sâmbătă, 10 martie 2018

BREMEN - Romania si Europa parteneri inegali


Dupa Congresul PSD,

Romania si Europa parteneri inegali, care se straduiesc sa asunda sub pres ce stie tot satul global.

Dupa vizita istorica a Sfantului Ioan Paul II la Bucuresti, vin oficialitatile UE/NATO si in 2007, fara sa indeplineasca criteriile, Romania ortodoxa e acceptata generos, integrata cu drepturi aproape depline in civilizatia catolica, tot asa, cum dupa Razboiul Crimeei si Razboiul Mondial, occidentalii au hotarat Unirea Principatelor, Marea Unire si integrarea in civilizatia apuseana, impotriva Rusiei pravoslavnice si ortodoxo-comunista, mereu in pozitia de a invada Europa.

Fara refacerea unitatii crestine cu Roma, Romania, Bulgaria, Grecia, Cipru, 45 de milioane de ortodocsi integreaza normele, valorile si traditia catolica, milenara a Sfantului Imperiu Roman de Natiune Germana, codificata in acquis / drepturile si obligațiile statelor Uniunii Europene. In Sfantul Imperiu ortodocsii erau tolerati, poate si de aceea rezultatele de pana acuma sunt modeste. Grecii sunt faliti, bulgarii nu stiu ce-i acquis-ul, moldo-valahii, care n-au facut parte din Sf. Imperiu, ca ardelenii uniti cu Roma, distrug industria, irigatiile, vand pamanul la straini si se bajenit in vest, pe locul doi in lume, dupa Siria in razboi civil.

Inainte de intalnirea cu Bush la Malta, la Roma, Sf. Ioan Paul II ii atrage atentia lui Gorbaciov sa nu se grabeasca, pentru ca adaptarea mentalitatilor celor rupti de lume in Lagarul ortodoxo-comunit, la cerintele globalizarii, cere timp. Sfat desconsiderat si la Congresul partidei ortodoxo-socialiste moldo-valahe PMR, PCR, FSN, PSD, care decide brusc ca tara va fi a opta putere a Europei in 2040, dar trece cu vederea generozitatea Sf. Ioan Paul II, ca Papa Francisc nu mai vine la Centenar, bajenirea a cinci milioane la catolicii dn Italia, Spania etc., trece cu vederea necesitatea refacerea unitatii de credinta cu Roma, conditio sine qua non a egalitatii, a acquis-lui. In acest context rupt de realitate, Adrian Severin vede in Congresul PSD „o butaforie ipocrită menită a acoperi lupta nemiloasă pentru putere într-o țară fără putere“. Rupta in state paralele ilegale in razboi, cat mai rezista o astfel de tara? Inca doi ani, cu speranta ca se inseala fostul ministru de externe, deputat PSD si in Parlamentul European.


http://flux.md/articles/reprezentantii-nostri-intre-dadaism-suprarealism-si-absurd
http://www.logossiagape.ro/2018/02/13/viorel-roman-razboiul-dintre-statele-paralele/
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2015/09/statul-roman-stat-mafiot.html
http://viorel-roman-bremen.over-blog.de/2018/01/leviathan/nr.87.html
https://gradinaculecturi.wordpress.com/2017/04/12/dr-viorel-roman-semnele-vremiispre-est-sau-vest/
www.viorel-roman.ro
Timisoara la 10 martie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu