luni, 11 februarie 2019

MAIA MORGENSTERN si ADRIAN MUNTEANU LA TORINO




MAIA MORGENSTERN si ADRIAN MUNTEANU LA TORINO


La inițiativa și în organizarea CENTRULUI DE CULTURĂ ȘI TRADIȚIE ROMÂNEASCĂ din Torino, Italia, se va desfășura în perioada 21-23 februarie 2019 un ciclu de manifestări dedicate "ZILEI INTERNAȚIONALE A FEMEII".

Joi, 21 februarie 2019, are loc conferința internațională “UOMINI CHEAMANO LE DONNE” la Palazzo Lascaris. Conferința își propune să analizeze emanciparea femeii moderne precum și contribuția bărbaților la diminuarea fenomenului de violență la care sunt supuse femeile din ziua de astăzi. În cadrul conferinței, poetul Adrian Munteanu, va susține un microrecital din sonetele sale de dragoste.

Vineri, 22 februarie 2019, la Institutul Social din Torino, actrița Maia Morgenstern va avea un dialog cu membrii comunității românești și va prezenta un recital cuprinzând poezii de Tudor Arghezi si un Jurnal al Reginei Maria.


Sâmbătă, 23 februarie 2019, în sala de conferințe a Centrului de Cultură și Tradiție Românească din Torino, copiii școlii românești și părinții acestora sunt așteptați la o întâlnire cu poetul Adrian Munteanu, autor a 365 de basme în versuri și interpret al acestora în recitalul intitulat "Povești fără sfârșit."







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu