstein” reprezintă o punte de lansare pentru unii dintre cei mai talentați muzicieni, precum Emanuel Ax, Gerhard Oppitz, Ferenc Vizi, Daniil Trifonov, Daniel Petrică Ciobanu și alții.12 mai  2017
Departamentul de Comunicare
Institutul “Eudoxiu Hurmuzachi“ pentru Românii de Pretutindeni
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni
Telefon   004 021 310 26 98
Fax         004 021 310 15 36
Email comunicare@ieh.ro si office@ieh.ro
www.ieh.ro
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu