luni, 25 februarie 2019

VESTI de la ROMANI + Artoteca + TORINO - conferinta internationala




Colegiul Economic "Anghel Rugină" Vaslui – Locul I * Tenis de masă

 Sȃmbătă, 23.02.2019, la Bȃrlad, s-a desfășurat  faza județeană la tenis de masă din cadrul O.N.S.S.

Eleva Enache  Ștefana de la  Colegiul Economic „Anghel Rugină” Vaslui,  a obținut locul I  și va reprezenta județul Vaslui la faza finală pe țară, care va avea loc la Covasna ȋn luna aprilie.

Elevul Aporcăriței  Adelin, la același concurs a obținut locul  II.

Tot sȃmbătă, 23.02.a.c, la Vaslui s-a desfășurat faza județeană la fotbal, din cadrul O.N.S.S.

Echipa reprezentativă a Colegiului  Economic „Anghel Rugină” Vaslui,  a obținut locul II.


Felicitări tuturor copiilor, domnului profesor Anușca-Doglan Cristian care mulțumește conducerii școlii, doamnei director, prof. Daniela Popescu  și tuturor colegilor, pentru susținere.


 Mult succes la finala pe  țară!




„Transpunere”, expoziție de pictură și sculptură la Artoteca Bibliotecii Metropolitane București






TORINO - conferinta internationala "Uomini che amano le donne"


MANIFESTĂRI ROMÂNEȘTI LA TORINO

Centrul de Cultură și Tradiție Românească din Torino a ieșit din spațiul școlii și a propus trei zile de evenimente. Primul dintre ele a fost conferința internațională UOMINI CHE AMANO LE DONNE (BĂRBAȚI CARE IUBESC FEMEILE) desfășurată la Palatul Lascaris. Invitatul special al conferinței a fost poetul Adrian Munteanu








Poete minunat, Adrian Munteanu,
Te ascultăm și te vedem cu drag și admirație pe tine, cel carele contribui cu arta ta la prezentul României în lume !
    Cu multă stimă, 
Melania Rusu Caragioiu


Stimați iubitori de artă și frumos,

Vă informăm că începând din luna martie, activitatea casei de licitații ARTMARK se va desfășura sub marca aniversară A10, cel mai nou membru al grupului ARTMARK, în consecință am actualizat și politica noastră de confidențialitate pentru de a asigura cele mai înalte standarde de protecție a datelor dvs. cu caracter personal.

Așa cum v-am obișnuit, tratăm aspectele fine ale comerțului cu artă cu discreție, astfel că dorim să confirmăm actualitatea datelor dvs. de contact (numele, prenumele, codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, telefon, adresă, adresă de email), precum și consimțământul dvs. expres cu privire la utilizarea acestora pentru comunicarea newsletter-ului, precum și al altor mesaje cu conținut cultural și/sau comercial, pentru încheierea sau executare de contracte încheiate sau ce ar urma să fie încheiate cu dvs., protejarea intereselor legitime ale dvs., ale grupului ARTMARK (Artsafe, Artmark Historical Estate, Pavilionul de Artă Artsafari, Artgames, Centrul Cultural Artsociety, Artmark Exclusive, Institutul de Management al Artei Artmark, Art Boutique - Dependent de Artă, Lavacow - Online Art Auctions), dar și ale clienților săi (cum ar fi: prevenirea fraudelor, menținerea securității bunurilor, conformarea cu dispozițiile legale imperative). Datele solicitate sunt comunicate numai angajaților cu atribuții în îndeplinirea scopurilor mai sus menționate, iar dvs. aveți următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la rectificare (completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete), dreptul la restricționarea datelor, dreptul de opoziție, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dreptul de a vă plânge ANSPDC.

Primiți acest email pentru că anterior ați solicitat și/sau ați fost de acord cu astfel de comunicări din partea ARTMARK. În măsura în care doriți să primiți în continuare astfel de mesaje și sunteți de acord cu accesarea datelor dvs. mai sus menționate de A10, în scopurile listate mai sus, nu este nevoie să faceți nimic. Dacă însă, din orice motiv nu mai doriți să primiți astfel de comunicări din partea grupului ARTMARK, sau înțelegeți să vă opuneți la accesarea datelor de către A10, respectiv să vă exercitați vreunul din drepturile mai sus menționate în legătură cu datele dvs. personale puteți face acest lucu aici.
Dacă nu puteţi citi acest email, vizualizaţi-l în browser.
Primiţi acest email deoarece la un moment dat aţi solicitat primirea ofertei noastre şi v-aţi exprimat acordul pentru a primi astfel de comunicări din partea www.artmark.ro.

Galeriile Artmark
Str. C.A. Rosetti nr. 5
sector 1 Bucureşti 010281

Tel./Fax: +4021 210 30 16/15











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu