miercuri, 29 septembrie 2021

Teo Palade - Vânătoarea de nevaccinați

 Vânătoarea de nevaccinați, un război nedrept prin care bogații lumii vor fi și mai bogați

Teo Palade

29 Septembrie 2021

 

Potrivit „Jewish News Syndicate”, în timp ce vorbea cu ministrul de interne Ayelet Shaked, Horowitz (ministrul sănătății al Israelului - n.n.) a spus: „« Permisul verde » nu este emis din motive medicale. Dimpotrivă, scopul regulilor « green pass » este «să preseze membrii publicului să se vaccineze»”. Lui Horowitz și Shaked li s-a alăturat apoi ministrului serviciilor de informații Elazar Stern, care și-a exprimat deschis dezgustul față de cei nevaccinați, spunându-i lui Horowitz că este enervant faptul ca nevaccinații ocupă paturi în secțiile de terapie intensivă” (Discuție înregistrată de un microfon uitat deschis în plenul Cabinetului israelian la 13 septembrie 2021, ora 3.41 p.m.).

 

Să-i vaccinăm pe toți. Prin orice mijloace!

 

Este un război. Un război în plină desfășurare. Un război la nivel mondial. Motivul războiului? Unul singur. Bogații lumii vor să fie și mai bogați. Și cum fiecare vaccinat aduce câțiva cenți în buzunarul celor care au investit în apariția acestui vaccin apărut brusc pe piață cu puțin timp înainte[1] de declararea atât de controversată a pandemiei de către Organizația Mondială  Sănătății, toată populația lumii trebuie vaccinată! E ordinul dat de elita ocultă care conduce lumea. Din momentul elaborării acestei dispoziții, toate metodele destinate atingerii scopului sunt permise. Fie că este vorba de încălcarea gravă a libertăților omului, fie de supunerea oprobiului public a celor care refuză vaccinul. Adică de pedepsirea acelora care, dintr-un motiv sau altul, uneori chiar din motive medicale, refuză să umfle cu trilioane buzunarele bogătașilor.

 

„Hărțuiți, calomniați, batjocoriți, cenzurați, ostracizați, amenințați și concediați din locurile de muncă”

 

Tacticile războiului împotriva nevaccinaților au fost perfecționate odată cu trecerea timpului și cu răspândirea atât de ciudată (încât poate părea dirijată) a virusului pe suprafața globului. „Cei care își exprimă îngrijorarea cu privire la acest tratament medical sunt hărțuiți, calomniați, batjocoriți, cenzurați, ostracizați, amenințați și concediați din locurile de muncă. Aceasta include profesioniștii din domeniul medical care au îngrijorări bazate pe știință, cu privire la droguri și îngrijitorii care spun că au asistat la cazuri de persoane suferind reacții oribile și moarte, la scurt timp după ce au fost injectate. Când establishment-ul epurează oameni buni care riscă totul pur și simplu pentru a spune că sunt îngrijorări cu privire la un nou tratament medical - chiar dacă nu se opun categoric - voi avea încredere în acești oameni curajoși, de fiecare dată. Nu mă pot gândi la un singur caz similar din istorie când adevărul și moralitatea s-au dovedit a fi de partea instituției” declara de curând rabinul Chananya Weissman în cunoscutul său discurs intitulat „31 de motive să nu mă vaccinez”[2].

 

Metodele de torturare a nevaccinaților (tortură, pentru că ceea ce se întâmplă este similar torturii psihice și fizice) sunt gândite după aceleași principii după care sunt elaborate tacticile militare destinate destabilizării psihice și eliminării fizice a adversarilor. „Establishmentul a recrutat doctori, rabini, mass media și mase pentru a hărțui oamenii care nu doresc să fie injectați cu un nou medicament. Ni se spune că acestea sunt conspirații nebunești, că suntem împotriva științei, că suntem egoiști, că suntem ucigași, că nu ne pasă de bătrâni, că este vina noastră că guvernul continuă să impună restricții draconice. Totul pentru că nu vrem să fim injectați cu un tratament experimental, fără întrebări. Ni se spune chiar că avem obligația religioasă de a face acest lucru și că suntem grav păcătoși dacă nu facem acest lucru. Ei spun că, dacă nu suntem de acord să ne injectăm, ar trebui să fim obligați să rămânem în casele noastre pentru totdeauna și să fim excluși din viața publică. Ce fac ei este oribil, dezgustător, o perversiune a bunului simț, a moralității și a Torei” spune același Chananya Weismann, privind ceea ce vedem cu toții. Și tot el adaugă: „Văd toate minciunile, corupția, propaganda, manipularea, cenzura, agresiunea, încălcarea eticii medicale, lipsa de integritate în procesul științific, suprimarea reacțiilor adverse incomode, respingerea preocupărilor legitime, isterie, comportament asemănător cultului, ignoranță, spirit închis, frică, tiranie medicală și politică, ascunderea protocoalelor, lipsa preocupării reale pentru viața omului, lipsa de respect pentru drepturile și libertățile fundamentale ale omului, pervertirea Torei și a bunului simț, demonizarea oamenilor buni, cel mai mare experiment medical din toate timpurile fiind realizat de oameni lacomi, lipsiți de Dumnezeu…”.

 

Și totul se întâmplă în condițiile în care deosebirea dintre vaccinați și nevaccinați o reprezintă presupunerea (niciodată dovedită științific) că vaccinații ar cunoaște, odată îmbolnăviți, o mai mică suferință.

 

„Cea mai mare minciună rămâne aceea că așa-zisele vaccinuri anti-Covid-19 ar fi sigure”

 

Este deja recunoscut că vaccinații nu sunt imuni la boală, că și ei, exact ca și nevaccinații, pot transmite boala atât vaccinaților cât și celor nevaccinați, iar decesele din rândul lor sunt în proporție asemănătoare celor care au murit fiind  nevaccinați. Iată, ca exemplu, statistica oficială (prezentată în ziarul Viața Noastră – Jurnal de Israel, din 9 septembrie 2021) cu privire la mortalitatea cauzată de Covid-19 în țara cu cei mai mulți vaccinați din lume:„ În ultima săptămână au murit din cauza coronavirusului 98 de israelieni nevaccinați. Au mai decedat, în aceeași perioadă, 70 de vaccinați cu două doze și 24 vaccinați de trei ori. Situația este aproximativ aceeași pentru pacienții grav bolnavi” Deci, au trecut la cele veșnice 98 de nevaccinați și 94 de vaccinați. Cifrele de mai sus arată, dincolo de orice dubiu, că întreaga campanie de vânătoare dură a nevaccinaților este justificată de o „periculozitate” aflată sub procentul de 2% comparativ cu a celor care s-au vaccinat. În flagrantă contradicție cu cele susținute de oficiali, uneori de medici angrenați în lupta împotriva nevaccinaților, riscul să se confrunte cu forme severe ale bolii există și la persoanele vaccinate: „cea mai mare minciună rămâne aceea că așa-zisele vaccinuri anti-Covid-19 ar fi sigure, în sensul că reacțiile adverse cunoscute și necunoscute sunt neglijabile. Este o minciună directă, deoarece caracterul eminamente experimental al acestor produse și lipsa studiilor de siguranță necesare (care ar fi trebuit să se desfășoare pe o durata de cel puțin 5 ani înaintea autorizării)  se cunosc de la începutul campaniei de „vaccinare”.  Este deopotrivă o minciună prin omisiune din cauza trecerii sub tăcere a numărului deceselor, reacțiilor adverse severe și dizabilităților permanente survenite după injectarea serurilor Covid-19”[3].

 

„Rapoarte internaționale de la colegii noștri , inclusiv din Israel, sugerează riscul de boală severă printre cei vaccinați timpuriu”, afirma cu puțin timp în urmă și dna. Rochelle Walensky, directorul Centrului american de Control și Prevenție a Bolilor Infecțioase (C.D.C.) U.S. Până la data de 16 august, conform bazei VAERS[4] în America se înregistraseră 710.632 reacții adverse și 13.068 decese survenite în urma vaccinării anti-Covid”

 

Exemplele de mai sus demonstrează că singura rațiune pentru care sunt ostracizați nevaccinații este încasarea a cât mai multor bani de către cei care vând vaccinurile. Și, pentru că ne refeream la situația din țara cu cei mai mulți vaccinați din lume, „potrivit publicației Jewish News Syndicate, în timp ce vorbea cu ministrul de interne Ayelet Shaked, Horowitz (ministrul israelian al sănătății, n.n.) a spus că „permisul verde” nu este emis din motive medicale. Dimpotrivă, scopul regulilor „green pass” este „să preseze membrii publicului să se vaccineze”[5].

 

2.000.000 de milioane de dolari câștigul de până acum al bogaților lumii

 

Care este, până în prezent, rezultatul acestei presiuni? Cât au câștigat bogații lumii într-un an și jumătate de la debutul acestei ciudate pandemii? Averea celor 500 cei mai bogați oameni din lume a sporit în timpul pandemiei cu 1,8 trilioane $ (aproape 2 milioane de milioane de dolari!)[6] Și mai sunt rezerve. Prin urmare, vânătoarea nu se va opri. Ea va fi însoțită de fabricarea unor cifre care să justifice apelarea la al treilea și chiar la al patrulea „vaccin”.

 

Un vaccin care nu este vaccin

 

În plus, studii, acceptate și de fabricanții acestui „vaccin”, arată că prin caracteristicele sale publicate și prin consecințele sale directe, ceea ce se injectează cetățenilor lumii nu este un vaccin. Și nu este un vaccin fiindcă nu are caracteristice specifice a ceea ce numim vaccin. Vaccinul este un „Produs biologic preparat din germeni patogeni sau din secreții microbiene, care se administrează prin injecții sau pe cale bucală unui om ori unui animal în scop preventiv (pentru a căpăta imunitate împotriva bolilor infecțioase)[7]. Știm, din prezentările oficiale, că produsul care ni se injectează nu conține nici germeni patogeni, nici secreții microbiene și nici nu creează imunitate. „Companiile farmaceutice, politicienii, instituțiile medicale și mass media și-au unit forțele pentru a se ne spune că este un vaccin, el nefiind vaccin, cu intenția de a manipula oamenii pentru a se simți mai în siguranță în privința unui tratament medical. Pentru că sunt mincinoși, nu am încredere în ei și nu vreau să am nimic de-a face cu tratamentul lor medical” spunea rabinul Chananya Weismann. I-au dat dreptate sute de studii și o imensitate de dovezi prezentate lumii de minți luminate din domeniul medicinei și virusologiei.

 

Există statistici contrare politicii oficiale de vaccinare niciodată prezentate publicului larg. Un public ținut în întuneric și înfricoșat pentru a se vinde cât mai multe așa-zise vaccinuri ale căror consecințe nu sunt pe deplin cunoscute și care, prin modificarea genomului uman, ar putea aduce conduce spre dezastru evoluția viitoare a omenirii. Întreaga campanie, dimensiunile nemaiîntâlnite ale acesteia, conduc spre concluzia că în aceste zile omenirea este supusă unui experiment extrem de periculos.

 

Vom încheia supunându-vă atenției părerea celebrului doctor american Vladimir Zelenko: „Dacă aveți un grup demografic care nu are nici un risc de a muri de o boală, de ce l-ați injecta cu o otravă mortală? Hai să vedem dacă funcționează. Sunt două țări din lume care au cel mai mare număr de cetățeni vaccinați: Israel, cu un indice de vaccinare ridicat, de 85%, și o națiune de pe o insulă din oceanul Indian, Seychelles, unde sunt peste 80% de persoane vaccinate. Cele două țări cunosc o epidemie cu varianta Delta. Vă rog, lăsați-mă să vă pun o întrebare: dacă ați vaccinat majoritatea populației dumneavoastră, de ce mai aveți încă epidemie? Asta este numărul unu și, numărul doi: de ce să mai faceți a treia doza cu același lucru care nu a mers primele două dăți?”[8].

 

Post scriptum

 

Articolul de față nu reprezintă un îndemn la nevaccinare. Autorul este convins că fiecare dintre noi este responsabil pentru ceea ce face cu corpul său și că, de-a lungul timpului, vaccinarea a salvat sute de milioane de oameni de la suferință și de la moarte. În același timp, articolul este un protest împotriva minciunii propagate pe post de adevăr, a eliminării forțate din viața publică a 70% din populația prin decizii evident absurde și este, în același timp, un semnal necesar împotriva campaniei mondiale de înfricoșare a miliardelor de oameni nevinovați cu scopul îmbogățirii câtorva.

 

Aranjament grafic - I.M.

 

-------------------------------------------

 [1]  https://www.mediafax.ro/stirile-zilei/moderna-a-conceput-vaccinul-anti-covid-din-13-ianuarie-cu-doua-luni-inainte-de-declararea-pandemiei-19778964

[2] http://www.chananyaweissman.com/article.php?id=263&fbclid=IwAR0oEhM6qv33PHa5bDlHeh5zjyM1Yw1n1k6Wqks4QTFdgsLehK75bXFtoWk

[3]  https://acidmedia.ro/pandemia-vaccinatilor-declaratii-stiinta-date/

[4] https://vaers.hhs.gov/data.html

[5] https://patriotwise.com/top-official-for-israel-makes-devastating-admission-on-hot-mic/

[6] https://www.mediafax.ro/economic/bogatii-lumii-sunt-acum-si-mai-bogati-averea-lor-a-crescut-cu-31-in-pandemie-19848434

[7] https://dexonline.ro/definitie/vaccin

[8] https://www.art-emis.ro/jurnalistica/treziti-va-este-al-treilea-razboi-mondial-este-genocid-planetarNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu