duminică, 10 octombrie 2021

Maria Diana Popescu - Iohannis a spart geamurile Constituţiei de nenumărate ori

 



Iohannis a spart geamurile Constituţiei de nenumărate ori

Maria Diana Popescu

10 Octombrie 2021

 

Izgonit cu fluierături din Palatul Victoria, pardon, din gradina zoologică a palatului, la fel cum e izgonită o potaie, cu 281 de voturi „pentru” şi niciunul, „împotrivă”, Cîţu s-a „bucurat” de o bătaie la zero! Individul trebuia scos cu izoleta şi internat într-un „spital” unde ferestrele şi uşile sînt blocate după internare! Izolete avem destule. Iohannis, Orban, Barna, Cioloş, Turcan, Arafat, Guvernul PNL au cumpărat toate izoletele de pe piaţa externă! Asta nu înseamnă că alte potăi liberale sau useriste nu pîndesc uşa palatului cu şiretenie şi linguşeală printre picioarele stăpînului, care a tîrît funcţia de preşedinte în subsolul demnităţii şi a făcut în România doar circ, sfadă, balamuc şi carambol politic. Nu înseamnă că celelalte complicităţi la infamie, vinovăţiile, conivenţele, trădările, împerecherile pe interese de partid vor dispărea. Sătui de circ şi de genocidul virusului penele, românii se vor trezi în mijlocul altui circ, în caruselul altui guvern antiromân, cu alţi circari, impuşi pe sprînceană, care vor folosi aceeaşi teroare, ca metodă de guvernare. Aşadar, puneţi-vă centurile de siguranţă! Se anunţă un iureş ameţitor! Ţara nu va ieşi curînd de la terapie intensivă, avînd în fişa medicală agresiuni cronice, suferite din partea guvernului şi a lui Iohannis!

 

Se impune să recapitulăm: cine a băgat ţara la terapie intensivă, în sărăcie, îndatorări record, inflaţie galopantă, criză medicală, socială, economică şi politică? Cea mai mare usturătoare criză postdecembristă! Iohannis, Orban, Turcan şi, mai adînc, Vasilică Cîţu şi Arafat, total neadecvaţi oricăror funcţii de înaltă demnitate în stat. Cine a transformat pandemia în afacere? Cine a distrus educaţia copiilor? Cine i-a învrăjbit pe români, împărţindu-i în două tabere? Cine a forţat uşa şi a spart geamurile Constituţiei? Cine îi jefuieşte, cine îi minte, cine i-a trădat de nenumărate ori, cine i-a vîndut, cine i-a jignit şi le-a dat cu flit, cine i-a manipulat, lipsindu-i de libertăţi, sub pretextul luptei anti-Covid? Cine a acoperit cu praf incendiile cu morţi şi răniţi din spitale? Lipsit de cea mai mică urmă de bun simţ, că de patriotism, nici vorbă, Iohannis n-a fost decît în discursuri (scrise de alţii) preşedinte al României. El, capul unei orientări liberal-teroriste, marioneta păpuşarilor corupţi ai Bruxellesului şi braţul operativ al caracatiţei politico-financiare globale, anti-româneşti, cu ramificaţii în gruparea penele. Din păcate, nu s-a inventat, încă, un vaccin împotriva corupţiei şi duşmanilor poporului român.

 

Profitînd de conjunctură, la fel ca hienele, s-a ridicat fulgerător dintre leşuri şi s-a re-căţărat insidios în prim-planul politicii, horticultorul Julien Cioloş! Convins că românul mai are libertăţi de luat, că mai este de furat, de vîndut în România, că mai sînt spitale de ars… O, da, Cioloş, cel care serveşte Franţa, supranumit de presa franceză „al doilea comisar european francez”, sluga preaplecată a „Înaltelor Porţi” europene, reprezentantul unei adunături de ciudaţi, în cazul în care nu sînt evadaţi din aziluri de boli mintale, pentru că usere, plus sau nu, nu poate fi numit partid politic. Vom auzi tot mai des despre ororile acestui individ care, cu ani în urmă, cînd slugărea la UE, a aprobat pentru România experimentul otrăvitor „Codex Alimentarius”, în derulare şi azi! Cioloş are visuri la cheie, inspirate din doctrina MISA, de unde a ciupit o anume „educaţie”! Dacă va ajunge preşedinte va folosi urina proprie pe România, cum se obişnuia la întîlnirile MISA. USR, plus sau fără plus, e o fascie neomarxistă, menită să sondeze naivitatea românească, să impună ororile trimise de Bruxelles, să vadă dacă românii acceptă mizeria cu bărbaţi însărcinaţi care pot naşte, căsătoriile între persoane de acelaşi sex, pardon, „gen”, eliminarea proprietăţii private, poate chiar, pedofilia şi zoofilia, prin lege, austeritatea extremă, dizolvarea statului şi alte deviaţii genocidale. Să nu uităm instrumentele umane ale usereului, Voiculescu, Clotilde, care au sfîşiat sănătatea şi Capitala! Acestui Julien neomarxist i se scurg secreţiile după Preşedinţia României în 2024, şi se pregăteşte intens cu discursuri populiste. Mai direct spus, serviciile îi pregătesc scaunul Cotrocenilor. Fără spate n-ar răzbi la voturi. În colonia România chiar cucuveaua mov sau oricare altă maimuţă coruptă poate fi preşedinte cu sprijinul serviciilor secrete străine, că, oricum, ale românilor nu mai sînt demult. 

 

Avem cel mai grăitor exemplu în acest sens: agramatul Iohannis, pentru care mandatul de preşedinte este echivalent spartului unui geam cu praştia. Mereu călcător pe Constituţie, pe cadavrele românilor, pe spitale în flăcări, cu un ocean de împrumuturi şi datorii externe, el primeşte premii de la „Înaltele Porţi” europene, pentru neomarxism, dictatură şi distrugerea României. Peste capul şi demnitatea românilor, acest Iohannis a decorat nişte criminali, iar recent, a dezvelit cu fanfară şi toboşari de curte, în oraşul pe care l-a jefuit pînă s-a ales cu şaptesprezece dosare penale, statuia lui Samuel von Brukenthal, înfoiat de trufie, atunci cînd toboşarii din presă îi apreciau „iluminismul”. Numai că toboşarii evită ne spună cum, prin „iluminismul” lui, baronul Brukenthal, guvernator al Transilvaniei între anii 1777-1787, un escroc imobiliar, a făcut averi uriaşe, jefuindu-i pe români; cum a reprimat sîngeros Răscoala lui Horea, Cloşca şi Crişan. Toboşarii din presa lui Iohannis n-au spus că baronul Brukenthal a fost cel care a ordonat asasinarea celor trei conducători ai răscoalei, prin tragere pe roată. „Metodă” de un sadism înfiorător, neutilizată în imperiul austo-ungar, decît de acest baron schizofrenic. Îngroziţi de fapta lui Brukenthal, „nobilii” din gaşca sa, cei de la curtea imperială şi, însuşi, Împăratul, n-au fost de acord ca acest criminal să mai rămînă în scaunul de guvernator al Transilvaniei şi l-au demis. La fel de „iluminat ca şi Iohannis,  Brukenthal îi persecuta şi îi trata pe români ca pe nişte animale de povară, bune doar pentru muncă, aşa cum numai generalul ţarist Kutuzov s-a exprimat mai tîrziu: „Nu voi lăsa românilor decât ochi ca să plângă!”… Ca să închei într-o notă diferită,  cred că feisbuciştii au suferit enorm, cînd reţele lor au intrat în colaps. Se gîndeau că vor fi obligaţi să se apuce de citit cărţi. Şi ce pedeapsă mai mare pentru oamenii virtuali decît aceasta! Dar să nu ne amăgim: nu este exclus să fi fost doar o avanpremieră la ce va să fie, cu privire la reţele de comunicare. Sinuoase sînt căile Noii Ordini Mondiale!

 

https://www.art-emis.ro/editoriale/iohannis-a-spart-geamurile-constitutiei-de-nenumarate-ori









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu