duminică, 26 septembrie 2021

Adrian Cacovean - Ne așteaptă vremuri grele!

 



Ne așteaptă vremuri grele!

Dr. Adrian Cacovean

26 Septembrie 2021

 

Dacă te uiți la avertizările venite de la chiar producătorii de vaccinuri, constați că acei oameni sunt cinstiți. Ei nu au vrut să facă cercetare pe oameni și să transforme omenirea în șobolani de experiențe medicale. Numai că au venit politicieni și doctori și pacienți peste ei să ceară salvarea prin vaccinare pentru nebunia lor după bani! Și au cerut statele lumii să înceapă experimentul vaccinal fără respectarea etapelor, cercetarea îmbinată cu tratamentul.

 

Noi, guvernele suntem responsabili prin șulfele noastre din guvern, presă, informații, sponsorizate de această industrie, că am transformat omenirea în rezervor de cobai.

 

În afară de a ne masca, baricada în casa noastră, retrage din societate, din familie, din biserica noastră, din lume, de a construi ziduri între noi, chiar nu am putut face nimic.Închiderile de anul trecut erau din cauză că nu exista vaccin.

 

Nici masca și nici starea de urgență nu a funcționat din cauza lipsei de vaccin (?)

 

Anul acesta a apărut vaccinul experimental fără număr, la liber, chiar cu stimulente de tip electoral (mită oficială cu mititei, bonuri de masă etc. - n.r.). Mulți s-au înțepat de bună voie, alții de nevoie, să poată merge la serviciu, (obligați de instituțiile de stat și/sau de firmele priovate - n.r.), alții ca să nu aibă probleme, mulți chiar cu două feluri de vaccin ca să fie siguri… Vrăjeala cu imunitatea mai slabă la vaccinurile clasice și că de aceea trebuie să faci rapelul ca să fie vaccinarea completă, se pare că nu a ținut. Acum s-a trecut la rapelul 2 și este pe țeavă rapelul 3 cu intenția clară de rafală programată la infinit.

 

Deși este clară ineficiența vaccinării, vaccinatul umplând reanimările chiar în țările cu rate crescute ale vaccinării, țări care au fost supuse restricțiilor severe repetate, supuse portului de mască, păstrării distanței, se continuă cu restricții, previziuni sumbre; cursa înarmării cu vaccinuri continuă.

 

Ce putem deduce din evoluția din ultimele trei luni este că țările care raportau rate ale vaccinării complete de peste 90% au început să se bată mai puțin în piept atunci când spitalele au început să se umple cu cazuri noi în număr mare la pacienți vaccinați.

 

Acest fenomen arată clar tendința de a mușamaliza ineficiența vaccinării și de a pune cazurile în seama nevaccinării. În paralel asistăm la o reducere a importanței testului P.C.R., considerat acum un an standardul în diagnosticul cazurilor, valorificat de presa inductoare de panică prin expresii momeală pentru oligofreni „Ai văzut ce multe cazuri?!”, „Nu neg realitatea bolii!”, „Ai văzut câți morți sunt și ce pline sunt reanimările?!”.

 

Alții, care ar fi trebuit să apere respectarea legii, au venit cu expresiile lor dintre care cea mai elocventă este „zădărnicirea măsurilor”, expresie neobolșevică la fel ca cea postdecembristă „nu ne vindem țara”. Mușamalizarea ineficienței măsurilor se face și prin terorizarea în continuare a populației! Pe lângă mușamalizarea ineficienței măsurilor, a inconsistenței logice și științifice a acestora, mai trebuie mușamalizat efectul nociv al măsurilor, pe toate planurile, administrativ, medical, social, juridic, științific, pedagogic, cultural, turistic, religios etc.

 

În perioada imediat următoare accentul se va pune pe darea vinei pe nevaccinat.

 

Prin înșelăciune, mită, viclenie, presiuni, învinovățire, constrângere, crimă, majoritatea se va vaccina până la urmă, moment în care cadrul legislativ va fi modificat major, pe nesimțite de majoritatea obedientă. Toate aceste lucruri de care vorbesc acum sunt realități prezente, în curs de desfășurare, percepute acum doar de unii. Ce vorbesc acum este din prisma unui om care plătește contribuții la stat pentru el și angajați, dă salarii, asigură pensie, ajutor social, contribuție la sănătate nu doar pentru el, care înțelege ceva din mersul societății și pune umărul la aceasta.

 

Mai pe scurt, se întâmplă acum ceva care știrbește și erodează treptat liberul arbitru, normalitatea, credința, Paternitatea (Dumnezeu este Tatăl nostru de la care primește suflare, viață orice om).

 

Imbecilii care pun sirena nejustificat sunt polițai sau ambulanțieri cretini!

 

Iar croncăne mașinile Poliției Române, ca să sperie populația. Este complet nepotrivit să pui croncănitul mașinii de Poliție și girofarul când ți se „scoală” că așa vrei tu ca milițian. Poliția Română nu știe că are asemenea exemplare care tulbură liniștea publică în loc să o asigure, pun ca niște maimuțe handicapate sirena și girofarul, singuri noaptea pe stradă, apoi vezi că peste câțiva metri opresc se ciorovăiesc între ei, apoi iar pun sirena și mai merg câțiva zeci de metri.

 

S-a dat ordin pe unitate să se facă așa ceva? Să se sperie populația? Dacă nu s-a dat acest ordin atunci să se ia măsuri împotriva imbecililor care pun aiurea sirenele și stresează inutil populația! Ne-au ajuns sirenele salvărilor, știrile alarmiste împotriva cărora nu se iau măsuri, ne-am săturat de imbecilii care pun sirena nejustificat, că ei sunt polițai sau ambulanțieri cretini!

 

Dintre cei rămași în viață după tăvălugul acesta, puțini vor mai ști ce-i libertatea.

 

Ne așteaptă vremuri grele… dar și ocazii să ne îndreptăm viața!

 

https://www.art-emis.ro/art-emis/ne-asteapta-vremuri-grele






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu