miercuri, 29 septembrie 2021

Redactia ART-EMIS - Dezvăluire la un „microfon fierbinte”

 



Dezvăluire la un „microfon fierbinte”

Redactia ART-EMIS

29 Septembrie 2021

 

Adevărul despre pandemie iese treptat la iveală. Pentru cine încă nu s-a edificat,  cred că e nimerit să luăm ca exemplu cazul Israelului, țară cu una din cele mai ridicate rate de vaccinare, unde 70% din populația de peste 60 de ani a primit primele trei doze de vaccin și se pune deja problema celei de-a patra doze. La paginile 6 și 11 din ziarul „Patriot Wise” se găsesco serie de detalii privind procesul de vaccinare în Israel, inclusiv o declarație a „Global Industry Analists” potrivit căreia până la sfrșitul anului 2021 se va vaccina 53% din populația Globului.

 

Este evident, se forțează vaccinarea, în care sens s-a recurs la „pașaportul verde", și tot din Israel ne vine confirmarea că recurgerea la această formă de persuasiune nu este dictată de o motivație medicală, ci pur și simplu de una comercială - așa cum rezultă din  articolul de mai jos, extras din presă americană conservatoare:

 

„Un oficial de  top din Israel face o dezvăluire devastatoare la un microfon fierbinte”[1]

 

„Patriot Wise”: Weekendul trecut, ministrul israelian al Sănătății a făcut aceeași greșeală pe care a făcut-o Barack Obama când a fost surprins de un microfon fierbinte spunându-i președintelui rus Dmitri Medvedev că, după alegerile prezidențiale din 2012, va avea „mai multă flexibilitate” pentru a negocia un acord nuclear cu Rusia.

 

Înainte de începerea ședinței săptămânale a Cabinetului din Israel, duminică, ministrul Sănătății, Nitzan Horowitz, a fost surprins de un microfon fierbinte  admițând adevărul despre politica israeliană a pașapoartelor de vaccinare.

 

Fără să știe că discuția sa cu colegii membri ai Cabinetului se transmitea în direct pe Canalul 12, Horowitz a recunoscut cu voce tare, fără să-și facă probleme că este auzit, că politica de pașapoarte a vaccinului „green pass” a Israelului urmărește de fapt să-i preseze pe nevaccinați să accepte să se vaccineze anti-Covid.

 

Potrivit „Jewish News Syndicate”, în timp ce vorbea cu ministrul de interne Ayelet Shaked, Horowitz a spus că „permisul verde” nu este emis din motive medicale. Dimpotrivă, scopul regulilor „green pass” este „să preseze membrii publicului să se vaccineze”.

 

Horowitz admite, de asemenea, că nu există nici o bază în epidemiologie pentru obligativitatea pașapoartelor de vaccin. Dar problema Israelului, spune Horowitz lui Shaked, este ca oamenii nu vor să se vaccineze. Deci pașapoartele sunt modalitatea de a rezolva această problemă, influențându-i să facă acest lucru. Altfel Israelul „nu va ieși niciodată din această” „pandemie”.

 

În prezent, politica „pașaportului verde” a Israelului exceptează anumite locuri publice, ceea ce i-a determinat în mod firesc pe unii israelieni să pună la îndoială motivele din spatele ei. Pentru a evita aceste întrebări incomode, Horowitz a sugerat ca „permisul verde” să fie necesar în mod uniform peste tot. Tot el a recunoscut că nu există nicio „justificare medicală” pentru necesitatea utilizării pașapoartelor de vaccin, dar a adăugat că este singura modalitate prin care cei nevaccinați să accepte să fie vaccinați.

 

Lui Horowitz și Shaked li s-a alăturat apoi ministrului serviciilor de informații Elazar Stern, care și-a exprimat deschis dezgustul față de cei nevaccinați, spunându-i lui Horowitz că este enervant faptul ca nevaccinații ocupă paturi in sectiile de terapie intensivă.  

 

Întreaga conversație a fost transmisă în direct. După începerea reuniunii Cabinetului, prim-ministrul Naftali Bennett le-a declarat membrilor cabinetului său că nu va mai permite toleranță față de cei care nu se vor vaccina.

 

Notă - În ziarul „Patriot Wise”, la pag. 5 este prezentată o situație cu populația evreiască din lume; în mod cumva „inexplicabil”, nu se specifică numărul evreilor trăitori in România

 

----------------------------------------------------

[1] Sursa: https://patriotwise.com/top-official-for-israel-makes-devastating-admission-on-hot-mic/







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu