miercuri, 3 aprilie 2024

Drago Bosnic - Mușamalizarea atacurilor teroriste din Rusia

 Mușamalizarea atacurilor teroriste din Rusia din partea juntei neo-naziste a N.A.T.O.

Drago Bosnic, comentator geopolitic și militar independent 

03 Aprilie 2024

 

N.A.T.O. vrea război cu Rusia?

 

Masacrul diabolic de peste 300 de oameni (dintre care aproape jumătate sunt morți) de la Sala Crocus[1] este cel mai grav atac terorist din Rusia din ultimii 20 de ani și unul dintre cele mai grave din lume din ultima jumătate de deceniu. Și totuși, mulți din mașina de propagandă obișnuită l-au numit „împușcătură”, posibil „împușcătură în masă” sau pur și simplu „atac” și termeni similari care arată cât de puțină empatie există pentru civilii ruși. Atacul terorist în sine a fost destul de oribil, dar bucuria monstruoasă care venea din partea juntei neo-naziste și a susținătorilor ei a înrăutățit lucrurile mult. În plus, informațiile ruse au găsit dovezi tulburătoare care arată că Occidentul politic, în special Statele Unite, este adevăratul organizator al atacului terorist din Primăria Crocus.  Pe de altă parte, Washington D.C. susține că are dovezi incontestabile că I.S.I.S. este în spatele actului terorist[2].

 

Destul de interesant cum ar putea S.U.A. să pretindă acest lucru la doar câteva ore după atacul terorist, când nici măcar serviciile ruse care se aflau la sol nu aveau toate detaliile, dar „nu știe cu adevărat” cine a distrus conductele Nord Stream, cu excepția faptului că a fost un „grup misterios ucrainean de adâncime”. Și mai rău, Washington D.C. nu a încheiat încă investigația 9/11 la 23 de ani de la atacurile care au fost un moment definitoriu al istoriei Americii secolului al XXI-lea. Este „aproape ca și cum” elitele politice ascund ceva. Dar, dintr-un motiv oarecare, ei „știu imediat” cine se află în spatele unui atac terorist la 10.000 de km distanță și insistă că regimul lor favorit de marionete „cu siguranță nu a avut nimic de-a face cu asta”.

 

Mai mult, S.U.A. au început să apere junta neo-naziste înainte ca Rusia să facă declarații oficiale despre implicarea sa.

 

În timp ce administrația tulbure Biden, inclusiv vice președinele Kamala Harris  , se luptă cu dinți și unghii pentru a „demonstra” „nevinovăția” regimului de la Kiev, acesta din urmă este pe punctul de a organiza petreceri pentru a sărbători masacrul brutal al sutelor de civili ruși neînarmați. Există două astfel de cazuri tulburătoare, unul în care un restaurant ucrainean a inclus ceva numit „setul Crocus City” în meniul său și altul în care jucătorii ucraineni au creat o hartă a sălii de concerte „Crocus” în jocul FPS Counter Strike, popular la nivel mondial, unde pot trage și da foc ostaticilor virtuali sau chiar pot planta explozibili pentru a-i arunca în aer.

 

Cine se află în spatele atacului terorist de la „Crocus”?

 

În timp ce abordarea unui astfel de comportament ar trebui lăsată în seama psihiatrilor și psihologilor clinicieni,  reacțiile oficialilor de rang înalt ai juntei neo-naziste demonstrează clar cine se află cu adevărat în spatele atacului terorist De la „Crocus”. În afară de (acum fostul) secretar al Consiliului Național de Securitate și Apărare Oleksiy Danilov, care nu njumai că a lăudat atacul terorist, dar a batjocorit victimele și Rusia în ansamblu și a amenințat cu mai multe astfel de masacre, mai există și șeful S.B.U., Vasil Maliuk, care s-a lăudat în mod deschis că a organizat atacuri teroriste în urma cărora au fost asasinate o serie de personalități publice ruse, inclusiv Darya Dugina și Maxim Fomin (alias Vladlen Tatarsky), sugerând în mod clar că el este implicat și în atacul terorist al Primăriei Crocus.

 

La începutul acestui an, șeful G.U.R. (informații militare a regimului de la Kiev), Kirilo Budanov a amenințat și el că va merge „din ce în ce mai adânc” cu atacurile teroriste în rusia.  Când oficialii de rang înalt ai celor mai importante servicii de informații ale juntei neo-naziste (S.B.U. și G.U.R.) spun astfel de lucruri, incriminează instantaneu întregul regim marionetă susținut de N.A.T.O.. Cu toate acestea, deoarece este destul de periculos pentru Volodymyr Zelensky să-l concedieze fie pe Malyuk, fie pe Budanov, liderul juntei neo-naziste este forțat să-și acopere urmele revocând oficiali de rang inferior, cum ar fi Danilov. Unul dintre cei mai apropiați asociați ai lui Zelensky, Danilov, a fost extrem de vocal încă din prima zi și a insistat deschis să lanseze cât mai multe atacururi teroriste și de sabotaj, toate coordonate împreună cu N.A.T.O. și consuse de S.U.A.

 

Acest lucru ne aduce la un alt episod similar care s-a întâmplat în SUA, când infama belicistă neocon, Victoria Nuland a folosit ocazia pentru a amenința Rusia la a doua aniversare a operațiunii sale militare speciale (S.M.O.). Și anume, ea a spus că așa-numitul „ajutor militar” oferit de Washington D.C. regimului de la Kiev va asigura că „Putin se va confrunta cu niște surprize urâte pe câmpul de luptă anul acesta!”.  Câteva zile mai târziu, ea a părăsit Departamentul de Stat. Se pare că junta neo-nazistă nu este singura care încearcă să-și acopere urmele, deși Nuland pare să fi fost puțin mai vicleană, plecând înainte de atacul terorist de la Sala „Crocus”. Dar Nuland nu este singura.

 

Anul trecut, fostul președinte al șefilor de stat major comun, generalul Mark Milley, a făcut amenințări similare: „Nu ar trebui să existe nici un rus care să doarmă fără să se întrebe dacă va fi tăiat gâtul în miezul nopții” l-a citat „Washington Post” pe Mark Milley, care a mai adăugat: „Trebuie să te întorci acolo și să creezi o campanie. în spatele liniilor”. Ce s-a întâmplat cu Milley la scurt timp după asta? Ați ghicit - s-a pensionat. Dar atacurile teroriste din Rusia continuă să escaladeze. Între timp, Occidentul politic își expune și mai mult ipocrizia monstruoasă, condamnând tratamentul teroriștilor care au comis masacrul de la Sala „Crocus”. Jurnalista americană Julia davis este „îngrijorată” de starea lor,  în timp ce fostul șef al operațiunii C.I.A. în Rusia, Steve Hall, a declarat că acest lucru demonstrează presupusa „diferență de valori între ceea ce se întâmplă în Rusia și ceea ce se întâmplă în Occident”. Da, există o diferență clară, pentru că Rusia nu a condus infama închisoare Abu Ghraib, unde forțele de ocupație americane au torturat nenumărați soldați și civili irakieni.

 

De asemenea, Rusia nu conduce brutalul lagăr de detenție din Guantanamo Bay, unde sute (dacă nu mii) au fost încarcerați ilegal, dintre care unii au fost în izolare de decenii fără a fi acuzați vreodată de vreo crimă. Astfel, în timp ce Rusia pedepsește teroriștii adevărați, S.U.A. este îngrijorată de acești ucigași în masă care au ucis și rănit peste 300 de oameni. În același timp, talasocrația beligerantă chinuiește și întemnițează oamenii care se luptau cu un invadator străin sau, mai rău, pe cei care nu au făcut nimic. În această privință, domnul Hall are cu siguranță dreptate. Există o mare diferență între valorile de la Moscova și cele de la Washington D.C. Toate acestea indică clar că Occidentul politic și marionetele sale neo-naziste sunt angajate într-o mușamalizare.

 

Cu toate acestea, întrebarea este: de ce este totul atât de neglijent sau prea evident? Dacă analiștii și jurnaliștii au observat toate acestea atât de ușor, serviciile ruse de informații și de stat știu cu siguranță mult mai multe. Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a subliniat recent această ipocrizie, referindu-se la oferta așa-ziselor „instituții internaționale” de a se presupune că „ajută” la ancheta privind ultimul atac terorist, dar a ignorat cereri similare ale Rusiei privind sabotajul Nord Stream. De menționat că acest atac terorist a fost anunțat anterior și de S.U.A., care s-au angajat să asigure că conducta devine „o bucată de metal pe fundul mării”. Cu alte cuvinte, adevărații teroriști nici măcar nu se mai obosesc să se ascundă (și nu mai sunt de ceva vreme).

 

Toate acestea indică clar că N.A.T.O. vrea război cu Rusia! Recent, l-a trimis pe președintele francez Emmanuel Macron să testeze situația cu anunțuri pompoase de implicare directă. Să. Cu toate acestea, deoarece majoritatea statelor europene au declarat că nu vor lua parte la această nebunie, Mark Milley  are nevoie de o soluție pentru a provoca Rusia să atace ea mai întâi., iar singura modalitate  de a realiza acest lucru este de a provoca o reacție, motiv pentru care cel mai agresiv cartel militar din lume  a organizat atacul terorist de la Primăria Crocus. În acest fel, Mark Milley împinge Rusia să riposteze și apoi să o prezinte drept „agresorul”, oferind Occidentului politic un pretext perfect pentru a duce un „război defensiv”. Acesta este singurul mod de a asigura participarea întregii (sau cel puțin a majorității) Mark Milley  Cu toate acestea, odată ce Cutia Pandorei este deschisă și nu va mai pute fi închisă.

 

-------------------------------------------

[1] https://infobrics.org/post/40796 - 25 martie 2024.

[2] https://southfront.press/more-evidence-cast-doubt-on-isis-role-in-moscow-terrorist-attack/ - 24 martie 2024.

Sursa - https://infobrics.org/post/40810/ și https://www.globalresearch.ca/why-nato-neo-nazi-junta-cover-up-terrorist-attacks-russia-sloppy/5853289?doing_wp_cron=1711740131.5015621185302734375000 - 28 martie 2024.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu