miercuri, 3 aprilie 2024

Sucharit Bhakdi - „Vaccinarea - cea mai mare binecuvântare pentru bani și elitele lumii

 



„Vaccinarea - cea mai mare binecuvântare pentru bani și elitele lumii, pentru industria farmaceutică și politică”

Dr. Sucharit Bhakdi, Germania

03 Aprilie 2024

 

Vă invităm să citiți discursul Dr. Sucharit Bhakdi rostit în Parlamentul Germaniei. Concluziile rămân la aprecierea fiecăruia (Redacția).

 

„... Vaccinarea s-a dovedit a fi cea mai mare binecuvântare pentru bani și elitele lumii, pentru industria farmaceutică și politică. Ei și-ar putea urmări propriile interese, sub sloganul comun «Totul pentru sănătatea publică, totul pentru bunăstarea publicului larg». Pentru a atinge acest obiectiv, au creat O.M.S. Acest popor ne-ales în mod democratic, practic o asociație privată care este în proces de a câștiga putere asupra sistemului de sănătate în cele 190 de state membre”.

 

Kevin McKer nan a descoperit că acest pas crucial de îndepărtare a ADN-ului plasmidic nu a fost efectuat cu conștiință. Au fost găsite cantități uriașe de ADN plasmidic în formă ambalată. Acest lucru a asigurat livrarea lor cu succes în celule. Descoperirea lui Kevin a fost acum confirmată în alte câteva laboratoare, tot în Germania. Cantități mari de contaminare cu A.D.N. au fost găsite în toate cele 27 de loturi examinate până acum. În urmă cu patru săptămâni, autoritatea medicală canadiană a confirmat chiar descoperirea A.D.N.-ului plasmid. Cu toate acestea, autoritatea nu vede acest lucru drept un motiv suficient pentru a retrage aprobarea. Apropo, întrebare pentru publicul interesat, autoritatea germană responsabilă, Întrebare : Institutul «Paul Ehrlich» din cadrul Ministerului Federal al Sănătății a efectuat măsurători științifice fiabile?

 

Răspuns: nu! Nu până în ziua de azi.”

 

„Cine nu a auzit despre misterioasele decese cardiace subite care au loc în întreaga lume ? Sunt doar vârful unui aisberg . Bolile de inimă cauzate de vaccinări sunt pe ordinea de zi a tinerilor și bătrânilor deopotrivă. Din fericire, pentru a salva onoarea științei germane, renumiți patologi s-au ridicat și au efectuat primele lucrări de cercetare din lume, care au descoperit legătura dintre vaccinare și afectarea severă a organelor. Profesorul Arne Burkhardt, care recent a murit tragic într-un accident, și dragul său prieten, profesorul Walter Lang , care v-au vorbit astăzi. Dr. Michael Mörz din Dresda și renumitul profesor Peter Schiermacher, director al Institutului de Patologie de la Universitatea Heidelberg. Datorită muncii lor, acum este dovedit științific. Și așa se spune în această lucrare a grupului lui Peter Schiermacher, „Literal, s-a dovedit fără îndoială că vaccinarea poate duce la miocardită fatală”.

 

 Oricine laudă vaccinurile A.R.N. ca fiind sigure și eficiente, oricine susține că vaccinarea cauzează rareori efecte secundare grave este fie incredibil de ignorant, fie infinit de rău. Ei comit o crimă. La fel ca toți cei care în mod activ sau pasiv urmăresc și susțin această vaccinare. Pentru că acum este dovedit științific că vaccinarea poate avea doar efecte negative și asta într-o măsură care pune viața în pericol.

 

---------------------------------

Sursa - https://www.globalresearch.ca/video-dr-sucharit-bhakdi-german-parliament-vaccination-turned-out-greatest-blessing-money-world-elites-pharmaceutical-industry-politics/5853314 - 12 noiembrie 2023.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu