sâmbătă, 24 august 2019

Feudalismul actual moldo-valah / 101 / 102 / tiganizarea / opinii - destructurarea Romaniei




Feudalismul actual moldo-valah / 102 / destructurarea Romaniei


statului democratic postrevolutionar in viziunea unui Anonimus pe internet:

1. Manelizarea intensivă a populației, masterchefizarea, telenovelizarea, neversizarea.

2. Slăbirea continuă a calității actului de învățământ: alocarea sub nivelul de 6% din PIB prevăzut prin lege, salarii mici pentru profesori în scopul de a îndepărta oamenii valoroși din învățământ, încurajarea dezordinii din școli și instigarea la abolirea respectului față de corpul profesoral.

3. Promovarea agresivă a non-valorilor (”Las Fierbinți”, vedete de mahala tabloidă, invitați agramați în emisiunile TV), a traiului ”pe picior mare” fără muncă, ridiculizarea continuă a celor care se chinuie să învețe ceva, orice, care știu să facă ceva foarte bine, orice.

4. Demonizarea religiei și a valorilor identitare românești, înlocuirea obiceiurilor și sărbătorilor neaoșe cu unele de import, ”cool”.

5. Distrugerea sistemului sanitar: alocări bugetare la limita subzistenței, închiderea de spitale, încurajarea exodului cadrelor medicale, blocarea posturilor din sistem, inocularea neîncrederii în medicii români și inducerea ideii de corupție generalizată; în nicio țară din lume nu mai există proporția covârșitoare a știrilor medicale negative față de cele pozitive în mass-media.

6. Depopularea României prin încurajarea masivă a emigrației, batjocorirea continuă a celor rămași în țară, inocularea unui sentiment de superioritate a diasporei.

7. Epurarea corpului magistraților și a întregii poliții prin pensionarea la vârste derizorii a cadrelor cu experiență, singurele capabile de a instrui tinerii intrați în sistem.

8. Transformarea INM dintr-un institut de perfecționat magistrați într-unul de spălare a creierelor viitorilor magistrați. Fenomenul ”magistraștag” al tinerilor procurori protestând pe treptele Curții de Apel este o consecință directă.

9. Transformarea DNA dintr-o instituție de combatere a corupției într-una de epurare a opozanților sistemului, populată cu cadre incompetente, recrutate fără concurs.

10. Supradimensionarea serviciilor secrete pentru a stăpâni orice încercare de opoziție și pentru a avea fonduri uriașe pentru propagandă (sumedenie de agenți acoperiți în presă sau doar cu ticăloșie sponsorizată) și pentru infiltrarea instituțiilor statului, de la cele judiciare, până la cele culturale și mediul de afaceri.

11. Desființarea poliției rurale și a sectoriștilor, ineficientizarea poliției prin centralizare.

12. Transformarea continuă a întregii media în instrument de promovare numai a știrilor negative (pe motiv că ele ”fac rating”, așa cere populația), amplificarea până la exasperare a modului românesc de a face mișto din orice, aruncarea cu fecale în orice este pozitiv, transformarea a tot ce este românesc sau patriotic în țintă de scuipat sau de bășcălie.

13. Înstrăinarea completă a resurselor naturale și a terenurilor agricole.

14. Dispariția bruscă a unor întregi ramuri industriale.

15. Împiedicarea cu orice preț a oricărui guvern de a investi în infrastructura critică: autostrăzi (în special cele transcarpatice care să lege provinciile istorice între ele), căi ferate obișnuite și de mare viteză.

16. Aruncarea în pușcărie sau lichidarea oricărei persoane care s-a opus eficient îndeplinirii oricăruia dintre punctele enumerate.

Orice minimă logică arată că o asociere de acest fel nu are cum să fie întâmplătoare. Rezultă că forțe extrem de puternice se află în spatele acestor schimbări programatice și care necesită sume uriașe de bani. Iar cine investește asemenea sume pe o perioadă de minimum 15 ani nu plănuiește lucruri care se vor întâmpla peste noapte sau săptămâna viitoare, ci lucruri care se vor infăptui pentru generația următoare. Adică pentru copiii noștri.

Viorel Roman: Destructurarea statului ortodox moldo-valah nu-i o noutate, totusi meritata readus in actualitate ca in preajma şi in războiul mondial existau alternativele: 1) Reich-ul urmărea dezmembrarea, apoi autohtonii urmau a fi împinşi spre Transnistria. 2) Anglo-saxonii percepeau blocajul “oraşului parazitar”, lipsa industriei, a infrastructurii, suprapopularea de la sate, analfabetismul şi propuneau: “Europa de Sud-Est ar trebui să treacă la industrializarea pe cont propriu, după «modelul rusesc» (nu neaparat comunism)”. Dar în final au cedat Estul Europei ortodoxo-comunistilor. 3) Moscova oferea moldo-valahilor o dictatura de dezvoltare, un model de depăşire a subdezvoltării, o formă a despoţiei, satrapei orientale, greco-bizantine, practicată deja de rusi in razboi cu succes, şi pentru tradiţiile ortodoxe de la Dunarea de Jos, sistem uşor implementat.

Proiectul ortodoxo-comunist

Stalin ocupa tara si pune la conducere agenţii săi evreii Ana Pauker, https://www.academia.edu/3217996/Zydokomuna._Evreii_si_comunismul_-_cazul_Romaniei_1944-1965_

Apoi interzice Biserica Unită cu Roma, legăturilor cu Vestul si reface structura statului despotic oriental, greco-pravoslavinic dupa un Plan, punctaj publicat de Andrew & Gordievski, KGB. Istoria secretă a operaţiunilor sale externe de la Lenin la Gorbaciov, Londra 1990, Bucureşti 1994:

5) Unificarea tuturor partidelor într-unul singur, avînd grijă ca toate rolurile cheie să revină acelor oameni care aparţin serviciilor noastre secrete.

6) De la conducătorii de organizaţii locale de tineret în sus, în poziţiile de conducere se vor repartiza oameni desemnaţi de serviciile noastre speciale. (…)

9) Se va urmări ca funcţionarii (exclusiv organele de securitate şi din industria minelor) să aibe retribuţii mici. Aceasta se va referi îndeosebi la sfera sănătăţii, justiţiei, culturii, respectiv la cei care deţin funcţii de conducere. (…)

12) Se vor exercita presiuni asupra serviciilor publice, în sensul ca acestea să nu acorde acte doveditoare ale proprietăţii asupra pămîntului.

13) Politica faţă de mica gospodărie ţărănească urmează acest curs pentru a o face pe cea particulară nerentabilă. După aceea trebuie începută colectivizarea. În cazul în care ar interveni o rezistenţă mai mare din partea ţăranilor, trebuie redusă împărţirea mijloacelor de producţie, repartizarea lor. Concomitent cu creşterea obligaţiilor de predare a cotelor. Dacă nici aşa nu se ajunge la rezultatul scontat, trebuie procedat ca agricultura să nu poată asigura aprovizionarea cu alimente a ţării, astfel ca necesarul să trebuiască acoperit din import.

14) Trebuie făcut totul ca hotărîrile şi ordinele cu caracter juridic, economic sau organizatoric să fie nepunctuale.

15) Trebuie făcut totul ca anumite cazuri să fie discutate concomitent de mai multe comisii, oficii şi instituţii, însă nici una dintre ele să nu aibă drept de decizie înainte de a se consulta cu celelalte. (…)

26) Punctualitatea transporturilor de orice gen trebuie perturbată. Trebuie popularizate discuţiile cu muncitorii care se ocupă de problemele actuale legate de producţie, respectiv cele care critică trecutul şi problemele locale. Nu se vor înlătura cauzele fenomenului în discuţie.

27) Luările de poziţie ale conducătorilor băştinaşi pot avea coloratură naţională sau istorică, dar acestea nu pot duce la unitate naţională. (…)

32) Trebuie extinsă birocraţia Statului, în cel mai înalt grad, în toate domeniile. Este admisă critica activităţii organelor administrative, însă nu se admite nicidecum scăderea numerică a personalului şi nici funcţionarea normală a aparatului birocratic.

35) Din şcolile elementare, de specialitate, dar mai ales din licee şi facultăţi, trebuie să fie înlăturaţi profesorii de valoare care se bucură de popularitate. Locurile lor trebuie să fie ocupate de oameni numiţi de noi, avînd un nivel de pregătire slab sau mediocru. În manualele de istorie nu trebuie amintit care dintre domnitori a servit sau a vrut să servească binele ţării. (…)

40) …campania de acuzare a naţionalismului şi şovinismului. Trebuie ca reprezentanţii Opoziţiei să fie închişi sau lichidaţi. (…)

44) Se va căuta ca acei care lucrează în diferite funcţii, indiferent cît de mici, să fie schimbaţi şi înlocuiţi cu muncitori de cea mai mică pregătire profesională, necalificaţi.

45) Trebuie ca la facultăţi să ajungă, cu prioritate sau în mod exclusiv, cei ce provin din cele mai joase categorii sociale, cei care nu sînt interesaţi să se perfecţioneze la nivel înalt, ci doar să obţină o diplomă.

După dezmembrare, R.P.R., R.S.R. si R.S.S. Moldova ajung sub ascultarea Patriarhului rus şi rusificate. Punerea în practică a planului de a creat „omul nou“ obedient, ortodox, dependet de furt si minciuna, singurele forme de protest, care i-au mai ramas dupa Cortina de Fier a Moscovei.

Dupa plecarea Armatei Roşie, conducerea superiora de partid si de stat ortodoxo-comunista moldo-valaha merge fireste pe linia Partidului Unic, rit, glie, neam, FRN, PMR, PCR, FSN, PDL, PSD in simfonie cu Biserica Mantuirii Neamului. vezi https://ioncoja.ro/viorel-roman-statul-la-romani/

https://www.academia.edu/27240914/Romania_2015
https://www.academia.edu/27240809/Romania_2030
https://www.academia.edu/23211833/BISERICA_-_STATUL_Romania_2016
http://www.clipa.com/a3551-Ghinionul-de-a-fi-moldo-valah-premize-si-7-teze.aspx
http://www.logossiagape.ro/2018/04/15/viorel-roman-stat-catolic-cu-popor-ortodox/
http://www.logossiagape.ro/2018/02/13/viorel-roman-razboiul-dintre-statele-paralele/
https://www.academia.edu/36408311/Stat_catolic_cu_popor_ortodox_Kopie.pdf

In conceptia occidentala, ortodocsii moldo-valahii n-au avut si nici nu au Stat, ci o imitatie mereu destructurata dupa cum observa anonimul de pe internet, dar mai aes in Planul KGB pus in practica brutal dupa 1944 si mai subtil, democratic dupa 1989.

1999, dialogul inceput de Fericitul papa Ioan Paul II la Bucuresti deschide calea refacerii unitati de credinta, modernizarii statului teocratic oriental moldo-valah, integrarii lui in civilizatia occidentala.

https://www.academia.edu/38582114/Viorel_Roman_feudalismul_actual_moldo-valahă
https://www.academia.edu/38590531/Razvan_Th_eodorescu_feudalismul_actual_moldo-valah_feudalismul_actual_moldo-valah_Viorel_Roman
https://www.academia.edu/38740477/Feudalismul_actual_moldo_valah_6_contiunarea_celui_ceausist
https://ioncoja.ro/viorel-roman-o-analiza-lucida/

2019, vizita papei Francisc la Bucuresti, Iasi, Blaj, Simleul-Ciuc deschide perspective optimiste. „Sa mergem impreuna!“, vor nu numai cei cinci milioane de romani care sau pus sub protectia Romei in occident. Acest indemn, „fara conditii“ al Papei e valabil pentru toti crestinii orientali, dupa ce vedem ca presedintele Vladimir Putin, seful Federatiei si Bisericii ruse, a fost in pelerinaj de sase ori la Roma, de trei ori la papa Francisc.

Toate drumurile duc la Roma!

http://www.mioritausa.news/opinii/vlad-corneliu-un-secol-hiper-religios/
https://www.academia.edu/23211919/Papa_Francisc_in_Romania_Bremen_Bucuresti_2015
http://www.asiiromani.com/2016/10/16/papa-francisc-in-romania-si-chestiunea-orientala/
https://valcea-turism.ro/prof-dr-viorel-roman-papa-francisc-romania-si-chestiunea-orientala/
http://bentodica.blogspot.de/2016/10/papa-francisc-in-romania.html
http://www.observatorul.com/articles_main.asp?action=articleviewdetail&ID=15278 http://www.observatorul.com/default.asp?action=articleviewdetail&ID=16136
http://www.observatorul.com/articles_main.asp?action=articleviewdetail&ID=14426

http://confluente.ro/viorel_roman_1476513721.html




Feudalismul actual moldo-valah / 101 / tiganizarea / opinii

… interlopii fac legea în toate orasele … acesti indivizi au sustinere în politica, politie, pentru ca îi finanteaza, îi protejeaza pe oameni din sistem care se ocupa de propriile interese si nicidecum de cele ale cetatenilor care iau votat … interlopii fac legea peste tot …
Romania a ajuns India. O tara de pupatori de moaste si interlopi in care daca te nasti intr-o casta ai toate sansele. Daca nu, nasol, emigrezi … Atat timp cat justitia si politia este populata de neamuri nu va fi Legea respectata, ea este mijlocul prin care clanuri cu epoleti fac averi si au o putere abuziva. O tara in care nu exista respectarea legii nu poate avea crestere economica, pentru ca nu exista increderea de a derula afaceri. Romania, lidera la prostitutie si trafic de persoane sau organe, a ajuns un stat esuat si va ajunge si mai rau … ca in Sudan, Nigeria sau Afganistan in care lideri tribali locali au armate si fac ce vor … Romania e in feudalism si va ajunge si mai rau: in epoca de piatra - de dat cu piatra in cap. Situatia este foarte grava …
… patrulater al mafiei si coruptiei : interlopi-magistrati-politisti-politicieni … pe interlopi ii stie toata lumea, dar cine sunt magistratii, politistii si mai ales politicienii care-i apara pe acesti interlopi? …
… nepotism … clanuri de judecatori, procurori, politisti, executori judecatoresti si notari. Oare cu cine s-au facut toate retrocedarile de dupa 1989? Cu cine s-a privatizat industria distrusa sistematic pentru a se vinde terenurile? Cine a legalizat devalizarea Romaniei? A fost pedepsit un singur ins pentru jaful organizat de 30 de ani? Atunci cand esti ruda si prieten cu toata lumea poti sa comiti orice abuz pentru ca se musamalizeaza.

https://ioncoja.ro/vechimea-clanurilor-interlope/
http://romaniamare.info/tiganizarea-romaniei/
https://ioncoja.ro/viorel-roman-statul-la-romani/
https://ioncoja.ro/viorel-roman-romania-stat-mafiot/
http://www.gandaculdecolorado.com/tiganizarea-romanilor/
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/article-tiganii-si-evreii-roman-2-119156594.html
https://octavpelin.wordpress.com/2014/07/02/harta-clanurilor-interlope-tiganesti-din-romania/

https://www.alternativenews.ro/2016/07/clanul-carpaci-detine-144-cladiri-de-patrimoniu-in-timisoara.html?fbclid=IwAR3l10Wqsd4NumyNaCypfckoi-XkFsCsY0RHRUhI2WzLEHi4HxXtBGL89N8










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu