vineri, 24 septembrie 2021

Profeţiile de la Celestine - Templele Celestine (Templele Cereşti) din Peru.

 Profeţiile de la Celestine,

au fost descoperite într-un manuscris scris în limba aramaică, la Templele Celestine (Templele Cereşti) din Peru.

 

Limba aramaică este limba în care a fost scrisă o parte din Vechiul Testament. Manuscrisul datează cam din anul 600 Î.Hr. şi prezice transformări uriaşe în societatea omenească. Este vorba despre o renaştere a conştiinţei, care nu e de natură religioasă, dar e spirituală.

 

Manuscrisul descrie cum generaţiile care s-au succedat au progresat în procesul înţelegerii, au evoluat spre spiritualitate şi spre vibraţii mai înalte. Fiecare generaţie înglobează tot mai multă energie şi acumulează deci tot mai mult adevăr, lăsând această moştenire generaţiei următoare, care o va duce mai departe.

 

Manuscrisul e împărţit în mai multe părţi, fiecare fiind dedicat unei anume Viziuni asupra vieţii, unui anume gen de intuiţie.

 

 

Prima viziune – Masa critică

 

Transformarea începe cu Prima Viziune. Începem să percepem străfulgerări dintr-un tip de experienţă alternativă. Apar momente în viaţa noastră când ne simţim diferiţi, mai inspiraţi, mai intenşi. Toţi căutăm mai multă împlinire în viaţa noastră şi nu ne împăcăm cu întâmplările care par să ne doboare.

 

În relaţiile amoroase, atunci când ambii parteneri cer prea mult, când fiecare aşteaptă ca celălalt să vină în lumea lui şi să fie întotdeauna acolo, cu preocupările lui, inevitabil apare o luptă între ego-uri.

 

În final, devenim conştienţi de ceea ce căutăm cu adevărat şi de ceea ce înseamnă o experienţă mai împlinită. Când prindem ideea în întregul ei, am atins Prima Viziune. Prima Viziune constă în conştientizarea întâmplărilor misterioase care schimbă viaţa omului, îţi dă sentimentul că mai există şi altceva.

 

Prima Viziune apare atunci când devenim conştienţi de coincidenţele din viaţa noastră. Ele apar ca predestinate, programate, ca şi cum viaţa ne-ar fi condusă de o forţă inexplicabilă. Aceste coincidenţe ne fac să simţim că există ceva spiritual, ceva care lucrează dincolo de tot ce facem. Experienţa induce un sentiment al misterului, al aventurii şi prin urmare, ne simţim mai vii. Aceasta este experienţa pe care o cunoaştem într-o străfulgerare şi pe care încercăm să o manifestăm apoi tot timpul.

 

 

A doua viziune – Un prezent mai amplu

 

A doua Viziune aşează conştienţa noastră prezentă într-un context istoric mai larg. Vom descoperi că viaţa înseamnă trecerea unui test spiritual. Dorinţa individului de a-şi obţine siguranţa este scopul intermediar, în aşteptarea adevărului.

 

A doua viziune statuează această conştienţă ca pe ceva foarte real. Vedem că am fost preocupaţi doar cu supravieţuirea din punct de vedere material, focalizaţi pe controlul siguranţei propriei noastre situaţii în univers şi ştim că deschiderea de acum aruncă o lumină clară asupra a ceea ce se întâmplă de fapt.

 

Atunci când devenim atenţi şi conectaţi la energie, observăm că apar coincidenţele, într-un şir nesfârşit. Dacă ne putem conecta şi dacă putem construi suficientă energie, evenimentele pe care oamenii obişnuiţi le numesc coincidenţe,vor începe să se întâmple foarte coerent.

 

 

A treia viziune – Este vorba despre energie

 

A treia Viziune descrie o nouă înţelegere a lumii fizice, aduce o altă înţelegere a universului fizic. Spune că noi, oamenii, vom învăţa să percepem ceea ce înainte era o formă de energie invizibilă.

 

Manuscrisul spune că percepţia umană asupra acestei energii începe cu o mai mare sensibilitate la frumuseţe. Percepţia frumuseţii este ca un fel de barometru care ne spune cât de aproape suntem de percepţia propriu-zisă a energiei. A treia Viziune dezvoltă natura frumuseţii, descriind percepţia ei ca fiind cale prin care oamenii vor învăţa să vadă câmpurile energetice.

 

 

Lumea fizică, este un vast sistem energetic.

 

Ceea ce noi percepem ca materie dură şi solidă, este ceva care în cea mai mare parte, un spaţiu gol, cu un şablon energetic alergând prin el. Baza universului, esenţa lui, este un fel de energie maleabilă, care răspunde intenţiilor omului şi aşteptărilor lui, într-un fel care sfidează vechiul model mecanicist al universului, ca şi cum înseşi aşteptările respective cauzează fluxul energetic care curge în lume.

 

James Redfield, autorul cărţii, se află la Viciente Lodge, care este un loc select folosit pentru conferinţe ştiinţifice, întâlniri de afaceri şi experienţe. Aici sunt descrise experienţe cu plante, care sînt privite ca nişte sisteme energetice complecte, care au nevoie de sol, nutrienţi, umezeală, lumină. Ecosistemul din jurul fiecărei plante este un sistem viu, un organism. Plantele studiate nu erau neapărat mai mari, dar erau mai puternice, adică conţineau mai multe proteine, carbohidraţi, vitamine şi minerale. Plantele asupra cărora omul şi-a îndreptat atenţia, erau şi mai puternice. Apoi li s-a ordonat mental plantelor, să crească mai puternice, şi ele chiar au crescut vizibil mai repede şi mai puternice. Pe o parcelă subîmpărţită în două loturi, se afla porumb. Porumbul de pe un lot avea aproape un metru, iar pe celălalt mai puţin de treizeci de centimetri. Plantele bogate în nutrienţi de la Viciente, creşteau spectaculos eficienţa funcţionării corpului, această creştere fiind mult deasupra aşteptărilor. Acest lucru avea un impact şi în plan psihologic.

 

Dacă vom începe să mâncăm hrană vie plină de energie, vom deveni conştienţi că anumite locuri radiază mai multă energie decât altele şi că radiaţia mai puternică vine din mediile naturale cele mai vechi, în special din păduri.

 

Când cineva are gânduri cu implicaţie sexuală, câmpul de energie al respectivului aproape că se aruncă asupra persoanei care constituie obiectul atracţiei sale.

 

Sunt două momente ale zilei foarte propice pentru detectarea câmpurilor energetice cu ochiul liber. Unul dintre ele este apusul soarelui iar celălalt este răsăritul. Puterea de a observa câmpurile, depinde de ceea ce mâncăm. Cei care vedeau cu uşurinţă câmpurile de energie, mâncau mai ales vegetale şi în mod regulat, plantele cu putere mărită care creşteau acolo.

 

Se poate începe prin observarea propriilor degete. Se ridică mâinile pentru a avea cerul ca fundal. Atingem vârfurile degetelor arătătoare, apoi le îndepărtăm uşor, cam un centimetru şi privim atenţi spaţiul dintre ele. Se observă ceva ca un fum între ele.

 

Oamenii sunt singurii din lumea energetică care îşi pot proiecta energia în mod conştient. Universul este energie şi energia răspunde aşteptărilor noastre. Oamenii sunt o parte a acestui sistem energetic şi atunci când avem o întrebare, apare cineva care să ne dea răspunsul. Oricine apare în calea noastră are un mesaj pentru noi. Dacă era altfel, persoana respectivă s-ar fi aflat în altă parte, ar fi plecat mai devreme sau ar fi venit mai târziu. Universul răspunde în mod subtil energiei mentale pe care o proiectăm asupra lui.

 

 

A patra viziune – Lupta pentru putere

 

Ne-am întrebat ce se întâmplă în interiorul fiinţei umane şi ce o face să vrea să controleze o altă fiinţă. Am aflat că atunci când un individ merge către un altul şi se angajează într-o conversaţie, se întâmplă următorul fapt: la sfârşitul conversaţiei, individul se simte mai puternic sau mai slab, depinde cum a decurs interacţiunea dintre cei doi. Din acest motiv, oamenii manipulează tot timpul. Dacă avem baftă şi punctul nostru de vedere e mai tare, vom primi un impuls psihologic.

 

Când controlezi o altă fiinţă, îi iei energia. Îţi faci plinul pe socoteala altuia şi asta te motivează. Cel care câştigă, cel care-şi impune punctul de vedere asupra celuilalt, îl goleşte practic de energie, iar cel care pierde se simte sfârşit, slab, confuz. Mulţi oameni sunt complet inconştienţi în acest sens. Ştim doar că ne simţim slabi şi, dintr-o dată, când îi controlăm pe ceilalţi, ne simţim mai bine. Nu ne dăm seama că facem asta pe spezele altora. Furăm energie de la alţii. Mulţi oameni îşi trăiesc viaţa vânând permanent energia altora. Oamenii s-au bătut foarte mult timp pentru singurul tip de energie la care sînt deschişi: cea care curge între ei.

 

Uneori întâlnim pe câte cineva, care măcar pentru o vreme ne trimite în mod voit energia sa. Uneori, alte persoane vor ca noi să definim pentru ele o situaţie şi pentru asta ne dau energia necesară. Ne fac să ne simţim mai puternici, dar darul acesta nu durează prea mult. De aceea relaţiile degenerează în lupta pentru putere.

 

Oamenii îşi contopesc energiile, apoi se luptă să controleze totul. Cel care pierde plăteşte un preţ foarte mare.

 

Vârfurile munţilor sunt locuri cu totul şi cu totul deosebite, care-i umplu de energie pe cei care stau pe ele. Înţelegerea celei de A patra Viziuni constă în a vedea lumea ca pe o vastă competiţie pentru energie, prin urmare şi pentru putere. Totuşi, odată ce oamenii înţeleg lupta aceasta, conflictul va începe imediat să fie transcens. Vom începe să ieşim din competiţia pentru energia umană, fiindcă, în final, vom fi capabili să primim energie de la alte surse.

 

Cea de-A patra Viziune aduce la vedere tendinţa umană de a fura energie de la alţi oameni, controlându-l, luându-le minţile. Este o crimă pe care o comitem deseori, pentru că ne simţim goliţi de energie, în imposibilitate de a mai face ceva. Această lipsă de energie poate fi rezolvată prin conectarea la surse mai înalte.

 

 

A cincea viziune – Mesajul misticilor

 

Fiind urmărit, autorul a ajuns pe vârful unui munte şi a s-a aşezat cu picioarele încrucişate, savurând sublima stare de euforie. Ar fi vrut să stea acolo pentru totdeauna. Apoi, cum privea spre cer şi-a dat seama că se întâmpla ceva aparte în corpul lui. Se mişca cu o uşurinţă incredibilă şi avea senzaţia că este uşor ca un fulg. A stat mult timp pe stânci, simţind numai pace şi împlinire. Privind cu atenţie la arbori, la tufişuri, observându-le forma şi frumuseţea, vedea fuioare de lumină albă şi globuri rozalii în jurul fiecărei plante.

 

A cincea Viziune spune că oamenii sunt implicaţi într-o competiţie pentru energia celorlalţi. Când putem să-i convingem pe alţii să fie de acord cu noi, ei se identifică cu noi şi energia lor vine către noi, făcându-ne să ne simţim mai puternici. Problema e că fiecare vrea să controleze şi să manipuleze alţi oameni pentru energie, pentru că simte când aceasta scade sub anumite niveluri.

 

Pentru un număr tot mai mare de oameni, această conştienţă va deveni o experienţă reală, pentru că ei vor cunoaşte momente din această stare de spirit în decursul vieţii. Această experienţă este o cheie pentru încheierea conflictelor dintre oameni, pentru că în timpul desfăşurării ei omul captează energie din altă sursă, o sursă pe care mai încolo o vom utiliza la dorinţă.

 

Trebuie să mestecăm încet şi atent mâncarea. Mâncarea este foarte importantă. Hrana este primul mod în care se poate câştiga energie. Dar pentru a putea absorbi energia din hrană, aceasta trebuie să fie îngrijită, curată şi să fie apreciată, savurată. Gustul este o poartă de trecere. Trebuie să apreciezi gustul.

 

Acesta e rostul rugăciunii dinainte de masă. Nu e mulţumirea, ci e transformarea hrănirii într-o experienţă sfântă, pentru ca energia din hrană să intre în corpul tău.

 

Tot ce e în jurul nostru conţine energie. De aceea unele lucruri amplifică energia mai mult decât altele. Trebuie să fii deschis pentru a te conecta, pentru a putea utiliza sentimentul de apreciere. Ca atunci când vezi câmpurile.

 

Iubirea e ceva care se întâmplă. Trebuie să permiţi iubirii să intre în tine. Însă pentru a face asta, trebuie să-ţi concentrezi mintea pentru a-ţi aminti cum a fost atunci şi să încerci din nou acelaşi lucru. Când apreciezi frumuseţea şi unicitatea lucrurilor, atunci primeşti energie.

 

Când ajungi la un nivel la care simţi iubire, atunci poţi să trimiţi energie înapoi, după cum doreşti. Conectarea la energie este incitare, apoi euforie, apoi iubire. Găsirea energiei care să menţină această stare de iubire, ajută în mod sigur lumea, dar ne ajută în primul rând pe noi, într-un mod mult mai direct. Şi alţii se pot conecta, dar durează mai mult. O amintire puternică a acestei experienţe, uşurează mult repetarea ei.

 

Trebuie să recâştigăm, pas cu pas, ceea ce am zărit pentru o fracţiune de secundă şi să reîncepem progresul spre conştiinţa ultimă. Pentru a face asta, trebuie să învăţăm să ne umplem cu energie în mod conştient, pentru că această energie aduce coincidenţele şi acestea ne ajută să stabilizăm noul nivel, să îl permanentizăm.

 

Cheia reuşitei este conştientizarea totală şi aceasta se face identificând felul nostru de a-i controla pe ceilalţi, control pe care l-am instituit încă din copilărie, pentru a atrage atenţia, pentru a face energia să vină către noi. Acest lucru l-am repetat toată viaţa. Aceasta se numeşte teatru nostru de control inconştient. Se numeşte teatru pentru că e o scenă familiară, ca o scenă de film, pentru care ne scriem scenariul de tineri. Apoi repetăm mereu scena, zilnic, fără a fi conştienţi de aceasta. Tot ceea ce ştim este că ni se întâmplă mereu aceleaşi lucruri. Şi problema e că tot repetând o singură scenă la nesfârşit, celelalte scene din filmul adevărat al vieţii noastre – marea aventură marcată de coincidenţe – nu se mai pot desfăşura.

 

Noi oprim filmul atunci când repetăm acest mic teatru pentru a-i manipula pe alţii, pentru a le lua energia. Când ni se întâmplă ceva mai presus de posibilitatea noastră de a evolua în viaţă, devenim mai conştienţi. Simţim că atingem ceva către care duce destinul.

 

Când ni se întâmplă asta, se stabileşte în noi, nivelul energetic care a produsa ceastă coincidenţă. Putem fi scoşi de pe acest nivel şi astfel să ne pierdem energia, dacă ne este teamă, dar acest nivel rămâne o limită pe care o putem recâştiga relativ uşor. Acesta este procesul: ne încărcăm, creşte,, ne încărcăm şi creştem din nou. Aşa continuăm noi, oamenii, evoluţia universului către vibraţii tot mai înalte.

 

Universul ne poate furniza tot ce ne trebuie, doar să ne deschidem spre el.

 

Înainte de a ne conecta în permanenţă la energia asta, mai avem un obstacol de trecut. Următoarea viziune vorbeşte despre acest lucru.

 

 

A şasea viziune – Lumină asupra trecutului

 

Teatrul de control, nu permite unei coincidenţe să se producă. Primul pas în procesul de clarificare, pentru fiecare din noi, este conştientizarea deplină a propriului joc. Nimeni nu-şi poate urma cursul până când nu ne privim cu adevărat şi nu descoperim cum manipulăm noi înşine în căutarea energiei.

 

Fiecare dintre noi trebuie să se întoarcă în propriul trecut, în viaţa familiei din care a provenit şi să vadă cum s-a format acest obicei. Vom afla astfel cum putem să devenim conştienţi de acest control.

Fiecare dintre noi trebuie să-şi reinterpreteze experienţa propriei familii din punct de vedere al evoluţiei spirituale şi să descopere cine este de fapt. Odată făcut acest lucru, teatrul de control dispare şi începe adevărata viaţă.

 

Fiecare manipulează pentru energie, fie agresiv, direct, obligând oamenii să le acorde atenţie, fie pasiv, jucându-se cu simpatia şi curiozitatea celorlalţi, pentru a câştiga atenţia lor. De exemplu, dacă te ameninţă cineva verbal sau fizic, atunci eşti constrâns să-i acorzi atenţie şi astfel să-i dai energie, de teamă că ţi s-ar putea întâmpla ceva. Cel care te ameninţă şi te târăşte în cel mai agresiv tip de teatru este numit în Manuscris intimidator. Dacă, pe de altă parte, cineva îţi povesteşte ce lucruri îngrozitoare i se întâmplă, făcându-te poate să te simţi şi tu responsabil pentru asta –pentru că, dacă refuzi să-l ajuţi, acele lucruri îngrozitoare vor continua – acesta caută să exercite controlul la un nivel cât se poate de pasiv.

 

 

Manuscrisul îl numeşte bietul-de-mine.

 

Ordinea rolurilor este următoarea: Intimidator, interogator, distant şi bietul-de-mine. După ce conştientizăm jocul, suntem cu adevărat liberi să devenim mai mult decât ceea ce suntem atunci când jucăm rolul inconştient.

 

Putem găsi un sens mai înalt vieţii noastre, un scop spiritual, pentru care ne-am născut într-un anume loc. Vom începe să aruncăm lumină asupra oamenilor. Trebuie să privim dincolo de lupta energetică din familie şi să căutăm adevăratul motiv al prezenţei noastre în familie.

 

Pentru a ne regăsi adevărata identitate spirituală trebuie să ne vedem întreaga viaţă ca pe o poveste, cu un înţeles mai înalt. Trebuie să ne punem următoarea întrebare: De ce m-am născut în această familie? Cu ce scop? O altă idee este că fiecare părinte vrea să te aibă de partea lui şi fiecare vrea să crezi că drumul lui e mai bun. Amândoi ne ţin sub observaţie, ca să vadă dacă corespundem cerinţelor lor, iar noi, incapabili de a-i mulţumi pe amândoi, devenim distanţi.

 

Trebuie să încercăm să descoperim ce anume am învăţat de la fiecare părinte şi ce anume am fi schimbat în bine, la fiecare din ei, separat. Ceea ce am fi schimbat la părinţi reprezintă indicii asupra a ceea ce reprezentăm noi înşine.

 

Noi nu suntem numai o creaţie fizică a părinţilor noştri, ci şi o creaţie spirituală. Ne-am născut din aceşti doi oameni şi viaţa lor a avut un efect irevocabil asupra a ceea ce suntem. Pentru a ne descoperi sinele adevărat,trebuie să admitem că adevărata noastră personalitate a pornit dintr-o poziţie care se afla între adevărurile celor doi. De aceea te-ai născut acolo, pentru a obţine o perspectivă mai înaltă asupra a ceea ce au reprezentat ei. Calea ta este descoperirea adevărului, care reprezintă sintetizarea credinţelor tale.

 

Amândoi părinţii au şi nu au dreptate. O viaţă corectă include ambele puncte de vedere. Noi trebuie să sintetizăm ambele puncte de vedere al părinţilor. Dacă vom vedea viaţa noastră ca pe o poveste unitară, de la prima clipă şi până acum, ne vom da seama cum am lucrat la problema noastră până în acest moment.

 

Fiecare dintre noi trebuie să caute momentele importante din viaţa lui şi să le interpreteze în lumina teoriei evoluţiei. Trebuie să încercăm să ne revedem interesele, prietenii, coincidenţele de-a lungul vieţii şi unde ne-au dus toate acestea!!!

 

Oamenii trebuie să se conecteze la suficientă energie pentru a putea trece prin teatrul vieţii lor, să vadă ce rol au jucat şi să continue pe calea progresului spiritual, să dezvolte care trebuia desfăşurat de la început. Toate lucrurile care ne-au interesat şi care ne-au condus înapoi spre trecut, toate aceste etape de evoluţie ne-au pregătit pentru a fi aici, acum.

 

Trebuie să înţelegem scopul pentru care ne-am născut din părinţii pe care i-am avut şi care sunt suişurile şi coborâşurile vieţii noastre, pentru ce ne-am pregătit. Toţi avem un scop spiritual, o misiune pe care o urmăm, fără să fim conştienţi întrutotul de ea. Dar odată ce am conştientizat această misiune, viaţa ni se va putea dezvolta.

 

După ce ne-am descoperit ţelul, trebuie să mergem înainte, lăsând coincidenţele să ne conducă spre o idee tot mai clară despre cum să ne construim misiunea de acum încolo şi ce altceva mai trebuie să facem.

 

 

Aminteşte-ţi cine eşti !

 

Lumina aruncată asupra trecutului înseamnă conştientizarea căilor individuale de control, învăţate din copilărie.

 

A şasea Viziune se bazează pe faptul că înainte să intrăm pe deplin în acea stare de spirit specială, pe care cei mai mulţi o întrevăd doar  – viaţa noastră condusă de coincidenţe misterioase – trebuie să deschidem ochii asupra aceea ce suntem cu adevărat.

 

Oamenii se nasc în circumstanţe istorice şi găsesc ceva pentru care să lupte şi pe care să-i reprezinte. Se unesc cu alţi oameni pentru a urmări un scop. Copiii care se nasc din această unire au rolul de a reconcilia cele două poziţii, făcând o sinteză superioară, ghidaţi fiind de coincidenţe.

 

De fiecare dată când te umpli cu energie şi apare o coincidenţă care te împinge înainte în viaţă, nivelul acela de energie se instituie în tine şi vei exista la o vibraţie mai înaltă. Copilul tău va prelua acest nivel de vibraţie şi îl va ridica mai sus. Aşa continuăm noi oamenii, evoluţia.

 

 

A şaptea viziune – Pe firul lucrurilor

 

Cum se acumulează energie ?

 

Primul lucru pe care trebuie să îl facem, este să ne concentrăm asupra mediului în care ne aflăm. Apoi încercăm să ne aducem aminte cum apare totul atunci când sîntem plini de energie.

Aceasta se face amintindu-ne senzaţia unei prezenţe, frumuseţea unică a tuturor lucrurilor, mai ales a plantelor, felul în care strălucesc şi se diferenţiază culorile lor.

 

Apoi încercăm să trăim sentimentul de apropiere, senzaţia că oricât de departe ar fi ceva, eu pot atinge acel ceva, mă pot conecta la el.

 

Pe urmă îl respirăm înăuntrul nostru, adică respirăm înăuntrul nostru energia cu care tocmai ne-am conectat. Se inspiră profund şi conştient, ţinând aerul înăuntru timp de cinci secunde. La fiecare inspiraţie se vizualizează energia care ne umple, ca şi cum am fi un balon. Ne vom simţi mai energizaţi, mai uşori şi mai în mijlocul lucrurilor. După ce inspirăm energia, trebuie să ne convingem că ne aflăm în starea emoţională potrivită.

 

Iubirea nu e un concept intelectual, un imperativ moral sau altceva de genul acesta. Iubirea este o emoţie profundă, care există numai atunci când eşti conectat la energia universului, care este şi energia Dumnezeirii.

 

Gândurile încep să se schimbe atunci când te conectezi la energie. Când te umpli în interior cu energie, din partea superioară a fiinţei tale îţi vin în minte alte gânduri. Acestea sunt intuiţiile. Ele sunt percepute cu totul altfel. Apar undeva, dincolo de mintea ta,uneori ca atunci când visezi cu ochii deschişi, alteori ca nişte viziuni scurte, care vin să te îndrume, să te ghideze.

 

Când dobândeşti destulă energie, eşti gata să începi în mod conştient evoluţia, chiar să-i determini cursul, să iniţiezi procesul decurgere a lucrurilor spre coincidenţele care te vor duce înainte. Porneşti spre evoluţie în felul tău, determini desfăşurarea lucrurilor.

 

Odată ce ai devenit conştient de întrebările pe care ţi le pui la un moment dat, primeşti un fel de direcţionări care ţin de intuiţie: ce faci, unde să te duci… Vezi, într-un fel sau înaltul, pasul următor. Şi asta întotdeauna. După ce ai intuiţia a ceea ce se va întâmpla în continuare, pasul următor este să fii atent şi pe fază.

 

Să nu uiţi să te opreşti ori de câte ori e nevoie pentru a te reconecta energetic. Să fii întotdeauna bine încărcat, mereu capabil de iubire. Odată ce realizezi această stare, nimeni şi nimic nu îţi poate răpi atâta energie, încât să nu te poţi reface. De fapt, energia care curge din tine va crea un flux, care în acelaşi timp îţi va aduce energie. Trebuie să fii mereu conştient de acest proces, pentru ca el să funcţioneze.

 

A şaptea Viziune se ocupă cu abordarea conştientă a tot ceea ce ne înconjoară, atenţia care trebuie acordată oricărei coincidenţe, la fiecare răspuns pe care ţi-l dă universul. A şaptea Viziune vorbeşte despre felul în care unele lucruri ne sar în ochi, sunt evidente, precum şi despre felul cum anumite gânduri ne apar pentru a ne îndruma.

 

Trebuie să lăsăm percepţia frumuseţii şi a luminii să ne conducă drumul. Locurile şi oamenii care au răspunsuri pentru noi, ni se vor părea mai luminoase şi mai atractive. Dacă dorim să luăm deciziile potrivite, trebuie să fim relaxaţi şi conectaţi.

 

A şaptea Viziune vorbeşte despre vise şi despre cum să interpretăm visele. Trebuie comparată povestea din vis cu povestea vieţii noastre sau cu gândurile noastre curente. Visele vin să ne spună despre viaţa noastră, lucruri care ne scapă.

 

A şaptea Viziune spune că imaginile de groază trebuie oprite imediat ce apar (Pentru că prin rezonanţă atragem ceea ce gândim).

 

Atunci alte imagini pozitive vor fi binevenite în minte. Curând, lucrurile rele aproape că nu se vor mai întâmpla. Intuiţiile tale vor prevedea numai lucruri bune. Dacă totuşi vor mai apărea imagini negative, Manuscrisul spune că trebuie luate în serios, dar nu urmate.

 

Iubirea trebuie menţinută şi într-o situaţie dificilă. Corpul vibrează la un anumit nivel. Dacă laşi energia să scadă prea mult, corpul va suferi. Aceasta este relaţia între stres şi boală. Iubirea e singurul mod de a păstra vibraţia înaltă. Ne menţine sănătatea. Este foarte importantă.

 

Pentru a porni pe firul evoluţiei, trebuie să ne păstrăm ferm în minte întrebările curente ale vieţii noastre. Apoi trebuie să fim atenţi la direcţia în care merg lucrurile, fie că este vorba despre vise, despre intuiţii, gânduri sau despre felul în care ne apar circumstanţele.

 

Ne clădim energia şi ne centrăm pe propriile noastre situaţii, pe întrebările pe care le avem. Apoi primim îndrumarea intuitivă, ne vin idei despre unde trebuie să mergem, ce trebuie să facem, coincidenţele încep să se petreacă şi ne permit să ne mişcăm în direcţia respectivă. Asta e calea.

 

Creştem de fiecare dată când aceste coincidenţe ne împing spre ceva nou, devenim personalităţi depline, care vibrează la o energie înaltă. Toate răspunsurile care ajung în mod misterios la noi vin de fapt de la alţi oameni.

 

A şaptea Viziune are loc atunci când sesizăm prezenţa unor răspunsuri şi astfel ea accentuează experienţa zilnică. Trebuie să înţelegem că fiecare eveniment are semnificaţia sa şi conţine un mesaj, care ţine de întrebarea noastră.

 

 

A opta viziune – Etica interpersonală

 

A opta Viziune vorbeşte despre cum îi putem ajuta pe cei care ne aduc răspunsurile care le căutăm. Este descrisă o etică absolut nouă, o cale care ar trebui să o urmeze oamenii în relaţiile lor, pentru a uşura evoluţia tuturor. Această viziune ne arată modul în care se vor comporta oamenii, unii cu ceilalţi.

 

A opta Viziune dă un avertisment. Avertizează despre posibilitatea opririi evoluţiei! Acest lucru se întâmplă atunci când devii dependent de o altă persoană!

 

A opta Viziune tratează felul în care oamenii trebuie să înveţe să se comporte unii cu alţii, cum să proiecteze energie asupra celorlalţi şi cum să evite dependenţa de alţii. A opta Viziune descrie un nou mod de a folosi energia în relaţiile cu oamenii în general, dar pentru a începe cu începutul, se vorbeşte despre copii.

 

Copiii trebuie să-i vedem aşa cum sunt, adică ca pe nişte momente ale evoluţiei, dar pentru a învăţa să evolueze au nevoie în permanenţă şi necondiţionat de energia noastră. Cel mai rău lucru pe care îl putem face este să le luăm energia, pedepsindu-i. Acest lucru creează în ei teatrul de control. Aceste manipulări pe care copiii le învaţă, pot fi evitate dacă adulţii le dăruiesc energia de care cei mici au nevoie în orice situaţie. De aceea copiii trebuie lăsaţi întotdeauna să participe la conversaţii, mai ales la cele care îi privesc.

Niciodată nu trebuie să-ţi asumi responsabilitatea pentru mai mulţi copii decât ştii tu că pot beneficia de atenţia ta.

Un adult, oricine ar fi el, nu poate da atenţie mai multor copii în acelaşi timp.

Dacă sunt prea mulţi copii, adulţii vor fi depăşiţi şi incapabili să ofere destulă energie.

 

Copiii vor intra în competiţie unul cu celălalt pentru a capta atenţia adulţilor. Adulţii trebuie să le dea energie copiilor şi să le spună adevărul în orice situaţie. Când copiii pun întrebări, adulţii trebuie să trateze întrebările cu multă seriozitate, evitând tentaţia de a da un răspuns prostesc, aşa cum fac adulţii pentru a se distra.

 

A opta Viziune spune că atunci când un om învaţă să se limpezească şi să pornească pe drumul evoluţiei, poate fi oricând oprit, în oricare moment, de dependenţa de o altă persoană.

Întotdeauna ne întrebăm de ce euforia şi fericirea iubirii se termină şi se transformă brusc într-un conflict. Este rezultatul fluxului energetic care se creează între indivizii implicaţi.

 

Când apare iubirea, cei doi îşi dăruiesc energie în mod inconştient şi amândoi se simt copleşiţi. Atunci când unul din cei doi aşteaptă ca acest sentiment să vină de la celălalt, el se desprinde de energia universului şi depinde tot mai mult de energia celuilalt, care pare să nu-i ajungă niciodată.

 

Atunci cei doi încetează să-şi mai dăruiască energie unul celuilalt şi recad în vechiul joc de control, pentru a forţa energia celuilalt să vină către sine. Din acel moment, relaţia degenerează în luptă pentru putere.

 

Motivul pentru care devenim dependenţi de cineva de sex opus este acela că nu putem avea acces la energia sexului opus. Energia pe care o avem în interior este în acelaşi timp şi masculină, şi feminină. Procesul de integrare se desfăşoară în timp. Dacă ne legăm prematur de o sursă umană de energie feminină sau masculină, blocăm izvorul universal.

 

Atunci când începem evoluţia, implicit începem să primim energie de sex opus. Aceasta va veni în mod natural, odată cu energia din univers. Dar trebuie să fim atenţi, pentru că dacă ne intersectăm cu o persoană care oferă această energie în mod direct, ne putem deconecta de la sursa adevărată şi astfel regresăm.

 

A energiza pe cineva este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi.

 

Manuscrisul spune că toţi oamenii cu care ne întâlnim au un mesaj pentru noi. Întâlniri întâmplătoare nu există. Felul în care răspundem acestor  întâlniri ne arată dacă suntem sau nu capabili să primim mesajul. Dacă avem o conversaţie cu o persoană cu care drumul nostru se întretaie şi nu vedem în ea un răspuns la întrebarea noastră curentă, aceasta nu înseamnă că mesajul nu există, ci doar că ne-a scăpat, dintr-un motiv sau altul.

 

Odată ce oamenii îşi vor da seama de această realitate, întâlnirilor de acest fel li se va acorda timpul necesar, ele vor avea scopuri bine determinate şi se vor produce deliberat.

 

Când apreciem aspectul şi calităţile unei persoane, ne concentrăm asupra ei până când forma şi trăsăturile ei ies în evidenţă, sunt mai prezente. Atunci îi putem trimite energie, înălţând-o. Desigur, primul pas este acela de a menţine propriul nostru nivel energetic mai înalt. Atunci putem proiecta către o altă persoană fluxul de energie care curge prin noi.

 

Cu cât îi apreciem mai mult deplinătatea, frumuseţea interioară, cu atât mai multă energie curge în acea persoană şi natural, şi în noi. Este ceva hedonist.

 

Cu cât îi iubim şi îi apreciem mai mult pe alţii, cu atât mai multă energie curge în noi. De aceea a-i iubişi a-i energiza pe ceilalţi este cel mai bun lucru pe care îl putem face.

 

 

A opta Viziune se referă la relaţiile cu alţi oameni, copii sau adulţi.

 

Vorbeşte despre dezvăluirea teatrului de control, aducerea la lumină a jocurilor meschine şi concentrarea asupra oamenilor într-un mod prin care să le putem transmite energie. Dacă suntem atenţi la relaţiile pe care le avem, vom obţine răspunsurile de care avem nevoie.

 

A opta Viziune vorbeşte despre interacţiunea conştientă într-un grup. Dintre membrii unui grup, numai unul va avea cea mai importantă idee a momentului. Dacă toţi sunt cu atenţia trează, îşi vor da seama cine va vorbi şi vor putea, conştient, să se concentreze asupra acelei persoane, ajutînd-o să-şi exprime ideea cu cea mai mare claritate. Pe măsură ce conversaţia înaintează, altcineva va avea inspiraţia cea mai puternică, apoi altcineva şi aşa mai departe.

 

Dacă te concentrezi asupra a ceea ce se vorbeşte, simţi atunci când îţi vine rândul. Eşti inspirat, ideea răsărindu-ţi în minte. Cheia acestui proces este să vorbeşti atunci când îţi vine rândul şi să proiectezi energie atunci când vorbeşte altcineva.

 

 

A noua viziune – Viaţa care va urma

 

A noua Viziune este cea mai importantă dintre Viziuni, pentru că le pune pe toate celelalte într-o perspectivă unică şi ne dezvăluie adevăratul scop al vieţii. Conform celei de-a noua viziuni, spre mijlocul mileniului 2001 – 3000 oamenii vor trăi printre copaci vechi de 500 de ani, în grădini enorme, şi vor călători rapid la distanţă, spre zonele urbane, graţie unor incredibile minuni ale tehnologiei.

 

Pînă atunci, mijloacele de supravieţuire – hrana, îmbrăcămintea, transportul – vor fi complect automatizate şi puse la dispoziţia tuturor. Necesităţile noastre vor fi complect satisfăcute, fără a mai fi nevoie de bani, dar nici nu vom mai fi exagerat de indulgenţi cu cei leneşi.

 

Ghidat de intuiţie, fiecare va şti precis ce să facă şi când să acţioneze şi totul se va desfăşura în mod armonios. Nimeni nu va consuma exagerat, pentru că nu va mai avea dorinţa de a poseda şi de a-i controla pe alţii, în vederea asigurării propriei securităţi.

 

A noua Viziune descrie o lume în care fiecare va deveni mai atent la ceea ce i se întâmplă. Vom şti exact ce evenimente urmează să se producă, indiferent unde, fie că este vorba de o potecă într-o pădure în care bate vântul, fie despre un pod traversat de vreun camion.

 

Întâlnirile dintre oameni vor fi pline de semnificaţii. Când două persoane se vor cunoaşte, fiecare va observa câmpul energetic al celuilalt şi vor fi date pe faţă toate manipulările posibile, chiar din prima clipă. Lucrurile se vor limpezi foarte repede, iar cei doi îşi vor spune totul şi îşi vor transmite mesajele. Îşi vor continua apoi călătoria individuală, dar vor fi fundamental schimbaţi.

 

A noua Viziune spune că, pe măsură ce vom învăţa să evoluăm şi să ne urmăm calea, descoperind adevăr după adevăr, întreaga viaţă se va transforma într-un mod previzibil. Odată ce se va atinge masa critică de oameni, Viziunile vor veni una după alta şi vor fi cunoscute pe scară largă. Mulţi vor descoperi că nu şi-au ales profesia potrivită şi se vor orienta spre o alta, pentru a evolua.

 

Manuscrisul spune că în această perioadă oamenii îşi vor schimba meseria de mai multe ori de-a lungul vieţii. Următorul salt cultural va fi automatizarea producţiei de bunuri.

 

Manuscrisul spune că veniturile vor rămâne constante, pentru că vor fi plătite viziunile pe care le oferă fiecare.

 

A dărui reprezintă principiul universal prin care este sprijinită nu numai biserica, ci şi oricine altcineva. Atunci când dăruim, primim înapoi, acest lucru făcând parte din interacţiunile energetice din univers. Când proiectăm energie spre cineva, se creează în noi un vid care, atunci când suntem conectaţi, se umple din nou. La fel lucrează şi banii.

 

A noua Viziune spune că în momentul în care vom începe să dăruim constant, se va întoarce spre noi mai mult decât ceea ce dăm.

 

Darurile noastre ar trebui să se îndrepte spre aceia care ne-au oferit adevăruri spirituale.

 

A noua Viziune spune că pe măsură ce specia umană va evolua din punct de vedere spiritual, populaţia va scădea în mod deliberat, până se va ajunge la un număr de locuitori pe care Pământul îl poate susţine. Vom trăi în mijlocul sistemelor energetice naturale ale planetei. Agricultura va fi automatizată. Acest lucru exclude plantele pe care dorim să le energizăm noi înşine, pentru ca apoi să le consumăm.

 

De fiecare dată când urmăm o intuiţie şi vreo întâlnire misterioasă ne duce înainte, vibraţia noastră creşte. Mai departe, mai sus! Transformarea planetei va crea o cultură total spiritualizată şi va ridica fiinţele umane la niveluri energetice tot mai înalte.

 

A noua Viziune dezvăluie destinul nostru ultim. Face ca totul să fie foarte limpede şi spune că omul reprezintă o culme a evoluţiei.

 

Vorbeşte despre materie, care a pornit de la o formă simplă, pentru a deveni apoi din ce în ce mai complexă, adăugând elemente noi, specii noi, cu niveluri de vibraţie tot mai înalte. Acum, ne putem mări nivelul energetic şi putem trăi toate coincidenţele în mod conştient. Acest lucru grăbeşte evoluţia, înălţând şi mai mult vibraţia noastră.

 

A noua Viziune spune că dacă noi oamenii, ne vom creşte nivelul energetic, va începe să se întâmple ceva uimitor. Grupuri întregi de oameni, ajunşi la un anumit nivel, vor deveni dintr-o dată invizibili pentru cei care vibrează la un nivel mai scăzut. Acestora din urmă li se va părea că au dispărut, pur şi simplu, dar cei “ dispăruţi “ vor fi tot acolo, doar că se vor simţi mult mai uşori.

 

Teama duce la scăderea drastică a nivelului energetic. Cu cât evoluăm mai mult, cu atât vibrăm mai sus. A noua Viziune spune că în cele din urmă, percepţia şi vibraţia noastră ne vor deschide spre un Paradis care se află în faţa noastră, doar că nu-l putem vedea încă.

 

 

Ca o sinteză a sintezei, cele 9 viziuni spun următoarele lucruri:

 

Prima Viziune

– spune că apare atunci când începem să luăm în considerare coincidenţele.

 

A doua Viziune

– spune atunci când devenim atenţi şi conectaţi la energie, observăm că apar coincidenţele, într-un şir nesfârşit.

 

A treia Viziune

- descrie o nouă înţelegere a lumii fizice, aduce o altă înţelegere a universului fizic. Spune că noi, oamenii, vom învăţa să percepem ceea ce înainte era o formă de energie invizibilă.

 

A patra Viziune

– revelează faptul că omul a avut întotdeauna nevoie de energie şi a căutat să-i controleze pe alţii pentru a o dobândi.

 

A cincea Viziune

– spune că există şi surse alternative, dar nu putem fi conectaţi permanent la ele, atâta timp cât nu suntem conştienţi de metoda pe care noi ca indivizi, o utilizăm pentru a-i controla pe alţii. Ori de câte ori cădem în acest prost obicei, ne deconectăm de la sursă.

 

A şasea Viziune

– se bazează pe faptul că înainte să intrăm pe deplin în acea stare de spirit specială, pe care cei mai mulţi o întrevăd doar  – viaţa noastră condusă de coincidenţe misterioase – trebuie să deschidem ochii asupra a ceea ce suntem cu adevărat.

 

A şaptea Viziune

– se ocupă cu abordarea conştientă a tot ceea ce ne înconjoară, atenţia care trebuie acordată oricărei coincidenţe, la fiecare răspuns pe care ţi-l dă universul.

A şaptea Viziune vorbeşte despre felul în care unele lucruri ne sar în ochi, sunt evidente, precum şi despre felul cum anumite gânduri ne apar pentru a ne îndruma.

 

A opta Viziune

– tratează felul în care oamenii trebuie să înveţe să se comporte unii cu alţii, cum să proiecteze energie asupra celorlalţi şi cum să evite dependenţa de alţii.

 

A noua Viziune

– spune că pe măsură ce vom învăţa să evoluăm şi să ne urmăm calea, descoperind adevăr după adevăr, întreaga viaţă se va transforma într-un mod previzibil.

 

Sursa Internet

Si RADU GABRIELA + Aurelian Curin fb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu